Νέα

Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
ρε γιατρε εχει αλλο θρεντ με τετοιο περιεχομενο ψαξτο και μην ανοιγεις τσαμπα καινουργια θρεντ
εκει θα σου λυθει καθε απορια

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
καλα τωρα αν βγαλει ακρη με το συγκεκριμενο θρεντ εμενα χεσεμαι αλλα ειναι αλλο θεμα αυτο :grin: :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
μία που είχε εμφανισθεί παλιά στον Μαστοράκη ξαναβγήκε τώρα σε βίντεο (το έχει και η ιστοσελίδα εδώ νομίζω) και λέει για την ζωή της.

έχει ένα αγόρι απλώς για να περνάει η ώρα.

σε αυτές τις σχέσεις δεν μπορεί να υπάρξει νομιμοποίηση και δημιουργία οικογένειας εντός του ελληνοχριστιανικού πλαισίου αξιών.

αλλά η πίπα πρέπει να αξίζει.

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Ο Άντρας  ο σωστός, που δεν έχει Ταμπού!,  αυτός που θα γουστάρει γιατη να μην κάνει? Αυτές δεν κάνουν εύκολα. Γιατη  μας βλέπουν για τα αρχιδια τους. Τα Τρανς! γουστάρουν ΑΡΣΕΝΙΚΑ!!! που δεν υπάρχουν. Γιατη έχουν δη τόσα τα μάτια τους. Εγώ φιλία άνετα κάνω.  Για σχέση αν κάτσει, γιατη όχι!!! :kissass: :kissass2: :tits2: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.388
Πόντοι
456
σε αυτές τις σχέσεις δεν μπορεί να υπάρξει νομιμοποίηση και δημιουργία οικογένειας εντός του ελληνοχριστιανικού πλαισίου αξιών.

Γιατι ποιος κινειται εντος του πλαισιου αυτου για να κινηθουν και αυτοι που κανουν τετοιου ειδους σχεσεις :think:

Μετρημενοι στα δαχτυλα ειναι ;)

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
Ο Άντρας  ο σωστός, που δεν έχει Ταμπού!,  αυτός που θα γουστάρει γιατη να μην κάνει? Αυτές δεν κάνουν εύκολα. Γιατη  μας βλέπουν για τα αρχιδια τους. Τα Τρανς! γουστάρουν ΑΡΣΕΝΙΚΑ!!! που δεν υπάρχουν. Γιατη έχουν δη τόσα τα μάτια τους. Εγώ φιλία άνετα κάνω.  Για σχέση αν κάτσει, γιατη όχι!!! :kissass: :kissass2: :tits2: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
εσυ ρε κουκλε με τετοια προσοντα  :bigdick:και δεν εχεις κανει σχεση με τρανς???

TS_Lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ θα έκανα άνετα μόνιμη σχέση με trans. Το θέμα είναι ότι η πλειοψηφία των trans δεν κάνουν σχέσεις. Το έχω συζητήσει με 4,5 τρανς και όλες μου είπαν ότι δεν κάνουν σχέσεις...
Κάνουν σχέσεις, και γουστάρουν να κάνουν σχέση! Αλλά... σκέπτονται, αν τυχόν και είναι κάποιος μαλάκας, (όπως έχει εδώ μέσα) η ψυχοπαθής, η τρελαμένος, και οτιδήποτε άλλο.

Καθώς και ότι ζορίζονται, διότι με αυτή την κρίση, δεν έχουν και χρήματα για να βγούνε να πιούνε ένα ποτό.

Καθώς υπάρχουν και άλλοι παράγοντες.

Παναία μου!!!    :new_shocked:

Σχεση με τρανς;    :new_shocked:

Με καβλί και αρχίδια;  :new_shocked:

Και να χουμε υπηρετήσει και μαζί ;

Και να λέγεται Γκέλη; Από το  Βαγγέλη;

:referee:

Και να γαμάω κώλο αντρικό;

Και να μην έχει και μουνί;

Α πα πα πα  Σίχαμα!!! 

Φρίκη!!! 

:grin:
Εσένα ρε τύπε, σε έβαλε κάποιος με το ζόρι να γαμήσεις αντρικό κώλο ; Η να τον φας από πίσω ; Τι μαλακίες γράφεις ;

Αναγούλα μου ρχεται μόνο που το σκέφτομαι ...

Ή που διαβάζω κάποιους που γράφουν πως γλείφουν το παπάρι της τρανς. Μπλιαχ!

Δεν υπάρχει καλύτερο πράμα από το μουνί. Και τα γυναικεία πόδια βεβαίως....

Το συνεχίζεις το χαπάκι σου.
Έλεος είσαι δηλαδή.
Και κάποιοι άλλοι που μπαίνουν σε www.bourdela.com/forum/index.php?board=52.0]αυτό τον χώρο[/url] μας κάνετε τα νεύρα τσατάλια.
Κουλάρετε λίγο ντεεεεεε.

Άντε και ξημερώνει πέμπτη, έχω να πάω και για φυσιοθεραπεία στις 09:00 !!!!

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.502
εξαρταται απο το τι εννοειτε σχεση,μιλατε για το ιδιο πραγμα;η σχεση οριζεται κ απο την κοινωνικοποιηση της..θα τη γνωριζες στη μαμα σου ιπποτα; :)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.737
Πόντοι
22.785
εξαρταται απο το τι εννοειτε σχεση,μιλατε για το ιδιο πραγμα;η σχεση οριζεται κ απο την κοινωνικοποιηση της..θα τη γνωριζες στη μαμα σου ιπποτα; :)

Αγαπητή μου φιλενάδα, άν θέλεις νά έπικοινωνείς πραγματικά με το σύντροφό σου,
τότε καί με Δελφίνι μπορείς να δημιουργήσεις σχέση.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
εμενα επειδη η επικοινωνια ειναι το φορτε μου εχω σχεσεις με καθε ειδους θηλαστικο !!!!!!!!!!!

:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.737
Πόντοι
22.785
....... λάρι τό θέλης ??

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
τι ολιγον μουνι μπαμπατσικο ειναι και θελω να σκισω στα δυο !!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom