Νέα

Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εσεις δηλαδη αν ειχατε μια επειχηρηση εκατομυριων θα βαζατε μια Τρανς να σας τα ξεπουληση?? Η μηπως θα την παρουν Δημοσιο Υπαλληλο?? Μηνξεχνατε οτι ενας επειχηρηματιας που  θελει να εχει πελατεια στο μαγαζη του θα φροντιση να του ξαναπαει παλι και οχι μολις βλεπουν την Τρανς να μην ξαναπατανε,  στην Ελλαδα ζουμε και μπορει να τις γουσταρουμε αλλα μονο στο κρεβατι η μηπως νομιζετε δεν θελουμε να ζησουμε μια κανονικη ζωη?? Αν ειμασταν εξω το συζηταμε....

toniven

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εσεις δηλαδη αν ειχατε μια επειχηρηση εκατομυριων θα βαζατε μια Τρανς να σας τα ξεπουληση?? Η μηπως θα την παρουν Δημοσιο Υπαλληλο?? Μηνξεχνατε οτι ενας επειχηρηματιας που  θελει να εχει πελατεια στο μαγαζη του θα φροντιση να του ξαναπαει παλι και οχι μολις βλεπουν την Τρανς να μην ξαναπατανε,  στην Ελλαδα ζουμε και μπορει να τις γουσταρουμε αλλα μονο στο κρεβατι η μηπως νομιζετε δεν θελουμε να ζησουμε μια κανονικη ζωη?? Αν ειμασταν εξω το συζηταμε....

Δανάη μου πάμε να ζήσουμε κάπου αλλού μαζί ?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ολα τα βλεπεις βρε ατιμε ολα  με παρακολουθεις?? Τιποτα δεν σου ξεφευγη

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Λαγός είναι, τι περίμενες;;; Εγώ κρύβομαι πολλά χρόνια τωρα!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
[/quote
Να μην ξερω τι καπνο φουμαρει η κουμπαρα μου; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
oσο και να το συζητατε ποτε και κανεις δεν θα εχει τα κοτσια να κανει κατι τετοιο στην ελαδιτσα που ζουμε ειτε η τραβεστι ειναι επαγγελματιας πουτανα ειτε οχι....και ας λενε ναι μερικοι ναι θα το εκαναν.....

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
με trans δεν ξερω αλλα με την transalp εχω μια άριστη σχεση

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    3 KB · Εμφανίσεις: 28

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Κι όμως η πρώτη μου σχέση που έκανα, πριν πολά χρόνια, ήταν με trans. Σίγουρα πιο δυσκολη η εποχή του 80 για τέτοιες καταστάσεις

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κι όμως η πρώτη μου σχέση που έκανα, πριν πολά χρόνια, ήταν με trans. Σίγουρα πιο δυσκολη η εποχή του 80 για τέτοιες καταστάσεις
αμ ελα που την εποχη του 80 ηταν πιο αρχιδατοι οι αντρες και εκαναν σχεση τετοιου ιδους.....τωρα γιατι δεν εχεις μια τετοια σχεση?μηπως επιδη ηθελες ενα μουνακι που θα σου κανει και ενα παιδακι? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Συλβια σοβαρα τωρα,ειναι δυσκολο για καποιον οσο και να το θελει να κανει μια σχεση με τρανς,η πιεση θα ειναι τρομερη απο τον περιγυρο,δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι να την αντεξουν,και οταν μιλαμε για σχεση μιλαμε για επισημη ετσι;να βγαινουν μαζι εξω,να το ξερουν οι γονεις,συγγενεις και φιλοι ε;και οχι να βρισκονται μονο σε ενα σπιτι και να πηδιουντε,με πουτανα πιστευω ειναι πιο ευκολο γιατι το κραταν και κρυφο το επαγγελμα,το προβλημα δεν ειναι μονο το παιδακι

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Συλβια σοβαρα τωρα,ειναι δυσκολο για καποιον οσο και να το θελει να κανει μια σχεση με τρανς,η πιεση θα ειναι τρομερη απο τον περιγυρο,δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι να την αντεξουν,και οταν μιλαμε για σχεση μιλαμε για επισημη ετσι;να βγαινουν μαζι εξω,να το ξερουν οι γονεις,συγγενεις και φιλοι ε;και οχι να βρισκονται μονο σε ενα σπιτι και να πηδιουντε,με πουτανα πιστευω ειναι πιο ευκολο γιατι το κραταν και κρυφο το επαγγελμα,το προβλημα δεν ειναι μονο το παιδακι
ναι το ειπα σε παραπανο ποστ μου αυτο που μου λες αλλα και σε αλλα προηγουμενα ποστ μου  ......

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
πως ειναι δυνατον να κανουμε την δουλεια που κανουμε και να αγαπαμε τρελα καποιον και να μην μπορουμε να ζουμε χωρις αυτον?? Και να περιμενουμε να τελειωσουμε ολα τα γαμησια της ημερας για να βρεθουμε στην αγκαλια του... Ποιος αντρας οσο απελευθερωμενος και αν ειναι θα σε παρη αγκαλια πραγματικα να σε λατρευη ξερωντας οτι εχουμε πηδηχτη απειρες φορες καθε μερα με αλλους??? Βεβαια εμεις το θεωρουμε επαγγελμα το καταλαβαινω ομως ο πραγματικος αντρας που αγαπαει το κοριτσι του δεν θελη ποτε να το μοιραζετε με κανεναν και αντε να του πουμε εμεις οτι το εχουμε επαγγελμα.. Θα μας αρεσε εμας αν ειχαμε ενα αγορι ζιγκολο να πηδαη ολη μερα την μια και την αλλη και το βραδυ να ερχετε να μας περνη αγκαλια και να μας λεει οτι μας λατρευη??? Πως σου φαινετε αυτο?? Θα το αντεχες??  Ας μην παραμυθιαζομαστε και να παταμε στη γη και αν καποιος δειχνη αγαπη προς εμας δεν ειναι πραγματικη. Δεν γινετε να θες να ερωτευτης και να πηδιεσε ολη μερα εμεις μπορει να εχουμε βολευτη με αυτη τη σκεψη αλλα ρωτα και τον αλλο... 
+1 απο μένα σ'αυτή την τοποθέτηση στην πραγματικότητα.
Το θεμα ειναι ομως οταν οταν μια κοπελα γαμιετε ολη μερα θα εισαι απλα αλλο ενα... οσο θετικα και αν το βλεπεις εκτος το οτι μπορει καποιος να την γαμηση καλυτερα απο σενα και με ποιο καλο εργαλειο και να γλυκαθη κατα τα αλλα θα ειστε τελειο ζευγαρι
Επίσης +2 για τον απλό ρεαλισμό των ανθρώπινων σκέψεων απο επαγγελματίες.
Και ποσο καιρο θα μπορεις να εχεις αυτη την υπομονη εδω ζευγαρια που ειναι μονογαμικα και χωριζουν οταν μια κοπελα ειναι χορτατη στο σεξ ολη μερα θα σε εχει ορεξη το βραδυ νομιζης η μηπως δεν θα καβλωνη με τους πελατες της???
Μην παραμυθιαζομαστε υπαρχουν αγορια που μας επισκεπτονται και ειναι γαμω τους αντρες πρεπει να ειμαστε χαζες να μην το ευχαριστηθουμε μαζη τους...
Εδώ τα είπες όλα κάτι σαν 'επίλογο'. :thumbsup:
Αυτές τις απόψεις τις γράφω εδώ και 3 χρόνια εδώ μέσα για σχέσεις κυρίως ιερόδουλων με 'πελατάκια'.Τώρα επειδή το θέμα είναι με Τράνς δεν παύει να τις βάζουμε και αυτές στις εκδιδόμενες όπου αρκετές εξ'αυτών επαγγελματικά ανήκουν εκεί.Να περιμένεις ότι αρκετοί ζούνε την ουτοπία που θα σκάσει ο τίμιος εργατικός νέος και θα βοηθήσει  :jerking: ένα εκδιδόμενο άτομο (ασχέτως αν είναι γυναίκα η Τράνς) να σταματήσει αυτή τη δουλειά και να ζούνε ευτυχισμένα  :cheesy:.Υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις αλλά είναι απειροελάχιστες και κυρίως απο τράφικινγκ περιστατικά υποχρεωτικής και όχι εθελούσιας πορνείας.
Και πάλι ++ απο μένα γιατί είσαι άτομο που εκδίδεται και γράφεις τα πράγματα όπως έχουν χωρίς διπλωματικές τροποποιήσεις χαϊδεύοντας ματάκια πελατών και υποψήφιων πελατών αλλά για να βλέπουν μερικοί την πραγματικότητα και όχι την ουτοπία σ'αυτές τις καταστάσεις.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εγω δεν θα εκανα σχεση με τρανσ

ενα πουλι σε μια σχεση ειναι αρκετο (το δικο μου)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε αυτο ειμαι καθετος

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
αμ ελα που την εποχη του 80 ηταν πιο αρχιδατοι οι αντρες και εκαναν σχεση τετοιου ιδους.....τωρα γιατι δεν εχεις μια τετοια σχεση?μηπως επιδη ηθελες ενα μουνακι που θα σου κανει και ενα παιδακι? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Ο χωρισμός τότε, ήταν πολύ ασχημος για μενα. Εγω το πήγαινα σοβαρά τότε. δεν ήθελε. Μετά απο 1 χρόνο περίπου παντρεύτηκα. Μια φορά εχω ερωτευτεί και ήταν αυτή. ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ 20-24.

Είχα και τώρα κάτι περιπτώσεις, αλλα η εποχή έχει αλλάξει. Κοιτάνε το πορτοφόλι αν είναι γεμάτο. Κάτι που δεν μου αρεσει (Για αληθινη σχεση λεω)

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ο χωρισμός τότε, ήταν πολύ ασχημος για μενα. Εγω το πήγαινα σοβαρά τότε. δεν ήθελε. Μετά απο 1 χρόνο περίπου παντρεύτηκα. Μια φορά εχω ερωτευτεί και ήταν αυτή. ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ 20-24.

Είχα και τώρα κάτι περιπτώσεις, αλλα η εποχή έχει αλλάξει. Κοιτάνε το πορτοφόλι αν είναι γεμάτο. Κάτι που δεν μου αρεσει (Για αληθινη σχεση λεω)
εχεις δικοιο το ειπες και μονο σου εχουν αλαξει οι εποχες......τοτε καποιος για να κανει σχεση με μια τραβεστι δεν την ρωτουσε ......(εχεις προστασια? :uglystupid: :uglystupid:)εχεις καποια σχεση?ποσους πελατες περνεις τη βραδια?αν αυτο που ρωτανε οι περισοτεροι για να κανουν σχεση με τραβεστι σημερα το θεωρουν δεσμο εγω το λεω επιδεσμο...η (νταβατζιλικη) :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom