Νέα

Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Να ξερει τι ;;;
Αν καποιος απο τους πελατες μας (που γαμιουντε σχεδον ολοι ....) θα εκανε σχεση ;;; και αυτος ο ΠΕΛΑΤΗΣ τωρα θα πει ΝΑΙ θα εκανα ....; μα ειναι δυνατον ;; θα χαζεψουμε δηλαδη.......;;;;;
μην υποβαθμιζεις την αξια του τρανσφορμερ ερωτα. :2funny: :2funny: ρε ενταξει οι περισσοτεροι πουστηδες ειναι που πανε μαζι σας αφου θελουν να τους γαματε αλλα εδω εχουμε περιπτωσεις γνησιων τραβελοκαψουρηδων λεμε... :2funny:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
σιγουρα!!!οποιος δεν μπορει να βγαλει γυναικα,υπαρχει πιθανοτητα να καψουρευτει trans.θυμηθειτε τον "Εισαγγελεα".υπαρχει γυναικα να κανει κατι με τετοιο τυπο???

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Σιγα μην ειχε η Τζεναρα καψουρα με αυτο το πραγμα....  Μην τρελαθουμε κιολας... Ας σοβαρευτουμε λιγο... Ας ειναι καλα τα φραγκα που επερνε απο την TV αυτο που ηθελε το πετυχε... Να ασχολουνται ολοι μαζη της... Ρε παιδια για χαζες μας εχετε εμας???

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
οχι βεβαια.ποιος το ειπε αυτο?ισα ισα που τα trans  ειναι πιο εξυπνα απο τις γυναικες λογω του αντρικου τους εγκεφαλου :cheesy:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μεσα εισαι... Γιαυτο μας συμπαθειτε κιολας...
Και οχι μονο.... ;) ;)

Επισκέπτης
η τζεναρα που λεει εχει πει κι αλλα...ειχε πολλους πελατες που το παιζαν αντρες λλα μαλλον ηταν λιγο ...μελανζε.θυμηθειτε το γκλετσο

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
μα ειναι στανταρ οτι αυτοι που που πηγαινουν με trans, δεν ειναι 100% σιγουροι οτι γουσταρουν μονο το μουνι.

Επισκέπτης
ε καλα ναι ρε παιδι μου απλως ειχε βγει και ειχε πει ο γκλετσος και διαφοροι αλλοι ηταν πολυ τακτικοι πελατες.αυτο με το δικηγορο παντως πολυ ξεφτιλα,ο ανθρωπος ειχε παθει χοντρη καψουρα

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
και εγω την ειχα γαμησει την Τζενη οταν δουλευε στο Φ99, δεν καταλαβα οτι ηταν trans!!!μετα απο 1 χρονο εγινε διασημη :2funny:.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ε καλα ναι ρε παιδι μου απλως ειχε βγει και ειχε πει ο γκλετσος και διαφοροι αλλοι ηταν πολυ τακτικοι πελατες.αυτο με το δικηγορο παντως πολυ ξεφτιλα,ο ανθρωπος ειχε παθει χοντρη καψουρα
Δεν ηταν Δικηγορος Εισαγγελεας ηταν παρακαλω  τι μας περασατε????

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
εχω χαρισματικο καβλι,αυτο ειναι αληθεια :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ο Γκλετσος μενη διπλα μου....

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
και δεν εχετε γαμηθει?μη μου πεις δε θα γουσταρες?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αυτα ειναι προσωπικα... Που ξερεις μπορει να ειναι και εδω μεσα.....

Επισκέπτης
Εσυ ξερεις προσωπικα ποιοι ειναι εδω μεσα???? Δεν νομιζω... κατι θα ξερω παραπανω..
κοιτα αρκετους τους ξερω αλλα δε λεει κατι αυτο.τελικα τι εγινε με εκεινες τις τρανς που χαν βγει στην τιβι,μια αγαπη και μια αλλη?βρηκαν τον ερωτα?? :2funny: :2funny: :2funny:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
κοιτα αρκετους τους ξερω αλλα δε λεει κατι αυτο.τελικα τι εγινε με εκεινες τις τρανς που χαν βγει στην τιβι,μια αγαπη και μια αλλη?βρηκαν τον ερωτα?? :2funny: :2funny: :2funny:

στο σταρ δεν λες?αυτη ηθελε να κοψει το πουλι της....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom