Νέα

Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
@hoty
Αν και δν ηθελα να αναφερθω στο σεξουαλικο κομματι γιατι συνηθως πεφτει τρολια, θα σου πω.
Οπως ειπα λογω απειριας στην αρχη δεν ειχε τεχνικη,αλλα στην πορεια επειδη γουσταρε και ειχε μερακι εμαθε. Στην σεξουαλικη σχεση μας ηπηρχαν 2 φασεις. Στην πρωτη θεωρουσε οτι το μοριο της χαλουσε την εικονα της στο σεξ και ντρεποταν για αυτο. Αυτο ειχε αντικτυπο στο σεξ καθως επειδη δεν ειχε στυση με σταματουσε ενω την πηδαγα γιατι πονουσε-δεν ηθελε αλλο κτλ. Σιγα σιγα της εδειξα οτι με καυλωνει που εχει πουλακι και οτι αυτος ηταν κ ενας απο τους λογους που γουσταρα που ημασταν μαζι.Ετσι ξεκινησαμε τα 69 και σιγα σιγα συντονιστικαμε στο να τελιωνουμε μαζι.Νομιζω οτι σε αυτη την φαση αποδεχθηκε τον εαυτο της σεξουαλικα πληρως χωρις να νιωθει μειονεκτικα για αυτο που ειναι κατι που την γεμησε αυτοπεπηθηση περισσοτερο στον χαρακτηρα της. Τον παθητικο ρολο δεν τον δοκιμασα γιατι δεν μου εβγαζε αυτην την φαση και γιατι και εγω αλλα και η ιδια με τον τροπο της ηθελε να ειμαι εγω το αφεντικο. Γουσταραμε και οι 2 παρα πολυ τις outdoor φασεις οπως επεισης της αρεσε πολυ να την χυνω στο προσωπο και αλλες φορες να παιζει με το creampie ;) μου. Για παρτουζες ελεγε "αν ηθελα παρτουζες δεν θα ημουν μαζι σου". Για τις γυναικες ουτε να τις βλεπει σε αυτο ισως φταιει η παρα πολυ ζηλεια και κακια που εχει εισπραξει απο το αλλο φυλλο(μιλαω για την κακια που μπλεκεται ο αλλος στην ζωη σου για να σε χαλασει). Τεσπα στην αρχη και εμενα που προξενουσε λυπη για την αδικια, αλλα τελικα μου εμεινε μονο ο θαυμασμος και αυτος ειναι ο λογος που την θυμαμαι μεχρι τωρα γιατι περα απο "κυριολεκτικα" ειχε κ "μεταφορικα αρχιδια".

Για επανασυνδεση που λες, μας χωριζουν πλεον 600 χλμ και εχω μια σχεση με μια εξαιρετικη κοπελα εδω και 4 χρονια που με γεμιζει 100/100.Νομιζω οτι ο κυκλος μας εχει κλησει με μια ομορφη αναμνηση οπως την περιεγραψα.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
SnakeSpir σε τιμώ !

είσαι αυθεντικός και ωραίος !

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πες οτι κανεις σχεση με τρανς, στον δρομο πως θα κυκλοφορειτε ρε μαλακες?

θα πατε για χωρο, ποτο, φαι ... αν την εχει μεγαλη ο τραβελος θα φοραει κορσε για να μην φενεται?

ρε τι αρωστημενα διαβαζω εδω μεσα ρε  :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα πατε για χωρο, ποτο, φαι ... αν την εχει μεγαλη ο τραβελος θα φοραει κορσε για να μην φενεται?

φαντασου να γινει και αγαπουλης με τρανς  :S

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1

Και κάνοντας copy/paste το πολύ σωστό απόφθευγμα που χρησιμοποιείς
"Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν."
Αυτάαααααααααααα.
Φιλικά πάντα.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
εγώ πάλι αδέλφια νομίζω ότι σε αυτόν τον τρελλό τρελλό κόσμο κανέναν δεν ενοχλείς αν πηδάς τρανς ή αν έχεις σχέση με τρανς

όλα τα υπόλοιπα είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ το πάτερο

αντί να κοιτάξουμε να περνάμε οι ίδιοι καλά, εννοώ πραγματικά καλά , όχι δηθενιές, κάθονται ορισμένοι και κουνάνε υποκριτικά το δάχτυλο στους άλλους

ρε μαστόρια, ΑΝ -ο μη γένοιτο- σας τύχει παθητικός αδελφός ή γιός ή πατέρας, τι θα πείτε ???

φτάσαμε να καταστρέφεται η ελλαδίτσα κι ορισμένοι ακόμα τραβάτε μαλακία κάργα !!! ΞΥΠΝΑΤΕ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.773
Πόντοι
41.129
σχεση με τρανς ? θα πρεπει να την γνωρισω και στη μανα μου ?

Επισκέπτης
στη ζωη μου τα εχω κανει ολα! απο παντρεμενος με γυναικα μεχρι σχεση 5 χρονια με τρανσ και αλλα 2 χρονια με cross dreser! τι να πω η σουφρα μου περασε καλα αλλα ολες ειχανε χαλια καταλιξη! την τελευταια την cross την ειχα ερωτευθει τοσο πολυ την βρωμοπουστα που επερνα χαπια μετα τον χωρισμο για μηνες! ολες τις γνωρισα ως πελατης που τις ψωνιζα και μετα εκανα σχεση! η σουφρα σου να περναει καλα και ασε τους ερωτες στην ακρη!  :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Και τη γυναίκα σου ως πελάτης τη γνώρισες;  :huh:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
στη ζωη μου τα εχω κανει ολα! απο παντρεμενος με γυναικα μεχρι σχεση 5 χρονια με τρανσ και αλλα 2 χρονια με cross dreser! τι να πω η σουφρα μου περασε καλα αλλα ολες ειχανε χαλια καταλιξη! την τελευταια την cross την ειχα ερωτευθει τοσο πολυ την βρωμοπουστα που επερνα χαπια μετα τον χωρισμο για μηνες! ολες τις γνωρισα ως πελατης που τις ψωνιζα και μετα εκανα σχεση! η σουφρα σου να περναει καλα και ασε τους ερωτες στην ακρη!  :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

παει γεμισαμε λουγκρες

mike304

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μονο με την Δαναη...μονο...

NATASA-CD

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους,

ολοι εχετε δικιο, η σχεση με τρανς η cross ειναι δυσκολη και σε μια αλλη διασταση, ομως οσο δυσκολο κι αν φαινεται στο τυπικο μερος, πιστευω οτι μπορει να υπαρξει στο συναισθηματικο μερος..ειδικα αν 2 ανθρωποι ειναι μονοι και αν εχουν διαφορετικη ψυχολογια,δηλαδη αν η τρανς η η cross εχει γυναικεια ψυχολογια. Η ψυχολογια του ατομου σε καθε σχεση , ειτε αυτες που θεωρουνται νορμαλ ειτε αυτες που θεωρουνται ανωμαλες ειναι το παν και οχι το βιολογικο σωμα. Πχ ποσες σχεσεις αντρογυνες κανονικες ξερετε που ο ανδρας
εχει γυναικεια ψυχολογια και η γυναικα ανδρικη,,, εγω πολλες!!. και δεν εννοω στους ρολους στο σεξ , αν και εκει υπαρχει εναλλαγη , οσο εννοω στη ζωη, ποιος παιρνει αποφασεις
στη σχεση, ποιος ειναι πιο σληρος , ποιος ειναι πιο μαλακος κλπ .
Φυσικα μια σχεση δεν ειναι μονο τσαρκα, οπου οπως ειπε ενας φιλος και εχει δικιο,
πως θα βγει ενας ανδρας με μια cross γι καφε ας πουμε η για ποτο ....αδυνατον μαλλον
αλλα αυτο δεν εμποδιχει μια σχεση , δεν ειναι η σχεση μονο διασκεδαση και κοινωνικη αποδοχη, αλλα περισοοτερο συναισθηματικη ολοκληρωση και ερωτικο παθος.....

Φιλια ΝατασαCD

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Ε όχι και χάπια!
Την επόμενη φορά για να περάσει ο "καϋμός" να πάρεις υπόθετα έχτρα λόνγκ σάϊζ κάθε τρία λεπτά!  :tooth:

hask

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Like
6
Πόντοι
0
Hθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι ευκολο να κάνεις σχέση με trans και αν καποιος εχει εμπειρια πανω σε αυτο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom