Γενικά έχω κατιτις ντεκαβλέ σόι για να μου βγάλει τέτοια γούστα, αλλά έχω μια ξαδέρφη που ήθελα και θα θελα να την γαμήσω
Μια από τα ίδια. Ήμουν ο πιο μικρός στο σόι κι όλες ήταν μεγαλοκοπέλες οπότε αυτό με φύλαξε από περίεργες επιθυμίες.
Γενικά έχω κατιτις ντεκαβλέ σόι για να μου βγάλει τέτοια γούστα, αλλά έχω μια ξαδέρφη που ήθελα και θα θελα να την γαμήσω
Μια από τα ίδια. Ήμουν ο πιο μικρός στο σόι κι όλες ήταν μεγαλοκοπέλες οπότε αυτό με φύλαξε από περίεργες επιθυμίες.
Δεν υπάρχουν περίεργες επιθυμίες (με σαβασμό πάντα), υπάρχουν ανεκπλήρωτες επιθυμίες!
αυτο το τελευταιο δεν το ειπε ο φροιντΓενικά έχω κατιτις ντεκαβλέ σόι για να μου βγάλει τέτοια γούστα, αλλά έχω μια ξαδέρφη που ήθελα και θα θελα να την γαμήσω
Δεν υπάρχουν περίεργες επιθυμίες (με σαβασμό πάντα), υπάρχουν ανεκπλήρωτες επιθυμίες!
Οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες σύμφωνα με τον Φρόιντ δημιουργούν ψυχολογικά προβλήματα όταν απωθούνται. Από την άλλη όταν εκπληρώνονται μπορεί να δημιουργήσουν άλλου είδους προβλήματα
παιδια εγω ειχα στο σπιτι μου σε ολο το γυμνασιο και λυκειο μια ξαδερφη μου στην ιδια ηλικια με εμενα που ειχε ερθει απο το χωριο για να σπουδασει κτλ
εννοειτε οτι σε ολη μου την εφηβικη ζωη συνηθως σκεπτομενος αυτην την επαιζα....
δυστυχως δεν φανηκα ποτε τολμηρος οσο χρειαζεται για να της δειξω το πουλι μου και ολα τα υπολοιπα που αν ημουν αξιος θα ειχα κανει μαζι της. ουτε τολμησα να μπουκαρω στο μπανιο οσο πλενοταν παρολο που εμαθα απο την αδερφη μου οτι αυτη το εκανε σε μεγαλυτερη ηλικια οταν της αρεσε ο γκομενος καποια αλλης που συζουσαν.
ειχα πολλες ευκαιριες οταν ντυνοταν οταν γδυνοταν οταν πλενοταν οταν κοιμοταν οταν λειπαν οι γονεις μου η αδερφη μου κτλ κτλ
παντα μαλακας θα ειμαι!
ΟΥΓΚπαιδια εγω ειχα στο σπιτι μου σε ολο το γυμνασιο και λυκειο μια ξαδερφη μου στην ιδια ηλικια με εμενα που ειχε ερθει απο το χωριο για να σπουδασει κτλ
εννοειτε οτι σε ολη μου την εφηβικη ζωη συνηθως σκεπτομενος αυτην την επαιζα....
δυστυχως δεν φανηκα ποτε τολμηρος οσο χρειαζεται για να της δειξω το πουλι μου και ολα τα υπολοιπα που αν ημουν αξιος θα ειχα κανει μαζι της. ουτε τολμησα να μπουκαρω στο μπανιο οσο πλενοταν παρολο που εμαθα απο την αδερφη μου οτι αυτη το εκανε σε μεγαλυτερη ηλικια οταν της αρεσε ο γκομενος καποια αλλης που συζουσαν.
ειχα πολλες ευκαιριες οταν ντυνοταν οταν γδυνοταν οταν πλενοταν οταν κοιμοταν οταν λειπαν οι γονεις μου η αδερφη μου κτλ κτλ
παντα μαλακας θα ειμαι!
Εισαι συο καταλληλο φορουμ ωστε να μην νοιωθεις μονος!
η ενος ετους μικροτερη Θεια μου στην αρχη με φιλες της με ντυναν βαφαν κανονικοτατα με βαζανε να κανω πασαρελες μπροστα τους και να τις ρουφω τα ποδαρακια και το μουνακια τους, αλλα και με βγαζανε μαζι τους βολτες για παγωτο (ηλικιες 14-16). Αργοτερα στα 16-17 αρχισαν να με στραποναρουν και οταν διαπιστωσαν οτι ποτε δεν ειχα καυλες ουτε ερεθισμους ουτε σηκωμαρες και χυσιματα τοτε αρχισαν να με παιρνουν και σε παρτυ με μεγαλυτερους τελειωφοιτους και φοιτητες ως φιλη τουσ και εκει με ειχαν κανει ατραξιον των παρτυ καταληγοντας να με πασαρουν σε φιλες και αγνωστες ως παθητικη crossdresser αλλα και σε φιλους και αγνωστους για να χαρτιλικωνονται απο αυτους και αυτες. Η Θεια μου επι μια δεκαετια με γαμουσε και ξεφτελιζε ωσπου παντρευτηκε και.... νοικοκυρευτηκε κοβοντας κιολας καθε επαφη μαζι μου στο πλαισιο της "σοβαροφανειας"!!! Κι εγω ειμαι απο τοτε μεχρι και σημερα μια crossdtesser που το πρωι κανω τη μεσιτρια και αμεσως μετα ειμαι η Ραννια
κάθε τρία χρόνια εμφανίζεται και ένας Λιλαςη ενος ετους μικροτερη Θεια μου στην αρχη με φιλες της με ντυναν βαφαν κανονικοτατα με βαζανε να κανω πασαρελες μπροστα τους και να τις ρουφω τα ποδαρακια και το μουνακια τους, αλλα και με βγαζανε μαζι τους βολτες για παγωτο (ηλικιες 14-16). Αργοτερα στα 16-17 αρχισαν να με στραποναρουν και οταν διαπιστωσαν οτι ποτε δεν ειχα καυλες ουτε ερεθισμους ουτε σηκωμαρες και χυσιματα τοτε αρχισαν να με παιρνουν και σε παρτυ με μεγαλυτερους τελειωφοιτους και φοιτητες ως φιλη τουσ και εκει με ειχαν κανει ατραξιον των παρτυ καταληγοντας να με πασαρουν σε φιλες και αγνωστες ως παθητικη crossdresser αλλα και σε φιλους και αγνωστους για να χαρτιλικωνονται απο αυτους και αυτες. Η Θεια μου επι μια δεκαετια με γαμουσε και ξεφτελιζε ωσπου παντρευτηκε και.... νοικοκυρευτηκε κοβοντας κιολας καθε επαφη μαζι μου στο πλαισιο της "σοβαροφανειας"!!! Κι εγω ειμαι απο τοτε μεχρι και σημερα μια crossdtesser που το πρωι κανω τη μεσιτρια και αμεσως μετα ειμαι η Ραννια
Τι ειναι αυτος ρε μαλακες;Ο νεος Λιλας του σαι;
κάθε τρία χρόνια εμφανίζεται και ένας Λιλαςη ενος ετους μικροτερη Θεια μου στην αρχη με φιλες της με ντυναν βαφαν κανονικοτατα με βαζανε να κανω πασαρελες μπροστα τους και να τις ρουφω τα ποδαρακια και το μουνακια τους, αλλα και με βγαζανε μαζι τους βολτες για παγωτο (ηλικιες 14-16). Αργοτερα στα 16-17 αρχισαν να με στραποναρουν και οταν διαπιστωσαν οτι ποτε δεν ειχα καυλες ουτε ερεθισμους ουτε σηκωμαρες και χυσιματα τοτε αρχισαν να με παιρνουν και σε παρτυ με μεγαλυτερους τελειωφοιτους και φοιτητες ως φιλη τουσ και εκει με ειχαν κανει ατραξιον των παρτυ καταληγοντας να με πασαρουν σε φιλες και αγνωστες ως παθητικη crossdresser αλλα και σε φιλους και αγνωστους για να χαρτιλικωνονται απο αυτους και αυτες. Η Θεια μου επι μια δεκαετια με γαμουσε και ξεφτελιζε ωσπου παντρευτηκε και.... νοικοκυρευτηκε κοβοντας κιολας καθε επαφη μαζι μου στο πλαισιο της "σοβαροφανειας"!!! Κι εγω ειμαι απο τοτε μεχρι και σημερα μια crossdtesser που το πρωι κανω τη μεσιτρια και αμεσως μετα ειμαι η Ραννια
Όχι ρε σεις. Αυτός είναι παλιός γνωστός. Έγραφε στο θέμα του Adult cinema. Μεγάλος μαζοχιστής. Είχε γράψει μια ιστορία, που αφού τον πήρε όλο το σινεμά, τον πέταξαν στο δρόμο μισόγυμνο και χυμένο παντού και πήγε έτσι καμαρωτός-καμαρωτός στο ξενοδοχείο.η ενος ετους μικροτερη Θεια μου στην αρχη με φιλες της με ντυναν βαφαν κανονικοτατα με βαζανε να κανω πασαρελες μπροστα τους και να τις ρουφω τα ποδαρακια και το μουνακια τους, αλλα και με βγαζανε μαζι τους βολτες για παγωτο (ηλικιες 14-16). Αργοτερα στα 16-17 αρχισαν να με στραποναρουν και οταν διαπιστωσαν οτι ποτε δεν ειχα καυλες ουτε ερεθισμους ουτε σηκωμαρες και χυσιματα τοτε αρχισαν να με παιρνουν και σε παρτυ με μεγαλυτερους τελειωφοιτους και φοιτητες ως φιλη τουσ και εκει με ειχαν κανει ατραξιον των παρτυ καταληγοντας να με πασαρουν σε φιλες και αγνωστες ως παθητικη crossdresser αλλα και σε φιλους και αγνωστους για να χαρτιλικωνονται απο αυτους και αυτες. Η Θεια μου επι μια δεκαετια με γαμουσε και ξεφτελιζε ωσπου παντρευτηκε και.... νοικοκυρευτηκε κοβοντας κιολας καθε επαφη μαζι μου στο πλαισιο της "σοβαροφανειας"!!! Κι εγω ειμαι απο τοτε μεχρι και σημερα μια crossdtesser που το πρωι κανω τη μεσιτρια και αμεσως μετα ειμαι η Ραννια
Όχι ρε σεις. Αυτός είναι παλιός γνωστός. Έγραφε στο θέμα του Adult cinema. Μεγάλος μαζοχιστής. Είχε γράψει μια ιστορία, που αφού τον πήρε όλο το σινεμά, τον πέταξαν στο δρόμο μισόγυμνο και χυμένο παντού και πήγε έτσι καμαρωτός-καμαρωτός στο ξενοδοχείο.η ενος ετους μικροτερη Θεια μου στην αρχη με φιλες της με ντυναν βαφαν κανονικοτατα με βαζανε να κανω πασαρελες μπροστα τους και να τις ρουφω τα ποδαρακια και το μουνακια τους, αλλα και με βγαζανε μαζι τους βολτες για παγωτο (ηλικιες 14-16). Αργοτερα στα 16-17 αρχισαν να με στραποναρουν και οταν διαπιστωσαν οτι ποτε δεν ειχα καυλες ουτε ερεθισμους ουτε σηκωμαρες και χυσιματα τοτε αρχισαν να με παιρνουν και σε παρτυ με μεγαλυτερους τελειωφοιτους και φοιτητες ως φιλη τουσ και εκει με ειχαν κανει ατραξιον των παρτυ καταληγοντας να με πασαρουν σε φιλες και αγνωστες ως παθητικη crossdresser αλλα και σε φιλους και αγνωστους για να χαρτιλικωνονται απο αυτους και αυτες. Η Θεια μου επι μια δεκαετια με γαμουσε και ξεφτελιζε ωσπου παντρευτηκε και.... νοικοκυρευτηκε κοβοντας κιολας καθε επαφη μαζι μου στο πλαισιο της "σοβαροφανειας"!!! Κι εγω ειμαι απο τοτε μεχρι και σημερα μια crossdtesser που το πρωι κανω τη μεσιτρια και αμεσως μετα ειμαι η Ραννια
το δράμα του Ράνια δηλαδή.Λες να τους κάνει μήνυση και για σεξουαλική κακοποίηση??Όχι ρε σεις. Αυτός είναι παλιός γνωστός. Έγραφε στο θέμα του Adult cinema. Μεγάλος μαζοχιστής. Είχε γράψει μια ιστορία, που αφού τον πήρε όλο το σινεμά, τον πέταξαν στο δρόμο μισόγυμνο και χυμένο παντού και πήγε έτσι καμαρωτός-καμαρωτός στο ξενοδοχείο.η ενος ετους μικροτερη Θεια μου στην αρχη με φιλες της με ντυναν βαφαν κανονικοτατα με βαζανε να κανω πασαρελες μπροστα τους και να τις ρουφω τα ποδαρακια και το μουνακια τους, αλλα και με βγαζανε μαζι τους βολτες για παγωτο (ηλικιες 14-16). Αργοτερα στα 16-17 αρχισαν να με στραποναρουν και οταν διαπιστωσαν οτι ποτε δεν ειχα καυλες ουτε ερεθισμους ουτε σηκωμαρες και χυσιματα τοτε αρχισαν να με παιρνουν και σε παρτυ με μεγαλυτερους τελειωφοιτους και φοιτητες ως φιλη τουσ και εκει με ειχαν κανει ατραξιον των παρτυ καταληγοντας να με πασαρουν σε φιλες και αγνωστες ως παθητικη crossdresser αλλα και σε φιλους και αγνωστους για να χαρτιλικωνονται απο αυτους και αυτες. Η Θεια μου επι μια δεκαετια με γαμουσε και ξεφτελιζε ωσπου παντρευτηκε και.... νοικοκυρευτηκε κοβοντας κιολας καθε επαφη μαζι μου στο πλαισιο της "σοβαροφανειας"!!! Κι εγω ειμαι απο τοτε μεχρι και σημερα μια crossdtesser που το πρωι κανω τη μεσιτρια και αμεσως μετα ειμαι η Ραννια
Έβαζε συχνά αγγελίες και ζητούσε άτομα από δω, να κλείσουν ραντεβού στο Adult για να ζήσει παρόμοιες καταστάσεις.το δράμα του Ράνια δηλαδή.Λες να τους κάνει μήνυση και για σεξουαλική κακοποίηση??
Τι να πω ρε τυπε αν ακούει ο Ρανιας να παρέμβει τώρα και να πάρει θέση,τα μέλη του bou θέλουν να πέσει άπλετο φως στην υπόθεσηΈβαζε συχνά αγγελίες και ζητούσε άτομα από δω, να κλείσουν ραντεβού στο Adult για να ζήσει παρόμοιες καταστάσεις.το δράμα του Ράνια δηλαδή.Λες να τους κάνει μήνυση και για σεξουαλική κακοποίηση??