Νέα

Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

toniven

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εχεις δικοιο το ειπες και μονο σου εχουν αλαξει οι εποχες......τοτε καποιος για να κανει σχεση με μια τραβεστι δεν την ρωτουσε ......(εχεις προστασια? :uglystupid: :uglystupid:)εχεις καποια σχεση?ποσους πελατες περνεις τη βραδια?αν αυτο που ρωτανε οι περισοτεροι για να κανουν σχεση με τραβεστι σημερα το θεωρουν δεσμο εγω το λεω επιδεσμο...η (νταβατζιλικη) :think: :think: :think: :think:

Εντάξει αλλά όλα τα δάχτυλα του χεριού δεν είναι ιδία ! για αυτόν τον λόγο και μονό μην εξομοιώνουμε και τους ανθρώπους  !εγώ για παράδειγμα θα έκανα σχέση με τρανής  αλλά ποτέ δεν θα το κοίταζα ως νταβατζηλίκι ! θα έκανα σχέση εάν ήθελε  και αυτή και εγώ , και δεν θα ήθελα να είχα κανένα απόλυτος συμφέρον !

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Για την ιστορία, η Σύλβια κάποια στιγμή είχε και TransAlp!!!  :dancing:
Πειράζει που το είπα Συλβάκι;

Μια και ξαναβρήκα το σάιτ και είναι το πρώτο μου ποστ μετά από καιρό , καλή χρονιά σε όλους!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
TransAlp  :think:

παρακαλώ μπορεί να γίνει κάποια ερμηνεία ???

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Έχω ένα γνωστό που είχε σχέση με τρανς το 1976 , μετά από αρκετά χρόνια παντρεύτηκαν , και υιοθέτησαν και ένα παιδάκι , και από ότι μαθαίνω ζουν καλά ακόμα και σήμερα ????  δεν μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες  , αλλά έγινε και αυτό . δεν κανω καθολου πλακα .

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
εγω το ποσταρα τι δεν καταλαβες???

απλά δεν κατάλαβα σε τι αναφέρεται...

το επανέλαβε και ο enallaktikos ότι ... "είχε η Σύλβια κάποια στιγμή"

αν θέλεις μου διευκρινίζεις

ευχαριστώ εκ των προτέρων

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Η τρανσαλπ, ειναι μοτοσυκλετιστικο μοντελο της Χόντα. Τόσο απλά. Μάλλον ήθελαν να τονίσουν τις δυνατότες του μοντέλου αυτό, ότι δηλαδή είναι ικανό να διασχίσει τις Άλπεις γι'αυτό και Trans-Alp(es).
Ο ένας υπνοόησε ότι έχει τέτοιο μοντέλο, κι εγώ συμπλήρωσα ότι και η Σύλβια είχε κάποια στιγμή...  :rolleyes:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ευχαριστώ για την διευκρίνιση

καλό βράδυ φίλτατε

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
απλά δεν κατάλαβα σε τι αναφέρεται...

το επανέλαβε και ο enallaktikos ότι ... "είχε η Σύλβια κάποια στιγμή"

αν θέλεις μου διευκρινίζεις

ευχαριστώ εκ των προτέρων

σορυ φαρκελι,τωρα το ειδα.ενα λογοπαίγνιο εκανα μωρε...αν εκανα σχεση με trans??εχω transalp και εχω αριστη σχεση.πλακιτσα με λιγα λογια

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Για την ιστορία, η Σύλβια κάποια στιγμή είχε και TransAlp!!!   :dancing:
Πειράζει που το είπα Συλβάκι;

Μια και ξαναβρήκα το σάιτ και είναι το πρώτο μου ποστ μετά από καιρό , καλή χρονιά σε όλους!!!
οχι μωρο μου δεν πηραζει.....τωρα την αλαξα δεν το εχω πια...εχω  hotnet 600 τωρα το εχω δηλωσει οτι ειμαι τρελη με τις μοτο

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Έχω ένα γνωστό που είχε σχέση με τρανς το 1976 , μετά από αρκετά χρόνια παντρεύτηκαν , και υιοθέτησαν και ένα παιδάκι , και από ότι μαθαίνω ζουν καλά ακόμα και σήμερα ????  δεν μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες  , αλλά έγινε και αυτό . δεν κανω καθολου πλακα .
αλλο τραβεστι και αλλο τρανσεξουαλ μην μπερδευεσε.εδω μηλαμε για τραβεστι και οχι για τρανσεχουαλ που εχει κανει αλαγη φυλου και εκ τον πραγματον νομικα ειναι γυναικα..σε πια χωρα εγινε αυτο?γιατι στην ελλαδα δεν προκητε να γινει ουτε το 2100 με τους νομους που εχουμε

josephaek

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Έχω ακούσει ότι για ουρολογικούς κυρίως λόγους, δεν προχαράνε οι τρανς σε επέμβαση, αλλά και όπως ανέφερα παραπάνω δυστυχώς , σε περίπτωση επέμβασης δεν θα υπάρχει δυνατότητα οργασμού...Συμπερασματικά, δεν νομίζω ότι σε  στρέιτ αρέσει να τον χύνουν...άρα η "σχέση" μάλλον θα γίνει με μπαισέξουαλ άτομα....Κάνω λάθος ?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Πολλα ερωτηματα  εκανες αγαπητε μου και μεγαλα θεματα ανοιγης.....

johnvi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Έχω κάνει έρωτα 3 φορές με τρανς. Οι δύο ήταν με κορίτσια που δεν ήταν ιερόδουλες. Όλες τους ήταν πολύ καλά κορίτσια και περάσαμε πολύ όμορφα. Έχω γνωρίσει γυναίκες που δεν φτάνουν το μικρό τους δαχτυλάκι. Δεν θα μπορούσα να κάνω σχέση μαζί τους όμως όυτε καν φιλική. Είμαι κότα και δεν θα μπορούσα να κοιτάξω στα μάτια φίλους και συγγενείς, γιατί μερικές φορές δυσκολεύομαι να κοιταχτώ στον καθρεύτη.  Τα ταμπού και οι προκαταλήψεις είναι τόσο βαθιά ριζωμένα στους Έλληνες που νομίζω έχει χαραχτεί στο ΔΝΑ μας.
Τι συζητάμε; Εδώ δεν έχουμε αποδεχτεί ακόμα την γυναικεία σεξουαλικότητα. Συζητούσα με κάποιον για ένα DP τρίο που είχα κάνει με ένα φίλο σε μια κοπέλα και αμέσως την χαραχτήρησε πουτάνα! Αν ένας άντρας γαμήσει δυο γυναίκες είναι ήρωας αν μια γυναίκα τον πάρει από 2 άντρες είναι πουτάνα! Φανταστήτε μετά από όλα αυτά να του πω ότι έχω σχέση με «κορίτσι». Θα με λιθοβολήσει και θα κάψει το σώμα μου για εξαγνισμό.

Και για να απαντήσω στο ερώτημα… Ναι θα έκανα σχέση με τρανς αλλά ΟΧΙ Ελλάδα, κάπου μακριά στην Χαβάη ίσως...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
γιατι οχι αμα ιτανε καλο πεδι

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Eιστε πολυ νυχτωμενοι και ιδικα κατι κοριτσια που σερβιρονται για τσολια εδω ... Και σχεσεις κανουμε και εξω μας πανε  και χανονται τρελα μαζι μας !!! η διαφορα ειναι οτι εχουν ΑΡΧΙΔΙΑ  και υπαρχουν αρκετοι!!!
Καληνυχτα κοριτσια!!!

Επισκέπτης
βρε να κανεις αλλα πες οτι σου ρχεται φτιαγμενη μια νυχτα,στην πεταει οξω και αρχιζει να σε κυνηγαει τι κανεις τοτε μου λες?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Eιστε πολυ νυχτωμενοι και ιδικα κατι κοριτσια που σερβιρονται για τσολια εδω ... Και σχεσεις κανουμε και εξω μας πανε  και χανονται τρελα μαζι μας !!! η διαφορα ειναι οτι εχουν ΑΡΧΙΔΙΑ  και υπαρχουν αρκετοι!!!
Καληνυχτα κοριτσια!!!
για σου τρελο πεδι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom