Νέα

Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

toniven

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι σαν να πηγαινης σε μια Τρανς και να εχεις πει απο πριν τι να σου κανη..... Ε δεν εχει ενδιαφερον...

Και πιστεύω ότι η τρανς δεν θα μου κάνει ποτέ κάτι που δεν θα θέλω εγώ ! τουλάχιστον όσες φορές πήγα ήταν όλα καλά!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τελικα εσεις οι αντρες καυλωνετε τρελα οταν λετε την λεξη  " ΜΗ "

toniven

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Την καβλα μην την φοβασε ποτε κουμπαρε μου... Δηλαδη αν ξαφνικα εβλεπες μια γυναικα να σου γλυφη την κωλοτρυπιδουλα τι θα εκανες?? Θα τις ελεγες σταματα?? Ε το ιδιο ειναι και με την Τρανς. Μην προκαταβαλεστε βρε παιδια.. Η πολυ φιλοσοφια βλαπτει. Πανω στο κρεβατι ολα επιτρεποντε..

Απόλυτα θεμιτό αυτό , ποτέ δεν πρέπει να λέμε όχι στη απόλαυση από όπου και εάν προέρχεται , είτε από γυναίκα είτε από τρανς . απλά εάν η τρανς  ήθελε πιο πολλά, από γλώσσα στο κωλαράκι η στην τρυπούλα δεν ξέρω τι θα προμήνυε αυτό  !

Επισκέπτης
λιγο ακομα και θα σας γαμησει η δαναη παιδες,θελει θελει κανει το παιδι και θελει ενα πραμα :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Την καβλα μην την φοβασε ποτε κουμπαρε μου... Δηλαδη αν ξαφνικα εβλεπες μια γυναικα να σου γλυφη την κωλοτρυπιδουλα τι θα εκανες?? Θα τις ελεγες σταματα?? Ε το ιδιο ειναι και με την Τρανς. Μην προκαταβαλεστε βρε παιδια.. Η πολυ φιλοσοφια βλαπτει. Πανω στο κρεβατι ολα επιτρεποντε..
μονο γλυψιμο ομως!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Απόλυτα θεμιτό αυτό , ποτέ δεν πρέπει να λέμε όχι στη απόλαυση από όπου και εάν προέρχεται , είτε από γυναίκα είτε από τρανς . απλά εάν η τρανς  ήθελε πιο πολλά, από γλώσσα στο κωλαράκι η στην τρυπούλα δεν ξέρω τι θα προμήνυε αυτό  !
Ενταξη δεν ειναι τρελαμενες ολες πια να πηδανε κωλο.. Ειπαμε λιγο και καλο.. ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom