lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αμεσως εσυκωλοδημητρη 25
αμεσως εσυκωλοδημητρη 25
και αν γλυφω ωραια????
εσυ ναι,εγω δεν μπορω,ειπαμε ειναι κουμπαρα μουεάν γλύφεις ωραία τότε θα πρέπει να στο ανταποδώσουμε ?νομίζω ?
Δηλαδή θα πάει για μαλλί και θα βγει και κουρεμένος!εσυ ναι,εγω δεν μπορω,ειπαμε ειναι κουμπαρα μου
ε και ? εγώ ξέρω το ρητό που λέει ο κουμπάρος στην κουμπάρα 2 φορές την εβδομάδα ! δεν λέει δεν την γλύφω !εσυ ναι,εγω δεν μπορω,ειπαμε ειναι κουμπαρα μου
Ε ναι.... Και κατι αλλο ειναι ωραιο.... Οταν παλεβης πανω στο κρεβατι με καποιον για το ποιος θα νικηση τον αλλο στη δυναμη...και να τριβωμαστε και να καβλωνουμε να βαλουμε και μπειμπυ οιλ στο σωμα και την ωρα που θα παλεβουμε να του κανω πραγματα που δεν του αρεσουν.... ;) ;)εάν γλύφεις ωραία τότε θα πρέπει να στο ανταποδώσουμε ?νομίζω ?
Για σενα αγοραζω και το μηχανημα μεταγγισης Ταρατσα μου...Εμένα για να μου σηκωθεί θα χρειαστεί μετάγγιση!
Ναι βρε Δανάη μου, για σένα είναι ωραίο αναμφίβολα διότι το έχεις δοκιμάσει ! και καλά τα λάδια και τα τριψίματα και παλέματα στο κρεβάτι στο πάτωμα , όπου γουστάρεις , τρελαίνομε και εγώ ! αλλά εγώ δεν έχω δοκιμάσει τα άλλα πράγματα , και πιστεύω πως καλά έπραξα ! εάν τα δοκιμάσω και μου αρέσουν? , αυτή η σκέψη είναι που με τρελαίνει !Ε ναι.... Και κατι αλλο ειναι ωραιο.... Οταν παλεβης πανω στο κρεβατι με καποιον για το ποιος θα νικηση τον αλλο στη δυναμη...και να τριβωμαστε και να καβλωνουμε να βαλουμε και μπειμπυ οιλ στο σωμα και την ωρα που θα παλεβουμε να του κανω πραγματα που δεν του αρεσουν.... ;) ;)
Δηλαδη προτιμας να το καταλαβης οτι σου αρεση οταν γερασης?? Και στο φιναλε και τι εγινε δηλαδη αν σου αρεση?? Δεν θα ειθελες να τελειωσω μεσα στο καφε σου ας πουμε??? ;) ;)Ναι βρε Δανάη μου, για σένα είναι ωραίο αναμφίβολα διότι το έχεις δοκιμάσει ! και καλά τα λάδια και τα τριψίματα και παλέματα στο κρεβάτι στο πάτωμα , όπου γουστάρεις , τρελαίνομε και εγώ ! αλλά εγώ δεν έχω δοκιμάσει τα άλλα πράγματα , και πιστεύω πως καλά έπραξα ! εάν τα δοκιμάσω και μου αρέσουν? , αυτή η σκέψη είναι που με τρελαίνει !
Καλά λες, νέοι ορίζοντες ανοίγονται, αν και λιγο extreme αυτό με τον καφέ!Δηλαδη προτιμας να το καταλαβης οτι σου αρεση οταν γερασης?? Και στο φιναλε και τι εγινε δηλαδη αν σου αρεση?? Δεν θα ειθελες να τελειωσω μεσα στο καφε σου ας πουμε???
εσενα μετα απο τοσο αδειασμα που σου κανει ο ταλος μαλλον πατοκολονα χρειαζετε για να σταθει ορθιο βρε ταρατσαΕμένα για να μου σηκωθεί θα χρειαστεί μετάγγιση!
δεν θέλω να μου αρέσει το συγκεκριμένο κορίτσι μου ! μου αρέσουν τόσα άλλα !θα έπρεπε να μου αρέσει και αυτό !? και δεν στο λέω γιατί δεν είμαι ανοικτός σε εμπειρίες νέες ! αλλά το κωλαράκι μου το θέλω μέχρι να γεράσω παρθένο !Δηλαδη προτιμας να το καταλαβης οτι σου αρεση οταν γερασης?? Και στο φιναλε και τι εγινε δηλαδη αν σου αρεση?? Δεν θα ειθελες να τελειωσω μεσα στο καφε σου ας πουμε???
απορω γιατι μερικοι θελουν τον κολο τους παρθενο μονο σε αυτο το σιτε ενω στα αλλα σιτε τα ιδια ατομα με τα ιδια νικ ζητανε να φανε και λιγακι μπουρκουμε??δεν θέλω να μου αρέσει το συγκεκριμένο κορίτσι μου ! μου αρέσουν τόσα άλλα !θα έπρεπε να μου αρέσει και αυτό !? και δεν στο λέω γιατί δεν είμαι ανοικτός σε εμπειρίες νέες ! αλλά το κωλαράκι μου το θέλω μέχρι να γεράσω παρθένο !
δηλαδή τι μπουρκουμε?απορω γιατι μερικοι θελουν τον κολο τους παρθενο μονο σε αυτο το σιτε ενω στα αλλα σιτε τα ιδια ατομα με τα ιδια νικ ζητανε να φανε και λιγακι μπουρκουμε??
Ενταξη μωρακη μου... οτι μου πεις... Παρθενο παρθενο... Δεν θα στο πειραξω ποτε... να το πιανω θα με αφηνης??δεν θέλω να μου αρέσει το συγκεκριμένο κορίτσι μου ! μου αρέσουν τόσα άλλα !θα έπρεπε να μου αρέσει και αυτό !? και δεν στο λέω γιατί δεν είμαι ανοικτός σε εμπειρίες νέες ! αλλά το κωλαράκι μου το θέλω μέχρι να γεράσω παρθένο !
πως λεει και το μεγαλο λαικο ασμα (παρτε του μια πιπα να κωψει το τσιγαρο) η το αλλο στη διαφημηση (για να μην τον περνετε απο πισω παρτε του μια πιπα) καπως ετσιδηλαδή τι μπουρκουμε?
βεβαίως , εάν εννοείς τα κολομαγουλα , γιατί όταν πλησιάζεις στο κέντρο ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται !Ενταξη μωρακη μου... οτι μου πεις... Παρθενο παρθενο... Δεν θα στο πειραξω ποτε... να το πιανω θα με αφηνης??
μωράκι άφησες κάποιο υπονοούμενο για εμένα ? θέλεις να πεις κάτι ? πες το καθαρά !πως λεει και το μεγαλο λαικο ασμα (παρτε του μια πιπα να κωψει το τσιγαρο) η το αλλο στη διαφημηση (για να μην τον περνετε απο πισω παρτε του μια πιπα) καπως ετσι