Νέα

Θα δείξει κατανόηση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα elpotzasl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δείξε το μεγαλείο του παράσημου, ή θα φύγει ξερνώντας στο πήγαινε, ή θα κάτσει γιατί την φτιάχνουν οι ουλές.

Όπως και να έχει το πράγμα αργά ή γρηγορα θα αποκαλυφθεί η ασχήμια της πλάτης, που όμως μπορεί να την πλασάρεις σωστά και καυλιάρικα.
Δεν παίζει να φύγει ξερνώντας με τίποτα...

Πλάτη είναι στην τελική.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Χαιρετω την παρεα μιας και ειναι το πρωτο μου μηνυμα στο site..εχω ακουσει πολυ καλα σχολια απο γνωστους οι οποιοι ειναι και μελη :)δεν ξερω αν το θεμα μου ειναι στην σωστη ενοτητα,απλα συγχωρεστε με γιατι ειμαι και πρωταρης.Απλα θα ηθελα αν καποιος θελει μια συμβουλη διοτι νιωθω αρκετα πιεσμενος..Το ζητημα που εχω, εχει αφετηρια απο ενα μικρο ατυχημα-εγκαυμα ας το πουμε που ειχα πριν 2μιση χρονια στην περιοχη της πλατης μου.(δεν ειναι κατι σοβαρο,απλα εχουν μεινει μερικα κοκκινα σημαδια)εδω και 2 μηνες ειμαι με την κοπελα μου απλα δεν εχω βρει τον τροπο να της το πω διοτι πιστευω πως θα την απογοητευσει το προβλημα μου αυτο.(ειναι η πρωτη σχεση μετα το ατυχημα)δισταζω να της το πω.οσες φορες καναμε ερωτα παντα ειχα το αγχος μην το καταλαβει και επερνα προφυλαξεις ειτε εχοντας χαμηλο φωτισμο ειτε εχοντας για παρεα το φανελακι μου..Δεν γινεται ομως να το αναβαλλω.θεωρω οτι πρεπει να της το πω..και εκει κολλαω..τι κανουμε στην περιπτωση αυτη..:/

Ρε φίλε δεν πρέπει να σ ενοχλούν τέτοια θέματα από τη στιγμή π λες ότι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. Και αν σε απασχολεί τόσο αυτή η ατέλεια άλλαξε την συνολική εικόνα της πλάτης σου, γυμνάσου άνοιξέ την, ρίξε ποσοστό λίπους και αν γουστάρεις μετά χτύπα και μία καλόγουστη τατουαζιά.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
ρε παιδιά σόρρυ αλλα μια χαζη σκέψη συζητίεται ποσσες σελίδες τωρα..
προσωπικά ολο το δεξί μου χέρι είναι καμένο από καυτό λάδι (ατύχημα 2 χρονών) δεν κομπλεξαρίστικα ποτέ μου γιαυτό,  και σε όλη μου την ζωή μόνο κανα δυο γκόμενες κοιτούσαν περίεργα το σημάδι.
Ελεος, πρόβλημα το σημάδι γίνεται μόνο εαν το κάνεις  ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε φίλε δεν πρέπει να σ ενοχλούν τέτοια θέματα από τη στιγμή π λες ότι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. Και αν σε απασχολεί τόσο αυτή η ατέλεια άλλαξε την συνολική εικόνα της πλάτης σου, γυμνάσου άνοιξέ την, ρίξε ποσοστό λίπους και αν γουστάρεις μετά χτύπα και μία καλόγουστη τατουαζιά.
Και με αυτές τις δύο προφανώς δεν χώρισες για το σημάδι... :rolleyes:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.515
Πόντοι
2.357
ρε παιδιά σόρρυ αλλα μια χαζη σκέψη συζητίεται ποσσες σελίδες τωρα..
προσωπικά ολο το δεξί μου χέρι είναι καμένο από καυτό λάδι (ατύχημα 2 χρονών) δεν κομπλεξαρίστικα ποτέ μου γιαυτό,  και σε όλη μου την ζωή μόνο κανα δυο γκόμενες κοιτούσαν περίεργα το σημάδι.
Ελεος, πρόβλημα το σημάδι γίνεται μόνο εαν το κάνεις  ;)
Το θεμα φιλαρακο δεν ειναι αν κομπλαρει η οχι αυτος
αλλα αν κομπλαρει η γκομενα και καλα....

αν κομπλαρει η γκομενα με αυτο το τιποτα σκεψου ποσο θα κομπλαρει με αλλα....

εσυ τουλαχιστον θα πρεπει να καταλαβαινεις τι λεω...

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Το θεμα φιλαρακο δεν ειναι αν κομπλαρει η οχι αυτος
αλλα αν κομπλαρει η γκομενα και καλα....

αν κομπλαρει η γκομενα με αυτο το τιποτα σκεψου ποσο θα κομπλαρει με αλλα....

εσυ τουλαχιστον θα πρεπει να καταλαβαινεις τι λεω...
πολύ σωστή σκέψη συμφωνώ απόλυτα  ;)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Χαιρετω την παρεα μιας και ειναι το πρωτο μου μηνυμα στο site..εχω ακουσει πολυ καλα σχολια απο γνωστους οι οποιοι ειναι και μελη :)δεν ξερω αν το θεμα μου ειναι στην σωστη ενοτητα,απλα συγχωρεστε με γιατι ειμαι και πρωταρης.Απλα θα ηθελα αν καποιος θελει μια συμβουλη διοτι νιωθω αρκετα πιεσμενος..Το ζητημα που εχω, εχει αφετηρια απο ενα μικρο ατυχημα-εγκαυμα ας το πουμε που ειχα πριν 2μιση χρονια στην περιοχη της πλατης μου.(δεν ειναι κατι σοβαρο,απλα εχουν μεινει μερικα κοκκινα σημαδια)εδω και 2 μηνες ειμαι με την κοπελα μου απλα δεν εχω βρει τον τροπο να της το πω διοτι πιστευω πως θα την απογοητευσει το προβλημα μου αυτο.(ειναι η πρωτη σχεση μετα το ατυχημα)δισταζω να της το πω.οσες φορες καναμε ερωτα παντα ειχα το αγχος μην το καταλαβει και επερνα προφυλαξεις ειτε εχοντας χαμηλο φωτισμο ειτε εχοντας για παρεα το φανελακι μου..Δεν γινεται ομως να το αναβαλλω.θεωρω οτι πρεπει να της το πω..και εκει κολλαω..τι κανουμε στην περιπτωση αυτη..:/

Η συμβουλή που θα δώσω είναι γενική και ισχύει για όλα τα μειονεκτήματα που έχουμε ή νομίζουμε ότι έχουμε (όπως στην περίπτωση σου).

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν  το μειονέκτημα προσπαθούμε να το κάνουμε πλεονέκτημα. :sunglasses:

Το όπιο σημάδι σου, λοιπόν, στην πλάτη σου μπορείς να πεις ότι ήταν από μία πράξη ηρωισμού σώζοντας κάποιον (ή κάποια), ή ακόμη μια πράξη μαγκιάς που δεν μάσησες και δεν το έβαλες κάτω. :sunglasses:

Με αυτόν τον τρόπο ανεβαίνεις στα μάτια του οιουδήποτε και το μειονέκτημα γίνεται αυτόματα πλεονέκτημα.

Είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας το πως θα το χειριστείς. ;)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.515
Πόντοι
2.357
Η συμβουλή που θα δώσω είναι γενική και ισχύει για όλα τα μειονεκτήματα που έχουμε ή νομίζουμε ότι έχουμε (όπως στην περίπτωση σου).

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν  το μειονέκτημα προσπαθούμε να το κάνουμε πλεονέκτημα. :sunglasses:

Το όπιο σημάδι σου, λοιπόν, στην πλάτη σου μπορείς να πεις ότι ήταν από μία πράξη ηρωισμού σώζοντας κάποιον (ή κάποια), ή ακόμη μια πράξη μαγκιάς που δεν μάσησες και δεν το έβαλες κάτω. :sunglasses:

Με αυτόν τον τρόπο ανεβαίνεις στα μάτια του οιουδήποτε και το μειονέκτημα γίνεται αυτόματα πλεονέκτημα.

Δηλαδη να το παιξει δηθεν ?

Και πιστευεις οτι ο τζαμπα μαγκας δεν φαινεται καποια στιγμη ?

Γιατι να μην ειναι ο εαυτος του και να βρει καποια που θα τον εκτιμησει πραγματικα γιαυτο που ειναι ?
Γιατι να χτισει σχεση στο ψεμμα ?
Για να πηδηξει ?
Αυτο το κανεις με εικοσι ευρω οποτε θες....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ναι δεν το συζητω....καθε μηνα εχετε να βγαζετε το μουστακι, να αποτριχωνετε το μπικινι-μασχαλη-ποδια τραβωντας με κερι το δερμα σας ή καιγοντας το με λειζερ, να βαφεστε, να φορατε ζαρτιερες και κωλοκοφτες, να σας ζουλανε το προσωπο οι αισθητικοι, να σας τραβανε τα μαλλια οι κομμωτριες και να λιποθυματε απο τις αναθυμιασεις των βαφων, να σας πασπατευουν τα νυχια και τις πατουσες οι πεντικιουριστ....γαμησε τα πικρα η ζωη σας :2funny:

Y.γ. εχω ορεξη για παιχνιδια σημερα...ιφ γιου νοου γουοτ αι μιαν...

Μια φορα το μηνα ρε.........Και τολματε και το λετε...Και τιs αλλεs 29 μερεs
μεσα στην τριχα ε????Αξουριζομαστε καθημερινωs κυρια μου και δεν εχουμε (πραγμα που θα θελαμε) να μαs πασπατευουνε ολοι αυτοι που ανεφερεs
Ασε που πρεπει να επιστρατευουμε εξυπνεs ατακεs...Αλλα κυρια μου τερμα η επιστρατευση :grin: :grin:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16

ο παπατζής του θρεντ  :2funny:
ρε τσίφτη έγραψες  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δηλαδη να το παιξει δηθεν ?

Και πιστευεις οτι ο τζαμπα μαγκας δεν φαινεται καποια στιγμη ?

Γιατι να μην ειναι ο εαυτος του και να βρει καποια που θα τον εκτιμησει πραγματικα γιαυτο που ειναι ?
Γιατι να χτισει σχεση στο ψεμμα ?
Για να πηδηξει ?
Αυτο το κανεις με εικοσι ευρω οποτε θες....

Ναι γιατι αυτες φιλε μου δεν ειναι δηθεν  :2funny: :2funny: :2funny:
το ρουφανε το ψεμμα οπως το σφουγγαρι το νερο. Το γουσταρουνε το ψεμμα
αν το παιξεις απολυτος και δεν κανεις το κοροιδο και λες τα πραγματα
με το ονομα τους τελικα γινεσαι κοροιδο
Και για να πηδηξει ναι... με 20 ευρω πηδας μεν αλλα για κανα 10λεπτο
και σιγα τις σημερινες σχεσεις... αλλαξωκολιες κτλπ
για το πουτσο τελειως  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

που ζειτε ρε τυποι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχα μαλακες

ερχονται και σας κλαιγονται οτι τους εκαναν

το ενα και το αλλο και τα μασατε... ρε αν η αλλη

ειναι σωστη γινεται να μπλεκει σε μαλακισμενες ιστοριες?  :2funny: :2funny: :2funny:

βαλτε το λιγο σε λογικη βαση . Λιγες οι περιπτωσεις να ειναι οντως θυμα η αλλη χωρις να χει κανει τιποτα

χαχαχαχαχα παιζει πολυ αληταρια εκει εξω τυποι και στις γκομενες

αλητισσες οι περισσοτερες. (μπορει και αλιντισσες)  :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
χαχαχα μαλακες

ερχονται και σας κλαιγονται οτι τους εκαναν

το ενα και το αλλο και τα μασατε... ρε αν η αλλη

ειναι σωστη γινεται να μπλεκει σε μαλακισμενες ιστοριες?  :2funny: :2funny: :2funny:

βαλτε το λιγο σε λογικη βαση . Λιγες οι περιπτωσεις να ειναι οντως θυμα η αλλη χωρις να χει κανει τιποτα

χαχαχαχαχα παιζει πολυ αληταρια εκει εξω τυποι και στις γκομενες

αλητισσες οι περισσοτερες. (μπορει και αλιντισσες)  :2funny: :2funny:
Έχεις σε πολύ εκτίμηση το γυναικείο φύλο εσύ!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έχεις σε πολύ εκτίμηση το γυναικείο φύλο εσύ!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Γενικα πανανθρωπινο ειναι. Ο τροπος που φερεσαι και κινεισαι καθοριζει

και τον τροπο που θα σου φερθουν.

Κατα 90+% καποια που ερχεται και σου λεει πως επεσε θυμα

και εμπλεξε σε μαλακιες...η ιδια τις προκαλεσε.

αρκετα μεγαλο ποσοστο 90+% με μια μικρη πιθανοτητα λαθους

και χωρις σφαλμα γενικοτητας για να το αγνοησεις σαν ενδεχομενο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom