εδο δε κανουνε παρεα με βοθρατσιδεσ εφκολα με πουτανεσ θα κανουνε????Νομιζω οτι το ερωτημα ειναι λαθος... "Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;" Το οτι έχει μαι ιδιαιτεροτητα και αυτή την ονομάζουμε trans δεν έχει σχεση με το αν θα κανουμε σχεση. Σχέση κάνουμε με άνθρωπο κια τον αντιμετωπιζουμε σαν άνθρωπο ειτε αυτός ειναι αντρας ειτε ειναι γυναικα. Η σωστή ερωτηση ειναι αν θα κανατε σχεση με έναν ανθρωπο που κάνει επάγγελμα το σεξ
Εγω παλαιοτερα ειχα σχεση με γυναικα που έκανε τετοιο επαγγελμα και την εβλεπα σαν ανθρωπο... και περναγαμε πολυ ομορφα...
Για εμενα η απαντηση ειναι ναι στην ερωτηση "αν θα κανατε σχεση με έναν ανθρωπο που κάνει επάγγελμα το σεξ" ειτε trans που για μερικους νομιζουν οτι δεν ειναι ανθρωποι ειτε γυναικα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 132K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
δεν θα μπορουσα να κανω σχεση με εναν αντρα που εγινε γυναικα,εχω σχεση με μια γυναικα οι οποια ητανε ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ,ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗ,ΠΟΡΝΗ,ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ,CALL GIRL,οι διαφορα ομως ειναι φιλαρακο οτι αυτη ηταν ΠΑΝΤΑ ΓΥΝΑΙΚΑΝομιζω οτι το ερωτημα ειναι λαθος... "Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;" Το οτι έχει μαι ιδιαιτεροτητα και αυτή την ονομάζουμε trans δεν έχει σχεση με το αν θα κανουμε σχεση. Σχέση κάνουμε με άνθρωπο κια τον αντιμετωπιζουμε σαν άνθρωπο ειτε αυτός ειναι αντρας ειτε ειναι γυναικα. Η σωστή ερωτηση ειναι αν θα κανατε σχεση με έναν ανθρωπο που κάνει επάγγελμα το σεξ
Εγω παλαιοτερα ειχα σχεση με γυναικα που έκανε τετοιο επαγγελμα και την εβλεπα σαν ανθρωπο... και περναγαμε πολυ ομορφα...
Για εμενα η απαντηση ειναι ναι στην ερωτηση "αν θα κανατε σχεση με έναν ανθρωπο που κάνει επάγγελμα το σεξ" ειτε trans που για μερικους νομιζουν οτι δεν ειναι ανθρωποι ειτε γυναικα
εγώ έχω κάνει σχέση με τρανς αλλά δεν ήταν πουτάνα, έκανε άλλη δουλειά
δικαστής, ίσως?
όχι είναι ο γαμιάς της μάνας σου και πληρώνεται κι΄'ολας, είναι ο οικογενειακός σας ζιγκολό
α, οκ, και είναι και παρασκευή και πρέπει να του βγάλω το βδομαδιάτικο, καλά που μο το θυμισες
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Mαζέψου μαγκάκο...όχι είναι ο γαμιάς της μάνας σου και πληρώνεται κι΄'ολας, είναι ο οικογενειακός σας ζιγκολό
coral
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Περιεκτική (και πληρωμένη) απάντηση._α, οκ, και είναι και παρασκευή και πρέπει να του βγάλω το βδομαδιάτικο, καλά που μο το θυμισες
coral
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
δεν θα μπορουσα να κανω σχεση με εναν αντρα που εγινε γυναικα,εχω σχεση με μια γυναικα οι οποια ητανε ............,οι διαφορα ομως ειναι φιλαρακο οτι αυτη ηταν ΠΑΝΤΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
Δεν έχει σημασία τι ήταν, όσον αφορά την προσωπική της ζωή, αλλά γεννήθηκε γυναίκα.
Μην λέμε μαλακίες, όποιον δεν τον "τρώει ο κώλος" του, δεν ψάχνει για trans. Δηλαδή κάποιον γεννημένο/η με ανδρική ανατομία και χαρακτηριστικά, που στο μεταξύ τα τροποποίησε. Μου ακούγεται παράξενο, σχέση με πρώην "άνδρα". Τέλος πάντων, για όλους υπάρχει κάποιος άλλος.
Δεν θέλω να μειώσω καμία φίλη trans, που κατά τα άλλα είναι σωστά και ακομπλεξάριστα άτομα, αλλά εγώ ούτε που θα το σκεφτόμουν.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Ποιά άραγε είναι η σημασία του γεγονότος ότι αρκετοί από τους σπουδαιότερους ανθρώπους που συνέβαλαν καθοριστικά στην εξέλιξη των επιστημών, αλλά και του πολιτισμικού επιπέδου της ζωής από τα πολύ παλιά χρόνια έως σήμερα είχαν σχέσεις και με "γυναικοπρεπείς ..."
Σκέφτομαι, αν θα τους ζητούσαν να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα, πως θα απαντούσαν ...
Σημείωση :
Για την επιβεβαίωση των παραπάνω, σημειώνω ότι ένας σπουδαίος επιστήμονας, άνθρωπος και σπουδαίος καλλιτέχνης με "διαφορετικές σεξουαλικές προσεγγίσεις και ιδιαιτερότητες" ήταν και ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι.
Σκέφτομαι, αν θα τους ζητούσαν να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα, πως θα απαντούσαν ...
Σημείωση :
Για την επιβεβαίωση των παραπάνω, σημειώνω ότι ένας σπουδαίος επιστήμονας, άνθρωπος και σπουδαίος καλλιτέχνης με "διαφορετικές σεξουαλικές προσεγγίσεις και ιδιαιτερότητες" ήταν και ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι.
Αγαπητέ farkeliΠοιά άραγε είναι η σημασία του γεγονότος ότι αρκετοί από τους σπουδαιότερους ανθρώπους που συνέβαλαν καθοριστικά στην εξέλιξη των επιστημών, αλλά και του πολιτισμικού επιπέδου της ζωής από τα πολύ παλιά χρόνια έως σήμερα είχαν σχέσεις και με "γυναικοπρεπείς ..."
Σημείωση :
έχετε εως τώρα δόσει μόλις 114 μυνήματα, αλλα απο τη δομή του λόγου σας, και το πλούσιο λεξιλόγιο που χρησιμοιποιήτε αντιλαμβάνομαι - και πολλοί πιστεύω συγγράφοντες εδώ - ότι είστε αναμφισβήτητα μία ξεχωριστή ιδιοφυία, και ξεχωριστό άτομο!
Με όλο τον σεβασμό σας παρακαλώ άν βέβαια συμφωνείτε να μας πείτε δυο λόγια για εσάς ,για τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις προσεγγίσεις και ιδιαιτερότητες, ώστε να έχουμε και εμείς οι υπόλοιποι μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα δι εσάς, που έχουμε τόσο αρχίσει ομολογουμένως να εκτιμούμε!
ευχαριστώ πολύ!
Επισκέπτης
αμε.λεφτα θα χε λογω δουλειας οποτε δε θα πειναγαμε,κανα νταβα φιλο της για προστασια αμα μας ενοχλησει κανεις ,ξεχωριστη προσωπικοτητα θα ειναι σιγουρα,τι με χαλαει?ε λιγο ο πουτσος αλλα θα μ αφηνει να πηγαινω σε κανα μπορδελακι να παιρνω και λιγο μουνι ο ανθρωπος,μελι γαλα
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Αγαπητέ farkeli
έχετε εως τώρα δόσει μόλις 114 μυνήματα, αλλα απο τη δομή του λόγου σας, και το πλούσιο λεξιλόγιο που χρησιμοιποιήτε αντιλαμβάνομαι - και πολλοί πιστεύω συγγράφοντες εδώ - ότι είστε αναμφισβήτητα μία ξεχωριστή ιδιοφυία, και ξεχωριστό άτομο!
Με όλο τον σεβασμό σας παρακαλώ άν βέβαια συμφωνείτε να μας πείτε δυο λόγια για εσάς ,για τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις προσεγγίσεις και ιδιαιτερότητες, ώστε να έχουμε και εμείς οι υπόλοιποι μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα δι εσάς, που έχουμε τόσο αρχίσει ομολογουμένως να εκτιμούμε!
ευχαριστώ πολύ!
Αγαπητέ συναγωνιστή Hotyan
Δεν γνωρίζω αν και κατα πόσο είμαι "ξεχωριστή ιδιοφυία".
Αλλά "ξεχωριστές ...και μοναδικές προσωπικότητες" ελπίζω και πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε όλοι. (τουλάχιστον σε αυτό το site, που δεν ακολουθεί τις "μπετοποιημένες αντιλήψεις καθεστωτικών πρακτικών και συμπεριφορών στον έρωτα και στο sex, καθοδηγούμενη από μια προσχεδιασμένη "ηθική").
Όπως έχεις διαπιστώσει δεν αναφέρομαι απλοϊκά σε οποιοδήποτε θέμα ή πρόσωπο, αλλά όσο μπορώ απλά .
Για το ερώτημά σου δεν υπάρχουν περιθώρια σε μια παράθεση να απαντήσω ολοκληρωμένα για τις "σεξουαλικές μου προσεγγίσεις και ιδιαιτερότητες". Είναι βέβαιο ότι σε καμμία περίπτωση δεν θα απαντήσω απλοϊκά. Όμως, μπορώ να διευκρινίσω όσο γίνεται απλά ότι είμαι άνδρας (σημειώνεται με σύμβολο στο προφίλ μου) και σε όλη την σεξουαλική συμπεριφορά μου με ευχαριστούσε ο "ενεργητικός ρόλος" (...αυτό δεν σημαίνει ότι απορρίπτω ή επικρίνω ή αποδοκιμάζω την οποιαδήποτε διαφορετική σεξουαλική συμπεριφορά).
Ελπίζω, να σου απάντησα ...
Αγαπητέ συναγωνιστή Hotyan
Δεν γνωρίζω αν και κατα πόσο είμαι "ξεχωριστή ιδιοφυία".
Αλλά "ξεχωριστές ...και μοναδικές προσωπικότητες" ελπίζω και πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε όλοι. (τουλάχιστον σε αυτό το site, που δεν ακολουθεί τις "μπετοποιημένες αντιλήψεις καθεστωτικών πρακτικών και συμπεριφορών στον έρωτα και στο sex, καθοδηγούμενη από μια προσχεδιασμένη "ηθική").
Όπως έχεις διαπιστώσει δεν αναφέρομαι απλοϊκά σε οποιοδήποτε θέμα ή πρόσωπο, αλλά όσο μπορώ απλά .
Για το ερώτημά σου δεν υπάρχουν περιθώρια σε μια παράθεση να απαντήσω ολοκληρωμένα για τις "σεξουαλικές μου προσεγγίσεις και ιδιαιτερότητες". Είναι βέβαιο ότι σε καμμία περίπτωση δεν θα απαντήσω απλοϊκά. Όμως, μπορώ να διευκρινίσω όσο γίνεται απλά ότι είμαι άνδρας (σημειώνεται με σύμβολο στο προφίλ μου) και σε όλη την σεξουαλική συμπεριφορά μου με ευχαριστούσε ο "ενεργητικός ρόλος" (...αυτό δεν σημαίνει ότι απορρίπτω ή επικρίνω ή αποδοκιμάζω την οποιαδήποτε διαφορετική σεξουαλική συμπεριφορά).
Ελπίζω, να σου απάντησα ...
Σεβαστέ συνμπουρδελιάρη farkeli
το <<<συναγωνιστή>>, επέτρεψέ μου να μην το πάρω -μου θυμίζει παπαραρήγα κλπ...
Πράγματι μου ελυσες αρκετές απορίες, γιατι υποψιαζόμουνα ότι η κατάληξη του Nickname σου, είχε κάποια σχέση με τον Γενικό τίτλο των αγαπημένων μας θρέντ που γράφουμε και ανταλάσσουμε απόψεις !
Επέτρεψε μου να καταθέσω όμως ότι πίστεύω πως είσαι πολύπλευρο πολυτάλαντο και μορφωμένο άτομο, με πλούσιο και ώραίο λεξιλόγιο, και ότι η παρουσία σου εδώ εξομάλυνε το κλίμα και κατεύνασε πνεύματα!
Το μόνο - ίσως, είναι ότι πολλάκις δεν είσαι νομίζω συγκεκριμένος και ότι τα στρογγυλεύεις με αποτέλεσμα να υπάρχουν τυχόν ασάφειες ελπίζω όχι παρεξηγήσεις.
Π.χ. στο συγκεκριμένο υποθρέντ: Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;
αν και συμμετέχεις δεν έχεις δόσει σαφή απάντηση!!!
Εμένα πάντως η αποψή μου θα ήταν ναι , αν ήταν απλά καλό κορίτσι!!
Θα διάβαζα με μεγάλο ενδιαφέρον και τη δική σου!
Με εκτίμιση και σεβασμό, και πάντα καλοπροαίρετα.
Jerry Yan - Hot Shot
Επισκέπτης
τι ευγενεια θεε μου,μπραβο παιδια μου,ανεβαζετε το επιπεδο,ετσι ετσι
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Σεβαστέ συνμπουρδελιάρη farkeli
το <<<συναγωνιστή>>, επέτρεψέ μου να μην το πάρω -μου θυμίζει παπαραρήγα κλπ...
Πράγματι μου ελυσες αρκετές απορίες, γιατι υποψιαζόμουνα ότι η κατάληξη του Nickname σου, είχε κάποια σχέση με τον Γενικό τίτλο των αγαπημένων μας θρέντ που γράφουμε και ανταλάσσουμε απόψεις !
Επέτρεψε μου να καταθέσω όμως ότι πίστεύω πως είσαι πολύπλευρο πολυτάλαντο και μορφωμένο άτομο, με πλούσιο και ώραίο λεξιλόγιο, και ότι η παρουσία σου εδώ εξομάλυνε το κλίμα και κατεύνασε πνεύματα!
Το μόνο - ίσως, είναι ότι πολλάκις δεν είσαι νομίζω συγκεκριμένος και ότι τα στρογγυλεύεις με αποτέλεσμα να υπάρχουν τυχόν ασάφειες ελπίζω όχι παρεξηγήσεις.
Π.χ. στο συγκεκριμένο υποθρέντ: Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;
αν και συμμετέχεις δεν έχεις δόσει σαφή απάντηση!!!
Εμένα πάντως η αποψή μου θα ήταν ναι , αν ήταν απλά καλό κορίτσι!!
Θα διάβαζα με μεγάλο ενδιαφέρον και τη δική σου!
Με εκτίμιση και σεβασμό, και πάντα καλοπροαίρετα.
Jerry Yan - Hot Shot
Φίλε και συναγωνιστή (...επιμένω!) Hotyan
Η προσφώνηση "συναγωνιστής" σε καμμία των περιπτώσεων δεν την χρησιμοποιώ σε συσχέτιση με κομματικές ή στερεότυπες αναφορές. Αφορά θα έλεγα τον "άτυπο πόλεμο" που έχουμε εδώ και χρόνια με την "καθως πρέπει και ηθική"
Ως προς το σχόλιο για το λεξιλόγιο, την μόρφωση και το επίπεδο σημειώνω τα εξής :
Χαίρομαι άν επηρρέασα την φρασεολογία του θρεντ, αλλά να διεκρινίσω ότι (για εμένα τουλάχιστον) είναι αποδεκτές και χρήσιμες (έως και "διδακτικές" θα έλεγα) οι "έξυπνες" λαϊκές φράσεις και τα καλοποροαίρετα πειράγματα. Δεν θα θεωρούσα ευχάριστο και σωστό να απουσιάσουν από το θρεντ. Για το συγκεκριμμένο θέμα, θα κάνω παράθεση σε επόμενη ημέρα ώστε να σημειώσω πρόσθετες διευκρινίσεις ;)
Ως προς το θρεντ "θα κάνατε ποτέ σχέση με trans", το θέμα δεν έχει κλείσει και υπολείπονται πρόσθετες παραθέσεις (εκτιμώ και από τα λοιπά μέλη) και κατά συνέπεια η δική μου παράθεση (ως αρχική) επέλεξα να είναι γενική αλλά όχι ασαφής. Δεν προέκυψαν παρεξηγήσεις (ευτυχώς), οπότε συνεχίζουμε...
Να είσαι καλά