Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

Επισκέπτης
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ .ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ .ΝΑΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΞΩ ΜΑΓΚΑΣ .ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΩ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ .ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

φίλε μην ασχολείσαι με την Barbie, χάνεις το χρόνο σου! ;)

coconutpatra

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΟΧΙ ΕΝΤΑΞΕΙ .ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ...ΕΧΩ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΘΕΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΞΕΡΩ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ .ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ .ΟΥΤΕ ΕΞΥΠΝΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΟΥΤΕ ΓΑΜΗΚΟΥΛΑΣ

Επισκέπτης
ΟΧΙ ΕΝΤΑΞΕΙ .ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ...ΕΧΩ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΘΕΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΞΕΡΩ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ .ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ .ΟΥΤΕ ΕΞΥΠΝΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΟΥΤΕ ΓΑΜΗΚΟΥΛΑΣ

μαζί σου εγώ! :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ .ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ .ΝΑΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΞΩ ΜΑΓΚΑΣ .ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΩ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ .ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
γιατι ρε φιλε βριζεις τον ανθρωπο; :headbang: :headbang:

p33

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Θα τις εχεις εμπιστοσύνη;Είναι όλο το περιβάλον που κάνουν αδύνατο να γινει σοβαρή σχέση με στριπτιτζου.
Τα εχουμε ξαναπει αυτα φιλε σοβαρη σχεση δεν γινεται και anyway να ξερεις οτι κολυμπας σε θολα και επικινδυνα νερα

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
κ φησικα ναι γιατι οχι? ετσι κ αλλιος ελληνιδα δεπροκιτε να ριξω οποτε... να βρω μια απο αυτες να της παρω τ αμαξι της το σπιτακι της ας μου τα φαει αλλα να περναω καλα.....
Διαφωνει κανεις?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
τι σημαινει σοβαρη σχεση?

p33

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ακου φιλε καταρχην ηρεμησε, εγω δεν εχω κανενα λογο να μην σε πιστεψω οτι εχεις μαγαζι και με αυτη την προυποθεση μιλαμε, αφου λοιπον εχεις μαγαζι θελω να σου μεταφερω καποια πραγματα τα οποια ισχυουν εδω στην Αθηνα. Εδω λοιπον εχουμε ξερασει την συμπεριφορα των περισσοτερων μαγαζιων που κοιτουν μονο πως θα στα παρουν και για αυτο τον τελευταιο καιρο τα περισσοτερα βαρανε μυγες. Πρεπει να τελιωνει το παραμυθι οτι για ολα φταινε οι πουτανες οι στριπτιζουδες και οι μαγαζατωρες ειναι αθωεες περιστερες, αφηστε τις κοπελες να πηδιουνται με οποιον θελουν και κοψτε τα νταβατζιλικια ειμαστε στο 2009 και υποτιθεται στην Ευρωπη, οπως σωστα ανεφερες ποιο πανω οι Ελληνιδες ειναι χαλια και για αυτο το λογο οι περισσοτεροι που ερχονται εκει ερχονται για να βρουνε γκομενα αλλιως θα πηγαιναν στα μπουρδελα που γαμας με ενα εικοσαρικο. Σεβαστητε αυτους που σας ταιζουν και μην τους θεωρηται μαλακες, αυτα και χωρις κανενα ιχνος εμπαθειας απεναντι σου απλα στα λεω με καλη προθεση εφοσων εχεις μαγαζι εστω στη Πατρα γιατι εγω μιλαω για Αθηνα

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Θα απαντήσω ναι, αλλά με πολύ ρίσκο. Συναισθηματικό κυρίως...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

τι μαγαζί. μπακάλικο;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ 120-150 ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ 50 .

Είσαι πολύ σιγουρος γι αυτό;
έχεις πολλές γνωριμίες με επαγγελματίες του χώορυ στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις της επαρχίας;

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
το θεμα επρεπε να ηταν..  θα κανατε σοβαρη "σχεση" με μια strip woman οταν ονειρευεστε ξυπνιος?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το θεμα επρεπε να ηταν..  θα κανατε σοβαρη "σχεση" με μια strip woman οταν ονειρευεστε ξυπνιος?

αυτοί που έχουν κάνει δλδ ονειρεύονται;

που σαι ρε πουρούλη......... Είπα στην Αμιλλα ότι είσαι κακλό παιδί αλλά δεν είναι έτοιμη για σοβαρή σχέση.

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
αυτοί που έχουν κάνει δλδ ονειρεύονται;

που σαι ρε πουρούλη......... Είπα στην Αμιλλα ότι είσαι κακλό παιδί αλλά δεν είναι έτοιμη για σοβαρή σχέση.
ρε περσον τι να λεμε τωρα..!
κι αν εχουν κανει ενας στους 20..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε περσον τι να λεμε τωρα..!
κι αν εχουν κανει ενας στους 20..

παραπάνω είναι... απλά έχουν πολλά φράγκα.

σημείωσις για γνώστες....
Οι lοst strippers που ψάχνετε δεν είναι καθόλου χαμένες...
Οι περισσότερες έγκλειστες είναι......

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6

Stories

Νέο!

Stories