Νέα

Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
βεβαίως , εάν εννοείς τα κολομαγουλα , γιατί όταν πλησιάζεις στο κέντρο ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται !
Ε τωρα  ενταξη  δεν θα βαλουμε και συνορα Ιρακ Ιραν  λιγο πιο δεξια λιγο πιο αριστερα.. ουτε θα κραταω μεζουρα...

toniven

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ε τωρα  ενταξη  δεν θα βαλουμε και συνορα Ιρακ Ιραν  λιγο πιο δεξια λιγο πιο αριστερα.. ουτε θα κραταω μεζουρα...
δεξιά και αριστερά κανένα πρόβλημα, η τρυπούλα είναι απαγορευμένη ζώνη !

Επισκέπτης
Μόνο προγαμιαίο συμβόλαιο δεν έχετε υπογράψει ακόμα! :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
μωράκι άφησες κάποιο υπονοούμενο  για εμένα ? θέλεις να πεις κάτι ? πες το καθαρά !
οχι βεβαια υπονοουμενο για σενα μηπως σε ηξερα και απο χθες? απλα απανταω σχετικα πανω σε αυτα που διαβαζω ...τωρα αν καποιος εχει τη μυγα και μυγιαζετε δεν φταιω εγω

toniven

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οχι βεβαια υπονοουμενο για σενα μηπως σε ηξερα και απο χθες? απλα απανταω σχετικα πανω σε αυτα που διαβαζω ...τωρα αν καποιος εχει τη μυγα και μυγιαζετε δεν φταιω εγω
καμία μύγα απολύτως , απλά είπες σε άλλα σαιτ με το ίδιο νικ ! για αυτό,  και ότι είμαι σε άλλα σαιτ το ξέρω , μπουλκουμε δεν θυμάμαι να έχω ζητήσει !

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καμία μύγα απολύτως , απλά είπες σε άλλα σαιτ με το ίδιο νικ ! για αυτό,  και ότι είμαι σε άλλα σαιτ το ξέρω , μπουλκουμε δεν θυμάμαι να έχω ζητήσει !
[/quoteισως δεν καταλαβες καλα τι εγραψα......

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι σχεσει με τρανς δεν γινετε.και αν γινει θα εχει ημερομινια ληξεως,για το λογο οτι καλος η κακος οταν φυγει το πολυ παθος απο την σχεση και πεσει και λιγο η γκαβλα απο το σεξ τοτε νομιζω πραγματικα καταλαβαινει ο αντρασς τη γινεται και την κοπαναει με χιλια.δεν εχω δει καποια τρανς παλια γυρω στα 60 να ζει με καποιον χρονια.συνηθως ολοι αυτοι πεθαινουν μονοι τους και παρατημενοι απο ολους.
να αγιασει το στομα σου πες τα...γιατι τα λεω και εγω αλλα δεν καταλαβαινουν

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
η αφορμη που εγραψα το παραπανω ηταν διοτι καποτε μιλησα με καποιον τυπο που ητανε τρανς γυρω στα 50.και μου ειπε οτι παρακαλει να πεθανει.απλος δεν εχει την δυναμη να αυτοκτονηση μου ειπε.ρε παιδια πρωτη φορα ενιωσα τοσο ασχημα και ξερετε γιατι?γιατι δεν μπορεις να βοηθησεις σε τιποτα.δεν ειπαι πειναω να τον ταισεις,δεν ειπε θελω λεφτα να του δοσεις,ειπε οτι δεν εχει νοημα που ζει,και χειροτερο δεν υπαρχρι νομιζο απο αυτο.
αστα να πανε παρα πολλες τραβεστι εχουν φυγει απο τη ζωη μονες χωρις καν να εχουν διπλα τους εστω εναν φιλο  μια φιλη απλα φιλους ....εστω να τουσ δωσουν ενα ποτιρι νερο οταν το χρειαστηκαν

josephaek

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πάντα το έλεγα: οι ποιο τυχεροί άνθρωποι είναι οι κωλομπαράδες...μεγάλη ζήτηση μικρή προσφορά...
όσο για τις τρανς, όσο είναι νέες και εντυπωσιακές, το παίζουν ιστορία,μόλις πιάσουν τα σαράντα είναι για λύπηση....η κοινωνία μας δυστυχώς είναι απάνθρωπη...
Να επαναλάβω και μια ερώτηση που είχα κάνει παλιά...αλλά απάντηση δεν πήρα: υπάρχει τρανς-εγχειρισμένη ή μη- που δεν γαμιέται για λεφτά...?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εγω προσωπικα εχω την αδελφη μου που με λατρευη με τον αντρα της και τα παιδια της που με αγαπανε ολοι πολυ και θα ειναι κοντα μου παντα.... εξαλου σκοπευω στο μελλον να φυγω εξωτερικο που εκει ειναι διαφορετικα τα πραγματα απ οτι εδω.. Δεν σκεφτοντε ολοι ετσι βρε παιδια υπαρχουν και προχωρημενοι στο μυαλο ανθρωποι εξω απο αυτη τη χωρα. Και το αν η καθε κοπελα δεν θελει πια τη ζωη της δεν σημαινη οτι ολες ειμαστε ετσι....... η ζωη ειναι γλυκια σε ολες τις ηλικιες και μην μυρολατρουμε δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο... Η καθε μια ας φροντιζη τον εαυτο της για  να μην εχει αναγκη κανεναν... Τοτε που μπορουσαν δεν το εκαναν τα ακουμπαγανε αλλου... Εχουμε και ενα μυαλο μεσα στο κεφαλι μας..

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πάντα το έλεγα: οι ποιο τυχεροί άνθρωποι είναι οι κωλομπαράδες...μεγάλη ζήτηση μικρή προσφορά...
όσο για τις τρανς, όσο είναι νέες και εντυπωσιακές, το παίζουν ιστορία,μόλις πιάσουν τα σαράντα είναι για λύπηση....η κοινωνία μας δυστυχώς είναι απάνθρωπη...
Να επαναλάβω και μια ερώτηση που είχα κάνει παλιά...αλλά απάντηση δεν πήρα: υπάρχει τρανς-εγχειρισμένη ή μη- που δεν γαμιέται για λεφτά...?
εφοσων οι τραβεστι και οι τρανσεξουαλ δεν εχουν αλλους πορους επιβιωσης λες να υπαρχει καμια?αν υπηρχε θα σου ειχε απαντησει

και κατι αλλο μερικες θα επρεπε να λυπουνται αυτες τον εαυτο τους και οχι οι αλλοι αυτες και οχι για το οτι ειναι στην ηλικια των 40 και ειναι τραβεστι...αλλα γιατι οταν ηταν 20-25-30 δεν ειχαν μυαλα να κανουν κατι καλο για την ζωη τους και για οταν περασουν τα χρονια

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Και αυτο δεν αφορα μονο τις Τραβεστι αφορα ολους μας.... Αν δεν φροντισουμε για το μελλον μας ητε κωλομπαρας εισαι, ητε οτι αλλο αν δεν εχεις φροντιση για το μελλον σου στην ψαθα θα πεθανης βλεπε παλιους ηθοποιους παραδηγμα.....
Και Τραβεστι ειμαι πρωτα πρωτα γιατι μου αρεση και δεν το εχω μετανοιωση ποτε ουτε για ενα δευτερολεπτο ειναι ενας τροπος ζωης που τον λατρευω καθε μερα ολη μερα και χαιρομε τον εαυτο μου...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και αυτο δεν αφορα μονο τις Τραβεστι αφορα ολους μας.... Αν δεν φροντισουμε για το μελλον μας ητε κωλομπαρας εισαι, ητε οτι αλλο αν δεν εχεις φροντιση για το μελλον σου στην ψαθα θα πεθανης βλεπε παλιους ηθοποιους παραδηγμα.....
συμφωνω απολυτα μαζι σου...αλλα ενα ακομα περα πανω οταν ειναι τραβεστι που ποτε δεν προκυτε να παρει ουτε ενα επιδομα ουτε μια μικρη εστω συνταξη που δεν εχει καν ιατροφαρμακεφτηκη περιθαλψη.....ολοι οι παραπανω που αναφερες μπορουν να τα εχουν..ενω απο τις τραβεστι 1-1000 τα εχει

Επισκέπτης
Εμένα πάντως αν η γυναίκα δεν έχει τουλάχιστον 22 πόντους γατάκι δεν μου λέει τίποτα! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom