Νέα

Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
δεν θέλω να μου αρέσει το συγκεκριμένο κορίτσι μου ! μου αρέσουν τόσα άλλα !θα έπρεπε να μου αρέσει και αυτό !? και δεν στο λέω γιατί δεν είμαι ανοικτός σε εμπειρίες νέες  ! αλλά το κωλαράκι μου το θέλω μέχρι να γεράσω παρθένο !

Μα ειδατε τι μου λεει και με προκαλη.....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τωρα με αυτα που μου λεει με διωχνη απο κοντα του, θα τον αφησω στην τυχη του να μαθη δεν μου λεει και κανενα γλυκολογο...
Ολο μη και μη ειναι συνεχεια... Γιαυτο θα φυγω ... δηλαδη μπορεις να ξαπλωνης με εναν ανθρωπο στο κρεβατι και να σου λεει συνεχεια μη με πιανης εδω μη με πιανης εκει ???

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Εγω θα έκανα σχέση με τη Δανάη γιατί είναι γαμώ τα παιδιά και μουνάρα....τι άλλο να ψάξεις???

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
κυριοι καλησπερα.ειμαι καινουργιος στο σαιτ και θα ηθελα να πω μια αποψη.Δεν γινετε σχεση σοβαρη με τρανς και αν γινει θα γινει για καποιο διαστημα που θα υπαρχει η γκαβλα και ενθουσιασμος,και αν υπαρχει και οικονομικο συμφερων οσο θα κρατησει και αυτο.Βλεπουμε τις πρωτες τρανς στην ελλαδα που εχουνε γερασει, να πεθαινουνε στο περιθωριο μονες και χωρις λεφτα.το ιδιο ισχυει και για τους γκει.καλο ειναι οι σημερινες τρανς να αρχισουν να καταλαβαινουν οτι εχουν ημερομηνια ληξεως και οτι ειναι περαστικες.ας ψαξουν λιγο βαθυτερα το τη θα κανουν στη ζωη τους οταν μεγαλωσουν γιατι ειναι κριμα να πεθαινουν σαν σκυλια στο δρομο.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Απ οτι καταλαβα εσυ βαζης ολους τους ανθρωπους στο ιδιο τσουβαλι... Εισαι λαθος... Αν πιστευης οτι αντιπροσωπευης τις αποψεις ολων των Τρανς... Επειδη ολα τα δαχτυλα δεν ειναι το ιδιο αγαπητε μου...

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Απ οτι καταλαβα εσυ βαζης ολους τους ανθρωπους στο ιδιο τσουβαλι... Εισαι λαθος... Αν πιστευης οτι αντιπροσωπευης τις αποψεις ολων των Τρανς... Επειδη ολα τα δαχτυλα δεν ειναι το ιδιο αγαπητε μου...

Η τελευταία πρόταση αποδίδεται στον Πλάτωνα (της Ακαδημίας)!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
παντως εδω δεν κανω σχεση με κανονικη γυναικα,
θα κανω με τρανς?

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
να πω την αμαρτια μου και καφε δεν θα επινα....

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κυριοι καλησπερα.ειμαι καινουργιος στο σαιτ και θα ηθελα να πω μια αποψη.Δεν γινετε σχεση σοβαρη με τρανς και αν γινει θα γινει για καποιο διαστημα που θα υπαρχει η γκαβλα και ενθουσιασμος,και αν υπαρχει και οικονομικο συμφερων οσο θα κρατησει και αυτο.Βλεπουμε τις πρωτες τρανς στην ελλαδα που εχουνε γερασει, να πεθαινουνε στο περιθωριο μονες και χωρις λεφτα.το ιδιο ισχυει και για τους γκει.καλο ειναι οι σημερινες τρανς να αρχισουν να καταλαβαινουν οτι εχουν ημερομηνια ληξεως και οτι ειναι περαστικες.ας ψαξουν λιγο βαθυτερα το τη θα κανουν στη ζωη τους οταν μεγαλωσουν γιατι ειναι κριμα να πεθαινουν σαν σκυλια στο δρομο.

Ρε παλιοπαιδα ξεξολατε.........

ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΤΡΑΝΣ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ..........;

Π Ο Τ Ε ................!!!

ΟΧΙ  εσεις αν θα κανατε σχεση , αυτο μας ελειπε ......
Ειπαμε εσεις ειστε κοριτσακια σαν εμας (σε πρωιμη καταστασουλα ) και ποτε κουκλιτσες μου δεν μπορειτε να εχεται αποψουλα για το θεμα (σας το εχω ξαναπει...)
Ειναι αλλα τα μωρα που ειναι και βαρβατα (ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ...) που κανουν σχεσεις  και δεν θελω να αναφερω παραδειγματα και να θιξω καμια ..... και ειναι απειρα......
Οταν εισαι πουστης Μωρακλες μου ...... φοβαστε οτι ολοι θα πουν το ιδιο ..... οποτε που να την πατε.......;;;;; και τι να εχεται...

ΑΣΤΟ....................................

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Χαλαρη ειμαι .....!!!
Δεν μπορω ομως να διαβαζω τοσο καιρο την καθε αποψη του ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΣΤΡΕΙΤ.... και επηδη και οι αλλες εδω τα ξερουνε και δεν τους την λενε( με ολες αυτες τις μαλακιες που γραφουνε ) γιατι τους εχουνε αναγκη , μηπως τους παρουνε κανενα φραγκακη .....
Αλλα ειπαμε μην το γαμαμε κιολας με την καθε ασχετη εδω μεσα που το παιζει σχετικη .......

Επισκέπτης
Χαλαρη ειμαι .....!!!
Δεν μπορω ομως να διαβαζω τοσο καιρο την καθε αποψη του ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΣΤΡΕΙΤ.... και επηδη και οι αλλες εδω τα ξερουνε και δεν τους την λενε( με ολες αυτες τις μαλακιες που γραφουνε ) γιατι τους εχουνε αναγκη , μηπως τους παρουνε κανενα φραγκακη .....
Αλλα ειπαμε μην το γαμαμε κιολας με την καθε ασχετη εδω μεσα που το παιζει σχετικη .......
κατσε ρε κοπελια,ο κοσμος εχει αναγκη να ξερει κι εσυ τους γειωνεις...

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κατσε ρε κοπελια,ο κοσμος εχει αναγκη να ξερει κι εσυ τους γειωνεις...

Να ξερει τι ;;;
Αν καποιος απο τους πελατες μας (που γαμιουντε σχεδον ολοι ....) θα εκανε σχεση ;;; και αυτος ο ΠΕΛΑΤΗΣ τωρα θα πει ΝΑΙ θα εκανα ....; μα ειναι δυνατον ;; θα χαζεψουμε δηλαδη.......;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom