μπραβο!!dark cell? κατι σαν το dark sun??
κι εμενα αυτο μου θυυμισε
μπραβο!!dark cell? κατι σαν το dark sun??
Ναι Dark Sun ειναι μπερδευτηκα.. Καλως τους...μπραβο!!
κι εμενα αυτο μου θυυμισε
Αυτα ειναι για αντρες...
Τα Τραβελια που λες φορανε αυτα....
Εγω θα έκανα σχέση με τη Δανάη γιατί είναι γαμώ τα παιδιά και μουνάρα....τι άλλο να ψάξεις???
Απ οτι καταλαβα εσυ βαζης ολους τους ανθρωπους στο ιδιο τσουβαλι... Εισαι λαθος... Αν πιστευης οτι αντιπροσωπευης τις αποψεις ολων των Τρανς... Επειδη ολα τα δαχτυλα δεν ειναι το ιδιο αγαπητε μου...
Η τελευταία πρόταση αποδίδεται στον Πλάτωνα (της Ακαδημίας)!!!
στην παραλια θα καθοσουν?να πω την αμαρτια μου και καφε δεν θα επινα....
κυριοι καλησπερα.ειμαι καινουργιος στο σαιτ και θα ηθελα να πω μια αποψη.Δεν γινετε σχεση σοβαρη με τρανς και αν γινει θα γινει για καποιο διαστημα που θα υπαρχει η γκαβλα και ενθουσιασμος,και αν υπαρχει και οικονομικο συμφερων οσο θα κρατησει και αυτο.Βλεπουμε τις πρωτες τρανς στην ελλαδα που εχουνε γερασει, να πεθαινουνε στο περιθωριο μονες και χωρις λεφτα.το ιδιο ισχυει και για τους γκει.καλο ειναι οι σημερινες τρανς να αρχισουν να καταλαβαινουν οτι εχουν ημερομηνια ληξεως και οτι ειναι περαστικες.ας ψαξουν λιγο βαθυτερα το τη θα κανουν στη ζωη τους οταν μεγαλωσουν γιατι ειναι κριμα να πεθαινουν σαν σκυλια στο δρομο.
καλα χαλαρωσε λιγο ALIKI ;)
κατσε ρε κοπελια,ο κοσμος εχει αναγκη να ξερει κι εσυ τους γειωνεις...Χαλαρη ειμαι .....!!!
Δεν μπορω ομως να διαβαζω τοσο καιρο την καθε αποψη του ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΣΤΡΕΙΤ.... και επηδη και οι αλλες εδω τα ξερουνε και δεν τους την λενε( με ολες αυτες τις μαλακιες που γραφουνε ) γιατι τους εχουνε αναγκη , μηπως τους παρουνε κανενα φραγκακη .....
Αλλα ειπαμε μην το γαμαμε κιολας με την καθε ασχετη εδω μεσα που το παιζει σχετικη .......
κατσε ρε κοπελια,ο κοσμος εχει αναγκη να ξερει κι εσυ τους γειωνεις...