Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Παίρνω τώρα το μαχαίρι να φτιάξω μερικά σημάδια...πού είναι πιο σέξυ:πλάτη ή στήθος;;;
θα βαλεις τα κλαματα ρε γιδι αμα δεις λιγο αιμα. ας το κατω
Παίρνω τώρα το μαχαίρι να φτιάξω μερικά σημάδια...πού είναι πιο σέξυ:πλάτη ή στήθος;;;
Μπααα όχι,συχνά γουστάρω να σημαδεύομαι κ το αίμα μου!!!θα βαλεις τα κλαματα ρε γιδι αμα δεις λιγο αιμα. ας το κατω
θα του σπαγα το κεφαλι αν κλωτσαγε τον γατοπαρδο αλλα γενικα ναιι
Μπααα όχι,συχνά γουστάρω να σημαδεύομαι κ το αίμα μου!!!
Δεν είμαι κότα!!!
Καμιά φορά το πίνω κιόλας...λίγο αλμυρό είναι...
Εκτός από το αυταρχικό παίζει κ ποιος θα σηκωθεί πρώτος από το κρεβάτι,καρέκλα,νεροχύτι,πάτωμα...Το προβλημα ειναι στο μυαλο σου -ξεκολλα , εξαλλου εσυ βλεπεις την πλατη της... οχι αυτη την δικια σου ;)
(εκτος αν εισαι του αυταρχικου , οποτε παω πασο )
σιγα το προβλημα ρε τυπεΧαιρετω την παρεα μιας και ειναι το πρωτο μου μηνυμα στο site..εχω ακουσει πολυ καλα σχολια απο γνωστους οι οποιοι ειναι και μελη δεν ξερω αν το θεμα μου ειναι στην σωστη ενοτητα,απλα συγχωρεστε με γιατι ειμαι και πρωταρης.Απλα θα ηθελα αν καποιος θελει μια συμβουλη διοτι νιωθω αρκετα πιεσμενος..Το ζητημα που εχω, εχει αφετηρια απο ενα μικρο ατυχημα-εγκαυμα ας το πουμε που ειχα πριν 2μιση χρονια στην περιοχη της πλατης μου.(δεν ειναι κατι σοβαρο,απλα εχουν μεινει μερικα κοκκινα σημαδια)εδω και 2 μηνες ειμαι με την κοπελα μου απλα δεν εχω βρει τον τροπο να της το πω διοτι πιστευω πως θα την απογοητευσει το προβλημα μου αυτο.(ειναι η πρωτη σχεση μετα το ατυχημα)δισταζω να της το πω.οσες φορες καναμε ερωτα παντα ειχα το αγχος μην το καταλαβει και επερνα προφυλαξεις ειτε εχοντας χαμηλο φωτισμο ειτε εχοντας για παρεα το φανελακι μου..Δεν γινεται ομως να το αναβαλλω.θεωρω οτι πρεπει να της το πω..και εκει κολλαω..τι κανουμε στην περιπτωση αυτη..:/
Ρε τύπε αν είναι δυνατόν δηλαδή ακού ανασφαλιές,πραγματικά ούτε έγκαυμα στον πούτσο να είχε...σιγα το προβλημα ρε τυπε
ετσι που το εγραψες νομιζαθα ελεγες οτι εχεις εγκαυμα στον πουτσο
δειξτη το μπορει και να καυλωσει
ελα ντε τυπε μουΡε τύπε αν είναι δυνατόν δηλαδή ακού ανασφαλιές,πραγματικά ούτε έγκαυμα στον πούτσο να είχε...
Ναι κ μετά θα έχει θέμα αν θα αρέσει το τατουάζ...στο φιναλε ας κανει κανα ταττου στυλ γιακουζα
Χαιρετω την παρεα μιας και ειναι το πρωτο μου μηνυμα στο site..εχω ακουσει πολυ καλα σχολια απο γνωστους οι οποιοι ειναι και μελη δεν ξερω αν το θεμα μου ειναι στην σωστη ενοτητα,απλα συγχωρεστε με γιατι ειμαι και πρωταρης.Απλα θα ηθελα αν καποιος θελει μια συμβουλη διοτι νιωθω αρκετα πιεσμενος..Το ζητημα που εχω, εχει αφετηρια απο ενα μικρο ατυχημα-εγκαυμα ας το πουμε που ειχα πριν 2μιση χρονια στην περιοχη της πλατης μου.(δεν ειναι κατι σοβαρο,απλα εχουν μεινει μερικα κοκκινα σημαδια)εδω και 2 μηνες ειμαι με την κοπελα μου απλα δεν εχω βρει τον τροπο να της το πω διοτι πιστευω πως θα την απογοητευσει το προβλημα μου αυτο.(ειναι η πρωτη σχεση μετα το ατυχημα)δισταζω να της το πω.οσες φορες καναμε ερωτα παντα ειχα το αγχος μην το καταλαβει και επερνα προφυλαξεις ειτε εχοντας χαμηλο φωτισμο ειτε εχοντας για παρεα το φανελακι μου..Δεν γινεται ομως να το αναβαλλω.θεωρω οτι πρεπει να της το πω..και εκει κολλαω..τι κανουμε στην περιπτωση αυτη..:/
εγω δεν βρισκω προβλημα
προβλημα βρισκω το αγχος που εχεις περισσοτερο απο το ιδιο το σημαδι το οποιο δεν ειναι καν στο προσωπο (ωστε να πεις οτι θα επηρρεαζε αμεσα την εμφανιση σου)
Φαντασου τι αγχος μας προκαλειτε εσεις οι γυναικες ωστε να σας αρεσουμε...
Τα λες για αστείο αλλά δεν αργούνε να γίνουνε πραγματικότητα...ναι δεν το συζητω....καθε μηνα εχετε να βγαζετε το μουστακι, να αποτριχωνετε το μπικινι-μασχαλη-ποδια τραβωντας με κερι το δερμα σας ή καιγοντας το με λειζερ, να βαφεστε, να φορατε ζαρτιερες και κωλοκοφτες, να σας ζουλανε το προσωπο οι αισθητικοι, να σας τραβανε τα μαλλια οι κομμωτριες και να λιποθυματε απο τις αναθυμιασεις των βαφων, να σας πασπατευουν τα νυχια και τις πατουσες οι πεντικιουριστ....γαμησε τα πικρα η ζωη σας
ναι δεν το συζητω....καθε μηνα εχετε να βγαζετε το μουστακι, να αποτριχωνετε το μπικινι-μασχαλη-ποδια τραβωντας με κερι το δερμα σας ή καιγοντας το με λειζερ, να βαφεστε, να φορατε ζαρτιερες και κωλοκοφτες, να σας ζουλανε το προσωπο οι αισθητικοι, να σας τραβανε τα μαλλια οι κομμωτριες και να λιποθυματε απο τις αναθυμιασεις των βαφων, να σας πασπατευουν τα νυχια και τις πατουσες οι πεντικιουριστ....γαμησε τα πικρα η ζωη σας
Y.γ. εχω ορεξη για παιχνιδια σημερα...ιφ γιου νοου γουοτ αι μιαν...
Τα λες για αστείο αλλά δεν αργούνε να γίνουνε πραγματικότητα...
Βασικά έχουνε γίνει ως ένα βαθμό...
Δεν μιλούσα για εμένα έτσι...ωιμε.......να το δω κι αυτο.......και θα κατεβασω @@ στο τελος....
sure?i' ve got it...