batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.370
- Πόντοι
- 606
Σωστος σωστος. ψωμι κι'αλατι και παντα ομορφοι πάτοι. οεο Καλη χρονια να εχουμε ολοι μας με καλα γαμησια
ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΟ ΚΟΛΟ ΜΑΣ......
Σωστος σωστος. ψωμι κι'αλατι και παντα ομορφοι πάτοι. οεο Καλη χρονια να εχουμε ολοι μας με καλα γαμησια
τι λες ρε μαν;ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΟ ΚΟΛΟ ΜΑΣ......
τι δεν καταλαβες?????τι λες ρε μαν;
τι λες ρε μαν;
καλα σου λεει ρε βατραχε.. τι μακρυα απ το κωλο μας;; για τραβελια λεμε... φοβασαι μη πονεσεις;;
καλημερα παιδια, πολυ δυσκολο ερωτημα με διχασμενες απαντησεις. Εμενα φυσικα θα με συνεφερε η απαντηση "ΝΑΙ" γιατι ειμαι ενας αντρας αλλα με γυνακεια ψυχολογια και ντυνομενος γυναικα και κανοντας ερωτα με αντρες αισθανομαι υπεροχα , στο στοιχειο μου και απελευθερωμενα..
ομως η κοινωνια γενικα δεν ειναι ετοιμη να δεχτει τετοιες συμβιωσεις και αντιμετωπισεις ...ναι μεν δεν ειμαστε στο ΜΕσαιωνα , οπου θα πηγαιναμε στη πυρα αλλα παλι δεν μπορουμε να εκφραστουμε ελευθερα ειδικα αμα υπαρχει οικογενειακο και φιλικο περιβαλλον.
ΜΙα τετοια σχησεη ομως θα ευδοκιμουσε εφοσον το ηθελαν και οι 2 σε μια αλλη χωρα ,
ασιατικη η ευρωπαικη κια εφοσον το ζευγαρι εχει καθορισμενους ρολους , δηλαδη η τρανσ η κροσ εχει αποδεχτει το θηλυκο της ρολο πληρως και κινειται αναλογα μεσα και εξω απο το σπιτι , με η χωρις τον συντροφο..Ετσι θα υπαρχει το διπολο ,ψυχολογικα απαραιτητο σε μια υγιη ανθρωπινη σχεση αγαπης, και ερωτα ...
αυτα τα ολιγα
ΝΑΤΑΣΑ κρος
Τι δεν καταλαβαίνεις;τωρα μαλιστα κανε εσυ τη γυναικα να κανω εγω τον αντρα ξεκαθαρα πραματα
μια χαρα καταλαβα
εσεις μπορειτε σε 5 λεπτα να στειλετε στο τρελλαδικο οποιον δας παρακολουθησει να τα λετε.
τι να κανω ρε mike μετο ζορι να τον φαω...
να πας στην τζουλη
τι θα με φιλεψει για να ξερω πρωτα να παω ετοιμος
σοφος ο μακαριτης...και σαφος σε αυτα που λεει οσον αφορα τους χαρακτηρισμους υπαρχει εν μερει αληθεια δυστηχως!η αποψη ενος καταραμενου αλκοολικου αστεγου συγχρονου φιλοσοφου φιλου μεσα στο παραληρημα της μεθης του οταν τον ρωτισα για τις τρανς μου ειπε:
κολλητε τρανς-τραβεστι=κομπλεξικα φιλοχρηματα εγωκεντρικα ανθρωπακια ουτε μια γουλια απο τη μπυρα μου δεν αξιζουν ως ανθρωποι
υ.γ δυστηχως ο φιλος πεθανε πριν λιγο καιρο :'( :'( :'(
τα συμπερασματα δικα σας
τα μαλλια στο πανω η στο κατω κεφαλι γιατρε?να ρωτησω κατι εαν ενας ομοφυλοφιλος εχει σχεση με αντρα, τι διαφορα εχει εαν εχει με αντρα μη θυληπρεπη αντι με τρανς?
τα μαλια πιστευω
τα μαλλια στο πανω η στο κατω κεφαλι γιατρε?