Νέα

Θα χωρίζατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 491
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Πάρε λίγες σκέψεις απο έναν παντρεμένο

Γενικότεροι στόχοι σου πρέπει να είναι:
1. Να είσαι σωστός πατέρας που προσφέρει στα παιδιά του όχι μόνο υλικά αγαθά αλλά και αγάπη, προστασία, κλπ.
2. Να φτιάξεις μια καλύτερη προσωπική ζωή που ορίζεται και απο εσένα
3. Να ευχαριστιέται γαμήσι ο πούτσος σου.

Προτεινόμενο άμεσο πλάνο δράσης
1. Πριν κάνεις οτιδήποτε γάμα πολύ για 1-2 βδομάδες (πουτάνες, μασατζούδες, ό,τι γουστάρεις). Σ' αυτό το διάστημα κόβεις τις υποσχέσεις και τα 'ίσως'/'θα δούμε' κλπ απο την πιτσιρίκα. Άμα θέλει ρίχνε της πούτσους αλλά να μην υποκύπτεις.
2. Όταν ξεκινήσεις να βαριέσαι το γαμήσι και πεθυμήσεις να βαρέσεις καμια μαλακία μόνος σου, χωρίζεις οριστικά και αμετάκλητα με την πιτσιρίκα (είμαι και εγώ της άποψης ότι αυτή η γυναίκα έχει καταστροφική αύρα και θα εξελιχθεί σε μεγάλη παντοφλέρω).
3. Άμα σε πιάνουν οι έρωτες για την πιτσιρίκα ρίχνε πούτσους στη γυναίκα σου και σε κορίτσια με λεφτά (όχι γκόμενες που ψάχνουν σχέσεις!). Δεν επικοινωνείς με την πιτσιρίκα - ούτε την γαμάς (αυτό είναι το πιο δύσκολο).
4. Όταν ξεπεράσεις την πιτσιρίκα, προσπαθείς να αναθερμάνεις σχέση και σεξ με την σύζυγο (π.χ. πάρκαρε τα παιδιά και πηγαίνετε διακοπές, κάντε πράγματα μαζί, βγείτε, μιλήστε, κλπ). Αυτό το στάδιο χρειάζεται χρόνο, εφόσον έχετε και παιδιά. Σου εύχομαι να πετύχεις και τα δύο μαζί.
5α. Αν στο (4) πετύχεις τους δύο στόχους - συγχαρητήρια!
5β. Αν στο (4) πετύχεις βελτίωση μόνο της σχέσης - μένεις στο γάμο σου και γαμάς έξω (όχι σχέσεις! μακριά απο την πιτσιρίκα)
5γ. Αν στο (4) πετύχεις βελτίωση μόνο στο σεξ (καθόλου αδύνατο αφού η σύζυγος είναι milf)- μένεις στο γάμο σου και πολύ πιθανό να βελτιωθεί και η σχέση σας.
5δ. Αν στο (4) αποτύχεις και στα δύο και σκέφτεσαι να χωρίσεις προχωράς στο πλαν Β

Πλαν Β
Πρέπει να εξετάσεις κατα πόσο η σύζυγος θα σου κάνει τη ζωή πατίνι με τα παιδιά αν πάτε για διαζύγιο και θα χαλάσει η σχέση σου με τα παιδιά.

α) Αν πιστεύεις ότι θα είναι καλή πρώην σύζυγος, χώρισε και μείνε εκτός άλλης σχέσης με άλλη για 2-3 χρόνια (εννοείτε ότι συνεχίζεις να γαμάς).
β) Αν πιστεύεις ότι η γυναίκα σου θα είναι κακή πρώην και θα χάσεις επαφή με τα παιδιά - κάτσε στ' αυγά σου τουλάχιστον μέχρι το μικρό σου παιδί γίνει 7-8 (εννοείτε ότι συνεχίζεις να γαμάς έξω).

(το Πλαν Β έχει πολλές άλλες παραμέτρους που πρέπει να λάβεις υπόψιν, σου έγραψα για το πιο σημαντικό - τα παιδιά)

Ότι και να κάνεις, σκέψου καλά τις προτεραιότητές σου και τις ευθύνες σου. Κάθε σου απόφαση να είναι πρώτα απ' όλα δική σου.

pytheas007

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πριν πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση κάνε το πλέον σημαντικό: Ζήτα από την γυναίκα σου για μια εβδομάδα να σου κάνει την πουτάνα και να την παίρνεις από πίσω καθημερινά. Μετά την εβδομάδα έλα και ξαναρώτα την ίδια ερώτηση.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Φιλε μεινε με τη συζυγο σου και ασε τις μαλακιες.

Εφοσον και ειναι μαγκια σου που το λες οτι δεν εισαι κανενα μοντελο εξωτερικα, εγω καταλαβαινω οτι στο πιτσιρικι δουλευει αποκλειστικα ο πληγωμενος εγωισμος . Δεν σε αγαπαει επ ουδενι. Εισαι ενα απωθημενο. Λυπησου το, στειλτο να παρει και τα ισα του. Μεγαλο παιδι εισαι , καταλαβαινεις τι εννοω.

Αν γουσταρεις τετοια σκηνικα με ερωτες , καψουρες κτλπ εισαι ψιλο ανωριμος και θα το φας το κεφαλι σου . Αυτογνωσια παντως εχεις και μια χαρα μαλιστα οποτε δεν νομιζω οτι το σκεφτεσαι να χωρισεις.

Αν δεν περναγες καλα με τη γυναικα σου, θα σου ελεγα γραψε στα αρχιδια σου παιδια σκυλια γατια και καντην , αλλα εδω εισαι φαουλ.

Ξεκολλα .

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
H Λύση είναι μία. Βάλε κάποιο γνωστό σου να την πέσει στη γυναίκα σου, και να δημιουργήσει σχέση μαζί της τάχα εν αγνοία σου. Έτσι θά έχεις άλοθι να γαμάς την παράνομη (όχι πιτσιρίκα). Δεν έχεις πρόβλημα άν τη γαμάει και όλας;

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ο άνθρωπος είναι αδιάφορος μόνο όταν δεν τρέφει αισθήματα για άλλον.
Ποτέ ένας άνθρωπος που αγαπά δεν θα'ναι αδιάφορος!
Πως μπορει μια πορνη να μιλαει για αγαπη, εφοσον ο ορισμος της ειναι να πουλαει αγαπη με τη μεζουρα, σε πολλες μικροσκοπικες δοσεις?
Πρωτα-πρωτα, αν αγαπουσε τον εαυτο της, δε θα επρεπε να σταματησει το επαγγελμα και να ψαξει να βρει τον πραγματικο ερωτα για να εξιλεωθει?
Χωρις παρεξηγηση για τη συγκεκριμενη κοπελα, αλλα επειδη απο καποιες κοπελες του επαγγελματος εχω κατα καιρους δεχτει "συμβουλες" περι της "προσωπικης μου αποκαταστασης"(οπως και αλλοι φανταζομαι) γιατι το "σωστο" ειναι να ερωτευεται ο ανθρωπος και να βρισκει το ταιρι του και να μη γυρναει απο εδω και απο εκει οπως στα μπουρδελα, το ιδιο πιστευω μπορει να εχει πει και η εν λογω κοπελα  σε καποιους, η απορια μου την οποια εχω εκφρασει  συνεχιζει και παραμενει, "πως μπορει μια τετοια κοπελα να εχει αποψη περι του θεματοςεφοσον και αυτη μεσα στο τελμα παραμενει κολλημενη, πως μπορει να πεισει καποιον για το αντιθετο..."
Αν κρινει απο τον εαυτο της, οτι εχει καταστραφει συναισθηματικα, δεκτον, αλλα πως μπορει να πεισει καποιους οι οποιοι ειναι το ιδιο κατεστραμενοι συναισθηματικα ή ηθελημενα ουδετεροι...

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Ιεραπόστολε, εγώ λέω μόνο αυτό που βλέπω. Και αυτό που λέει ένας άντρας, πληγωμένος,για τις γυναίκες, τα ίδια λένε και κάποιες, πληγωμένες, φίλες μου.Για τους άντρες.
Αλλά ποτέ δεν φταίει μόνο ένας. Γι'αυτό δεν υποστηρίζω ούτε τον άντρα, ούτε γυναίκα, μόνο και μόνο για το φύλο...αλλα ανάλογα με τις πράξεις.
Εσύ βγάζεις  πόνο. Ακόμα και με τον τρόπο που μιλάς σ'μενα.
Αλλά ένας άνθρωπος που δεν έχει βιώσει την εμπειρία του γαμου, δεν ΄ξερω αν μπορεί να γίνει σύμβουλος σε αυτη την περίπτωση.εδώ, πραγματικά, δεν κατάλαβα τπτ :huh:

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ένας παντρεμένος με παιδιά αλλά που δεν έχει περάσει την ίδια κατάσταση μπορεί να δώσει στον συγκεκριμένο συμβουλες ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• super den.jpg
    super den.jpg
    157,5 KB · Εμφανίσεις: 32

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
1)6
2)δεν ξέρω, δεν νομιζω ολη μερα σπιτι ειναι, δεν ασχολουμαι
3)35 εγω, 24 κοπελα, 38 η γυναικα
4)πολυ μετρια και παει προς ασχημη με την οικονομικη κριση
5)φυσιλογικη προς καλη
6)τα παιδια 7χρν και 5

τη γυναικα μου δεν την παντρευτηκα απο ερωτα. Απλα δεν ειμαι και κανενας κουκλος ειχα φαει πολλες χιλοπιτες εκεινο το διαστημα,ειχα απογοητευτει, η γυναικα μου μου κατσε, εμεινε εγκυος στο 6μηνο της σχεσης και παντρευτηκαμε.

Τα είδα, είδα στα γρήγορα και όλες τις απαντήσεις που γράφτηκαν.

Το δικό μου συμπέρασμα (και έχω πείρα, γιατί τα 'χω περάσει):
ΑΡΑΞΕ ΣΤ ΑΥΓΑ ΣΟΥ.

Οι λόγοι:

1) Η πιτσιρίκα θα σε σκίσει. Ήδη, με το ότι "σε κατάφερε να χωρίσεις" (αν χωρίσεις) έχει κερδίσει την πρώτη μάχη. Στο τέλος, θα κερδίσει και τον πόλεμο. Και θα σε πάρει αιχμάλωτο και δούλο μέχρι να σε πετάξει στα σκυλιά (όταν νομίσει ότι βρήκε καλύτερο δούλο).
(Δεν την κατακρίνω. Είναι 24, έχει όλη τη ζωή μπροστά της, δίκιο έχει που θέλει να πάψει να είναι η "βήτα". Έλα στη θέση της. Που θα πάει αυτό?) Επομένως ΔΕΝ την κατηγορείς που έχει αυτή την απαίτηση, απλώς για σένα δεν κάνει.

2) Θα σε σκίσει και η γυναίκα σου. Όταν της πεις "Γεια, φεύγω, βρήκα μια πιτσιρίκα", θα ξυπνήσουν μέσα της όλα τα αρνητικά που είναι δυνατόν να βγάλει, και θα σε πηγαίνει γαμιώντας από δικαστήριο σε δικαστήριο για διατροφές, επισκέψεις στα παιδιά. περιουσιακά, και όπου αλλού μπορεί.

Και τα περισσότερα από όσα σου έγραψαν οι συνάδελφοι εδώ που λένε το ίδιο μέ μένα (άραξε στ' αυγά σου), με βρίσκουν σύμφωνο.

Δεν σε παίρνει.

Τη μικρή κόψ'την (και για το δικό σου αλλά και για το δικό της καλό), και είτε κοίτα να ξαναξυπνήσεις κανα σεξουαλικό ένστικτο με τη γυναίκα σου, είτε ξενοπήδα όπου βρεις.

Δες το κι αλλιώς, με πιθανότητες:
Για να είσαι ευτυχισμένος με την πιτσιρίκα πρέπει να "πάνε καλά" ΕΝΑΣ ΣΩΡΟΣ ΠΡΑΜΑΤΑ, όλα όμως, γιατί αν κάτι δεν πάει όπως πρέπει, τη γάμησες. Τι είναι αυτά:
- Η πιτσιρίκα να αποδειχτεί διαμάντι.
- Η γυναίκα σου να μην στραβώσει.
- Τα οικονομικά σου να φτάσουν σε τέτοιο σημείο που θα μπορείς να διατρέφεις και τα δυο παιδιά, και όσα κάνεις με την καινούρια. Δε φαντάζομαι να νομίζεις ότι η πιτσιρίκα δε θα θέλει παιδιά, ε?
- Τα υπάρχοντα παιδιά να μην αποκτήσουν πρόβλημα με όλα αυτά που θα ζήσουν.

Άραξε λοιπόν, και χέσε τη μικρή.
Μην επιβεβαιώσεις την παροιμία που λέει "αν δεις καράβι στο βουνό μουνί θα το 'χει σύρει", και αφήσεις το μουνί να σου κάνει τη ζωή μπάχαλο.
Γιατί εκεί πάει το πράμα.

atopon

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Και για να το φιλοσοφήσουμε λίγο , κάποτε ρώτησε κάποιος τον Σωκράτη " Δάσκαλε τι να κάνω στην ζωή μου? Να παντρευτώ ή όχι ? " και πήρε την απάντηση  "ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ ¨".........φιλοσόφησε το λίγο , σε τι κατάσταση προτιμάς να είσαι μετανοιωμένος. Οσο για αυτό που ειπώθηκε οτι δεν ειμαστε μόνοι διαφωνώ κάθετα, όλοι μας είμαστε μόνοι τελικά και παλεύουμε με τον εαυτό μας.  :)

killing time

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
46
Πόντοι
1
Φίλε....
Παντρεύτηκες γιατί "αυτή σου έκαστε"...
Έκανες οικογένεια "κατά λάθος" και από συμβιβασμό...(εγκυμοσύνη στο 6μηνο)
Έκανες εξωσυζυγική σχέση στα 30 με 18χρονη...
Θεωρείς πως μια γκόμενα (στα 24 τώρα) που αντικειμενικά στόχος της (σαν μακροχρόνια ερωμένη) είναι να πάρει την θέση της γυναίκας σου και να γίνει επίσημη, αξίζει περισσότερο από την νυν γυναίκα σου-πρώην γκόμενα σου και πως πρέπει -ίσως- να επιβραβευτεί για όσα λες πως έκανε για σένα (ενώ σίγουρα ξέρεις πως δεν τα έκανε από αλτρουισμό, εκτός κι αν είναι η μετενσάρκωση της Μητέρας Τερέζας)

Είσαι από την αρχή σε λάθος βάση !
Και το λάθος ΔΕΝ διορθώνεται με λάθος !
Νόμος !
Υ.Γ.
Δεν μπαίνω καν σε λεπτομέρειες και σχόλια που έκανες "...αγαπάω τα παιδιά μου..." γιατί θα ακουστώ και σκληρός και δεν χρειάζεται.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
σε αυτό δεν συμφωνώ καθόλου!έχω πολλες περιπτώσεις πολύ ευτυχισμένων γάμων με διαφορά 10-15 χρόνια(καλά, δεν μιλάμε και για 25 χρόνια..) και πολλες περιπτωσεις πολλυ δυστυχισμένων με καθόλου διαφορα ηλικίας!

Ναι, αν μιλάμε για ηλικίες του παπού μου, τότε ναι. Παλιά ο άντρας μπορούσε να ήταν και 10 και 15 και 20 χρόνια μεγαλύτερος. Τώρα δεν παίζει.

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Εαν θες να χωρισεις θα χωρισεις για εσενα και ....οχι γιατι βρηκες γκομενα .

Οι γυναικες που μπαινουν σαν 3 προσωπα σε μια σχεση διακατεχωνται απο χαμηλη αυτοεκτιμηση .

Το ποιο συνηθισμενο σεναριο ειναι ....Χωριζεις και εισαι μαζι με την γκομενα .
Η γκομενα μετα απο μικρο χρονικο διαστημα σε χωριζει και δεν θελει να σε ξαναδει στα ματια της .
Γιατι ? Διοτι το μονο που ειχε στο μυαλο της και το μονο που βιωνε οσο διαστημα ησουν παντρεμενος ηταν ...η απορριψη . Το οτι δεν μπορουσε να σε εχει δικο της .
Μολις τα καταφερει ....εκπληρωνεται ο στοχος της και παει για αλλου .........

Ουσιαστικα ειναι ο τυοπος γυναικας ο οποιος δεν μπορει να ειναι σε σχεση .
Δεν της αρεσει η σχεση , θελει κατι να ασχοληται εντελως διαφορετικο .
Το ιδιο συμβαινει και με αυτες που εχουν σχεση με μικροτερους .

Μη παραμυθιαζεσαι οτι σε αγαπαει ....το μονο που θελει να σου δειξει ειναι οτι ειναι καλυτερη απο την γυναικα σου .

Εαν θες να χωρισεις θα το κανει αποκλειστικα και μονο για σενα . Και αφου θα εισαι ελευθερος τοτε ψαξε να βρεις μια που θα εισαστε στο ιδιο μηκος κυματος .

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.712
Πόντοι
206
Γι'αυτο η γκομενα πρεπει να ειναι παντα παντρεμενη για να μην ζηταει αποκαταση..... ;)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Aν παντρευτεις την πιτσιρικα μια ζωη θα σε ζηλευει και θα σου κανει την ζωη κολαση.Αφου ξερει οτι χωρισες μια φορα για γκομενα θα φοβατε παντα μην την χωρισεις και αυτην για καποια αλλη.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
μα γτ εξαφανιζονται ετσι γρηγορα τα τρολ.  ελα ρε φιλε πισω να μας συνεχισεις την φανταστικη ιστορια σου

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν,
το 50% των ανθρώπων στην ελλάδα χωρίζει, σε κάποιες χώρες μάλιστα το ποσοστό φτάνει στο 70%
Αν λοιπόν εσύ δεν είσαι στο 50% τότε ποιός είναι;;
Συνεπώς χώρισε και άλλαξε τη σαπίλα στη ζωή σου. Οι γυναίκες είναι φίδια μην αρχίσεις ηλίθιες τήψεις προς τη γυναίκα σου και μαλακίες στη θέση σου όχι απλά θα στα φόραγε, όχι απλά θα σε σούταρε από τη ζωή της αλλά θα το εκανε και με τον ποιό σκληρό και εκδικηττικό και υποτιμητικό τρόπο όπως ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΞΕΡΟΥΝ.
Ακόμα μην κολλάς υπερ του δέοντος με τα παιδιά σου, δεν γαλουχείς τους διαδόχους της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας,  δεν έχεις και το παιδί της Ροζμαρρυ μην κάνεις τις τυπικές ελληνικές μαλακίες δηλαδή.
Τι θα γίνει μετά; Κανένας δεν ξέρει. Θα σε παρατήσει ΚΑΠΟΤΕ η άλλη; Ίσως, αλλά θα το έχεις ζήσει.
Μπορεί και εσύ να βρεις μια τρίτη ακόμα καλύτερη. Μύλος πάνε αυτά.
Η μόνη περίπτωση που θα σε συμβούλευα να μην χωρίσεις και να συμβιβαστείς με την τραγική ενδοοικογενειακή ζωή σου είναι
είτε να είσαι κακός γενικά με τις γυναίκες (δεν έχεις κύκλους, παρέες κτλ) και απλά ξεκωλοθηκες με την πιτσιρίκα
οπότε μην ρισκάρεις και καταλήξεις στον άσσο χωρίς επιλογές (αν και για να κρατάς διπλή σχέση χρόνια μόνο άχρηστος δεν φαίνεται να είσαι)
είτε να έχεις κάποιου είδους οικονομικά ζητήματα τα οποία σε περίπτωση χωρισμού να περιορίσουν δραματικά της επαγγελματικές και
οικονομικές επιλογές σου ή να μη σου επιτρέπουν να αρ4χίσεις κάτι νέο.
Ζήσε τη ζωή σου, κάνε ότι σε παίρνει να κάνεις.

ΥΓ και γράωψε τους χέστες Έλληνες στα παπάρια σου.
Αν δεν ήταν χέστες δε θα ήταν λούζερς
 ;)

+1 μη σου πω +100000000

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
Φίλε....
Παντρεύτηκες γιατί "αυτή σου έκαστε"...
Έκανες οικογένεια "κατά λάθος" και από συμβιβασμό...(εγκυμοσύνη στο 6μηνο)
Έκανες εξωσυζυγική σχέση στα 30 με 18χρονη...
Θεωρείς πως μια γκόμενα (στα 24 τώρα) που αντικειμενικά στόχος της (σαν μακροχρόνια ερωμένη) είναι να πάρει την θέση της γυναίκας σου και να γίνει επίσημη, αξίζει περισσότερο από την νυν γυναίκα σου-πρώην γκόμενα σου και πως πρέπει -ίσως- να επιβραβευτεί για όσα λες πως έκανε για σένα (ενώ σίγουρα ξέρεις πως δεν τα έκανε από αλτρουισμό, εκτός κι αν είναι η μετενσάρκωση της Μητέρας Τερέζας)

Είσαι από την αρχή σε λάθος βάση !
Και το λάθος ΔΕΝ διορθώνεται με λάθος !
Νόμος !
Υ.Γ.
Δεν μπαίνω καν σε λεπτομέρειες και σχόλια που έκανες "...αγαπάω τα παιδιά μου..." γιατί θα ακουστώ και σκληρός και δεν χρειάζεται.

πολυ ευστοχο ποστ !! :thumbsup:

αν ηταν σοβαρη η συζητηση...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786