Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

Επισκέπτης
Καλά να περάσεις.....

Τρίτη ξημερώματα βρε αθεόφοβε ???

Μόνος σου θες να παίζεις......

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Ρε μάγκες, αφού δεν θα έκανε κανένας μας σοβαρή σχέση με στριπτιτζού τότε γιατί έχω γνωρίσει πολλές παντρεμένες και μάλιστα με παιδιά; Τι; Δεν πιστεύετε ότι υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις; Για ψάξτε το λίγο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ρε μάγκες, αφού δεν θα έκανε κανένας μας σοβαρή σχέση με στριπτιτζού τότε γιατί έχω γνωρίσει πολλές παντρεμένες και μάλιστα με παιδιά; Τι; Δεν πιστεύετε ότι υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις; Για ψάξτε το λίγο.

εάν το έψαχναν δε θα ξαναπήγαιναν σε κωλόμπαρο από την απογοήτευση......

gg45

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οταν αρχιζει να μην περναει η μπογια της και μεγαλωνει οποτε απο τις 70 καρτες παρακαλαει για 15, αναγκαζεται  να κανει οικογένεια με ενα θύμα που θα την συντηρει (οχι παντα για να μην εχουμε παρεξηγησεις) δηλαδη  συμβιβαζεται με λιγοτερα λεφτα ή το ριχνει στις βιζιτες... Εσυ ποια επιλογή θα διαλεγες?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Οταν αρχιζει να μην περναει η μπογια της και μεγαλωνει οποτε απο τις 70 καρτες παρακαλαει για 15, αναγκαζεται  να κανει οικογένεια με ενα θύμα που θα την συντηρει (οχι παντα για να μην εχουμε παρεξηγησεις) δηλαδη  συμβιβαζεται με λιγοτερα λεφτα ή το ριχνει στις βιζιτες... Εσυ ποια επιλογή θα διαλεγες?
χε χε ........
στην ελλάδα δεν υπάρχει αυτό.....
είναι τόσοι πολλοί οι μαλάκες που παρακαλάνε που οι στριπτηζούδες ακόμα και στα 35 τους βγάζουν 70 μάρκες......
πάμε παρακάτω........

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
χε χε ........
στην ελλάδα δεν υπάρχει αυτό.....
είναι τόσοι πολλοί οι μαλάκες που παρακαλάνε που οι στριπτηζούδες ακόμα και στα 35 τους βγάζουν 70 μάρκες......
πάμε παρακάτω........
Πως το λέγανε αυτό να δεις....Α! ναι! "Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα"

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
63
Like
2.144
Πόντοι
8.245
Αν καποιος του κατσει να το κανει ας το κανει ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΜΑΣ,ετσι και αλλιως στα θεματα καρδιας δεν υπαρχουν επαγγελματα,κατα εμε παντα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Πως το λέγανε αυτό να δεις....Α! ναι! "Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα"

ειδικά στα κωλόμπαρα η επαρχία κάνει πρωταθλητισμό στην ξεφτίλα.....
πολύ παρακάλι ρε μάγκα και πολλά κουπόνια.....

gg45

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω μαζι σου αλλα αυτο ισχυει για τους περισσοτερους απο εμας ...αυτες με αυτο το επαγγελμα ακομα και την καρδια επαγγελμα την εχουν κανει...δηλαδη μου λες οτι θα προτιμησει να παει με την καρδια της και εναν αφραγκο παρα με εναν που ξερει οτι θα εχει μια πιο ανετη ζωη και ασ μην τον γουσταρει? Μην τρελαθουμε εγω σου λεω θα κανει την καρδια της πετρα θα παει με τον "μαλακα" και το πολυ να εχει τον αλλο για καμια ξεπετα (οχι οτι του κακοπεφτει και του αλλου)...
Ποσοι μπορουν να φανε να ποιουν και να την κοπανησουν? 2 στους 10 εγω σου λεω οι αλλοι στην πορεια κολλανε...αμα μαθεις να οδηγεις φερραρι δυσκολα ξαναμπαινεις σε yugo...

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
ειδικά στα κωλόμπαρα η επαρχία κάνει πρωταθλητισμό στην ξεφτίλα.....
πολύ παρακάλι ρε μάγκα και πολλά κουπόνια.....
Define  επαρχία. Άλλο Κιλκίς, άλλο Ρόδος και Κρήτη. Κι άλλο τα κωλόμπαρα, άλλο τα στριπ. Εδώ που μαι εγώ δεν έχει ελπίδες να κάνει μάρκες γυναίκα άνω των 28-30, εκτός κι αν πρόκειται για κάποια πολύ γάτα με μεγάλο πελατολόγιο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Define  επαρχία. Άλλο Κιλκίς, άλλο Ρόδος και Κρήτη. Κι άλλο τα κωλόμπαρα, άλλο τα στριπ. Εδώ που μαι εγώ δεν έχει ελπίδες να κάνει μάρκες γυναίκα άνω των 28-30, εκτός κι αν πρόκειται για κάποια πολύ γάτα με μεγάλο πελατολόγιο.
η επαρχία δε χρειάζεται ορισμό.........
παντού στην ελλάδα οι παππούδες είναι ίδιοι.......

τα λεφτά οι στριπτηζούδες δεν τα βγάζουν απ τις μάρκες.
ξύπνα.
αλλού είναι το πολύ χρήμα............

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Συμφωνω μαζι σου αλλα αυτο ισχυει για τους περισσοτερους απο εμας ...αυτες με αυτο το επαγγελμα ακομα και την καρδια επαγγελμα την εχουν κανει...δηλαδη μου λες οτι θα προτιμησει να παει με την καρδια της και εναν αφραγκο παρα με εναν που ξερει οτι θα εχει μια πιο ανετη ζωη και ασ μην τον γουσταρει? Μην τρελαθουμε εγω σου λεω θα κανει την καρδια της πετρα θα παει με τον "μαλακα" και το πολυ να εχει τον αλλο για καμια ξεπετα (οχι οτι του κακοπεφτει και του αλλου)...
Ποσοι μπορουν να φανε να ποιουν και να την κοπανησουν? 2 στους 10 εγω σου λεω οι αλλοι στην πορεια κολλανε...αμα μαθεις να οδηγεις φερραρι δυσκολα ξαναμπαινεις σε yugo...

κάνεις γενικεύσεις.........
ο έξυπνος έχει τη φερράρι για ορισμένες ξεχωριστές περιπτώσεις και το γούγκο για κάθε μέρα......
η λύση δεν είναι φερράρι ή γιούγκο....
Η λύση είναι και φερράρι και γιούγκο.....
Γιατί στον σκλαβενίτη δεν πας με φερράρι........

gg45

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σωστος...  :idiot:

Δεν εγραψα πιο συγκεκριμενα γιατι μετα ανοιγει αλλο topic...

gg45

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απλα αμα εχεις φερραρι δεν πας στον σκαλβενιτη ...στελνεις τον αχμετ..... :2funny:

Επισκέπτης

Ρε τι διαβάζουμε.....

Κι εσύ ρε μαλάκα περσόνα γιατί δεν του λες οτι τα περισσότερα τσούλια ή τσουλιά...έχουν παιδιά απο μαλάκες που γάμησαν 1-2 φορές....ή απο άλλους μαλάκες που τις παράτησαν στην πατρίδα τους μόλις μάθαν για το κουτσούβελο...κ άλλες πολλές ιστορίες...

Άκου ρε πούστη....οι γκόμενες το ρίχνουν στη μητρότητα...απο ανάγκη για συντήρηση....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Απλα αμα εχεις φερραρι δεν πας στον σκαλβενιτη ...στελνεις τον αχμετ..... :2funny:
όχι αγαπητέ.
αυτό είναι το λάθος του έλληνα.....
γιατί ο αχμέτ στο τέλος θα σου πάρει και τη φερράρι.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ρε τι διαβάζουμε.....

Κι εσύ ρε μαλάκα περσόνα γιατί δεν του λες οτι τα περισσότερα τσούλια ή τσουλιά...έχουν παιδιά απο μαλάκες που γάμησαν 1-2 φορές....ή απο άλλους μαλάκες που τις παράτησαν στην πατρίδα τους μόλις μάθαν για το κουτσούβελο...κ άλλες πολλές ιστορίες...

Άκου ρε πούστη....οι γκόμενες το ρίχνουν στη μητρότητα...απο ανάγκη για συντήρηση....

μη βρίζεις τάκη, μη βρίζεις.......

Επισκέπτης
όχι αγαπητέ.
αυτό είναι το λάθος του έλληνα.....
γιατί ο αχμέτ στο τέλος θα σου πάρει και τη φερράρι.......

μη βρίζεις τάκη, μη βρίζεις.......

Συνέχισε ρε μαλάκα να τον νταντεύεις...άντε να δούμε που θα πάει....

gg45

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0

Συμφωνω αλλα αυτα που λες γινονται σε μικρη ηλικια....

Στην αναγκη το ριχνουν και στην μητροτητα .... καλητερα να μεγαλωνεις παιδι και να ασχολεισαι με αυτο παρα να βγεις στο κλαρι και μην ξεχνας μιλαμε για τις πιο μεγαλες....

Επισκέπτης
Συμφωνω αλλα αυτα που λες γινονται σε μικρη ηλικια....

Στην αναγκη το ριχνουν και στην μητροτητα .... καλητερα να μεγαλωνεις παιδι και να ασχολεισαι με αυτο παρα να βγεις στο κλαρι και μην ξεχνας μιλαμε για τις πιο μεγαλες....

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Έχω πέσει κάτω απ'τα γέλιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Συνέχισε σε παρακαλώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...........

ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΣΤΡΙΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ...........ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...........ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩω...........
ΠΑΡΕ ΚΑΛΕΣ ΣΤΡΙΠΕΡ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..................ΕΧΟΥΝ Κ ΠΑΙΔΙ(Α).................
ΕΛΑ...ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.............

ΠΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom