Νέα

Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
με transformer μπορει  :2funny:

transformer-cartoon.jpg

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.352
Πόντοι
22.785
.

Συνημμένα

• 365190.gif
    365190.gif
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 29

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αναμενετε γιατι εχω λιγο δουλιτσα,  και θα σας πω πως ειναι μια σχεση με μια Τρανς και ενα αρσενικο... για να μαθαινετε... πουλακια μου

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
με transformer μπορει  :2funny:

transformer-cartoon.jpg

Χα χα εσυ κοριτσι μου εισαι απο αυτες που τους αρεσει να πληρωνουν και να τους τον ακουμπανε λιγο και εισαι προκαταλημενη , δεν πιανεσαι ......
χα χα (γελασα.....)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Λοιπον σχετικα με το θεμα σχεσης Τρανς και αγοριου ο Θεος να το κανη τελος παντων...
Πανε τα αγορια που δεν σηκωναν μυγα στο σπαθι τους.... να τους βαλης κωλοδαχτυλο.... να στο κοψουν το χερι...  Λοιπον τα πραγματα στις σχεσεις εχουν αλαξη πια με τις Τρανς... Κανετε λιγο υπομονη και τωρα σας γραφω τις λεπτομερειες....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ειναι μεγαλο το θεμα βεβαια αλλα το συζηταμε... Καταρχην μια Τρανς δεν γουσταρη καλα παιδια.. Θελη κωλοπαιδα για να κατση αλλιως την εχασες. Θελη δραση στη σχεση της... Παθος. Εχουμε 2 μυαλα μεσα στο κεφαλη μας. Το γυναικειο και το αντρικο που μας κανη ιδιαιτερα επιθυμητες στους αντρες επειδη ξερουμε μεχρη που φτανη η αντοχη του και να μην τον πριζομε... αυτο που κανουν οι γυναικες δηλαδη συνεχεια και τις βαριουντε ευκολα αφου τους τα εχουν κανη μια οκα... Παραλληλα ειμαστε πολυ καλες στο κρεβατι γιατι αυτο που κανουμε το γουσταρουμε τρελα. Οσες φορες και να ειναι αυτο.. Και παραλληλα ξερουμε τι θελη ενας αντρας στο κρεβατι και πως πρεπει να του φερθουμε γιατι ξερουμε τα ευαισθητα σημεια  του κατι που το θελη τρελα πανω στο Σεξ. 

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τελεια και παυλα δαναη εισαι καυλα!!!δηλαδη λες να το τολμησω; :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
προσεξε λαγουδακι μη βρεθεις να σε κυνηγανε διαφοροι....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Οταν γουσταρουμε καποιον τρελα κανουμε τα παντα για αυτον μεχρη να πεθανουμε μπορουμε και δεν υπολογιζουμε τιποτα.. Τωρα πως την φανταζομε την σχεση με καποιον ο καθε ενας την φανταζετε διαφορετικα...

Επισκέπτης
Το ότι πηδάω τον talo σε τακτά χρονικά διαστήματα σημαίνει ότι έχω σχέση με trans? :rolleyes:

Επισκέπτης
μη τη φανταστει απο κανα νοσοκομειο.....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Προσεξε ομως Κουμπαρε ρωτα την πρωτα τι της αρεση στο κρεβατι μην εχουμε τιποτα απροβλεπτα..

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Λοιπον θα συνεχισω το θεμα γιατι ειναι πολυ καυτο.... και εχω πολλα να σας πω...και ενδιαφεροντα... αλλα πιο μετα..

Επισκέπτης
θα ακουσουμε ιστοριες της τριτης διαστασης :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Προσεξε ομως Κουμπαρε ρωτα την πρωτα τι της αρεση στο κρεβατι μην εχουμε τιποτα απροβλεπτα..
ελα ρε δεν λεει!!ειμαι ντροπαλο αγορι,ποτε ρωταω; πριν η οταν ειμαστε στο κρεβατι; :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ναμε παλι...

Λοιπον κοιτατε.... Ενας αντρας οταν τα εχει με μια Τρανς φυσικα ξερει οτι εχει κατι επιπλεον..
Εκτος και αν της λεει κρυφτω γιατι προτιμω να θελω να βλεπω το κορμι σου... Χλωμο το βλεπω.. Αρα τι σημαινη αυτο?? Οτι υποκειπτη επειδη η Τρανς ειναι κορμαρα?? Και λεει ας παει και το παλιαμπελο?? Μια χαρα το θελει αρα προχωραμε παρακατω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom