Το θέμα είναι σοβαρό, δεν περιμένω να πάρω από εδω απάντήσεις, αλλα να ακούσω μια αλλη άποψη βρε αδερφε.
Πολλοι από εσάς εδώ είστε παντρεμένοι, όπως και εγώ. Οπότε πολλοί απο εσάς καταλαβαίνετε τι είναι ο έγγαμος βίος, να έχεις βαρεθεί τη γυναίκα σου, πιθανών να σ εχει βαρεθεί και αυτή, να μεγαλώνετε τα παιδιά, να κάνετε σεξ συμβατικά, να μην σας τα πρήζει όμως και να χετε βολευτεί.
Οι περισσοτεροι ξενοπηδησατε και πολλοί είχατε και γκομενες. Ετσι και εγώ τα εφτιαξα ενω ήμουν παντρεμένος, με μια μικροτερη μου που με ήθελε πριν παντρευτω αλλα τότε ήταν πολυ μικρη για να τη δω ερωτικα. Το πρόβλημα μ αυτην είναι ότι μ αγάπησε, έκανε πράγματα για μένα που ούτε η μάνα μου δεν έκανε. Τωρα δεν χρειαζεται να εξιστορώ καταστασεις και γεγονοτα, αλλα ενιωσα απο πλευρα της οτι ενιωθε την απολυτη αγαπη.Μειναμε χρονια μαζι
Μετα απο παρα πολλους και συχνους τσακωμους που ειχαμε το τελευταιο διαστημα επειδη ζηλευε και ήθελε να χωρίσω, μου είπε οτι μ αφηνει,μ αγαπαει οσο τιποτα αλλα δεν αντεχει αλλο αυτη τη κατασταση και να την ψαξω μοναχα αν θελω να μεινω μαζι της αποκλειστικα. Και εγω την αγαπησα και τη σεβαστηκα κυριως, αλλα απο την αλλη δεν θελω να μπω σε διαδικασιες διαζυγιου εντασεων και τσακωμων με τα παιδια. Στο σπιτι δεν εχω προβλημα, δεν υπαρχει κανενας ερωτας με τη γυναικα αλλα δεν μ ενοχλει, δεν ασχολειται δεν ασχολουμαι.
Εσεις τι θα κανατε?Δεκτες και οι σοβαρες απαντησεις και οι πλακες
Καταρχήν, εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις κάποιες απόψεις από παντρεμένους ΜΟΝΟ. Κι αυτό γιατί οι ανύπαντροι δεν ξέρουν και η άποψη π.χ. του συναγωνιστή pakistanos erastis είναι, πέρα από ωμή, και ΠΟΛΥ λάθος. Εγώ δεν είμαι παντρεμένος, αλλά τυχαίνει ο ξάδερφός μου να έχει περάσει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια φάση (χρόνια πριν βέβαια, τώρα είναι 50άρης).
Άκου λοιπόν τι μου είπε, όταν κάναμε σχετική κουβέντα:
"ΜΕΓΑΛΗ μαλακία να χωρίσεις! Κι αυτό γιατί από την στιγμή που δεν σου σπάει τα αρχίδια, είναι ότι καλύτερο μπορείς να έχεις!!! Αν θες παραπάνω σεξ, το βρίσκεις και αλλού. Αν θεωρείς ότι δεν σε ενοχλεί, πηδιέστε που και που, ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ και είναι καλή μάνα, τότε κάτσε εκεί που είσαι και στείλε την πιτσιρίκα στο διάολο!!!".
Επίσης μου είπε και το εξής χαρακτηριστικό:
"Είναι μαθηματικά σχεδόν ΒΕΒΑΙΟ ότι η πιτσιρίκα θα σου ζαλίζει τον πούτσο εφ' όρου ζωής! Όπως είναι επίσης βέβαιο ότι σε μερικά χρόνια ΔΕΝ θα σκίζεται για πάρτη σου όπως τώρα, ούτε θα κάνει αυτά τα απίστευτα που δεν έκανε ούτε η μάνα σου. Κι αν η διαφορά σας είναι μεγάλη, π.χ. εσύ 35άρης κι αυτή καμιά 20άρα, τότε ξέχνα την μετά από μερικά χρόνια! Θα σου φύγει!".
Εγώ προσωπικά, δεν ξέρω τι να σου πω καθότι ανύπαντρος. Σου μετέφερα αυτούσια τα λόγια ενός παθόντα (και μαθόντα!). Αν με ρωτάς πως είναι τώρα, είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ με την γυναικούλα του και τα παιδάκια του, πηδιούνται συμβατικά και λίγες φορές, ΑΛΛΑ αυτός γαμεί ότι CG μπορείς να φανταστείς (κάνει και πολλά ταξίδια στο εξωτερικό). Και από τότε δεν έχει κάνει ΠΟΤΕ σχέση με καμιά πιτσιρίκα (ή μεγαλούλα). Απλά πηδάει όποτε βρει ευκαιρία! Εμένα καλό μου φαίνεται αυτό.
Άκου τώρα και την άλλη περίπτωση που ξέρω από άλλο γνωστό ζευγάρι. Αυτός 50άρης, αυτή 55άρα. Αυτή αποδείχτηκε cougar! Βρήκε γκόμενο 40άρη, χωρίζει τον άντρα της και του ζητάει και 4,000 ευρώ το μήνα διατροφή ΚΑΙ επίσης να φύγει από το σπίτι ΤΟΥ (το οποίο είναι 3όροφο) γιατί μένει αυτή με τα παιδιά στον τρίτο όροφο, αυτός από κάτω και έτσι "δημιουργείται πρόβλημα στην ψυχολογία των παιδιών". Και μάντεψε!!! Το δικαστήριο έκρινε βάσιμο τον ισχυρισμό και σε λίγο ο άνθρωπος ξεσπιτώνεται από το ίδιο ου το σπίτι!!! Και κερατάς και δαρμένος και άφραγκος!!!
Λοιπόν, σου είπα τις περιπτώσεις 2 ανθρώπων που είτε χώρισαν είτε όχι (ανξαρτήτως αν ήταν επιλογή τους ή όχι). Απλά διαλέγεις σε ποιανού την θέση θα ήθελες να βρεθείς!!!
Άντε, κουράγιο και καθαρό μυαλό πάνω από όλα!