Νέα

Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
οπα παιδες,αν,λεμε αν ποτε εκανα σχεση με τρανς ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα ειχε καβλι.....τι να το κανω???δεν ψαχνω να γαμηθω,να γαμησω ψαχνω.....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Για να υπαρχη δεσιμο μεταξυ μας σημαινη οτι γουσταρουμε τρελα ο ενας τον αλλο. Και μπορουμε να κανουμε τα παντα χωρις ενδιασμους γιατι τοτε γιατι να ειμαστε μαζη. Ας πουμε τι μπορει να κανη ενα τετοιο ζευγαρι μεσα στη σχεση του?? Παρα πολλα. Θα σας πω. Μπορει να ξυπωηση ο ενας απο τους 2 το πρωι να μπει μεσα στην κουβερτα την ωρα που κοιματε και να του κανη ενα γλυψιμοοοο που θα νομιζη οτι βλεπει αγγελους στον υπνο του... Θα εχω σηκωθει εγω ας πουμε το πρωι θα εχω φτιαξη τα καφεδακια μας χωρις κρεμα παντα διοτι η κρεμα μπαινη παντα φρεσκια εγω στο δικο του αυτος στο δικο μου... Τι σχεση εχουμε???? Η εχουμε η δεν εχουμε.....Πως θα γινουμε ενα???? Ολα πρεπει να τα μοιραζομαστε.. Προσεξτε ομως... Ποτε δεν πρεπει μια τετοια σχεση να ειναι για πολλες μερες μαζη κανη πολυ κακο.. Εφοσων εχουμε στραγγυξη για μερικες μερες τον στελνουμε σπιτη του.... Πια γυναικα θα το εκανε αυτο??? Καμια.. Μετα απο αυτα που καναμε τα δυο μας δεν θα θελη να βλεπη ουτε το Λιλινο του... Τον διωχνης λοιπον για αρκετο καιρο ουτε και πολλα τηλεφωνα δεν χρειαζοντε κανουν κακο... Μεχρη που ξαφνικα ξυπναμε και εχουμε παθη στερηση ενα πραγμα τρεμουμε ολοκληροι και ψαχνομε σαν  τρελοι ο ενας τον αλλον να φαγωθουμε. Αυτη η κρεβατομουρμουρα των γυναικωωωων....απαπαπαπα ολα τα θυμουνται στο κρεβατι ολα.... Οταν εχει τα νευρα του ενας αντρας και ερχετε στο σπιτη απο τη δουλεια του και το καταλαβω τι πρεπει να κανω???? Οι γυναικες μολις τον δουν ετσιιιι αρχιζουν... Τι εχεις???? Γιατι εισαι ετσι???? Μα πες μου κατι βρε ωκι μου!!!! Ολη μερα δεν σε ειδα και μου ελυψες πες μια κουβεντα!!!!  απαπαπα  απαραδεχτο... Αστον τον ανθρωπο βρε κοπελα μου τι τον πριζης αφου βλεπεις  ουτε τον εαυτο του δεν θελει να βλεπει ποσο μαλλων εσενα παρατα τον... Λοιπον συνεχιζω...
Οταν ειναι το αγορι μας ετσι πρεπει να του δωσουμε ενα φιλακη και να φευγουμε απο το δωματιο που ειναι και δεν θα ξαναμπουμε μεσα εκει καθολου ακομα και αν χρειαστει ολη μερα να μην μας βλεπει καθολου... Θα κατσω στη κρεβατοκαμαρα να χαλαρωσω και να τον σκεπτομε. Τιποτα αλλο.
Θα δειτε οτι μετα θα ερθη μονος του μεσα  και μαλιστα θα σου πει τι κανεις εδω γιατι εισαι μονη σου?? Και μαλιστα θα το εκτιμηση που δεν τον επριξες... ασε που μετα γινετε χωμα να τον πατησης... Ετσι ειναι οι αντρες μωρε οσο δεν τους πριζης τοσο θα δενοντε...  

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
το οτι θελω να γαμησω ειναι υποπτο???γιατι ρε συ?

αν,λεμε αν ποτε εκανα σχεση με τρανς ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα ειχε καβλι....

αυτο ειναι υποπτο...  τι να ειχε δηλαδη??  καρμπιρατερ????  :2funny: :2funny: :2funny:

Το σκεφτεσε παντως πονηρουλη...  :2funny: :2funny: :2funny:

freew

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
14
Πόντοι
0
σχέση με τρανς ?
Τωρα μαλιστα,
ας βγάλουμε τα ταμπού μας πρώτα και μετα το συζηταμε το θεμα.
Οτι γράφω παρακάτω είναι προσωπικές μου απόψεις και δεν ζητώ σε κανέναν να συμφωνήση μαζί μου απλά είναι τα δικά μου πιστεύω.
Ακομα κυριαρχει δυστηχως το Πατρις-Θρησκεία-Οικογένεια και παρα πολλοι κρυβονται πισω απο αυτο.
Τα πρέπει της κοινωνίας μας έχουν καταστρέψει τα γουστάρω και καυλώνω και όποιος κάνει το δικό του αμέσως ειναι περιθωριο.
Βέβαια στο 'κακό' όνομα των τράνς έχουν συμβάλει διάφορα άτομα που μόνο τρανς δεν είναι.
Ο ορισμος της τρανς για εμένα ειναι να ειναι όμορφη, έξυπνη, με σχετικό στήθος (δεν παω τα big)
και καυλιάρικο θυληκό (αφου αυτο νοιώθει και μεσα της), δηλαδή αν εξαιρέσεις το έξυπνη είναι
ότι ζητάς και για μια γκόμενα σου. Βέβαια υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα πόδια με μια γυναικα-γκομενα
αλλά και ομοιότητα ανάμεσα μας που αν τα συγκεκριμενα όργανα χρησιμοποιηθουν κατάλληλα
και με το κατάληλο Ατομο δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά.
Και επιτέλους ας το καταλάβουν κάποιοι όταν κάνεις σεχ με τρανς πας και για το όργανο της,
γιατι μπορει να γουστάρεις να .......... οτιδήποτε.
Το τι κάνεις δεν αφορά κανέναν και ούτε παύεις ξαφνικά να είσαι άντρας.
Τελικά για να κανεις σχεση με τρανς ακούγετε καλό, αλλά δύσκολα να βρεθούν οι κατάλληλες
προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785

Επισκέπτης
Χα χα εσυ κοριτσι μου εισαι απο αυτες που τους αρεσει να πληρωνουν και να τους τον ακουμπανε λιγο και εισαι προκαταλημενη , δεν πιανεσαι ......
χα χα (γελασα.....)

κλαψεεεεε ψωλοκομενη.Θα σου κανω κ τα προζακ δωρο ξερεις εσυ...

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
αν,λεμε αν ποτε εκανα σχεση με τρανς ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα ειχε καβλι....

αυτο ειναι υποπτο...  τι να ειχε δηλαδη??  καρμπιρατερ????  :2funny: :2funny: :2funny:

Το σκεφτεσε παντως πονηρουλη...  :2funny: :2funny: :2funny:

κοιτα δαναη.υπαρχει και μια περιπτωση που δεν την φανταζεσαι καν.ποια?να ειναι εγχειρισμένη.τωρα αν εσυ εχεις καρμπιρατερ σορυ αλλα δεν στον δινω....προσπαθησε να δεις και την αλλη πλευρα του νομισματος.δεν ειναι μονο η φαση σου,υπαρχει και η αλλη πλευρα οπου και ανήκω.το οτι εσενα σου ζητανε οι πελατες σου να τους πηδας,ε σορυ,δεν ειμαστε ολοι στην φαση αυτη.  

Επισκέπτης
Χα χα εσυ κοριτσι μου εισαι απο αυτες που τους αρεσει να πληρωνουν και να τους τον ακουμπανε λιγο και εισαι προκαταλημενη , δεν πιανεσαι ......
χα χα (γελασα.....)

κλαψεεεεε ψωλοκομμενη.Θα σου κανω κ τα προζακ δωρο ξερεις εσυ...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
κοιτα δαναη.υπαρχει και μια περιπτωση που δεν την φανταζεσαι καν.ποια?να ειναι εγχειρισμένη.τωρα αν εσυ εχεις καρμπιρατερ σορυ αλλα δεν στον δινω....προσπαθησε να δεις και την αλλη πλευρα του νομισματος.δεν ειναι μονο η φαση σου,υπαρχει και η αλλη πλευρα οπου και ανήκω.το οτι εσενα σου ζητανε οι πελατες σου να τους πηδας,ε σορυ,δεν ειμαστε ολοι στην φαση αυτη.  
Εγω ομως δεν μιλαγα στα γραφομενα μου για χειρουργημενες βρε μωρο μου εγραφα για τις μη... και ετσι που το  εγραψες ηταν σαν να το σκεφτοσουν γιαυτο απαντησα... Φυσικα ο καθε ανθρωπος εχει τις επιλογες του... Και στο κατω κατω κανουμε και πλακιτσα βρε συ μην το παιρνης προσωπικα..

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το ότι πηδάω τον talo σε τακτά χρονικά διαστήματα σημαίνει ότι έχω σχέση με trans? :rolleyes:
οχι δεν σημαινει αυτο...σημαινει οτι εχεις σχεση με αντρα...και αν πηδας μονο εισαι ομοφυλοφυλος ....αλλα οχι αδερφη :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
αυτο σε ενοχλησε?το αν θα εχει καμπιρατερ?ναι κανε σχεση με εγχυρισμενη να γαμας μουνι που θα εχει και κλητοριδα :think: :think: :think: :think:...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
οχι δεν σημαινει αυτο...σημαινει οτι εχεις σχεση με αντρα...και αν πηδας μονο εισαι ομοφυλοφυλος ....αλλα οχι αδερφη :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Τι του λες τωρα βρε του ανθρωπου???????   Οτι ειναι ομοφυλοφιλος Αλλα δεν ειναι  αδελφη?????
:2funny: :2funny:  Α  ρε  Συλβουκη.....
Ταρατσα απλα στα λεει ετσι πρωτευουσιανικα για να μην νομισης οτι εισαι Πουστης..... :2funny: :2funny: :2funny:
Το σωστο ονομα ειναι  Μπινες...

Επισκέπτης
Τι του λες τωρα βρε του ανθρωπου???????   Οτι ειναι ομοφυλοφιλος Αλλα δεν ειναι  αδελφη?????
:2funny: :2funny:  Α  ρε  Συλβουκη.....
Ταρατσα απλα στα λεει ετσι πρωτευουσιανικα για να μην νομισης οτι εισαι Πουστης..... :2funny: :2funny: :2funny:
Το σωστο ονομα ειναι  Μπινες...
Είμαι μπινές δηλαδή? :think:

Επιτέλους έγινα κάτι στην ζωή μου! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom