Νέα

Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Άν όμως, ...λέω άν

δεν έχει πρόβλημα (σπάνιο γεγονός, ομολογώ),

Τότε,

... θα είναι (μάλλον) καλό και για τους δύο  :cool2:

Σαφώς, πρόκειται για θεωρητικές προσεγγίσεις,
που έχουν ελάχιστη εμβέλεια εφαρμογής

Προσωπικά, θα δυσκολευόμουνα (δυσκολεύτηκα και το έχω ήδη "πάθει" πολύ παλαιότερα, όταν ήμουν νεότερος)
και το πιθανότερο είναι να μην ανταποκριθώ στην δημιουργία μιας σχέσης με μια επαγγελματία ιερόδουλο...
Στο σχετικό θρεντ που υπάρχει στο φορουμ, έχω ήδη σημειώσει αυτές τις προσωπικές μου θέσεις/διαθέσεις/προθέσεις
:dunno:

Υποθέττω ότι τα "σπουδαία βήματα" (με την έννοια τουλάχιστον της δυσκολίας), μπορούν να γίνουν από ανθρώπους που έχουν περισσή αντοχή και δυναμική να αντιμετωπίσουν τις υπέρμετρες κοινωνικές πιέσεις και αντιπαλέψουν όλη την "μπετοποιημένη ηθική της κοινωνίας"

:sunglasses:

Και ποσο καιρο θα μπορεις να εχεις αυτη την υπομονη εδω ζευγαρια που ειναι μονογαμικα και χωριζουν οταν μια κοπελα ειναι χορτατη στο σεξ ολη μερα θα σε εχει ορεξη το βραδυ νομιζης η μηπως δεν θα καβλωνη με τους πελατες της???

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μην παραμυθιαζομαστε υπαρχουν αγορια που μας επισκεπτονται και ειναι γαμω τους αντρες πρεπει να ειμαστε χαζες να μην το ευχαριστηθουμε μαζη τους...

toniven

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μπορώ να κατανοήσω κάτι πολύ απλό τόση ώρα που μιλάμε για αυτό το θέμα ! γιατί θα πρέπει απαραίτητα η trans  να  πηδιέται συνεχεία ? γιατί να μην θέσουμε την συζήτηση σε άλλη βάση έξαρχης και γιατί θα πρέπει η κοπέλα να είναι εκδιδομένη ?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν μπορώ να κατανοήσω κάτι πολύ απλό τόση ώρα που μιλάμε για αυτό το θέμα ! γιατί θα πρέπει απαραίτητα η trans  να  πηδιέται συνεχεία ? γιατί να μην θέσουμε την συζήτηση σε άλλη βάση έξαρχης και γιατί θα πρέπει η κοπέλα να είναι εκδιδομένη ?
ξερεις πολλες τρανς που τις αποδεχτηκε η κοινωνια και η οικογενεια τους τους βοηθησε να κανουν αλλαγη φιλου?
απο ποιο πλανητη ηρθες?

toniven

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ξερεις πολλες τρανς που τις αποδεχτηκε η κοινωνια και η οικογενεια τους τους βοηθησε να κανουν αλλαγη φιλου?
απο ποιο πλανητη ηρθες?

Δεν νομίζω όλες ? και όλες έκαναν  αλλαγή φύλου ? δεν το νομίζω ! και σίγουρα  από αυτόν τον γαλαξία  είμαι  φίλε μου δωρητή  !

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Σωστός ο toniven  :thumbsup:. Εξάλλου πλέον η κοινωνία μας πρέπει να είναι ανοικτή σε όλα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Για την δική μας βοήθεια στο να εκφράσουμε συγκεκριμένα και στοχοθετημένα τις απόψεις/θέσεις/εμπειρίες μας,
υπάρχει στο φορουμ, συγκεκριμένο θρεντ με τίτλο "θα κάνατε σχέση με επαγγελαμτία"
...προσπαθώ να το βρώ, ώστε να το σημειώσω εδώ

Απαιτείται (κατα την γνώμη μου) να "απαντηθεί" ή να σχολιασθεί τμηματικά (κατα μια έννοια) το ζήτημα.

Δηλαδή :

1. Πρώτα να απαντηθεί/σχολιασθεί αν μπορούσε κάποιος να συνάψει σχέση με μια επαγγελματία του αγοραίου έρωτα

2. Στην συνέχεια να απαντηθεί/σχολιασθεί αν έκανε σχέση με μια επαγγελματία που τυγχάνει να είναι τρανς

Προφανώς, διαφέρει το ζήτημα

"αν θα κάνατε σχέση με μια τρανς που δεν είναι επαγγελματίας του αγοραίου έρωτα"

...νομίζω  :cool2:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Μπορει.. αν δε το ηξερα και μονο τοτε. ουτε θα ηθελα να το μαθω. Η αγνοια ειναι ευτυχια λενε.

toniven

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σωστός ο toniven  :thumbsup:. Εξάλλου πλέον η κοινωνία μας πρέπει να είναι ανοικτή σε όλα.

Έτσι ακριβώς , δεν μπορεί να γίνονται κινήματα για την ελευθερία έκφρασης αναζήτησης  ιδεών ισότητας ισοτιμίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων μονό και μονό για να γίνονται  ! ας αλλάξουμε όλοι μας πρώτα σαν άνθρωποι και μετέπειτα  σαν ιδεολογική προσέγγιση και κουλτούρα

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Για την δική μας βοήθεια στο να εκφράσουμε συγκεκριμένα και στοχοθετημένα τις απόψεις/θέσεις/εμπειρίες μας,
υπάρχει στο φορουμ, συγκεκριμένο θρεντ με τίτλο "θα κάνατε σχέση με επαγγελαμτία"

Απαιτείται (κατα την γνώμη μου) να "απαντηθεί" ή να σχολιασθεί τμηματικά (κατα μια έννοια) το ζήτημα.

Δηλαδή :

1. Πρώτα να απαντηθεί/σχολιασθεί αν μπορούσε κάποιος να συνάψει σχέση με μια επαγγελματία του αγοραίου έρωτα

2. Στην συνέχεια να απαντηθεί/σχολιασθεί αν έκανε σχέση με μια επαγγελματία που τυγχάνει να είναι τρανς

"αν θα κάνατε σχέση με μια τρανς που δεν είναι επαγγελματίας του αγοραίου έρωτα"

Μάλλον φίλε farkeli έχεις δίκιο. Το θέμα καλό θα ήταν να εξεταστεί τμηματικά ξεκινώντας κατ'εμέ από το αν κανείς θα σύναπτε σχέση με μια επαγγελματία του αγοραίου έρωτα. Το παρόν θρεντ είναι μάλλον προχωρημένο.

toniven

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Δηλαδή :

Πολύ σωστά! Η καλύτερη προσέγγιση στο όλο θέμα !!!!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Αν γούσταρα τρανς θα έκανα σχέση με τρανς...Τι ερώτηση είναι αυτή;Ο καθένας όπως νιώθει αρκεί να μην ενοχλεί τους υπολοίπους που δεν έχουν τα ίδια γούστα με αυτόν

Ιδού και η γνωστή Τάνια Κέλλη τρανς

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.336
Πόντοι
22.785
περυσι τα χαλασα με τη μιρελα ....καλο μορο.

josephaek

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συγνώμη που επεμβαίνω στη συζήτηση, αλλά σαν μεγαλύτερος λέω να καταθέσω τη μαρτυρία μου και τα ερωτήματά μου...
Είχα γνωρίσει , όταν ήμουν 17 χρονό την τότε μις γιανκ Άντζελα Γ., μιλάμε για θεά....Την ξαναείδα μετά 15 σχεδόν χρόνια στη Ρόδο, χάλια μαύρα...τα χρόνια περνάνε για όλους...
ερώτηση α)Υπάρχει τρανς που δεν γαμιέται για λεφτά...?
       β)πόσες τρανς , έχουν κάνει "επέμβαση" ?
       γ)γνωρίζουν οι φίλοι ότι δεν υπάρχει οργασμός ,γυναικίου τύπου, για αυτούς που γεννήθηκαν αγοράκια...?

Αν είχαν συμβατική κοινωνική ζωή τουλάχιστο θα είχαν πραγματικούς φίλους, δυστυχώς είναι στο περιθώριο , και σχεδόν πάντα είναι αντικείμενο εκμετάλευσης από αληταράδες...Κάνω λάθος...?

toniven

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν γούσταρα τρανς θα έκανα σχέση με τρανς...Τι ερώτηση είναι αυτή;Ο καθένας όπως νιώθει αρκεί να μην ενοχλεί τους υπολοίπους που δεν έχουν τα ίδια γούστα με αυτόν

Ιδού και η γνωστή Τάνια Κέλλη τρανς

Έτσι ακριβώς !αυτό παλεύω τόση ώρα να δώσω στους φίλους να το καταλάβουν ! και πέσαμε σε ιδεολογικοπολιτική συζήτηση !

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν νομιζω.
παντως ποτε μην λες ποτε.....

toniven

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συγνώμη που επεμβαίνω στη συζήτηση, αλλά σαν μεγαλύτερος λέω να καταθέσω τη μαρτυρία μου και τα ερωτήματά μου...
Είχα γνωρίσει , όταν ήμουν 17 χρονό την τότε μις γιανκ Άντζελα Γ., μιλάμε για θεά....Την ξαναείδα μετά 15 σχεδόν χρόνια στη Ρόδο, χάλια μαύρα...τα χρόνια περνάνε για όλους...
ερώτηση α)Υπάρχει τρανς που δεν γαμιέται για λεφτά...?
       β)πόσες τρανς , έχουν κάνει "επέμβαση" ?
       γ)γνωρίζουν οι φίλοι ότι δεν υπάρχει οργασμός ,γυναικίου τύπου, για αυτούς που γεννήθηκαν αγοράκια...?

Αν είχαν συμβατική κοινωνική ζωή τουλάχιστο θα είχαν πραγματικούς φίλους, δυστυχώς είναι στο περιθώριο , και σχεδόν πάντα είναι αντικείμενο εκμετάλευσης από αληταράδες...Κάνω λάθος...?

Όσο για τα χρόνια είναι το μονό δεδομένο ότι πέρανε  για όλους  σας (για να αστειευτούμε και λίγο)! τώρα στα επιμέρους ερωτήματα σου θα απαντήσω κατά την υποκειμενική μου γνώμη πάντα !
1 πιστεύω ότι υπάρχουν τρανς  που δεν γαμιούνται για λεφτά ( δεν είναι αρκετές)
2 είναι  λίγες οι τρανής που έχουν κάνει επέμβαση και αυτό γιατί έμμεσος απατάει και στο τρίτο ερώτημα σου το όποιο είναι και διαπίστωση βεβαία απόλυτα ορθή  !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom