You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 133K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mpozanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
τι να αυτος σε πουλαει φτερα ?
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.506
μπα...δεν με πειραξαν οι χαρακτηρισμοι,απλα τους χρησιμοποιησα σαν αφορμη για ν ανοιξει θεμα...οκ,δεκτη η σιωπη σου,αλλη φοραακου τζουλ
καταλαβα οτι οι χαρακτηρισμοι σε πηραξαν φυσικα δεν υιοθετω εγω κατι απο τα λεγομενα του μια παραθεση εκανα(εχω παθολογικη λατρεια στις τρανς οπως εχω ξαναπει και τρελενομαι αφανταστα οταν ακουω να τις κακοχαρακτιριζει καποιος ασχετος με το θεμα.οπως βεβαια μου γυρισει το μυαλο οταν παω να μιλισω σοβαρα με καποια τρανς σε 5 λεπτα μεσα θελω να την παρατησω και να φυγω αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα)
εγω τζουλ αγαπημενη ειμαι παρατηρητης των γεγονων δεν υιοθετω τπτ χωρις να μπορω εγω απο προσωπικη εμπειρια να το αποδειξω
οσον αφορα για αυτα που ανεφερες περι της σχεσεως με την πορνη εχω απαντηση για ολα αλλα επειδη ειναι ενα ζητημα που με αγγιζει ως ενα σημειο προτιμω να σιωπησω συνειδητα για την ωρα
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
πισω σαμιαμιδιπασα μου!
kolaraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
πισω σου πασακο μου,οτι πεις! ποτε δεν σου χαλαω χατηρι!!πισω σαμιαμιδι
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
πισω σου πασακο μου,οτι πεις! ποτε δεν σου χαλαω χατηρι!!
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
μπορω να σου απαντησω τζουλ για το καθε ζητημα που εθεσες ξεχωριστα αλλα το προσωπικο μου θεμα με εχει απογοητευση οικτρα και δεν θελω να μπω σε περετερω αναλυση να με συγχωρεις :Sμπα...δεν με πειραξαν οι χαρακτηρισμοι,απλα τους χρησιμοποιησα σαν αφορμη για ν ανοιξει θεμα...οκ,δεκτη η σιωπη σου,αλλη φορα
kolaraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
σαρκασμος.επειδη η βια διωκεται....
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
σαρκασμος.επειδη η βια διωκεται....
θα πεσει πολυ βια κωλαρακι.
kolaraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
φανταζομαι βγαζεις πολυ βια πισω απο το πληκτρολογιο εε? μπρρρ ανατριχιλα!!θα πεσει πολυ βια κωλαρακι.
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.506
οκ,ειπαμε δεκτον...κι οταν υπαρχει θεαμα απο τις καμερες ενημερωσε ταχιστα..διασκεδασα αφανταστα χθεςμπορω να σου απαντησω τζουλ για το καθε ζητημα που εθεσες ξεχωριστα αλλα το προσωπικο μου θεμα με εχει απογοητευση οικτρα και δεν θελω να μπω σε περετερω αναλυση να με συγχωρεις :S
πισω σου [size=16pt]παoακο μου,οτι πεις! [/size] ποτε δεν σου χαλαω χατηρι!!
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
κοιτα δεν ξερω αν εχεις κατι με την αντριαννα αλλα δεν μπορεις να μην παραδεχτεις οτι ειναι τεραστιο κορμιοκ,ειπαμε δεκτον...κι οταν υπαρχει θεαμα απο τις καμερες ενημερωσε ταχιστα..διασκεδασα αφανταστα χθες
αλλα απο εγκεφαλο ειναι για το δαφνη συν οτι αναβει και κατι λαμπαδες στην καμερα οταν βγαινει ειναι σε χαοτικη κατασταση το κεφαλι της
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
ποτε πισω απο το πληκτρολογιο αγαπητο κωλαρακιφανταζομαι βγαζεις πολυ βια πισω απο το πληκτρολογιο εε? μπρρρ ανατριχιλα!!
kolaraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
αλλα?ποτε πισω απο το πληκτρολογιο αγαπητο κωλαρακι
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
γενικα ποτε βια αγαπητε οταν αυτο ειναι εφικτο.εαν δεν ειναι τοτε υπαρχει προβλημα. ;)
kolaraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
ωραιοςγενικα ποτε βια αγαπητε οταν αυτο ειναι εφικτο.εαν δεν ειναι τοτε υπαρχει προβλημα. ;)
ωραιος
όχι πιο πολύ από μένα
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
όχι πιο πολύ από μένα
maturelover2013
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 72
- Πόντοι
- 11
μπορει αλλα εξαρταται απο πολλα.π.χ τη δουλεια της,αν εχει ακομα λαλακι η οχι,ποσο πειθει ως γυναικα....Αγαπητοι συναδελφοι αλλα και λατρεις των T girls, ειχα προχτες μια συζητηση με εναν φιλο μου πανω στο θεμα αυτο, ειμαστε και οι 2 λατρεις του ειδους και εχουμε καταθεσει τα αναλογα χρηματικα ποσα και χρονο στις κοπελες αυτες τα τελευταια 2 χρονια. Αναρωτηθηκαμε λοιπον, γνωριζεις καποια, κανετε ο ενας στον αλλον το κλικ και ταιριαζετε, αποφασιζεται να ειστε μαζι, ωραια και μετα? Θα εχεις τα κοτσια να αντιμετωπισεις τα κοινωνικα σχολια? Θα την γνωριζες στους φιλους σου? Θ ανεχοσουν την πιθανη νυχτερινη δουλεια της? Πανω στο καφε λοιπον ειχαμε αυτη την συζητηση και θελουμε να ακουσουμε αποψεις, το θεμα που ξεκιναω εδω ισως ειναι λεπτο και σκοπος δεν ειναι η προσβολη κανενος γιαυτο και παρακαλω μη γινουν αγενεις σχολιασμοι... thanx...