Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

coconutpatra

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε αδερφε δεν παθαινω τιποτα απλα δεν μπορω να ακουω μαλακιες !
ολεσ οι γκομενες που καταφερνουμε ειναι καλες και αυτεσ που δεν μπορουμε ειναι πουτανες και ψηλομυτες και κομπλεξικες!
αφου το θελετε ετσι τοτε οκ .δεν θα σχολιασω κατι αλλο
παντως το 90% εδω μεσα ειναι μαλακιες σαυτο το θεμα και ολα ασχετα με την πραγματικοτητα!

Επισκέπτης
ρε αδερφε δεν παθαινω τιποτα απλα δεν μπορω να ακουω μαλακιες !
ολεσ οι γκομενες που καταφερνουμε ειναι καλες και αυτεσ που δεν μπορουμε ειναι πουτανες και ψηλομυτες και κομπλεξικες!
αφου το θελετε ετσι τοτε οκ .δεν θα σχολιασω κατι αλλο
παντως το 90% εδω μεσα ειναι μαλακιες σαυτο το θεμα και ολα ασχετα με την πραγματικοτητα!
εγω μαζι σου ειμαι δικιο εχεις!
μην πτοησε συνεχισε να λες τα πραγματα οπως εχουνε

Επισκέπτης
και επειδη φανταστηκα οτι ψεματα ειναι δεν μπηκα καν στον κοπο να διαβασω τα πιο πριν εδω
εδω το ψεμα επικρατει και η :bigdick:
θα πρεπε να το χες καταλαβει

coconutpatra

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μα ετσι ειναι ! εδω αλλοι πανε να πηδηξουν σε ct και ερωτευνται!
η δουλεια τησ στριπερ ειναι ι πιο εξυπνη δουλεια για μια γυναικα! βγαζει λεφτα με ψεματα!
υπαρχουν παντα και οι εξαιρεσεις...
αλλα σε γενικες γραμμες οι κοπελεσ που ερχονται ειναι τησ διπλανης πορτασ απλα πιο ομορφες!τωρα εγινε τησ μοδασ να φερνουν γυναικεσ απο latvia με 1000 μισθο τον μηνα!
δεν ξερουν οι κοπελες! αυτο δεν σημαινει οτι ειναι πουτανες ι
ειναι μια παρεξηγημενη δουλεια και λογικο ειναι ...αλλα αν το καλοσκεφτεισ ειναι Η ΠΙΟ ΕΞΘΠΝΗ ΔΟΥΛΙΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!
δεν ειναι τυχαιο που στην ελλαδα αναλογικα με τον πληθυσμο εχουμε υπερβολικα πολλα κωλομπαρα!!! αυτο συμβαινει γιατι εχουμε πολλα θυματα και το κυριοτερο.....ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!

Επισκέπτης
η δουλεια τησ στριπερ ειναι ι πιο εξυπνη δουλεια για μια γυναικα! βγαζει λεφτα με ψεματα!
αλλα σε γενικες γραμμες οι κοπελεσ που ερχονται ειναι τησ διπλανης πορτασ απλα πιο ομορφες!τωρα εγινε τησ μοδασ να φερνουν γυναικεσ απο latvia με 1000 μισθο τον μηνα!
ειναι μια παρεξηγημενη δουλεια και λογικο ειναι ...αλλα αν το καλοσκεφτεισ ειναι Η ΠΙΟ ΕΞΘΠΝΗ ΔΟΥΛΙΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!
δεν ειναι τυχαιο που στην ελλαδα αναλογικα με τον πληθυσμο εχουμε υπερβολικα πολλα κωλομπαρα!!! αυτο συμβαινει γιατι εχουμε πολλα θυματα και το κυριοτερο.....ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!
το θεμα ειναι οπως ειπες,λεω εγω, οτι ο καθε ασχημος που δεν μπορει να βρει γκομενα εξω και του γλυφει τη ρογα η καθε ct την ερωτευεται και την θεοποιει
αυτο με τις ελληνιδες οτι τις εχουνε σιχαθει οι περισσοτεροι αδυνατω να το πιστεψω απλα σας/σου πουλανε παραμυθι οι αλλοδαπες που πληρωνετε/πληρωνεις και χαφτετε οτι μ....ια/ψεμα σας πουνε και τις ερωτευοσαστε
εκει ειναι το προβλημα

Επισκέπτης
ειναι λογικο να ερωτευτει καποιος μια που πληρωσε για να πηδηξει και του πε εναν καλο λογο,απ τη στιγμη που απο γκομενα κανονικα δεν εχει ακουσει ποτε κοπλιμεντο

Επισκέπτης
και μπορει να μαι και εκτος θεματος γιατι σου λεω δε διαβασα τα προηγουμενα
αλλα απο μερικα που ειπες μιλησα

p33

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ποιους νταβατζηδες??? ρε ειστε τρελοι ? που ζειτε?
πανε αυτεσ οι εποχεσ!!! τισ περισσοτερεσ κοπελεσ τισ φερνουν απο αγγελιεσ στο ιντερνετ και ειναι απλεσ καθημερινες κοπελες ! που απλα ερχονται για μια καινουρχια αρχη!οι περισσοτερες ψαχνουν σχεση απλα εμεισ οι ελληνες σε μεγαλο βαθμο ειμαστε μαλακες και με τισ μαλακιες που λεμε τισ ξενερωνουμε!ολα τα αλλα ειναι μαλακιες .αν καποιος που ειναι 1,40 120 κιλα με σπυρια πιστευει οτι επειδη ολεσ οι στριπερ του λενε οχι οτι ειναι πουτανες ε τοτε τι να πω .
αυτα τα λεω εκ πειρασ γιατι ειχα και μαγαζι για 2 χρονια και εχω γνωρισει πολλεσ γυναικεσ και ξερω πωσ σκεφτονται
εγω δεν εχω γραψει ποτε απλα στο θεμα αυτο βγηκα εξω απο τα ρουχα μου !!!

Μαλλον πλακα μας κανεις, οτι τις φερνουν απο αγγελιες στο Ιντερνετ συμφωνω αλλα αυτα που γραφουν οι αγγελιες ειναι εντελως διαφορετικα απο αυτα που τις βαζουν να κανουν εδω, δεν μπορω να στο κανω ποιο πενηνταρακια απλα θα σου πω οτι εαν πας να βαλεις δακτυλο η να ριξεις κωλοσφαλιαρα σε στριπ του εξωτερικου θα φωναξουν την αστυνομια, δεν ειναι τυχαιο οτι για τις αγγελιες που αναφερεις εχει γινει ολοκληρο θεμα σε χωρες του προην μπλοκ οτι ειναι παραπλανητικες και εχουν ενδιαφερθει και κρατικοι φορεις στις χωρες αυτες με σποτακια κτλπ (δεν σου λεω μαλακιες που εχω ακουσει εχω ζησει Ρουμανια και τα εχω δει αυτα). Τωρα οσοα για υπολοιπα που γραφεις τι να σου πω αν πιστευεις οτι ολοι οσοι πανε σε στριπ ειναι 1.40 και 120 κιλα και οτι ολοι οι υπολοιποι που δεν ειναι ετσι εχουν ξεσκιστει στο γαμησι μαλλον ζεις σε αλλη χωρα, δεν σου λεω οτι αποκλειεται να συμβει κατι με πελατη αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες και ας μην παραμυθιαζουμαι τον κοσμο μην ξεχνας οτι εδω μεσα μπαινουν και πιτσιρικαδες ας ειμαστε λιγο ποιο σοβαροι.

p33

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το οτι λεει ψεματα δεν σημαινει οτι βγαζει και λεφτα με ψεματα, σιγουρα θα ξερεις οτι εαν μια κοπελα δεν κανει χωρους φευγει απο το μαγαζι και πληροφοριακα σου αναφερω οτι η κωλοσφαλιαρες που πεφτουν στους καναπεδες των χωρων ακουγονται στην αλλη ακρη του μαγαζιου αρα τα λεφτα τα βγαζει οχι και τοσο ευκολα. Τωρα το οτι οι κοπελες αυτες ειναι ποιο ωραιες και δεν εχουν τι μπουζουκοκουλτουρα των Ελληνιδων ειναι σιγουρο, μη ξεχνας ομως κατι οτι αυτες ερχονται εδω νομιζοντας οτι απλα θα χωρευουν γυμνες δεν ξερουν τιποτα για χωρους, πριβε και κερασματα επισης πολλες απο αυτες χρεωνονται ποσο με το που ερχονται εδω ενω σε αλλες κρατανε και τα διαβατηρια ενω που και που πεφτει και καμοια ψηλη σε οποια τσιναει. Τωρα αν νομιζεις οτι μετα απο ολα αυτα η καθε γκομενα μπορει να σκεφτει σχεση με καποιον πελατη τι να σου πω δεν αποκλειεται αλλα δεν ειναι και το ποιο πιθανο

mayroskoufis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Αντε σοβαρευτείτε. Τι σοβαρή σχέση να κένει κανεις με strip woman, αυτες μονο την τσέπη κοιτάνε.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Τα είχε ενας φιλος μου με μια. Πολύ καλη κοπέλα και δεν την ενδιέφεραν καθόλου τα χρήματα αφου εβγαζε πολλα παραπανω απο το φιλο μου. Το ωραιο ηταν οτι οταν πηγαίναμε σπιτι του μας ψυχαγωγουσε με διαφορους τροπους. Δε τη γαμουσαμε αλλα παιζαμε παιχνιδακια και περναγε η ωρα.

p33

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αντε σοβαρευτείτε. Τι σοβαρή σχέση να κένει κανεις με strip woman, αυτες μονο την τσέπη κοιτάνε.
Σοβαρη το ειπαμε δεν γινεται λες να παμε και για γαμο, μιλαμε για απλη σχεση μην ξεχνας οτι στο εξωτερικο (καθοτι για ξενες μιλαμε) το κανω σχεση δεν σημαινει να φερουμε παπα και κουμπαρο να πανρευτουμαι.

mayroskoufis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Σοβαρη το ειπαμε δεν γινεται λες να παμε και για γαμο, μιλαμε για απλη σχεση μην ξεχνας οτι στο εξωτερικο (καθοτι για ξενες μιλαμε) το κανω σχεση δεν σημαινει να φερουμε παπα και κουμπαρο να πανρευτουμαι.
Θα τις εχεις εμπιστοσύνη;Είναι όλο το περιβάλον που κάνουν αδύνατο να γινει σοβαρή σχέση με στριπτιτζου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θα τις εχεις εμπιστοσύνη;Είναι όλο το περιβάλον που κάνουν αδύνατο να γινει σοβαρή σχέση με στριπτιτζου.
ναι ρε σεις δυσκολες δουλειες... και επειτα να ξερεις οτι η γκομενα σου φραπεδιαζει αλλους :2funny: :2funny:

mayroskoufis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ναι ρε σεις δυσκολες δουλειες... και επειτα να ξερεις οτι η γκομενα σου φραπεδιαζει αλλους :2funny: :2funny:
τα καφεδάκια ειναι το λιγότερο κοιτα μην γίνει η ίδια το σεικερ!Ειναι γκομενάρες οι τύπιισες αλλά δεν είναι για σχεσεις, τόσα λεφτά έτρωγα σε αυτές και πάντα τα ίδια αχόρταγες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τα καφεδάκια ειναι το λιγότερο κοιτα μην γίνει η ίδια το σεικερ!Ειναι γκομενάρες οι τύπιισες αλλά δεν είναι για σχεσεις, τόσα λεφτά έτρωγα σε αυτές και πάντα τα ίδια αχόρταγες.
και αυτο σωστο...ποσα θα σου μασανε........

coconutpatra

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΚΟΠΕΛΕΣ.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΩΣ ΣΤΡΙΠΕΡ ΚΑΝΕΙ ... ΜΙΑ ...ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ .ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΒΕΙ .
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ .ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΑΠΕΔΕΣ...... ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!! ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ 120-150 ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ 50 .ΕΠΙΣΗΣ ΡΟΛΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ .ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΡΟΥΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 90% ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Ε ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ? ΓΥΦΤΙΣΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ? ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΙ 100% ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΤΡΙΠΕΡ .
ΑΥΤΑ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΚΟΠΕΛΕΣ.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΩΣ ΣΤΡΙΠΕΡ ΚΑΝΕΙ ... ΜΙΑ ...ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ .ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΒΕΙ .
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ .ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΑΠΕΔΕΣ...... ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!! ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ 120-150 ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ 50 .ΕΠΙΣΗΣ ΡΟΛΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ .ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΡΟΥΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 90% ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Ε ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ? ΓΥΦΤΙΣΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ? ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΙ 100% ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΤΡΙΠΕΡ .
ΑΥΤΑ

εάν εσύ φέρνεις στρίπερ και ξέρεις πόσα παίρνουν μεροκάματο στην Αθήνα εγώ είμαι ο Τζών Τζών.

coconutpatra

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ .ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ .ΝΑΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΞΩ ΜΑΓΚΑΣ .ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΩ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ .ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom