Επισκέπτης
Καλά να περάσεις.....
Τρίτη ξημερώματα βρε αθεόφοβε ???
Μόνος σου θες να παίζεις......
Τρίτη ξημερώματα βρε αθεόφοβε ???
Μόνος σου θες να παίζεις......
Ρε μάγκες, αφού δεν θα έκανε κανένας μας σοβαρή σχέση με στριπτιτζού τότε γιατί έχω γνωρίσει πολλές παντρεμένες και μάλιστα με παιδιά; Τι; Δεν πιστεύετε ότι υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις; Για ψάξτε το λίγο.
χε χε ........Οταν αρχιζει να μην περναει η μπογια της και μεγαλωνει οποτε απο τις 70 καρτες παρακαλαει για 15, αναγκαζεται να κανει οικογένεια με ενα θύμα που θα την συντηρει (οχι παντα για να μην εχουμε παρεξηγησεις) δηλαδη συμβιβαζεται με λιγοτερα λεφτα ή το ριχνει στις βιζιτες... Εσυ ποια επιλογή θα διαλεγες?
Πως το λέγανε αυτό να δεις....Α! ναι! "Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα"χε χε ........
στην ελλάδα δεν υπάρχει αυτό.....
είναι τόσοι πολλοί οι μαλάκες που παρακαλάνε που οι στριπτηζούδες ακόμα και στα 35 τους βγάζουν 70 μάρκες......
πάμε παρακάτω........
Πως το λέγανε αυτό να δεις....Α! ναι! "Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα"
Define επαρχία. Άλλο Κιλκίς, άλλο Ρόδος και Κρήτη. Κι άλλο τα κωλόμπαρα, άλλο τα στριπ. Εδώ που μαι εγώ δεν έχει ελπίδες να κάνει μάρκες γυναίκα άνω των 28-30, εκτός κι αν πρόκειται για κάποια πολύ γάτα με μεγάλο πελατολόγιο.ειδικά στα κωλόμπαρα η επαρχία κάνει πρωταθλητισμό στην ξεφτίλα.....
πολύ παρακάλι ρε μάγκα και πολλά κουπόνια.....
η επαρχία δε χρειάζεται ορισμό.........Define επαρχία. Άλλο Κιλκίς, άλλο Ρόδος και Κρήτη. Κι άλλο τα κωλόμπαρα, άλλο τα στριπ. Εδώ που μαι εγώ δεν έχει ελπίδες να κάνει μάρκες γυναίκα άνω των 28-30, εκτός κι αν πρόκειται για κάποια πολύ γάτα με μεγάλο πελατολόγιο.
Συμφωνω μαζι σου αλλα αυτο ισχυει για τους περισσοτερους απο εμας ...αυτες με αυτο το επαγγελμα ακομα και την καρδια επαγγελμα την εχουν κανει...δηλαδη μου λες οτι θα προτιμησει να παει με την καρδια της και εναν αφραγκο παρα με εναν που ξερει οτι θα εχει μια πιο ανετη ζωη και ασ μην τον γουσταρει? Μην τρελαθουμε εγω σου λεω θα κανει την καρδια της πετρα θα παει με τον "μαλακα" και το πολυ να εχει τον αλλο για καμια ξεπετα (οχι οτι του κακοπεφτει και του αλλου)...
Ποσοι μπορουν να φανε να ποιουν και να την κοπανησουν? 2 στους 10 εγω σου λεω οι αλλοι στην πορεια κολλανε...αμα μαθεις να οδηγεις φερραρι δυσκολα ξαναμπαινεις σε yugo...
Οταν αρχιζει να μην περναει η μπογια της και μεγαλωνει οποτε απο τις 70 καρτες παρακαλαει για 15, αναγκαζεται να κανει οικογένεια με ενα θύμα που θα την συντηρει (οχι παντα για να μην εχουμε παρεξηγησεις) δηλαδη συμβιβαζεται με λιγοτερα λεφτα ή το ριχνει στις βιζιτες... Εσυ ποια επιλογή θα διαλεγες?
όχι αγαπητέ.Απλα αμα εχεις φερραρι δεν πας στον σκαλβενιτη ...στελνεις τον αχμετ.....![]()
Ρε τι διαβάζουμε.....
Κι εσύ ρε μαλάκα περσόνα γιατί δεν του λες οτι τα περισσότερα τσούλια ή τσουλιά...έχουν παιδιά απο μαλάκες που γάμησαν 1-2 φορές....ή απο άλλους μαλάκες που τις παράτησαν στην πατρίδα τους μόλις μάθαν για το κουτσούβελο...κ άλλες πολλές ιστορίες...
Άκου ρε πούστη....οι γκόμενες το ρίχνουν στη μητρότητα...απο ανάγκη για συντήρηση....
όχι αγαπητέ.
αυτό είναι το λάθος του έλληνα.....
γιατί ο αχμέτ στο τέλος θα σου πάρει και τη φερράρι.......
μη βρίζεις τάκη, μη βρίζεις.......
Κι εσύ ρε μαλάκα περσόνα γιατί δεν του λες οτι τα περισσότερα τσούλια ή τσουλιά...έχουν παιδιά απο μαλάκες που γάμησαν 1-2 φορές....ή απο άλλους μαλάκες που τις παράτησαν στην πατρίδα τους μόλις μάθαν για το κουτσούβελο...κ άλλες πολλές ιστορίες...
Συμφωνω αλλα αυτα που λες γινονται σε μικρη ηλικια....
Στην αναγκη το ριχνουν και στην μητροτητα .... καλητερα να μεγαλωνεις παιδι και να ασχολεισαι με αυτο παρα να βγεις στο κλαρι και μην ξεχνας μιλαμε για τις πιο μεγαλες....