DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Λιλας Extravagance???ετσι θα λεμε το περιοδικο
Λιλας Extravagance???ετσι θα λεμε το περιοδικο
παρακαλω......ο σιλβια με σκλαβωνετε !!!
πολυ προχω...πιστευω το κουτουκι θα εχει μεγαλυτερη επιτυχιαΛιλας Extravagance???
αντε βρε , μη με κοροιδευεις...Ιμπλις σκοπευω να παντρευτω στο εξωτερικο... Δεχεσε να γινης Κουμπαρος μου???
Δεν σε κοροιδευωαντε βρε , μη με κοροιδευεις...
για πες λεπτομεριες?Δεν σε κοροιδευω
Εμεις θα κερναμε και Σαμπανια τον κοσμο δεν ειμαστε κουτουκι...πολυ προχω...πιστευω το κουτουκι θα εχει μεγαλυτερη επιτυχια
Θα είστε ανοιχτά πάνω απο 1 εβδομάδα για να προλάβει και το παιδί απο δίπλα!Εμεις θα κερναμε και Σαμπανια τον κοσμο δεν ειμαστε κουτουκι...
ναι βρε παντρευετε ....μετα το γαμο θα της φυτεψουν και πλακουντα να κανει παιδια......οπως το εκαναν και σε μια εγχυρισμενη που ελεγε οτι τις φυτεψαν τα σπερματοζοαρια απο τον αφαλοαντε βρε , μη με κοροιδευεις...
μηπως να πουμε ετσι το club?Εμεις θα κερναμε και Σαμπανια τον κοσμο δεν ειμαστε κουτουκι...
δλδ μου κανει πλακα...ναι βρε παντρευετε ....μετα το γαμο θα της φυτεψουν και πλακουντα να κανει παιδια......οπως το εκαναν και σε μια εγχυρισμενη που ελεγε οτι τις φυτεψαν τα σπερματοζοαρια απο τον αφαλο
ανιψακια?Προς το παρον κολιωμε να σου πω.... Αλλα ναι πηγαινω Αμερικη.. Θα εχω και 2 παιδια
τι ειναι αυτο?δαναη παμε αντερ γουολ αποψε?
Κάτω από ένα τοίχο!τι ειναι αυτο?
Αλαξε ονομα τωρα.. Πονηρη θες τον μαγαζατορα....δαναη παμε αντερ γουολ αποψε?
ποιο παιδι ?Θα είστε ανοιχτά πάνω απο 1 εβδομάδα για να προλάβει και το παιδί απο δίπλα!
Οχι αυτος εχει 2 παιδια κουκλια, χωρισμενος ειναιανιψακια?