Νέα

Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
μανα βραζιλιανα πατερας ουκρανος φιλε. τωρα ομως δε ξερω πως να τη διωξω και κατι αρχιζει και μου λεει για γαμους και ιστοριες...δε θελω να την ξαναδειρω γιατι εχει ωραια φατσα οποτε σκεφτομαι να τη βγαλω στο κλαρι παλι, μηπως και την ξεφορτωθω...ξερεις να καψουρευτει καναν αλλο κι ετσι...

[size=10pt]Κανε την πάσα σε μας. δεσε μας κανενα τηλ να την κανουμε την δουλεια. θα ηθελα να την γνωρισω...[/size]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
[size=10pt]Κανε την πάσα σε μας. δεσε μας κανενα τηλ να την κανουμε την δουλεια. θα ηθελα να την γνωρισω...[/size]
Κρις θα κανεις καμια διαιτουλα?θα ξερασουμε μεσημεριατικα.η αλλαξε αβαταρ δικε μου.

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Κρις θα κανεις καμια διαιτουλα?θα ξερασουμε μεσημεριατικα.η αλλαξε αβαταρ δικε μου.

master21 τι σε κανει να κοιτας το αβαταρ μου ? σε βαζει κανενας με το ζορι ασουμε και δεν μπορεις να το αποφυγεις? επειτα μην ξεχνας πως το εχω πει και σε αλλα ποστ. τα καλα εργαλεια θελουν καλο υποστεγο. ενα αυτο. και δευτερον εγω τουλαχιστον εχω κατι δικο μου φιλε μου για αβαταρ και οχι φανταστικα πραγματα οπως μερικοι μερικοι. πιστευω να σε καλυψα . τωρα για το ξερατό σου υπαρχουνε και ειδικες σακουλες, αν στην περιτωση δεν εχεις τις εν λογο σακουλες τωρα παρε μια απο αυτες που ειναι για αποθηκευση τροφιμων. ισως σου χρειαστει να φας καποια στιγμη.
φιλικα παντα
Χρηστος

hask

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Like
6
Πόντοι
0
θα με ενδιερερε να μην ηταν εγχειρισμενη..Με αυτες τουλαχιστον βγαζεις κ καποια ακρη ειναι κ καλα παιδια, οι γυναικες αστα να πανε..

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
master21 τι σε κανει να κοιτας το αβαταρ μου ? σε βαζει κανενας με το ζορι ασουμε και δεν μπορεις να το αποφυγεις? επειτα μην ξεχνας πως το εχω πει και σε αλλα ποστ. τα καλα εργαλεια θελουν καλο υποστεγο. ενα αυτο. και δευτερον εγω τουλαχιστον εχω κατι δικο μου φιλε μου για αβαταρ και οχι φανταστικα πραγματα οπως μερικοι μερικοι. πιστευω να σε καλυψα . τωρα για το ξερατό σου υπαρχουνε και ειδικες σακουλες, αν στην περιτωση δεν εχεις τις εν λογο σακουλες τωρα παρε μια απο αυτες που ειναι για αποθηκευση τροφιμων. ισως σου χρειαστει να φας καποια στιγμη.
φιλικα παντα
Χρηστος

;)

avax

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
>:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:γιατι οχι ? δεν βλεπω κατι κακο.  ολα ειναι θεμα συζητησης. τ αβρισκεται ? καλος, οχι τοτε παμε γι 'αλλα.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1

[/quote]
φιλικα παντα
Χρηστος

;) σε ταπερ φιλε να μπαινει κ στο ψηγειο

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
;) σε ταπερ φιλε να μπαινει κ στο ψηγειο

καλημερα φιλε μου SnakeSpir. εχεις δικιο και σε ταπερ ειναι καλο να μπει. απλα λογου κρισης μπορει να υπαρχει και αυτο οπότε η σακούλες ειναι πιο φτηνες. οπου θελει ας τα βαλει . οεο δικα του τα γένια δικα του και τα χτένια λεμε εμεις εδω στο χωριο μας

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
καλημερα φιλε μου SnakeSpir. εχεις δικιο και σε ταπερ ειναι καλο να μπει. απλα λογου κρισης μπορει να υπαρχει και αυτο οπότε η σακούλες ειναι πιο φτηνες. οπου θελει ας τα βαλει . οεο δικα του τα γένια δικα του και τα χτένια λεμε εμεις εδω στο χωριο μας
δεν ασχολειστε με καμια κολ@@ΡΙπιδα που περνα κ η ωρα ευχαριστα,,,

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

χρηστο καλημερα στο εκανα bold γιατι σου ξεφυγε... :grin:

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
δεν ασχολειστε με καμια κολ@@ΡΙπιδα που περνα κ η ωρα ευχαριστα,,,

Εμεις ασχολομαστε μουρις αλλα δεν βλεπεις τι γινεται με τον καθε κομπλεξικο εδω μεσα. λες και του ειπαμε του αλλου να τον εγαμησουμε και τον χαλασε η κοιλια μας?

χρηστο καλημερα στο εκανα bold γιατι σου ξεφυγε... :grin:

Τρελοκομειο εισαι εσυ ενας... μα τι ενας... Παντως σ'ευαριστω πολυ . ξεχνιεμαι φου και φου. Γεραματα βλεπεις....

πολυ κοντα ηρθατε εσεις τα δυο..Καλα στεφανα "αγορακια"  :grin:

Κοπιασε αγορακι μου ομορφο .Αντρακλα μου εσυ και μεγα γαμια της κοινοτητας μας. Δωσε μας τα ορθια σου φωτα στο πως να γινουμε ομορφο και ερωτικο ζευγαρι... Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν κοπιασεις και ερθεις στην παρεα μας δεν θα χρειαζεσαι πλεον την μπερτα σου για να πετας. θα σε απογειωσουμε... :fuck1: ... αμεσως για τον πλανητη ΚΡΥΠΤΟΝ  :2funny: :2funny: :2funny: :idiot: :idiot: :idiot:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Εμεις ασχολομαστε μουρις αλλα δεν βλεπεις τι γινεται με τον καθε κομπλεξικο εδω μεσα. λες και του ειπαμε του αλλου να τον εγαμησουμε και τον χαλασε η κοιλια μας?

Τρελοκομειο εισαι εσυ ενας... μα τι ενας... Παντως σ'ευαριστω πολυ . ξεχνιεμαι φου και φου. Γεραματα βλεπεις....

Κοπιασε αγορακι μου ομορφο .Αντρακλα μου εσυ και μεγα γαμια της κοινοτητας μας. Δωσε μας τα ορθια σου φωτα στο πως να γινουμε ομορφο και ερωτικο ζευγαρι...

ετσι ειναι αυτα φιλε μου. οποιος υπολειπεται σε κατι ψαχνει να βρει τροπο να μειωσει τους αλλους. ολα καλα καλη χρονια σε ολους  ρε συναγωνιστες. κι'οτι ειπαμε ψωμι κι'αλατι.

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ετσι ειναι αυτα φιλε μου. οποιος υπολειπεται σε κατι ψαχνει να βρει τροπο να μειωσει τους αλλους. ολα καλα καλη χρονια σε ολους  ρε συναγωνιστες. κι'οτι ειπαμε ψωμι κι'αλατι.

Σωστος σωστος. ψωμι κι'αλατι και παντα ομορφοι πάτοι. οεο Καλη χρονια να εχουμε ολοι μας με καλα γαμησια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom