Νέα

Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Επειδή διαπιστώνω ότι αποκαταστάθηκε γαλήνη στο θρεντ και είμαστε όλοι πλέον μια ωραία οικογένεια  :grouphug: , διερωτάμαι αν και κατα πόσο (πρωτίστως εγώ) έχουμε προσδιορίσει την έννοια του ερωτήματος "θα κάνατε ποτέ σχέση με trans?".

Παραθέτω αυτό τον προβληματισμό μου, δεδομένου ότι όπως διαπιστώνεται από τις παραθέσεις η συζήτηση αναπτύχθηκε έως τώρα για τις πολυποίκιλες περιπτώσεις της σχέσης ανάμεσα σε έναν άνδρα όπως προσδιορίζεται κοινωνικά και οργανικά και σε μια trans. Σε αυτή την συζήτηση, οι παραθέσεις είτε ανδρών, είτε "κοριτσιών" αφορούσαν απόψεις, εκτιμήσεις και θέσεις για αυτή την σχέση άνδρα με trans.
Πιθανόν δεν έχω καταλάβει σωστά ή δεν το πρόσεξα. Στο συγκεκριμμένο Θρεντ δεν έγινε νομίζω αρχικά κάποια διευκρίνιση ότι το ερώτημα αφορά αποκλειστικά συτή την μορφή σχέσης και οφείλουν να απαντήσουν μόνο οι άνδρες  :think: ? Ίσως να τοποθετήθηκε μόνο με αυτήν την έννοια και (σαφώς επειδή έχω ήδη συμμετάσχει) την θεωρώ εξίσου σημαντική. 

Εκτιμώ ότι θα ήταν σημαντικό να παρατεθούν με αναφορά στις προσωπικές τους επιλογές πάνω στο θέμα (άν το επιθυμούσαν) και trans στο ερώτημα "αν θα κάνατε ποτέ σχέση με trans?" με την πρόσθετη διάσταση του ερωτήματος "αν θα έκανε σχέση μια trans με μια άλλη trans" ή "αν θα έκανε σχέση μια τραβεστί με μια trans" και λοιποί συνδυασμοί.

Σημείωση : Αποδέχομαι πιθανές αντιρρήσεις ως προς την αποδεκτή ορολογία trans, τραβεστί κλπ γιατί δεν είναι το σημαντικό σημείο στο θέμα μας δεδομένου ότι κατανοούμε τις οποιεσδήποτε διαφορετικές και ποικίλες σεξουαλικές εκφράσεις των ατόμων, που πιθανόν να είναι εξελίξιμες και διαφοροποιούμενες στο ίδιο άτομο από στιγμή σε στιγμή (πρόθεση/διάθεση)και από φάση σε φάση (οργανική/νοηματική μετάλλαξη).

Προλαβαίνοντας πιθανές απορίες, θα υπενθύμιζα ότι και στην Ελλάδα έχουν υπάρξει και υπάρχουν τέτοιες σχέσεις μεταξύ των trans.   

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Επειδή διαπιστώνω ότι αποκαταστάθηκε γαλήνη στο θρεντ και είμαστε όλοι πλέον μια ωραία οικογένεια  :grouphug: , διερωτάμαι αν και κατα πόσο (πρωτίστως εγώ) έχουμε προσδιορίσει την έννοια του ερωτήματος "θα κάνατε ποτέ σχέση με trans?".

Παραθέτω αυτό τον προβληματισμό μου, δεδομένου ότι όπως διαπιστώνεται από τις παραθέσεις η συζήτηση αναπτύχθηκε έως τώρα για τις πολυποίκιλες περιπτώσεις της σχέσης ανάμεσα σε έναν άνδρα όπως προσδιορίζεται κοινωνικά και οργανικά και σε μια trans. Σε αυτή την συζήτηση, οι παραθέσεις είτε ανδρών, είτε "κοριτσιών" αφορούσαν απόψεις, εκτιμήσεις και θέσεις για αυτή την σχέση άνδρα με trans.
Πιθανόν δεν έχω καταλάβει σωστά ή δεν το πρόσεξα. Στο συγκεκριμμένο Θρεντ δεν έγινε νομίζω αρχικά κάποια διευκρίνιση ότι το ερώτημα αφορά αποκλειστικά συτή την μορφή σχέσης και οφείλουν να απαντήσουν μόνο οι άνδρες  :think: ? Ίσως να τοποθετήθηκε μόνο με αυτήν την έννοια και (σαφώς επειδή έχω ήδη συμμετάσχει) την θεωρώ εξίσου σημαντική. 

Εκτιμώ ότι θα ήταν σημαντικό να παρατεθούν με αναφορά στις προσωπικές τους επιλογές πάνω στο θέμα (άν το επιθυμούσαν) και trans στο ερώτημα "αν θα κάνατε ποτέ σχέση με trans?" με την πρόσθετη διάσταση του ερωτήματος "αν θα έκανε σχέση μια trans με μια άλλη trans" ή "αν θα έκανε σχέση μια τραβεστί με μια trans" και λοιποί συνδυασμοί.

Σημείωση : Αποδέχομαι πιθανές αντιρρήσεις ως προς την αποδεκτή ορολογία trans, τραβεστί κλπ γιατί δεν είναι το σημαντικό σημείο στο θέμα μας δεδομένου ότι κατανοούμε τις οποιεσδήποτε διαφορετικές και ποικίλες σεξουαλικές εκφράσεις των ατόμων, που πιθανόν να είναι εξελίξιμες και διαφοροποιούμενες στο ίδιο άτομο από στιγμή σε στιγμή (πρόθεση/διάθεση)και από φάση σε φάση (οργανική/νοηματική μετάλλαξη).

Προλαβαίνοντας πιθανές απορίες, θα υπενθύμιζα ότι και στην Ελλάδα έχουν υπάρξει και υπάρχουν τέτοιες σχέσεις μεταξύ των trans.   
πολυ συζητηση για το τιποτα...οσο και να το αναλυσουμε το θεμα πισω απο ενα pc  λετε να αλαξει η ελλαδα και οι ελληνες?τα  tabou παντα θα ειναι tabou...ολοι πισω απο δω θα εκαναν σχεση αλλα οχι με τραβεστι αλλα με(γυναικα)επομενος ο στο στο αποτελεσμα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Kαλημερα και σε εσενα ....
1ον Δεν ψαχνω Νταβατζη
2ον δεν ειπα εγω ο αλλος που θα ειναι διπλα μου να μην εχει καμια επαγγελματικη δραστιριοτιτα στην ΖΩΗ του ,
3ον αν δεν μπωρο να σε πεισο οπως λες δεν με ενδειαφερει γιατη δεν ψαχνομε να πεισο κανεναν και κατα ποσο μαλων ΕΣΕΝΑ....
4ονΜηλισα για σχεσεις μεταξη ανθρωπων που οποια και αν ειναι η σεξουαλικη τους ταυτοτητα αν υπαρχει συναισθιμα πολλα μπωρουν να ζησουν και να κανουν ......
Αν δεν μπορεις να με καταλαβεις δεν φταιω εγω ............
Και μην μπερδευης την επαγγελματικη μου δραστιριοτιτα με την συναιστηιματικη μου ......

:thumbsup:
Είσαι ένα κουκλί με πολύ μυαλό και με μεγάλη καρδιά!
:smitten: :smitten: :smitten:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ώπα ώπα - Βλέπω καμάκι online.  :boobies:

Πολλά φιλιά - όχι  ένα και δύο.  :rockon:

OP
OP
viper84x

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Ολα γινονται καλοπροαιρετα εδω μεσα :dancing:
No bad thoughts... :rockon: :rockon: :rockon:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αξίζει να εμπιστευθούμε τις επιστημονικές έρευνες για τις αυθόρμητες και συναισθηματικές απόφάσεις/επιλογές μας και ως προς αυτό το ερώτημα : "θα κάνατε ποτέ σχέση με trans?"

Ομάδα ψυχολόγων του University College London δημοσίευσε στο επιστημονικό περιοδικό "Current Biology" στατιστικά δεδομένα με βάση τα οποία τεκμηριώνεται ότι οι άμεσες αποφάσεις είναι περισσότερο αξιόπιστες από αυτές που προέρχονται ως αποτέλεσμα μακρόχρονης σκέψης.

Υποστηρίζεται ότι, οι συνειδητές λειτουργίες του εγκεφάλου μας, που ενεργοποιούνται με την σκέψη, μπορούν να "μπλοκάρουν" το ασυνείδητο το οποίο σε αρκετές περιπτώσεις είναι περισσότερο αποτελεσματικό στη λήψη αποφάσεων και επιλογών.
Τα ίδια ακριβώς υποστηρίζει και αντίστοιχη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Neuron". Συγκεκριμμένα υποστηρίζεται ότι, χωρίς τη λογική διεργασία, ο εγκέφαλός μας μπορεί να ξεχωρίσει τι είναι καλό για το άτομο και πάνω σε αυτό να στηρίξει μια απόφαση του.

Το ένστικτο (υποστηρίζεται) προκύπτει και καθορίζεται από όλη την προηγούμενη εμπειρία μας τόσο από συνειδητές όσο και από ασυνείδητες πληροφορίες. Η διαφορά ανάμεσα τους είναι ότι οι ασυνείδητες πληροφορίες δεν ανακαλούνται εύκολα. Ο εγκέφαλος μας δουλεύει συνεχώς, προσλαμβάνοντας ερεθίσματα και γνώσεις, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων "κρατάει καλά κρυμμένο".

Αυτό είναι μια γνώση που δεν είναι"ορατή", διότι δεν μπορούμε έστω και "κατ' ελάχιστον" να την εκφράσουμε με λέξεις (πολύ δε περισσότερο με τον πεζό γραπτό λόγο).

Για τυχόν ορθρογραφικά ή συντακτικά λάθη παρακαλώ, συγχωρέστε με, δεδομένου ότι
[size=10pt]"...η σκέψη και πολύ περισσότερο η φαντασία, τρέχει γρηγορότερα από το σώμα, άρα και από το χέρια που χειριζόμαστε το πληκτρολόγιο του υπολόγιστη μας..."    [/size]

Συμπληρωματική σκέψη ως προς τον επαγγελματισμό και τον επαγγελματία που ενδιαφέρεται και αγαπά την δουλειά που κάνει :

"Όσα άτομα έχουν γνωρίσει την μεγάλη επαγγελματική επιτυχία (έστω και περιστασιακά), γνωρίζουν καλλίτερα από τον οποιοδήποτε άλλον, ότι η δουλειά ενίοτε είναι ένα μωρό που το ανασταίνεις (αν χρειασθεί) με τον κόπο σου και κυρίως το γεννάς εσύ"

Τα παραπάνω σημειώνονται ως ερέθισμα πιθανών πρόσθετων τοποθετήσεων σχετικά με προηγούμενες παραθέσεις/"αντι-παραθέσεις".

με εκτίμηση
Farkeli

OP
OP
viper84x

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Αξίζει να εμπιστευθούμε τις επιστημονικές έρευνες για τις αυθόρμητες και συναισθηματικές απόφάσεις/επιλογές μας και ως προς αυτό το ερώτημα : "θα κάνατε ποτέ σχέση με trans?"

Ομάδα ψυχολόγων του University College London δημοσίευσε στο επιστημονικό περιοδικό "Current Biology" στατιστικά δεδομένα με βάση τα οποία τεκμηριώνεται ότι οι άμεσες αποφάσεις είναι περισσότερο αξιόπιστες από αυτές που προέρχονται ως αποτέλεσμα μακρόχρονης σκέψης.

Υποστηρίζεται ότι, οι συνειδητές λειτουργίες του εγκεφάλου μας, που ενεργοποιούνται με την σκέψη, μπορούν να "μπλοκάρουν" το ασυνείδητο το οποίο σε αρκετές περιπτώσεις είναι περισσότερο αποτελεσματικό στη λήψη αποφάσεων και επιλογών.
Τα ίδια ακριβώς υποστηρίζει και αντίστοιχη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Neuron". Συγκεκριμμένα υποστηρίζεται ότι, χωρίς τη λογική διεργασία, ο εγκέφαλός μας μπορεί να ξεχωρίσει τι είναι καλό για το άτομο και πάνω σε αυτό να στηρίξει μια απόφαση του.

Το ένστικτο (υποστηρίζεται) προκύπτει και καθορίζεται από όλη την προηγούμενη εμπειρία μας τόσο από συνειδητές όσο και από ασυνείδητες πληροφορίες. Η διαφορά ανάμεσα τους είναι ότι οι ασυνείδητες πληροφορίες δεν ανακαλούνται εύκολα. Ο εγκέφαλος μας δουλεύει συνεχώς, προσλαμβάνοντας ερεθίσματα και γνώσεις, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων "κρατάει καλά κρυμμένο".

Αυτό είναι μια γνώση που δεν είναι"ορατή", διότι δεν μπορούμε έστω και "κατ' ελάχιστον" να την εκφράσουμε με λέξεις (πολύ δε περισσότερο με τον πεζό γραπτό λόγο).

Για τυχόν ορθρογραφικά ή συντακτικά λάθη παρακαλώ, συγχωρέστε με, δεδομένου ότι
[size=10pt]"...η σκέψη και πολύ περισσότερο η φαντασία, τρέχει γρηγορότερα από το σώμα, άρα και από το χέρια που χειριζόμαστε το πληκτρολόγιο του υπολόγιστη μας..."    [/size]

Συμπληρωματική σκέψη ως προς τον επαγγελματισμό και τον επαγγελματία που ενδιαφέρεται και αγαπά την δουλειά που κάνει :

"Όσα άτομα έχουν γνωρίσει την μεγάλη επαγγελματική επιτυχία (έστω και περιστασιακά), γνωρίζουν καλλίτερα από τον οποιοδήποτε άλλον, ότι η δουλειά ενίοτε είναι ένα μωρό που το ανασταίνεις (αν χρειασθεί) με τον κόπο σου και κυρίως το γεννάς εσύ"

Τα παραπάνω σημειώνονται ως ερέθισμα πιθανών πρόσθετων τοποθετήσεων σχετικά με προηγούμενες παραθέσεις/"αντι-παραθέσεις".

με εκτίμηση
Farkeli

Και μια επιστημονικη αποψη πανω στο θεμα μας ειναι παντα ευπροσδεκτη!
Ο Φιλτατος Farkeli, για μια ακομα φορα γραφει ιστορια στο site μας!
Keep walking!!!!!
U rock!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Και μια επιστημονικη αποψη πανω στο θεμα μας ειναι παντα ευπροσδεκτη!
Ο Φιλτατος Farkeli, για μια ακομα φορα γραφει ιστορια στο site μας!
Keep walking!!!!!
U rock!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συναγωνιστή Viper84x καλημέρα (...πλέον)

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, όμως οφείλω να διευκρινίσω (όπως εξάλλου σημειώνεται στην παράθεση μου) ότι δεν είναι δική μου επιστημονική μελέτη.

Το μόνο που μπορεί να μου "...καταλογισθεί" είναι ότι προσπάθησα να επεξεργασθώ και να απλοποιήσω το δημοσίευμα των μελετών σε όσο το δυνατόν συνοπτική μορφή  έτσι ώστε να μην κουράσει τα μέλη και τους επισκέπτες του site που θα θελήσουν να το διαβάσουν (...ελπίζω να τα κατάφερα).

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους και ολες :grin: :grin: ;
Ενδιαφερων θεμα ανοιξατε απ οτι βλεπω και πολυ ωραιο.....(εν μερη) ;) ;) ;) ;) ;)
Λοιπον εγω με την σειρα μου θα σας ρωτησο αν θα κανατε σχεση με εναν ανθρωπο που σας γεμηζει?????????????
Που ξυπνας το πρωι και κοιτας και λαχταρας να κανεις ΕΡΩΤΑ μαζι του..
Που κανεις Ερωτα μαζι του καθε μερα σαν να ειναι η πρωτη σας φορα κι οχι να βαριεσε η να λες τι κανω εγω εδω τωρα ??????????????????
Που παρακαλας να περασουν η ωραις απο την δουλεια σου για να βρεθεις μαζι του....
Που κανετε ΟΝΕΙΡΑ και η δυο για Εσας τους δυο.....
Που βλεπεις το κινητο σου και αγωνιεις να ακουσεις τον χτυπω του μηνυματος αλλα και της κλισεις......................
Που σκευτεσε να παρατησεις τα παντα για αυτον κι αν αυτο εχει να κανει ακομα και με την επαγγελματικη σου δραστιριοτιτα (ΙΕΡΟΔΟΥΛΟς για αλλους Τραβελη -τραβεστο και παει λεγοντας ) και με οποιο κοστος κι αν ειναι αυτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λοιπον για μενα ο ΕΡΩΤΑΣ δεν εχει φυλο δεν εχει χρωμα Δεν ειναι Ρατσιστης ΑΠΛΑ ;)
Η ΑΓΑΠΗ μεταξι δυο Ανθρωπον εχεει να κανει με αυτους και οχι με το κοινωνικο συνολο. Γιατη οπως γνωριζουμε ολοι και ολαις ποια ΖΕΥΓΑΡΙΑ (υποτιθεν )ΣΤΡΕΙΤ δεν εχουν προβλιματα?????? Τα περισοτερα ........
Και πολλα απο αυτα τα ζευγαρια δεν ειναι κοινωνικα αποδεκτα γιατη αυτη μπορει να ειναι κουκλα και πλουσια ενω εκεινος Καλο παιδι αλλα ΜΠΑΤΗΡΗ΅Σ΅,,, Τι κακο Θεε μου ?????? διοξτων χωρησετων,,,,, Οχι αγαπη μου δεν ζω σε μια κοινωνια που θα μου πει αυτη τι θα κανω στο κρεβατη μου ,, Και τι στην προσωπικη μου ζωη .... Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔεΝ ΥΠΑΡΧΗ  κι αυτο ειναι για ολους μας ........................
Τωρα οσο αφορα Για της σχεσεις ητε με Τρανς-τρανσεξουαλ-λεσβια-γκει..(ΤΑΜΠΕΛΕΣ)
ητε με ΣΤΡΑΙΤ.. Αν ΟΙ ανθρωποι μπορουσαν να ζησουν μονοι τους τοτε ολοι θα ειχαμε πιασει απο μια ΒΟΥΝΟΚΟΡΦΗ και θα μεναμε και οχι ολοι μαζη ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Κανενας δεν μπορει να ζηση μονος του ,ακομα και το ποιο στραβοξυλο να ειναι  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Το θεμα ειναι τελικα πρεπει να ειμαστε ολοι οι ανθρωποι με εναν ανθρωπο που πραγματικα σε αυτον βρισκουμε αυτα που μας γεμιζουν και αυτος το ιδιο αντιστιχα..........
Και επειδη εχω γνωρισει αρκετες κοπελες του ιδιου με εμενα που πολλες ειναι δεμευμενες και καποιες αλλες ακομα και Παντρεμενες ,ζουνε αρκετα καλα με τους ανθρωπους που εχουν διπλα τους ........
Για μενα οπως τονισα και ποιο πανω ο ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΛΟ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ....
Απο εκει κι επειτα τι θα πει η κυρα Κατηνα και ο Κυρ Μητσος ητε τρανς ειμαι ητε γυναικα παντα θα λενε αρα αν υπολογισω ολους αυτους τοτε καλυτερα να παω να πνιγω ........

Καλημερα και σορυ για τα ορθογραφικα μου    Νιαου Νιαου
Tο θεμα ομως βρε κοπελα μου ειναι πως ειναι δυνατον να κανουμε την δουλεια που κανουμε και να αγαπαμε τρελα καποιον και να μην μπορουμε να ζουμε χωρις αυτον?? Και να περιμενουμε να τελειωσουμε ολα τα γαμησια της ημερας για να βρεθουμε στην αγκαλια του... Ποιος αντρας οσο απελευθερωμενος και αν ειναι θα σε παρη αγκαλια πραγματικα να σε λατρευη ξερωντας οτι εχουμε πηδηχτη απειρες φορες καθε μερα με αλλους??? Βεβαια εμεις το θεωρουμε επαγγελμα το καταλαβαινω ομως ο πραγματικος αντρας που αγαπαει το κοριτσι του δεν θελη ποτε να το μοιραζετε με κανεναν και αντε να του πουμε εμεις οτι το εχουμε επαγγελμα.. Θα μας αρεσε εμας αν ειχαμε ενα αγορι ζιγκολο να πηδαη ολη μερα την μια και την αλλη και το βραδυ να ερχετε να μας περνη αγκαλια και να μας λεει οτι μας λατρευη??? Πως σου φαινετε αυτο?? Θα το αντεχες??  Ας μην παραμυθιαζομαστε και να παταμε στη γη και αν καποιος δειχνη αγαπη προς εμας δεν ειναι πραγματικη. Δεν γινετε να θες να ερωτευτης και να πηδιεσε ολη μερα εμεις μπορει να εχουμε βολευτη με αυτη τη σκεψη αλλα ρωτα και τον αλλο...  Φιλουρες  Ευακη  Καλη  Χρονια

toniven

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ θα έφτανα μέχρι και σε γάμο ανεπιφύλακτα ! δεν ήχο τέτοιες αναστολές !εάν με τον άνθρωπο που είμαι μαζί περνώ καλά και αυτός το ίδιο , εάν το θέλαμε και οι 2 ναι γιατί όχι !

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Το θεμα ειναι ομως οταν οταν μια κοπελα γαμιετε ολη μερα θα εισαι απλα αλλο ενα... οσο θετικα και αν το βλεπεις εκτος το οτι μπορει καποιος να την γαμηση καλυτερα απο σενα και με ποιο καλο εργαλειο και να γλυκαθη κατα τα αλλα θα ειστε τελειο ζευγαρι

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Tο θεμα ομως βρε κοπελα μου ειναι πως ειναι δυνατον να κανουμε την δουλεια που κανουμε και να αγαπαμε τρελα καποιον και να μην μπορουμε να ζουμε χωρις αυτον?? Και να περιμενουμε να τελειωσουμε ολα τα γαμησια της ημερας για να βρεθουμε στην αγκαλια του... Ποιος αντρας οσο απελευθερωμενος και αν ειναι θα σε παρη αγκαλια πραγματικα να σε λατρευη ξερωντας οτι εχουμε πηδηχτη απειρες φορες καθε μερα με αλλους??? Βεβαια εμεις το θεωρουμε επαγγελμα το καταλαβαινω ομως ο πραγματικος αντρας που αγαπαει το κοριτσι του δεν θελη ποτε να το μοιραζετε με κανεναν και αντε να του πουμε εμεις οτι το εχουμε επαγγελμα.. Θα μας αρεσε εμας αν ειχαμε ενα αγορι ζιγκολο να πηδαη ολη μερα την μια και την αλλη και το βραδυ να ερχετε να μας περνη αγκαλια και να μας λεει οτι μας λατρευη??? Πως σου φαινετε αυτο?? Θα το αντεχες??  Ας μην παραμυθιαζομαστε και να παταμε στη γη και αν καποιος δειχνη αγαπη προς εμας δεν ειναι πραγματικη. Δεν γινετε να θες να ερωτευτης και να πηδιεσε ολη μερα εμεις μπορει να εχουμε βολευτη με αυτη τη σκεψη αλλα ρωτα και τον αλλο...  Φιλουρες  Ευακη  Καλη  Χρονια

Άν όμως, ...λέω άν

δεν έχει πρόβλημα (σπάνιο γεγονός, ομολογώ),

Τότε,

... θα είναι (μάλλον) καλό και για τους δύο  :cool2:

Σαφώς, πρόκειται για θεωρητικές προσεγγίσεις,
που έχουν ελάχιστη εμβέλεια εφαρμογής

Προσωπικά, θα δυσκολευόμουνα (δυσκολεύτηκα και το έχω ήδη "πάθει" πολύ παλαιότερα, όταν ήμουν νεότερος)
και το πιθανότερο είναι να μην ανταποκριθώ στην δημιουργία μιας σχέσης με μια επαγγελματία ιερόδουλο...
Στο σχετικό θρεντ που υπάρχει στο φορουμ, έχω ήδη σημειώσει αυτές τις προσωπικές μου θέσεις/διαθέσεις/προθέσεις
:dunno:

Υποθέττω ότι τα "σπουδαία βήματα" (με την έννοια τουλάχιστον της δυσκολίας), μπορούν να γίνουν από ανθρώπους που έχουν περισσή αντοχή και δυναμική να αντιμετωπίσουν τις υπέρμετρες κοινωνικές πιέσεις και αντιπαλέψουν όλη την "μπετοποιημένη ηθική της κοινωνίας"

:sunglasses:

toniven

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το θεμα ειναι ομως οταν οταν μια κοπελα γαμιετε ολη μερα θα εισαι απλα αλλο ενα... οσο θετικα και αν το βλεπεις εκτος το οτι μπορει καποιος να την γαμηση καλυτερα απο σενα και με ποιο καλο εργαλειο και να γλυκαθη κατα τα αλλα θα ειστε τελειο ζευγαρι

Πανέμορφη μου , είπα όπως βλέπεις ότι θα έπρεπε να το θέλουμε και οι 2 !τώρα σε όλα τα ζευγάρια υπάρχουν πειρασμοί και μπορεί κάλλιστα να χωρίσουν !το θέμα είναι ότι εάν θέλεις κάτι εσύ με το έτερον σου ήμισυ δεν το κάνεις ? εάν συμφωνείτε και οι 2 δηλαδή , αυτό εννοώ ! και εγώ πιστεύω  ομορφιά μου ότι δεν χρειάζεται να πηδιέσαι με άλλον , εάν αυτό είναι η δουλεία σου , για να χωρίσεις !έχουν δει χειρότερα τα μάτια μας !

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μετα θα ειναι το σκυλακι της :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom