Νέα

Θα χωρίζατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 491
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
φιλε θα σου προτεινα σε πρωτη φαση να θεσεις στον εαυτο σου μια ερωτηση. θα χωριζες ητε ειχες την παραλληλη σχεση ητε οχι; απο εκει ξεκιναει το κουβαρι.
οι εμειριες που εχουμε ολοι μας σιγουρα δεν προσαρμοζονται στη περιπτωση κανενος αλλου παρα μονο στη περιπτωση μας.
ολοι εχουμε ακουσει παρομοιες καταστασεις απο φιλους, συγγενεις κλπ.
το κυριως μελημα σου θα πρεπει, κατα την γνωμη μου, να ειναι το καλο των παιδιων σου και μονο αυτο ετσι ωστε να μην πληγωθουν και αισθανθουν οτι χανουν το κοσμο κατω απο τα ποδια τους. τα παιδια ειναι κυριως τα θυματα ενος κακου γαμου, μιας κακης συμβιωσης των γονιων τους , ενος διαζυγιου κλπ.
και για το τελος θα σου αφησω το καλυτερο.
αφου φιλε μου η γυναικα σου ειναι μεγαλυτερη, ο γαμος σου προεκυψε λογω εγκυμοσηνης μη προβλεψημης το δευτερο παιδακι γιατι το εκανες;

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Άκου τώρα και την άλλη περίπτωση που ξέρω από άλλο γνωστό ζευγάρι. Αυτός 50άρης, αυτή 55άρα. Αυτή αποδείχτηκε cougar! Βρήκε γκόμενο 40άρη, χωρίζει τον άντρα της και του ζητάει και 4,000 ευρώ το μήνα διατροφή ΚΑΙ επίσης να φύγει από το σπίτι ΤΟΥ (το οποίο είναι 3όροφο) γιατί μένει αυτή με τα παιδιά στον τρίτο όροφο, αυτός από κάτω και έτσι "δημιουργείται πρόβλημα στην ψυχολογία των παιδιών". Και μάντεψε!!! Το δικαστήριο έκρινε βάσιμο τον ισχυρισμό και σε λίγο ο άνθρωπος ξεσπιτώνεται από το ίδιο ου το σπίτι!!! Και κερατάς και δαρμένος και άφραγκος!!!

αυτη ειναι οντως μια τραγικη περιπτωση!  Εχω φιλο που επαθε τα ιδια! Η λυση ειναι να πουλησεις το σπίτι (να μην εχει ακινητο περουσιακο στοιχειο) και να της ενοικιασει ενα μικρο. Να αλλάξει η ζωή της προς το χειρωτερο. Επίσης, να μην δινει λεφτα στην ιδια αλλα ΜΟΝΟ για τις αναγκες των παιδιων ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ (πχ σχολεια, ρουχα, φροντιστηρια, ταξιαδια, κλπ).

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Γιατι τα δικαστηρια πιστευουν παντα τις γυναικες ρε πουστη μου?

pervert_74

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μακρια απο τη μικρη. Γαμησες, περασες καλα, αλλα ολα εχουν ενα τελος και πρεπει να εισαι εις θεση να το καταλαβεις αυτο.
Η σχεση σας και μονο που γυρισε σε αυτο το στυλ του θελω να χωρισεις με τα μα και τα μου δειχνει οτι εχει πλεον στοιχεια φθορας. Τα υπολοιπα που διαβαζω οτι διαλεγουμε οποια δεν μας πρηζει ειναι παπαριες. Ολες μα ολες καποια στιγμη θα μας τα πρηξουν. Αυτο δεν κριτηριο επιλογης.
Επισης σκεψου και αλλα δυο θεματα.
1) Οπως πηγε με σενα ενω ησουν παντρεμενος καλιστα μπορει να το κανει και με τον επομενο παντρεμενο. Καλως η κακως τετοιου ειδους γυναικες τις χαρακτηριζουμε "πουτανες" (οσο και να παρεξηγηθουν ορισμενοι οι ορισμενες ετσι ισχυει στη κοινωνια). Και υπαρχει ο κανονας οτι μια φορα πουτανα για παντα πουτανα. Αποδειξη αυτου οτι σε παρομοια φαση με σενα ηταν καλος φιλος μου που τον επρηζε η γκομενα να χωρισει και να παρατησει γυναικα και δυο παιδια και παραλληλα πηδιοταν με το παντρεμενο αφεντικο της.
2) Τωρα ειναι ολα μελι γαλα. Αυριο μεθαυριο θα μπορει να σε αποδεχτει ως αντρα της οταν θα εχεις να πληρωνεις διατροφες και να συναναστρεφεσαι με τα παιδια σου για τα οποια παντα θα ειναι η καριολα που εκλεψε τον πατερα τους (αν πραγματικα το θελεις αυτο). Ποσο μαλλον αν ζοριστητε και λογω οικονομικων που λες οτι δεν πανε καλα. Τοτε θα αρχισουν οι προστριβες της καθημερινοτητας με οτι αυτο συνεπαγεται και το σβησιμο της φλογας και του παθους. Και τοτε μπορει να βρεθει ενας καλος κυριουλης (το μονο ευκολο στις μερες μας) που θα απλωσει χειρα βοηθειας και ξεσκασματος απο τα προβληματα της καθημερινοτητας.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν,
το 50% των ανθρώπων στην ελλάδα χωρίζει, σε κάποιες χώρες μάλιστα το ποσοστό φτάνει στο 70%
Αν λοιπόν εσύ δεν είσαι στο 50% τότε ποιός είναι;;
Συνεπώς χώρισε και άλλαξε τη σαπίλα στη ζωή σου. Οι γυναίκες είναι φίδια μην αρχίσεις ηλίθιες τήψεις προς τη γυναίκα σου και μαλακίες στη θέση σου όχι απλά θα στα φόραγε, όχι απλά θα σε σούταρε από τη ζωή της αλλά θα το εκανε και με τον ποιό σκληρό και εκδικηττικό και υποτιμητικό τρόπο όπως ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΞΕΡΟΥΝ.
Ακόμα μην κολλάς υπερ του δέοντος με τα παιδιά σου, δεν γαλουχείς τους διαδόχους της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας,  δεν έχεις και το παιδί της Ροζμαρρυ μην κάνεις τις τυπικές ελληνικές μαλακίες δηλαδή.
Τι θα γίνει μετά; Κανένας δεν ξέρει. Θα σε παρατήσει ΚΑΠΟΤΕ η άλλη; Ίσως, αλλά θα το έχεις ζήσει.
Μπορεί και εσύ να βρεις μια τρίτη ακόμα καλύτερη. Μύλος πάνε αυτά.
Η μόνη περίπτωση που θα σε συμβούλευα να μην χωρίσεις και να συμβιβαστείς με την τραγική ενδοοικογενειακή ζωή σου είναι
είτε να είσαι κακός γενικά με τις γυναίκες (δεν έχεις κύκλους, παρέες κτλ) και απλά ξεκωλοθηκες με την πιτσιρίκα
οπότε μην ρισκάρεις και καταλήξεις στον άσσο χωρίς επιλογές (αν και για να κρατάς διπλή σχέση χρόνια μόνο άχρηστος δεν φαίνεται να είσαι)
είτε να έχεις κάποιου είδους οικονομικά ζητήματα τα οποία σε περίπτωση χωρισμού να περιορίσουν δραματικά της επαγγελματικές και
οικονομικές επιλογές σου ή να μη σου επιτρέπουν να αρ4χίσεις κάτι νέο.
Ζήσε τη ζωή σου, κάνε ότι σε παίρνει να κάνεις.

ΥΓ και γράωψε τους χέστες Έλληνες στα παπάρια σου.
Αν δεν ήταν χέστες δε θα ήταν λούζερς
 ;)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Καταρχήν, εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις κάποιες απόψεις από παντρεμένους ΜΟΝΟ. Κι αυτό γιατί οι ανύπαντροι δεν ξέρουν και η άποψη π.χ. του συναγωνιστή pakistanos erastis είναι, πέρα από ωμή, και ΠΟΛΥ λάθος. Εγώ δεν είμαι παντρεμένος, αλλά τυχαίνει ο ξάδερφός μου να έχει περάσει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια φάση (χρόνια πριν βέβαια, τώρα είναι 50άρης).
Άκου λοιπόν τι μου είπε, όταν κάναμε σχετική κουβέντα:
"ΜΕΓΑΛΗ μαλακία να χωρίσεις! Κι αυτό γιατί από την στιγμή που δεν σου σπάει τα αρχίδια, είναι ότι καλύτερο μπορείς να έχεις!!! Αν θες παραπάνω σεξ, το βρίσκεις και αλλού. Αν θεωρείς ότι δεν σε ενοχλεί, πηδιέστε που και που, ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ και είναι καλή μάνα, τότε κάτσε εκεί που είσαι και στείλε την πιτσιρίκα στο διάολο!!!".
Επίσης μου είπε και το εξής χαρακτηριστικό:
"Είναι μαθηματικά σχεδόν ΒΕΒΑΙΟ ότι η πιτσιρίκα θα σου ζαλίζει τον πούτσο εφ' όρου ζωής! Όπως είναι επίσης βέβαιο ότι σε μερικά χρόνια ΔΕΝ θα σκίζεται για πάρτη σου όπως τώρα, ούτε θα κάνει αυτά τα απίστευτα που δεν έκανε ούτε η μάνα σου. Κι αν η διαφορά σας είναι μεγάλη, π.χ. εσύ 35άρης κι αυτή καμιά 20άρα, τότε ξέχνα την μετά από μερικά χρόνια! Θα σου φύγει!".

Εγώ προσωπικά, δεν ξέρω τι να σου πω καθότι ανύπαντρος. Σου μετέφερα αυτούσια τα λόγια ενός παθόντα (και μαθόντα!). Αν με ρωτάς πως είναι τώρα, είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ με την γυναικούλα του και τα παιδάκια του, πηδιούνται συμβατικά και λίγες φορές, ΑΛΛΑ αυτός γαμεί ότι CG μπορείς να φανταστείς (κάνει και πολλά ταξίδια στο εξωτερικό). Και από τότε δεν έχει κάνει ΠΟΤΕ σχέση με καμιά πιτσιρίκα (ή μεγαλούλα). Απλά πηδάει όποτε βρει ευκαιρία! Εμένα καλό μου φαίνεται αυτό.

Άκου τώρα και την άλλη περίπτωση που ξέρω από άλλο γνωστό ζευγάρι. Αυτός 50άρης, αυτή 55άρα. Αυτή αποδείχτηκε cougar! Βρήκε γκόμενο 40άρη, χωρίζει τον άντρα της και του ζητάει και 4,000 ευρώ το μήνα διατροφή ΚΑΙ επίσης να φύγει από το σπίτι ΤΟΥ (το οποίο είναι 3όροφο) γιατί μένει αυτή με τα παιδιά στον τρίτο όροφο, αυτός από κάτω και έτσι "δημιουργείται πρόβλημα στην ψυχολογία των παιδιών". Και μάντεψε!!! Το δικαστήριο έκρινε βάσιμο τον ισχυρισμό και σε λίγο ο άνθρωπος ξεσπιτώνεται από το ίδιο ου το σπίτι!!! Και κερατάς και δαρμένος και άφραγκος!!!

Λοιπόν, σου είπα τις περιπτώσεις 2 ανθρώπων που είτε χώρισαν είτε όχι (ανξαρτήτως αν ήταν επιλογή τους ή όχι). Απλά διαλέγεις σε ποιανού την θέση θα ήθελες να βρεθείς!!!

Άντε, κουράγιο και καθαρό μυαλό πάνω από όλα!
χωρις να ειμαι παντρεμενος του ειπα τα ιδια πραγματα που ειπε και ο πρωτος φιλος που ανεφερες. τελικα στο μπου εχω γινει εξπερ :sunglasses:

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Like
0
είστε όλοι αγοράκια εδώ, θα πω, λοιπόν, τη γνώμη μου ως γυναίκα. ;)
άμα είναι να χωρίσεις διοτί δεν περνάς καλά, δεν αντέχεις άλλο κ.τ.λ.- ναι.
αμα είναι να χωρίσεις για μιά γκόμενα- όχι.
μπορεί να'σε ευτυχισμένος μαζί της, μπορεί και όχι...παίζεις κορόνα-γράμματα τη ζωη σου και των παιδιών σου.
ασε που, άμα ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σωστή, δεν θα'ηθελε να σε χωρίσει από τα παιδιά σου...είναι, βέβαια, πολύ μικρή ακόμα για να σκεφτει αυτό το πράγμα πιο ώριμα.
προσπάθησε να χτίσεις τη σχέση με τη γυναίκα σου.
Κι αν η διαφορά σας είναι μεγάλη, π.χ. εσύ 35άρης κι αυτή καμιά 20άρα, τότε ξέχνα την μετά από μερικά χρόνια! Θα σου φύγει!".
σε αυτό δεν συμφωνώ καθόλου!έχω πολλες περιπτώσεις πολύ ευτυχισμένων γάμων με διαφορά 10-15 χρόνια(καλά, δεν μιλάμε και για 25 χρόνια..) και πολλες περιπτωσεις πολλυ δυστυχισμένων με καθόλου διαφορα ηλικίας!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
είστε όλοι αγοράκια εδώ, θα πω, λοιπόν, τη γνώμη μου ως γυναίκα. ;)
άμα είναι να χωρίσεις διοτί δεν περνάς καλά, δεν αντέχεις άλλο κ.τ.λ.- ναι.
αμα είναι να χωρίσεις για μιά γκόμενα- όχι.
μπορεί να'σε ευτυχισμένος μαζί της, μπορεί και όχι...παίζεις κορόνα-γράμματα τη ζωη σου και των παιδιών σου.
ασε που, άμα ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σωστή, δεν θα'ηθελε να σε χωρίσει από τα παιδιά σου...είναι, βέβαια, πολύ μικρή ακόμα για να σκεφτει αυτό το πράγμα πιο ώριμα.
προσπάθησε να χτίσεις τη σχέση με τη γυναίκα σου.
απο δω και περα δεν διαβασα τιποτα......

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ποτέ μα ποτέ μην επιτρέψεις στον ευατό σου να χωρίσει την γυναίκα του για μια άλλη γυναίκα. Αν είναι να χωρίσεις και πιστεύεις ότι αυτό θα σε βοηθήσει να καλυτερέψεις τη ζωή σου και την ζωή των δικών σου, χωρίζεις και πας και μένεις μόνος σου.  :dancing:

Και μόνο τον εκβιασμό που σου έκανε η μικρή του τύπου φεύγω και έλα να με βρεις όταν χωρίσεις, αποτελεί αιτία για να μην την ξαναδείς ποτέ στη ζωή σου. :idiot: Ότι καλά και να σου έκανε αναιρούνται, μην μασήσεις όσο κι αν ο έρωτας σε πνίξει. Φρόντισε να απαλλαγείς από τη μικρή και μετά σκέψου και το μέλλον του γάμου σου.

Αν αποφασίσεις να φύγεις θα πρέπει να ξέρεις ότι θα πρέπει να βοηθήσεις οικονομικά να μεγαλώσουν τα παιδιά με τη μητέρα τους.  :birdman:

Οι γυναίκες είναι ατέλειωτες……… :sunglasses:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
αναρωτιέμαι, απλώς αναρωτιέμαι, τι ποσοστό όσων συμβουλεύετε τον φίλο:

1. έχετε κάνει σχέση με γυναίκα διάρκειας άνω του έτους

2. έχετε συζήσει με γυναίκα σε σχέση διάρκειας άνω του έτους.

Κατά τα άλλα, μερικώς, με κάλυψε η Κόκκινη Ρόζα.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Γιατι τα δικαστηρια πιστευουν παντα τις γυναικες ρε πουστη μου?

Υπάρχουν αρκετές εκδοχές:

1. Γιατί η μητρότητα είναι ένα, εν πολλοίς, ακαταμάχητο επιχείρημα.

2. Συναφές με το πρώτο, στερεότυπο: Η γυναίκα είναι η τροφός και ο άντρας ο κυνηγός.

3. Συναφές, επίσης: Ποιός θα μεγαλώσει τα παιδιά? Εμείς? Αφού δουλεύουμε.

4. Και αφοπλιστικότατο: Η πλειονότητα των δικαστών είναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Υπάρχουν αρκετές εκδοχές:

3. Συναφές, επίσης: Ποιός θα μεγαλώσει τα παιδιά? Εμείς? Αφού δουλεύουμε.
Ακόμη κι αν εκεινες δουλεύουν δεν λαμβάνεται υπόψιν ότι εμείς -και καλά- δουλεύουμε οπότε δεν μπορούμε -και καλά-να τα μεγαλώσουμε.

Επισκέπτης
Κανεις μας δεν μπορει να σου πει τι θα κανεις, μονος θα ζυγισεις την κατασταση και θα παρεις τις αποφασεις σου. Προσεχε μονο αν σε περιπτωση σου την κανει η γκομενιτσα στο μελλον και μεινεις με την ψωλη στο χερι, να μην αρχισεις τις μαλακιες και τις κλαψες του στυλ, εγω χωρισα τη γυναικα μου και διαλυσα την οικογενεια μου για σενα και αλλα τετοια κλαψομουνιστικα.
Στις ηττες φαινονται οι μαγκες.

Επισκέπτης
σε βλεπω φουλ καρφι για το αυτο Α-ΚΡΙ-ΒΩΣ >και στο ρελαντι

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
1)6
2)δεν ξέρω, δεν νομιζω ολη μερα σπιτι ειναι, δεν ασχολουμαι
3)35 εγω, 24 κοπελα, 38 η γυναικα
4)πολυ μετρια και παει προς ασχημη με την οικονομικη κριση
5)φυσιλογικη προς καλη
6)τα παιδια 7χρν και 5

τη γυναικα μου δεν την παντρευτηκα απο ερωτα. Απλα δεν ειμαι και κανενας κουκλος ειχα φαει πολλες χιλοπιτες εκεινο το διαστημα,ειχα απογοητευτει, η γυναικα μου μου κατσε, εμεινε εγκυος στο 6μηνο της σχεσης και παντρευτηκαμε.

Kατσε εκει που καθεσαι.  Μια χαρα εισαι, ασε τα μικρα και τα χωρισματα.
Κατι ξερω, εχω χωρισει και ξαναπαντρευτη. Ευτυχως δεν ειχα παιδι, Κοιτα τα παιδια σου και τα ματια σου. Την γυναικα σου την μεταχειριζεσαι σαν γυναικα και μανα των παιδιων σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom