Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους και ολες
;
Ενδιαφερων θεμα ανοιξατε απ οτι βλεπω και πολυ ωραιο.....(εν μερη) ;) ;) ;) ;) ;)
Λοιπον εγω με την σειρα μου θα σας ρωτησο αν θα κανατε σχεση με εναν ανθρωπο που σας γεμηζει?????????????
Που ξυπνας το πρωι και κοιτας και λαχταρας να κανεις ΕΡΩΤΑ μαζι του..
Που κανεις Ερωτα μαζι του καθε μερα σαν να ειναι η πρωτη σας φορα κι οχι να βαριεσε η να λες τι κανω εγω εδω τωρα ??????????????????
Που παρακαλας να περασουν η ωραις απο την δουλεια σου για να βρεθεις μαζι του....
Που κανετε ΟΝΕΙΡΑ και η δυο για Εσας τους δυο.....
Που βλεπεις το κινητο σου και αγωνιεις να ακουσεις τον χτυπω του μηνυματος αλλα και της κλισεις......................
Που σκευτεσε να παρατησεις τα παντα για αυτον κι αν αυτο εχει να κανει ακομα και με την επαγγελματικη σου δραστιριοτιτα (ΙΕΡΟΔΟΥΛΟς για αλλους Τραβελη -τραβεστο και παει λεγοντας ) και με οποιο κοστος κι αν ειναι αυτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λοιπον για μενα ο ΕΡΩΤΑΣ δεν εχει φυλο δεν εχει χρωμα Δεν ειναι Ρατσιστης ΑΠΛΑ ;)
Η ΑΓΑΠΗ μεταξι δυο Ανθρωπον εχεει να κανει με αυτους και οχι με το κοινωνικο συνολο. Γιατη οπως γνωριζουμε ολοι και ολαις ποια ΖΕΥΓΑΡΙΑ (υποτιθεν )ΣΤΡΕΙΤ δεν εχουν προβλιματα?????? Τα περισοτερα ........
Και πολλα απο αυτα τα ζευγαρια δεν ειναι κοινωνικα αποδεκτα γιατη αυτη μπορει να ειναι κουκλα και πλουσια ενω εκεινος Καλο παιδι αλλα ΜΠΑΤΗΡΗ΅Σ΅,,, Τι κακο Θεε μου ?????? διοξτων χωρησετων,,,,, Οχι αγαπη μου δεν ζω σε μια κοινωνια που θα μου πει αυτη τι θα κανω στο κρεβατη μου ,, Και τι στην προσωπικη μου ζωη .... Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔεΝ ΥΠΑΡΧΗ κι αυτο ειναι για ολους μας ........................
Τωρα οσο αφορα Για της σχεσεις ητε με Τρανς-τρανσεξουαλ-λεσβια-γκει..(ΤΑΜΠΕΛΕΣ)
ητε με ΣΤΡΑΙΤ.. Αν ΟΙ ανθρωποι μπορουσαν να ζησουν μονοι τους τοτε ολοι θα ειχαμε πιασει απο μια ΒΟΥΝΟΚΟΡΦΗ και θα μεναμε και οχι ολοι μαζη ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Κανενας δεν μπορει να ζηση μονος του ,ακομα και το ποιο στραβοξυλο να ειναι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Το θεμα ειναι τελικα πρεπει να ειμαστε ολοι οι ανθρωποι με εναν ανθρωπο που πραγματικα σε αυτον βρισκουμε αυτα που μας γεμιζουν και αυτος το ιδιο αντιστιχα..........
Και επειδη εχω γνωρισει αρκετες κοπελες του ιδιου με εμενα που πολλες ειναι δεμευμενες και καποιες αλλες ακομα και Παντρεμενες ,ζουνε αρκετα καλα με τους ανθρωπους που εχουν διπλα τους ........
Για μενα οπως τονισα και ποιο πανω ο ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΛΟ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ....
Απο εκει κι επειτα τι θα πει η κυρα Κατηνα και ο Κυρ Μητσος ητε τρανς ειμαι ητε γυναικα παντα θα λενε αρα αν υπολογισω ολους αυτους τοτε καλυτερα να παω να πνιγω ........
Καλημερα και σορυ για τα ορθογραφικα μου Νιαου Νιαου