daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
Hθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι ευκολο να κάνεις σχέση με trans και αν καποιος εχει εμπειρια πανω σε αυτο!
κουμπαρος εγω. σας προλαβα κουφαλες......
Hθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι ευκολο να κάνεις σχέση με trans και αν καποιος εχει εμπειρια πανω σε αυτο!
εσυ πως το βλεπεις ειναι τι ρωτας εμας....Hθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι ευκολο να κάνεις σχέση με trans και αν καποιος εχει εμπειρια πανω σε αυτο!
κουμπαρος εγω. σας προλαβα κουφαλες......
εσυ πως το βλεπεις ειναι τι ρωτας εμας....
Ο ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ
πολυ ευκολο,αρκει να πας σε μια που σου αρεσει και να της το πεις.Hθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι ευκολο να κάνεις σχέση με trans και αν καποιος εχει εμπειρια πανω σε αυτο!
Με χειρουργημενη αν κανεις θα πρεπει να δεχθεις οτι θα τρωει και καμια κοσαρα πουτσες την βδομαδα αν δουλευει στο δρομο (εχει πεσει η δουλεια) αλλιως αν δουλευει σε στουντιο η σε μπου κλαφτα..Θα χαθει το μετρημα εκει ;)
πολυ ευκολο,αρκει να πας σε μια που σου αρεσει και να της το πεις.
εννοειται.Και είναι σίγουρο πως θα της αρέσει κι αυτός;
εννοειται.
δε χρειαζεται φωτο, ο τυπος φαινεται οτι ειναι ομορφαντρας και μαγκας.καταρχας θελει να κανει σχεση με τρανς ,μονο και μονο αυτο αρκει.έτσι ξεροσφύρι δεν μπορείς να βγάλεις τέτοια συμπεράσματα..δώσε καμιά φώτο ρε αδερφάκι να κάνουμε κατάστα
δε χρειαζεται φωτο, ο τυπος φαινεται οτι ειναι ομορφαντρας και μαγκας.καταρχας θελει να κανει σχεση με τρανς ,μονο και μονο αυτο αρκει.
ασε μας ρε φιλε να πουμε με τον καθε αναπηρο .αλλος θελει να κανει σχεση με τρανς,αλλος θελει να γραφουν οι πουτανες κριτικες για τους πελατες , ο,τι να ναι...Κι εσένα τί σε κόφτει τί θέλει ο άλλος στην προσωπική του ζωή;
Αν ήταν απλά gay και ήθελε σχέση με άντρα με μούσκλια και μουστάκι θα πείραζε το ίδιο, λιγώτερο ή περισσότερο;
δεν της εκανε καλη πιπα φαινεται...Να πω ότι φιλαράκι μου είχε σχέση με κυκλοθυμική trans......συζούσαν και σε κάποια φάση,γύρισε σπίτι και είχε κάνει "φτερά" και η trans και όλες οι οικοσυσκευές(εκτός του ψυγείου που δεν μπόρεσαν να πάρουν).....
Είχε σαλτάρει για καιρό το παιδί.........και μάλιστα η trans του είχε στείλει βιντεάκι που πηδιόταν με άλλον......δεν της εκανε καλη πιπα φαινεται...