analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
οπα παιδες,αν,λεμε αν ποτε εκανα σχεση με τρανς ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα ειχε καβλι.....τι να το κανω???δεν ψαχνω να γαμηθω,να γαμησω ψαχνω.....
Και μονο που το λες ειναι υποπτο ομως....οπα παιδες,αν,λεμε αν ποτε εκανα σχεση με τρανς ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα ειχε καβλι.....τι να το κανω???δεν ψαχνω να γαμηθω,να γαμησω ψαχνω.....
Και μονο που το λες ειναι υποπτο ομως....
το οτι θελω να γαμησω ειναι υποπτο???γιατι ρε συ?
το οτι θελω να γαμησω ειναι υποπτο???γιατι ρε συ?
μεγαλος!!!ανω των 35,υπαρχει κινδυνος;αν επιτρεπεται ποσο χρονω εισαι?
Χα χα εσυ κοριτσι μου εισαι απο αυτες που τους αρεσει να πληρωνουν και να τους τον ακουμπανε λιγο και εισαι προκαταλημενη , δεν πιανεσαι ......
χα χα (γελασα.....)
αν,λεμε αν ποτε εκανα σχεση με τρανς ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα ειχε καβλι....
αυτο ειναι υποπτο... τι να ειχε δηλαδη?? καρμπιρατερ????
Το σκεφτεσε παντως πονηρουλη...
μπαρδον;oy la la...
Χα χα εσυ κοριτσι μου εισαι απο αυτες που τους αρεσει να πληρωνουν και να τους τον ακουμπανε λιγο και εισαι προκαταλημενη , δεν πιανεσαι ......
χα χα (γελασα.....)
Εγω ομως δεν μιλαγα στα γραφομενα μου για χειρουργημενες βρε μωρο μου εγραφα για τις μη... και ετσι που το εγραψες ηταν σαν να το σκεφτοσουν γιαυτο απαντησα... Φυσικα ο καθε ανθρωπος εχει τις επιλογες του... Και στο κατω κατω κανουμε και πλακιτσα βρε συ μην το παιρνης προσωπικα..κοιτα δαναη.υπαρχει και μια περιπτωση που δεν την φανταζεσαι καν.ποια?να ειναι εγχειρισμένη.τωρα αν εσυ εχεις καρμπιρατερ σορυ αλλα δεν στον δινω....προσπαθησε να δεις και την αλλη πλευρα του νομισματος.δεν ειναι μονο η φαση σου,υπαρχει και η αλλη πλευρα οπου και ανήκω.το οτι εσενα σου ζητανε οι πελατες σου να τους πηδας,ε σορυ,δεν ειμαστε ολοι στην φαση αυτη.
οχι δεν σημαινει αυτο...σημαινει οτι εχεις σχεση με αντρα...και αν πηδας μονο εισαι ομοφυλοφυλος ....αλλα οχι αδερφηΤο ότι πηδάω τον talo σε τακτά χρονικά διαστήματα σημαίνει ότι έχω σχέση με trans?
αυτο σε ενοχλησε?το αν θα εχει καμπιρατερ?ναι κανε σχεση με εγχυρισμενη να γαμας μουνι που θα εχει και κλητοριδα ...κοιτα δαναη.υπαρχει και μια περιπτωση που δεν την φανταζεσαι καν.ποια?να ειναι εγχειρισμένη.τωρα αν εσυ εχεις καρμπιρατερ σορυ αλλα δεν στον δινω....προσπαθησε να δεις και την αλλη πλευρα του νομισματος.δεν ειναι μονο η φαση σου,υπαρχει και η αλλη πλευρα οπου και ανήκω.το οτι εσενα σου ζητανε οι πελατες σου να τους πηδας,ε σορυ,δεν ειμαστε ολοι στην φαση αυτη.
οχι δεν σημαινει αυτο...σημαινει οτι εχεις σχεση με αντρα...και αν πηδας μονο εισαι ομοφυλοφυλος ....αλλα οχι αδερφη
Καλά ντε μην φωνάζεις!οχι δεν σημαινει αυτο...σημαινει οτι εχεις σχεση με αντρα...και αν πηδας μονο εισαι ομοφυλοφυλος ....αλλα οχι αδερφη
Ομοφυλοφιλος η κωλομπαραςοχι δεν σημαινει αυτο...σημαινει οτι εχεις σχεση με αντρα...και αν πηδας μονο εισαι ομοφυλοφιλος ....αλλα οχι αδερφη
Είμαι μπινές δηλαδή?Τι του λες τωρα βρε του ανθρωπου??????? Οτι ειναι ομοφυλοφιλος Αλλα δεν ειναι αδελφη?????
Α ρε Συλβουκη.....
Ταρατσα απλα στα λεει ετσι πρωτευουσιανικα για να μην νομισης οτι εισαι Πουστης.....
Το σωστο ονομα ειναι Μπινες...