jamest
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τώρα που θα κατέβεις κάτω έχε το νου σου, είναι γεμάτος ο τόπος... Μην έχεις κανένα ατύχημα...Καλα παιδια το βλεμα της ειναι απιστευτο αδυνατο να πιστεψω οτι ειναι ladyboy
Τώρα που θα κατέβεις κάτω έχε το νου σου, είναι γεμάτος ο τόπος... Μην έχεις κανένα ατύχημα...Καλα παιδια το βλεμα της ειναι απιστευτο αδυνατο να πιστεψω οτι ειναι ladyboy
Φυσικά ,με πολύ όρεξη!!αυτο θα το γαμουσατε???
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/86810267929956600243.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ενώ δεν είμαι του αθλήματος κάτι τέτοιες σε κάνουν και αναρωτιέσαι, ρε μπας και τον πασπαλίσουμε τον κουραμπιέ στα γεράματα?
[img]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000203F2.gif
Η Έμμα (Πατάγια) έχει πολύ ύφος και ζητάει πολλά (για δεδομένα Ταϋλάνδης) και η Νίκι (Πατάγια πάλι) απ'ότι έμαθα αποσύρθηκε (χορηγός, να δούμε θα κρατήσει). Γενικώς η Ταϋλάνδη είναι φωλιά για τέτοια πλάσματα...
Βάση εμπείριας με την Άμυ/Έμμα το ύφος κλπ τα έχει σε αυτους που δε γουστάρει, άμα γουστάρει περνάς καλα. Για αυτο τρώει και τόσο κράξιμο γιατί αυτή αποφασίζει με ποιον θα πάει... Όσο για τα λεφτά είναι πως το βλέπει ο καθένας, αλλά σίγουρα είναι ακριβή σε σχέση με τις τιμές που παίζουν στην Πατταγια.Η Έμμα (Πατάγια) έχει πολύ ύφος και ζητάει πολλά (για δεδομένα Ταϋλάνδης)
εμενα η nikki μου πηρε 1500baht short time + 600baht barfine. οσο και οι κανονικες γκομενες που δουλευουν στα agogos.
την amy την εχω δει πολλες φορες στην walking street αλλα ποτε δεν της μιλησα και ας μου χαμογελασε καποιες φορες. ειναι τοσο ομορφη και απο κοντα που κολλας να πας να της μιλησεις.
ισως κανω καμια κινηση οταν ξαναπαω.
εχω κανει μια λιστα με 8 ladyboys που θελω να βρω!
2 απ'αυτες...
θα γαμούσατε τη ''Lady'' της φωτογραφίας χωρίς δεύτερη σκέψη;
καλά αυτές ούτε με τέταρτη σκέψη. Ειδικά τη δεύτερη που είναι σαν τον οβελίξ χωρίς μουστάκι
ξερω για τα δεδομενα της παταγγιας δεν θεωρουνται καλες αλλα ειπα να ανεβασω και εγω καμια φοτο
εχει ο φωτης ladyboy στο μπαρ του???
να'ταν καμια καλη θα πηγαινα μια βολτα και απο εκει. οχι βεβαια οτι δεν θα παω αλλα θα υπηρχε ενας λογος παραπανω! ;)