Νέα

Θα δείξει κατανόηση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα elpotzasl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
θα βαλεις τα κλαματα ρε γιδι αμα δεις λιγο αιμα. ας το κατω :2funny:
Μπααα όχι,συχνά γουστάρω να σημαδεύομαι κ το αίμα μου!!! :birdman:

Δεν είμαι κότα!!! :birdman:

Καμιά φορά το πίνω κιόλας...λίγο αλμυρό είναι... :2funny:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
θα του σπαγα το κεφαλι αν κλωτσαγε τον γατοπαρδο αλλα γενικα ναιι :cum:

:2funny:

Ξεχνας μια μικρουλα λεπτομερεια...αν κλωτσαγε στα αληθεια εναν γατοπαρδο δεν θα ειχε μετα κεφαλι...Θα το χρησιμοποιουσε μετα ο γατουλης ως μπαλακι.... :cheesy:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε πως μπορεί να κολλήσει άσχημα σε μία ιδέα στο μυαλό του ανθρώπου...αν είναι δυνατόν να υπάρχει ζήτημα με ένα σημάδι... :rolleyes:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μπααα όχι,συχνά γουστάρω να σημαδεύομαι κ το αίμα μου!!! :birdman:

Δεν είμαι κότα!!! :birdman:

Καμιά φορά το πίνω κιόλας...λίγο αλμυρό είναι... :2funny:

αποφευγεις κ το φως της μερας ρε ναιτγουολκερ? :2funny:

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
καλοκαιρακι ερχεται , οποτε θες δεν θες θα το δει στην παραλια.
Πιο περιεργος φαινεται καποιος που αποφευγει περιεργως να παει στην παραλια με την κοπελα του , παρα καποιος που εχεις καποια κοκκινα σημαδια στη πλατη απο ατυχημα.

Το προβλημα ειναι στο μυαλο σου -ξεκολλα , εξαλλου εσυ βλεπεις την πλατη της... οχι αυτη την δικια σου ;)
(εκτος αν εισαι του αυταρχικου , οποτε παω πασο  :P :P )

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το προβλημα ειναι στο μυαλο σου -ξεκολλα , εξαλλου εσυ βλεπεις την πλατη της... οχι αυτη την δικια σου ;)
(εκτος αν εισαι του αυταρχικου , οποτε παω πασο  :P :P )
Εκτός από το αυταρχικό παίζει κ ποιος θα σηκωθεί πρώτος από το κρεβάτι,καρέκλα,νεροχύτι,πάτωμα... :sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χαιρετω την παρεα μιας και ειναι το πρωτο μου μηνυμα στο site..εχω ακουσει πολυ καλα σχολια απο γνωστους οι οποιοι ειναι και μελη :)δεν ξερω αν το θεμα μου ειναι στην σωστη ενοτητα,απλα συγχωρεστε με γιατι ειμαι και πρωταρης.Απλα θα ηθελα αν καποιος θελει μια συμβουλη διοτι νιωθω αρκετα πιεσμενος..Το ζητημα που εχω, εχει αφετηρια απο ενα μικρο ατυχημα-εγκαυμα ας το πουμε που ειχα πριν 2μιση χρονια στην περιοχη της πλατης μου.(δεν ειναι κατι σοβαρο,απλα εχουν μεινει μερικα κοκκινα σημαδια)εδω και 2 μηνες ειμαι με την κοπελα μου απλα δεν εχω βρει τον τροπο να της το πω διοτι πιστευω πως θα την απογοητευσει το προβλημα μου αυτο.(ειναι η πρωτη σχεση μετα το ατυχημα)δισταζω να της το πω.οσες φορες καναμε ερωτα παντα ειχα το αγχος μην το καταλαβει και επερνα προφυλαξεις ειτε εχοντας χαμηλο φωτισμο ειτε εχοντας για παρεα το φανελακι μου..Δεν γινεται ομως να το αναβαλλω.θεωρω οτι πρεπει να της το πω..και εκει κολλαω..τι κανουμε στην περιπτωση αυτη..:/
σιγα το προβλημα ρε τυπε
ετσι που το εγραψες νομιζαθα ελεγες οτι εχεις εγκαυμα στον πουτσο :2funny:
δειξτη το μπορει και να καυλωσει

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
σιγα το προβλημα ρε τυπε
ετσι που το εγραψες νομιζαθα ελεγες οτι εχεις εγκαυμα στον πουτσο :2funny:
δειξτη το μπορει και να καυλωσει
Ρε τύπε αν είναι δυνατόν δηλαδή ακού ανασφαλιές,πραγματικά ούτε έγκαυμα στον πούτσο να είχε... :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε τύπε αν είναι δυνατόν δηλαδή ακού ανασφαλιές,πραγματικά ούτε έγκαυμα στον πούτσο να είχε... :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελα ντε τυπε μου
σοβαρο θεμα τον προβληματιζει :2funny:
ουτε ο παμμεγιστος γιασου δεν εχει τετοιους προβληματισμους :2funny:
στο φιναλε ας κανει κανα ταττου στυλ γιακουζα :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χαιρετω την παρεα μιας και ειναι το πρωτο μου μηνυμα στο site..εχω ακουσει πολυ καλα σχολια απο γνωστους οι οποιοι ειναι και μελη :)δεν ξερω αν το θεμα μου ειναι στην σωστη ενοτητα,απλα συγχωρεστε με γιατι ειμαι και πρωταρης.Απλα θα ηθελα αν καποιος θελει μια συμβουλη διοτι νιωθω αρκετα πιεσμενος..Το ζητημα που εχω, εχει αφετηρια απο ενα μικρο ατυχημα-εγκαυμα ας το πουμε που ειχα πριν 2μιση χρονια στην περιοχη της πλατης μου.(δεν ειναι κατι σοβαρο,απλα εχουν μεινει μερικα κοκκινα σημαδια)εδω και 2 μηνες ειμαι με την κοπελα μου απλα δεν εχω βρει τον τροπο να της το πω διοτι πιστευω πως θα την απογοητευσει το προβλημα μου αυτο.(ειναι η πρωτη σχεση μετα το ατυχημα)δισταζω να της το πω.οσες φορες καναμε ερωτα παντα ειχα το αγχος μην το καταλαβει και επερνα προφυλαξεις ειτε εχοντας χαμηλο φωτισμο ειτε εχοντας για παρεα το φανελακι μου..Δεν γινεται ομως να το αναβαλλω.θεωρω οτι πρεπει να της το πω..και εκει κολλαω..τι κανουμε στην περιπτωση αυτη..:/

εγω δεν βρισκω προβλημα :think:
προβλημα βρισκω το αγχος που εχεις περισσοτερο απο το ιδιο το σημαδι το οποιο δεν ειναι καν στο προσωπο (ωστε να πεις οτι θα επηρρεαζε αμεσα την εμφανιση σου)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εγω δεν βρισκω προβλημα :think:
προβλημα βρισκω το αγχος που εχεις περισσοτερο απο το ιδιο το σημαδι το οποιο δεν ειναι καν στο προσωπο (ωστε να πεις οτι θα επηρρεαζε αμεσα την εμφανιση σου)

Φαντασου τι αγχος μας προκαλειτε εσεις οι γυναικες ωστε να σας αρεσουμε...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φαντασου τι αγχος μας προκαλειτε εσεις οι γυναικες ωστε να σας αρεσουμε...

ναι δεν το συζητω....καθε μηνα εχετε να βγαζετε το μουστακι, να αποτριχωνετε το μπικινι-μασχαλη-ποδια τραβωντας με κερι το δερμα σας ή καιγοντας το με λειζερ, να βαφεστε, να φορατε ζαρτιερες και κωλοκοφτες, να σας ζουλανε το προσωπο οι αισθητικοι, να σας τραβανε τα μαλλια οι κομμωτριες και να λιποθυματε απο τις αναθυμιασεις των βαφων, να σας πασπατευουν τα νυχια και τις πατουσες οι πεντικιουριστ....γαμησε τα πικρα η ζωη σας :2funny:

Y.γ. εχω ορεξη για παιχνιδια σημερα...ιφ γιου νοου γουοτ αι μιαν...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ναι δεν το συζητω....καθε μηνα εχετε να βγαζετε το μουστακι, να αποτριχωνετε το μπικινι-μασχαλη-ποδια τραβωντας με κερι το δερμα σας ή καιγοντας το με λειζερ, να βαφεστε, να φορατε ζαρτιερες και κωλοκοφτες, να σας ζουλανε το προσωπο οι αισθητικοι, να σας τραβανε τα μαλλια οι κομμωτριες και να λιποθυματε απο τις αναθυμιασεις των βαφων, να σας πασπατευουν τα νυχια και τις πατουσες οι πεντικιουριστ....γαμησε τα πικρα η ζωη σας :2funny:
Τα λες για αστείο αλλά δεν αργούνε να γίνουνε πραγματικότητα... :2funny:

Βασικά έχουνε γίνει ως ένα βαθμό... :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Y.γ. εχω ορεξη για παιχνιδια σημερα...ιφ γιου νοου γουοτ αι μιαν...

i' ve got it...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.466
Πόντοι
4.965
Δείξε το μεγαλείο του παράσημου, ή θα φύγει ξερνώντας στο πήγαινε, ή θα κάτσει γιατί την φτιάχνουν οι ουλές.

Όπως και να έχει το πράγμα αργά ή γρηγορα θα αποκαλυφθεί η ασχήμια της πλάτης, που όμως μπορεί να την πλασάρεις σωστά και καυλιάρικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom