Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
Η Τζουλαρα ........ πιανεται;;;;;;;;;;;;;;; [move]:think: :think: :think: :think:[/move]

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Σε τι μπορο να βοθισο τι θελετε να μι μαθετε!!!!!!!!!!!!

gg45

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0

Μαλλον για να γελας δεν τα εχεις δει να γινονται..... αλλα με αυτο το υφος ουτε σε νοιαζει ουτε θες να μαθεις και μαγκια σου

Προφανως εχουν τον τροπο τους ποτε θα πεταξουν και το μαργαριταρι με το παιδι και ολα τα αλλα ...ουτε κατευθειαν ουτε σε αγγελια...

Και εγω γελαω αλλα δεν θα μπω στον κοπο να πω γιατι.... θα αλλαξει το θεμα μετα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μαλλον για να γελας δεν τα εχεις δει να γινονται..... αλλα με αυτο το υφος ουτε σε νοιαζει ουτε θες να μαθεις και μαγκια σου

Προφανως εχουν τον τροπο τους ποτε θα πεταξουν και το μαργαριταρι με το παιδι και ολα τα αλλα ...ουτε κατευθειαν ουτε σε αγγελια...

εγο παντοσ οτανεσ ο Πατερασ εμαθε οτι θα γενιθο ,μιρασε στουσ σιγκενισ και φιλουσ κολιβα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μαργαριταρι γιοκ

Επισκέπτης
Για να αποφεύγω τα περίεργα μάτια/αυτιά. Ξέρεις εσύ...
Είμαι σοφός...δεν ξέρω τίποτα....

Ναι...όπως γράφω κ παραπάνω...δεν ξέρω απ'αυτά...είμαι κ πολύ μικρός...αλλά κ με το χαρτζηλίκι μου...δεν μπορείς να μάθεις κ πολλά...

Πάντως έχεις δίκιο...ούτε με νοιάζει τι γίνεται...ούτε τι θα γίνει...ούτε τι έγινε...ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ,κυριολεκτικά...οι ξεβράκωτες γίναν κυρίες...κ οι κυρίες απεδείχθησαν πουτάνες...τι ψάχνεις ?

Απο μαργαριτάρια δεν ξέρω...είναι πολύ ακριβά...

Γιατί γελάς ?? Μήπως είσαι χάχας,που είχε πει ο συγχωρεμένος ?

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

Αμα η γκομενα γκαστρωθει, και δεν μιλαω μονο για στριπερ, ειναι στο χερι σου πως θα το χειριστεις, αμα εισαι μαλακας θα σου φορτωθει στην πλατη χωρις να το θες. Εγω ειχα γκαστρωσει μια στριπτιτζου.
Οι φιλοι μου ειχαν πεσει στα βαρια απο το αγχος τους, εγω παλι μου ημουν ο καθ' υλιν αρμοδιος ημουνα αταραχος.
Τελικα το εφερε απο δω το εφερε απο κει πηγε και το ριξε. Τι να κανε? Εγω της ειχα πει το ριξεις δεν το ριξεις στα αρχιδια μου, εγω μια φορα δεν υπαρχω για σενα πλεον. Προφανως συνειδητοποιησε οτι το εννοουσα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
E,ναι..

Εγώ πάντως είμαι ο μαλάκας του site...

Χάρηκα για τη γνωριμία...
σεμνα εγο ΙΜΕ ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ιπαμε,εσι ισε ο ΝΤΙΕΓΚΟ το κτινοσ του πασαλιμανιου,ο ΚΑΛΙΤΕΡΟΣ ΜΟΥ φιλοσ και δασκαλοσ!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αμα η γκομενα γκαστρωθει, και δεν μιλαω μονο για στριπερ, ειναι στο χερι σου πως θα το χειριστεις, αμα εισαι μαλακας θα σου φορτωθει στην πλατη χωρις να το θες. Εγω ειχα γκαστρωσει μια στριπτιτζου.
Οι φιλοι μου ειχαν πεσει στα βαρια απο το αγχος τους, εγω παλι μου ημουν ο καθ' υλιν αρμοδιος ημουνα αταραχος.
Τελικα το εφερε απο δω το εφερε απο κει πηγε και το ριξε. Τι να κανε? Εγω της ειχα πει το ριξεις δεν το ριξεις στα αρχιδια μου, εγω μια φορα δεν υπαρχω για σενα πλεον. Προφανως συνειδητοποιησε οτι το εννοουσα.

χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ..................

τώρα πρόσφατα πρέπει να γινε αυτό.......

Επισκέπτης
κάνεις γενικεύσεις.........
ο έξυπνος έχει τη φερράρι για ορισμένες ξεχωριστές περιπτώσεις και το γούγκο για κάθε μέρα......
η λύση δεν είναι φερράρι ή γιούγκο....
Η λύση είναι και φερράρι και γιούγκο.....
Γιατί στον σκλαβενίτη δεν πας με φερράρι........

εγω εχω ποδηλατο :boobies: :boobies: :boobies: μεχρι που φτανω? :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom