Νέα

Θα χωρίζατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 491
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
3)35 εγω, 24 κοπελα, 38 η γυναικα
man μπροστα στην κοπελια (24) εισαι ενας γεροξουρας...κ για να σε προλαβω, ειμαι κοντα ηλικιακα (34)... ;)
θα βαρεθει γρηγορα η μικρη κ θα σε παρατησει...μετα θα ψαχνεις να ''γεφυρωσεις'' σχεσεις με τα παιδια σου...τα οποια θα τα εχει παρει με το μερος της η μανα τους κ θα σιχαινονται κ μονο που σε βλεπουν.... ;) ;)
κατσε στα αυγα σου κ στο σπιτι σου. :)
μην στραβωσεις,φιλικα στα λεω. :)

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
...μετα θα ψαχνεις να ''γεφυρωσεις'' σχεσεις με τα παιδια σου...τα οποια θα τα εχει παρει με το μερος της η μανα τους κ θα σιχαινονται κ μονο που σε βλεπουν.... ;) ;)
κατσε στα αυγα σου κ στο σπιτι σου. :)
μην στραβωσεις,φιλικα στα λεω. :)
[/quote]

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:Σωστος!!!!!

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Κράτα την οικογένειά σου φίλε, ρίξε και κανα μπόυτσο στη μικρή, και κοίτα μην τη γκαστρώσεις και αυτή

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Bάλε καμιά φωτογραφία της μικρής να κρίνουμε

steveye

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
'Οπως είπε και ένας φίλος, η γυναίκα του καθενός ήταν κάποια στιγμή, όπως οι γυναίκες που γνωρίζουμε και μας ξεσηκώνουν...Απλά το έχουμε ξεχάσει.Σίγουρα μετράει και ο χαρακτήρας του κάθε άντρα.Πόσο εύκολα ο καθένας μας θα απατούσε τη γυναίκα του.Αλλά αφού είμαστε εδώ , σημαίνει οτι οι παντρμένοι έχουμε απατήσει.Και είναι δύσκολο να σταματήσουμε.Γνώμη μου, άσε τη μικρή αν στα πρήζει.Η ηρεμία είναι πάνω απ'όλα.Αν στα πρήζει τώρα, θα στα πρήζει μία ζωή.Και πού ξέρεις οτι μόλις παντρευτείτε δε θα τα μπλέξει με άλλον άντρα?Αφού το έκανε μία φορά, μπορεί να το ξανακάνει.Κάτσε με τη γυναίκα σου, και αν θές περιπέτειες, καλύτερα να είναι επί πληρωμή για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Εγω λεω τον πουλο απο την μικρη, δεν μου αρεσει.... Αν θες να χωρισεις, καντο χωρις να ειναι γκομενα στην μεση, να εισαι και εσυ ενταξει με τον εαυτο σου.

Χωρις πλακα δεν μου σκαει καλα η περιπτωση της πιτσιρικας, λιγο σε εμμονη μου φερνει

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
τη γυναικα μου δεν την παντρευτηκα απο ερωτα. Απλα δεν ειμαι και κανενας κουκλος ειχα φαει πολλες χιλοπιτες εκεινο το διαστημα,ειχα απογοητευτει, η γυναικα μου μου κατσε, εμεινε εγκυος στο 6μηνο της σχεσης και παντρευτηκαμε.

αυτό είναι το ζουμί... μάλλον ήθελε να μείνει έγκυος...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Αφου ηξερες πως μετα απο καποια χρονια γαμου θα ερχοταν η βαρεμαρα και τα αλλα που ειπες γιατι παντρευτηκες? Και μην πεις οτι δεν το ηξερες...

που να το ξέρει από πριν ρε συ;

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τύπε 35 με 24 είναι ιδανική διαφορά ηλικίας. Και οι γονείς μου τέτοια διαφορά ηλικίας έχουν (και των περισσότερων από εμάς νομίζω). Εσύ δεν είχες κανέναν δικό σου να συμβουλεύσει ότι ένας γάμος με γυναίκα μεγαλύτερη σου δε θα πετύχει;

Χώρισε τη γυναίκα σου όσο πιο σύντομα γίνεται και παντρέψου την ερωμένη (που δεν είναι και τόσο μικρή σε σχέση με σένα). Κάνε 1 παιδί και μ' αυτήν και όλα καλά. Πολύ περισσότερο θα διαρκέσει ο γάμος σας. Όσο για τα παιδιά, καλύτερα χωρισμένοι και αγαπημένοι με τη σύζυγο, παρά να υπάρχει ένας άσχημο κλίμα που σε μερικά χρόνια όταν θα είστε μεγαλύτεροι θα ξεσπάσει δραματικά και θα αφήσει πληγές στα παιδιά. Άλλωστε οι περισσότεροι τη σήμερον ημέρα χωρίζουν και ξαναπαντρεύονται.

proctologos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
51
Πόντοι
1
αφου δε περνας εσυ καλα ρε τυπε με τη γυναικα σου, δε τη γνωριζεις σε εμας τουλαχιστον?  :think:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Το θέμα είναι σοβαρό, δεν περιμένω να πάρω από εδω απάντήσεις, αλλα να ακούσω μια αλλη άποψη βρε αδερφε.

Πολλοι από εσάς εδώ είστε παντρεμένοι, όπως και εγώ. Οπότε πολλοί απο εσάς καταλαβαίνετε τι είναι ο έγγαμος βίος, να έχεις βαρεθεί τη γυναίκα σου, πιθανών να σ εχει βαρεθεί και αυτή, να μεγαλώνετε τα παιδιά, να κάνετε σεξ συμβατικά, να μην σας τα πρήζει όμως και να χετε βολευτεί.

Οι περισσοτεροι ξενοπηδησατε και πολλοί είχατε και γκομενες. Ετσι και εγώ τα εφτιαξα ενω ήμουν παντρεμένος, με μια μικροτερη μου που με ήθελε πριν παντρευτω αλλα τότε ήταν πολυ μικρη για να τη δω ερωτικα. Το πρόβλημα μ αυτην είναι ότι μ αγάπησε, έκανε πράγματα για μένα που ούτε η μάνα μου δεν έκανε. Τωρα δεν χρειαζεται να εξιστορώ καταστασεις και γεγονοτα, αλλα ενιωσα απο πλευρα της οτι ενιωθε την απολυτη αγαπη.Μειναμε χρονια μαζι

Μετα απο παρα πολλους και συχνους τσακωμους που ειχαμε το τελευταιο διαστημα επειδη ζηλευε και ήθελε να χωρίσω, μου είπε οτι μ αφηνει,μ αγαπαει οσο τιποτα αλλα δεν αντεχει αλλο αυτη τη κατασταση και να την ψαξω μοναχα αν θελω να μεινω μαζι της αποκλειστικα. Και εγω την αγαπησα και τη σεβαστηκα κυριως, αλλα απο την αλλη δεν θελω να μπω σε διαδικασιες διαζυγιου εντασεων και τσακωμων με τα παιδια. Στο σπιτι δεν εχω προβλημα, δεν υπαρχει κανενας ερωτας με τη γυναικα αλλα δεν μ ενοχλει, δεν ασχολειται δεν ασχολουμαι.

Εσεις τι θα κανατε?Δεκτες και οι σοβαρες απαντησεις και οι πλακες

οικονομικα πως εισαι? μπορεις να συντηρησεις 2 οικογενειες? αποεκει να αρχισεις τις σκεψεις για χωρισμους.

την κατασταση που περιεγραψες πως βιωνεις, αν σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα, την βιωνουν η μεγαλη πλειοψηφια των παντρεμενων. Η σιγουρη λυση ειναι να κατσεις στα αφγα σου και να συνεχισεις την παραλληλη ζωη. Αν η αλλη δεν το αντεχει, αστη να φυγει. Και κατι παπαρες εδω που προσπαθουν να σε κανουν να νιωσεις ασχημα για την κατασταση, γραψε τους στα @@ σου.

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Έχεις εξιδανικεύσει την παράλληλη σχέση. Ακριβώς, γιατί είναι παράλληλη. Και, συγχρόνως, υποτιμάς τη σύζυγό σου, όπως όλοι μας άλλωστε.

Οι περισσότεροι τα έχουμε περάσει αυτά. Και εγώ.

Από το άλλο μέρος, η αποξένωση μεταξύ συζύγων συγκροτεί κατάσταση που τα παιδιά αντιλαμβάνονται, ακριβέστερα εγγράφουν.

Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι το ζήτημα.

Και αυτό πρέπει να σταθμίσεις. Η παράλληλη σχέση είναι ζήτημα αδιάφορο, κατά τη γνώμη μου, για τη στάθμιση.

Αν χωρίσεις για να σπιτωθείς με τη γκόμενα, είναι λάθος.

Αν χωρίσεις, διότι στο σπίτι τα παιδιά μεγαλώνουν με δύο ξένους, ίσως και να είναι σωστό.

Θα στερηθείς την καθημερινή επαφή με τα παιδιά, μεταπίπτοντας, εν πολλοίς, σε χρηματοδότη. κάτι σαν ετερόρρυθμος εταίρος.

Παλιοκατάσταση.

Θα σου έλεγα να κόψεις τη γκόμενα και να το παλέψεις. άλλωστε, δεν είναι και τόσο έντιμο, το πρωί πατέρας, το βράδυ γκόμενος. Δεν σε ψέγω, τα έχω κάνει και εγώ και έτσι αυτοχαρακτηριζόμουν.

καλή τύχη

:thumbsup: :thumbsup:

Το πως θα ενεργήσεις από εδώ και πέρα εξαρτάτε από το αν η αγάπη που νιώθεις για τον εαυτό σου  είναι μεγαλύτερη από αυτή που νιώθεις για τα παιδιά σου. Γιατί αυτή την στιγμή δεν ευτυχείς σε καμιά κατάσταση.
Να θυμάσαι τα παιδιά προτιμούν ευτυχισμενους γονείς χώρια παρά δυστυχισμένους μαζί.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Φιλαράκι , εισαι ευτυχισμένος και δεν το ξέρεις.
Γυναίκα που δεν στα πρήζει και σκέφτεσαι να χωρίσεις;  :headbang:
Και να την εγκαταλειψεις για μια που ηδη στα πρήζει;  :headbang: :headbang: :headbang:
Άμα εισαι ανωμαλιάρης προχώρα, όπως τη βρίσκει ο καθένας.
Θα συμφωνήσω με ποδολάγνο που ήταν από τους πρώτους που επιχειρηματολόγησαν.
Αν η γυναίκα σου ειναι στοιχειωδώς λογική και με υποτυπώδη μπέσα κάτσε στ'αυγά σου. Αλλά φέρσου υπεύθυνα μη την "εκτροχιάσεις" . Θέλω να πω ότι όταν τα παιδιά παρουν το δρόμο τους δηλ. μεγαλώσουν ελεφρώς, μπαίνει το σχέδιο διαζυγίου και υφαρπαγής διατροφής αφού πια τους εισαι άχρηστος ως σπερματοδότης και η χρήση σου ειναι "αιμοδότης".
Αν καταφέρετε να μείνετε ισότιμα συνεταιράκια χωρίς γκρίνιες ειναι διπλό τζακ ποτ όπως ειπώθηκε.
Οι περιπτώσεις παντρεμένοι-ερωτευμένοι-αγαπημένοι μια ζωή ειναι άπιαστα όνειρα που ναι μεν κάνουμε την απόπειρα να τα πιάσουμε αλλά ειναι απίθανο να μας συμβούν. Γι'αυτό δεν χύνουμε την καρδάρα.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
σοβαρα τωρα μαν;πηρες γυναικα μεγαλυτερη;πως την πατησες ετσι;
βσκ οσα ζευγαρια εχω δει που ειναι μεγαλυτερη η γυναικα ,κατα περιεργο λογο ,δεν υπαρχουν τσακωμοι.

Αρα ο τυπος τουλαχιστον δεν εχει το πρηξιμο .Μπορει να μεινει παντρεμενος και να ξενοπηδαει (μιας και δεν παιρνει χαμπαρι και η γυναικα)

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.242
Πόντοι
5.595
... Εσύ δεν είχες κανέναν δικό σου να συμβουλεύσει ότι ένας γάμος με γυναίκα μεγαλύτερη σου δε θα πετύχει;
Γιατιιιι??? :think:
Ποιος το λεει αυτο....???
Ειπες βλακεια φιλαρακι...
Ξερω ζευγαρι που στα 60 αυτος 65 η κυρια ειναι πολυ αγαπημενοι κ ειναι ολο ταξιδακια ανα τον κοσμο...
Οποτε δεν υπαρχει καποιος κανονας για τις ηλικιες... ειναι στον ανθρωπο...! ;)

Κ αντιθετα ενα κοριτσακι στα 24του.. τι μυαλο να εχει....???ΑΡΧΙΔΙΑ....!!!

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
8
Πόντοι
16
βασικά πως ξέρουμε ότι δεν έχει πάρει χαμπάρι η γυναίκα και δεν είναι"βολεμένη" αλλού;

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
βασικά πως ξέρουμε ότι δεν έχει πάρει χαμπάρι η γυναίκα και δεν είναι"βολεμένη" αλλού;

αυτο ειναι ενα θεμα που θα συζηταει αυτη στο cosmo με τις ομοιες της. Εδω ασχολουμεθα μονο με τον συναδελφο και τα προβληματα του ως σωστοί αλληλεγγυοι. :boobies:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το θέμα είναι σοβαρό, δεν περιμένω να πάρω από εδω απάντήσεις, αλλα να ακούσω μια αλλη άποψη βρε αδερφε.

Πολλοι από εσάς εδώ είστε παντρεμένοι, όπως και εγώ. Οπότε πολλοί απο εσάς καταλαβαίνετε τι είναι ο έγγαμος βίος, να έχεις βαρεθεί τη γυναίκα σου, πιθανών να σ εχει βαρεθεί και αυτή, να μεγαλώνετε τα παιδιά, να κάνετε σεξ συμβατικά, να μην σας τα πρήζει όμως και να χετε βολευτεί.

Οι περισσοτεροι ξενοπηδησατε και πολλοί είχατε και γκομενες. Ετσι και εγώ τα εφτιαξα ενω ήμουν παντρεμένος, με μια μικροτερη μου που με ήθελε πριν παντρευτω αλλα τότε ήταν πολυ μικρη για να τη δω ερωτικα. Το πρόβλημα μ αυτην είναι ότι μ αγάπησε, έκανε πράγματα για μένα που ούτε η μάνα μου δεν έκανε. Τωρα δεν χρειαζεται να εξιστορώ καταστασεις και γεγονοτα, αλλα ενιωσα απο πλευρα της οτι ενιωθε την απολυτη αγαπη.Μειναμε χρονια μαζι

Μετα απο παρα πολλους και συχνους τσακωμους που ειχαμε το τελευταιο διαστημα επειδη ζηλευε και ήθελε να χωρίσω, μου είπε οτι μ αφηνει,μ αγαπαει οσο τιποτα αλλα δεν αντεχει αλλο αυτη τη κατασταση και να την ψαξω μοναχα αν θελω να μεινω μαζι της αποκλειστικα. Και εγω την αγαπησα και τη σεβαστηκα κυριως, αλλα απο την αλλη δεν θελω να μπω σε διαδικασιες διαζυγιου εντασεων και τσακωμων με τα παιδια. Στο σπιτι δεν εχω προβλημα, δεν υπαρχει κανενας ερωτας με τη γυναικα αλλα δεν μ ενοχλει, δεν ασχολειται δεν ασχολουμαι.

Εσεις τι θα κανατε?Δεκτες και οι σοβαρες απαντησεις και οι πλακες
τυπε χωρισε την γυναικα σου
θα αισθανθεις πολυ καλυτερα
αλλα μην κανεις καμια μαλακια και παντρευτεις την μικρη

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τυπε χωρισε την γυναικα σου
θα αισθανθεις πολυ καλυτερα
αλλα μην κανεις καμια μαλακια και παντρευτεις την μικρη
μα ποιος ο λογος να την χωρισει αμα μπορει να ξενοπηδαει με την ανεση του? τωρα ειναι και παντρεμενος οποτε εχει το μπονους ,δευτερον αμα χωρισει θα γαμηθουν τα οικονομικα του,τριτον θα κανει κανει κακο στα παιδια του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom