Νέα

Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Είχε σαλτάρει για καιρό το παιδί.........και μάλιστα η trans του είχε στείλει βιντεάκι που πηδιόταν με άλλον...... :humpleg:
α για τετοια καργιολα μιλαμε.δε πιστευω να την εκδικηθηκε ο δικος σου με καμμια αλλη?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
α για τετοια καργιολα μιλαμε.δε πιστευω να την εκδικηθηκε ο δικος σου με καμμια αλλη?
Όχι,αλλά για αρκετό καιρό έκανε σχέσεις μόνο με πουστράκια και έτσι.....(είναι και ανώμαλος ο τύπος)....... :fuck2:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Όχι,αλλά για αρκετό καιρό έκανε σχέσεις μόνο με πουστράκια και έτσι.....(είναι και ανώμαλος ο τύπος)....... :fuck2:
ξεπεσμος.απο τρανς πηγε σε πουστρακια? ρε μηπως η τρανς του δειξε το βιντεο για να τον κανει να ζηλεψει? κι εγω οταν τα ειχα με τη τζεσσικα(τραβεστι απ τις λιγες ε,κουκλαρα,κορμαρα και μια πουτσα νααα ) κατι τετοια μου κανε αλλα της ξηγηθηκα δυο σφαλιαρες και μετα δεν μπορουσα να τη διωξω

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ξεπεσμος.απο τρανς πηγε σε πουστρακια? ρε μηπως η τρανς του δειξε το βιντεο για να τον κανει να ζηλεψει? κι εγω οταν τα ειχα με τη τζεσσικα(τραβεστι απ τις λιγες ε,κουκλαρα,κορμαρα και μια πουτσα νααα ) κατι τετοια μου κανε αλλα της ξηγηθηκα δυο σφαλιαρες και μετα δεν μπορουσα να τη διωξω
Κάτι τέτοιο πρέπει να ήταν φίλε...........

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Σωστό σε βρίσκω!
Της έδειξες ποιος είναι ο άντρας! Τί δηλαδή όποιος έχει πούτσα είναι και άντρας;
Όχι βέβαια! Ο άντρας είναι αυτός που ρίχνει τις μάπες! :cheesy:

Η Τζέσσικα Ελληνίδα ή Βραζιλιάνα; :grin: :grin:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Σωστό σε βρίσκω!
Της έδειξες ποιος είναι ο άντρας! Τί δηλαδή όποιος έχει πούτσα είναι και άντρας;
Όχι βέβαια! Ο άντρας είναι αυτός που ρίχνει τις μάπες! :cheesy:

Η Τζέσσικα Ελληνίδα ή Βραζιλιάνα; :grin: :grin:
μανα βραζιλιανα πατερας ουκρανος φιλε. τωρα ομως δε ξερω πως να τη διωξω και κατι αρχιζει και μου λεει για γαμους και ιστοριες...δε θελω να την ξαναδειρω γιατι εχει ωραια φατσα οποτε σκεφτομαι να τη βγαλω στο κλαρι παλι, μηπως και την ξεφορτωθω...ξερεις να καψουρευτει καναν αλλο κι ετσι...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
μανα βραζιλιανα πατερας ουκρανος φιλε. τωρα ομως δε ξερω πως να τη διωξω και κατι αρχιζει και μου λεει για γαμους και ιστοριες...δε θελω να την ξαναδειρω γιατι εχει ωραια φατσα οποτε σκεφτομαι να τη βγαλω στο κλαρι παλι, μηπως και την ξεφορτωθω...ξερεις να καψουρευτει καναν αλλο κι ετσι...

Μην σου πω πως έχεις αργήσει! :grin:

Και γιατί να στην πάρει άλλος πάνω που θα βγάζει και λεφτά ρε σύ; Χαζός είσαι;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κι εσένα τί σε κόφτει τί θέλει ο άλλος στην προσωπική του ζωή;
Αν ήταν απλά gay και ήθελε σχέση με άντρα με μούσκλια και μουστάκι θα πείραζε το ίδιο, λιγώτερο ή περισσότερο;
τυπε πολυ υπερασπιση βλεπω.μπας και εχεις φαει καψουρα με καναν τραβελο και χτυπησε ο τυπος ευαισθητη χορδη  :S

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
η αποψη ενος καταραμενου αλκοολικου αστεγου συγχρονου φιλοσοφου φιλου μεσα στο παραληρημα της μεθης του οταν τον ρωτισα για τις τρανς μου ειπε:
κολλητε τρανς-τραβεστι=κομπλεξικα φιλοχρηματα εγωκεντρικα ανθρωπακια ουτε μια γουλια απο τη μπυρα μου δεν αξιζουν ως ανθρωποι

υ.γ δυστηχως ο φιλος πεθανε πριν λιγο καιρο :'( :'( :'(
τα συμπερασματα δικα σας

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μην σου πω πως έχεις αργήσει! :grin:

Και γιατί να στην πάρει άλλος πάνω που θα βγάζει και λεφτά ρε σύ; Χαζός είσαι;
γιατι μονο μια εχω ρε φιλε? ασε μας κι εσυ εχω βρει το μπελα μου να πουμε...λοιπον αμα θελει κανεις να του την προξενεψω εδω ειμαι. η τζεσσικα ειναι 1.80 χωρις τακουνια,με υπεροχο στητο στηθος(φουστανος) προσωπο που θυμιζει αντζελινα τζολι να πουμε και μια πουτσα 20 εκατοστα οτι πρεπει για πισωκουνιστους .

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
τυπε πολυ υπερασπιση βλεπω.μπας και εχεις φαει καψουρα με καναν τραβελο και χτυπησε ο τυπος ευαισθητη χορδη  :S

Είχα αρραβωνιαστεί μία φίλε, αλλά μετά αυτή έμαθε πως είμαι παντρεμένος και είχαμε δράματα. Άστα να πάνε!

morisonhotel

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ου φενεται οτι τον φυσας τον κουραμπιε... :pipa1:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μου φαίνεται φίλε έγινε στον κώλο σου η απόβαση της Νορμανδίας..Έπεσαν τόσες κανονιές που έχασες το μέτρημα! :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
δε χρειαζεται φωτο, ο τυπος φαινεται οτι ειναι ομορφαντρας και μαγκας.καταρχας θελει να κανει σχεση με τρανς ,μονο και μονο αυτο αρκει.

μλκιες λες γτ αν εβλεπες πχ την βικυ τον 2μετρο, υπερμουναρο στο δρομο θα τραβαγες 64656 παχιες για παρτη της και μετα μαθαινες οτι ηταν πρωην τσολιας, τι θα'κανες; θα τον εκοβες;

αυτα που λες ειναι παιδικα τυπε...πλεον η χειρουργικη και ακομα πιο πολυ, η κοσμητικη ιατρικη εχει προχωρησει τοσο που δεν ξερεις τι ειχε/εχει καβλι και τι οχι... και ποσο μαλλον θα εμπιστευτεις τα ματια σου οταν δεις κατι τοσο γοητευτικο/σαγηνευτικο και εξωτικο οπως οι κοπελες που μπαινουν στο τρυπακι της κοσμητικης ειτε πρωην τσολιαδες ειτε κανονικες

Είχα αρραβωνιαστεί μία φίλε, αλλά μετά αυτή έμαθε πως είμαι παντρεμένος και είχαμε δράματα. Άστα να πάνε!

:grin:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
η αποψη ενος καταραμενου αλκοολικου αστεγου συγχρονου φιλοσοφου φιλου μεσα στο παραληρημα της μεθης του οταν τον ρωτισα για τις τρανς μου ειπε:
κολλητε τρανς-τραβεστι=κομπλεξικα φιλοχρηματα εγωκεντρικα ανθρωπακια ουτε μια γουλια απο τη μπυρα μου δεν αξιζουν ως ανθρωποι

υ.γ δυστηχως ο φιλος πεθανε πριν λιγο καιρο :'( :'( :'(
τα συμπερασματα δικα σας

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

gr punk

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
αν ειναι μονο παθητικη δεν εχω κανενα προβλημα

Stories

Νέο!

Stories