Νέα

Θα χωρίζατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 491
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
μα ποιος ο λογος να την χωρισει αμα μπορει να ξενοπηδαει με την ανεση του? τωρα ειναι και παντρεμενος οποτε εχει το μπονους ,δευτερον αμα χωρισει θα γαμηθουν τα οικονομικα του,τριτον θα κανει κανει κακο στα παιδια του.

αφού την ερωτεύτηκε την μικρά σου λέει  :grin:

Επισκέπτης
Το θέμα είναι σοβαρό, δεν περιμένω να πάρω από εδω απάντήσεις, αλλα να ακούσω μια αλλη άποψη βρε αδερφε.

Πολλοι από εσάς εδώ είστε παντρεμένοι, όπως και εγώ. Οπότε πολλοί απο εσάς καταλαβαίνετε τι είναι ο έγγαμος βίος, να έχεις βαρεθεί τη γυναίκα σου, πιθανών να σ εχει βαρεθεί και αυτή, να μεγαλώνετε τα παιδιά, να κάνετε σεξ συμβατικά, να μην σας τα πρήζει όμως και να χετε βολευτεί.

Οι περισσοτεροι ξενοπηδησατε και πολλοί είχατε και γκομενες. Ετσι και εγώ τα εφτιαξα ενω ήμουν παντρεμένος, με μια μικροτερη μου που με ήθελε πριν παντρευτω αλλα τότε ήταν πολυ μικρη για να τη δω ερωτικα. Το πρόβλημα μ αυτην είναι ότι μ αγάπησε, έκανε πράγματα για μένα που ούτε η μάνα μου δεν έκανε. Τωρα δεν χρειαζεται να εξιστορώ καταστασεις και γεγονοτα, αλλα ενιωσα απο πλευρα της οτι ενιωθε την απολυτη αγαπη.Μειναμε χρονια μαζι

Μετα απο παρα πολλους και συχνους τσακωμους που ειχαμε το τελευταιο διαστημα επειδη ζηλευε και ήθελε να χωρίσω, μου είπε οτι μ αφηνει,μ αγαπαει οσο τιποτα αλλα δεν αντεχει αλλο αυτη τη κατασταση και να την ψαξω μοναχα αν θελω να μεινω μαζι της αποκλειστικα. Και εγω την αγαπησα και τη σεβαστηκα κυριως, αλλα απο την αλλη δεν θελω να μπω σε διαδικασιες διαζυγιου εντασεων και τσακωμων με τα παιδια. Στο σπιτι δεν εχω προβλημα, δεν υπαρχει κανενας ερωτας με τη γυναικα αλλα δεν μ ενοχλει, δεν ασχολειται δεν ασχολουμαι.

Εσεις τι θα κανατε?Δεκτες και οι σοβαρες απαντησεις και οι πλακες
...να το δουμε και απο την αλλη σκοπια ?....μαγκακο...το μικρο το κατεστρεψες...ποιος ξερει κι εσυ τι λαγους με πετραχηλια και καυλόλογα πιστης και αιωνιου ερωτα της ελεγες πριν καταθεσεις πανω της...κι εκεινο φταιει φυσικα που γουσταρε κατι το αρρωστημενο και παρανομο...εισαι ενας απο εμας...κι εμεις εχουμε κανει τα πιπερατα μας...αλλα εσυ το τραβηξες το γ@μημενο το κορδονι...προς χαρην του π@υτσου σου....κοιτα να μεινεις μακρυα γιατι πας χαμενος..οπως και αυτη αλλωστε....οσο γλυκο να ειναι το ξεσκισμα μαζι της κοφτο...σεβασου παναθεμα σε τα παιδια σου και την γυναικα που βαρεθηκες σαν παιδικο παιχνιδι...ειπαμε να ξενογ@μαμε αλλα οχι και να το παμε για μπεν χουρ...παρακρατησε και σε βλεπω σε ρεπορταζ του μεγκα τα Χριστουγεννα σε συσσιτιο του δημου να λες...οτι σε πεταξε η φαμιλια σου...σοβαρεψου...  

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μα ποιος ο λογος να την χωρισει αμα μπορει να ξενοπηδαει με την ανεση του? τωρα ειναι και παντρεμενος οποτε εχει το μπονους ,δευτερον αμα χωρισει θα γαμηθουν τα οικονομικα του,τριτον θα κανει κανει κακο στα παιδια του.
οχι ο χωρισμος πρεπει να γινει ανεξαρτητα το αν εχει γκομενα ή οχι τυπε :grin:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Γιατιιιι??? :think:
Ποιος το λεει αυτο....???
Ειπες βλακεια φιλαρακι...
Ξερω ζευγαρι που στα 60 αυτος 65 η κυρια ειναι πολυ αγαπημενοι κ ειναι ολο ταξιδακια ανα τον κοσμο...
Οποτε δεν υπαρχει καποιος κανονας για τις ηλικιες... ειναι στον ανθρωπο...! ;)

Κ αντιθετα ενα κοριτσακι στα 24του.. τι μυαλο να εχει....???ΑΡΧΙΔΙΑ....!!!

Πες τα στους γονείς σου αυτά ή τους θείους σου να δεις τι θα σου απαντήσουν. Δεν ήταν μαλάκες οι παλιοί. Ο κύριος που τώρα είναι 60 σε λίγα χρόνια θα χρειαστεί κάποιον να τον γεραματίσει και η γυναίκα του δε θα μπορεί λόγω ηλικίας.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Πες τα στους γονείς σου αυτά ή τους θείους σου να δεις τι θα σου απαντήσουν. Δεν ήταν μαλάκες οι παλιοί. Ο κύριος που τώρα είναι 60 σε λίγα χρόνια θα χρειαστεί κάποιον να τον γεραματίσει και η γυναίκα του δε θα μπορεί λόγω ηλικίας.

κλισε...

jimmy_t

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Γνώμη μου επειδή η κατάληξη θα είναι η ίδια και με την άλλη κοπέλα απλά βρές κάτι νέο σε εξωγαμιαία σχέση χωρίς έρωτες κτλ. Κατά τη γνώμη μου είναι στη φύση των γυναικών να δίνονται ώσπου να κατακτήσουν κάτι και μετά να κοιτάνε άλλα πράγματα (παιδια κτλ). Δεν λέω μπορεί να  έχεις πεσει στην εξαίρεση αλλά σκέψου αν σε λίγα χρόνια όλη αυτή η ταλαιπωρία θα αξίζει. Βάλε τα όλα στη ζυγαριά και αποφάσισε. Θα θεωρήσω και εγώ προσόν την ανεκτικότητα της συζύγου στις "δουλίτσες" σου  ;)

Ίσως θα μπορούσες να βρείς κάποια δραστηριότητα (όχι απαραίτητα σχετικά με το σέξ, τις σχέσεις κτλ ) ώστε να καλύπτεις την ενέργεια σου με διαφορετικό τρόπο. Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία, έχεις δίκιο η ρουτίνα είναι πολύ σοβαρό πράγμα και μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη κτλ ανάλογα με την ηλικία. (και εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα μικρός  :sunglasses:).

P.S. Προφανώς και εγώ έχω βρεθεί στη θέση σου....  :rolleyes: 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γνώμη μου επειδή η κατάληξη θα είναι η ίδια και με την άλλη κοπέλα απλά βρές κάτι νέο σε εξωγαμιαία σχέση χωρίς έρωτες κτλ. Κατά τη γνώμη μου είναι στη φύση των γυναικών να δίνονται ώσπου να κατακτήσουν κάτι και μετά να κοιτάνε άλλα πράγματα (παιδια κτλ). Δεν λέω μπορεί να  έχεις πεσει στην εξαίρεση αλλά σκέψου αν σε λίγα χρόνια όλη αυτή η ταλαιπωρία θα αξίζει. Βάλε τα όλα στη ζυγαριά και αποφάσισε. Θα θεωρήσω και εγώ προσόν την ανεκτικότητα της συζύγου στις "δουλίτσες" σου  ;)

Ίσως θα μπορούσες να βρείς κάποια δραστηριότητα (όχι απαραίτητα σχετικά με το σέξ, τις σχέσεις κτλ ) ώστε να καλύπτεις την ενέργεια σου με διαφορετικό τρόπο. Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία, έχεις δίκιο η ρουτίνα είναι πολύ σοβαρό πράγμα και μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη κτλ ανάλογα με την ηλικία. (και εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα μικρός  :sunglasses:).

P.S. Προφανώς και εγώ έχω βρεθεί στη θέση σου....  :rolleyes: 
παντρεμενος τυπε?
χωρισες?

jimmy_t

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
 Η απάντηση μου ειναι οτι ο θρυλος με 2 καλες μεταγραφες στην αμυνα και στην επίθεση παει ανετα για τσαμπιονς Ληγκ.

Επισης το ΠΑΣΟΚ................................  

Βασικα αν ειμασταν σε ενα καφενειο και τα λέγαμε αυτά απλα θα αλλαζα την κουβεντα .

Σε γενικες γραμμες οταν η γυναικα δεν σε  :knockinb: και δεν στα πρηξει απλα σε εχει γραμμένο , οπως επίσης οτι οι γυναικες απο εκει που πας στα στριπτιζαδικα με την παλιοπαρεα σε βαζουν σε μια σχεση "για να σοβαρευτεις" αρχιζουν μετα τα που "παει αυτη η σχεση" μετα παντρευεσαι σου λενε "εεε περναναε τα χρονια παιδακι δεν θα κανουμε;;;" κανεις το παιδι και μετα η γυναικα με την σταση της σου λέει "τραβα πάλι στα στριπτιζαδικα " μονο που μετα από μια δεκαετια η παλιοπαρεα εχει σκορπίσει και μενεις μονος να  :jerking:

Τεσπα η συμβουλη μου ειναι να πας σε ενα μασατζιδικο/κωλλ γκιρλ κλπ να στανιαρεις

+1

jimmy_t

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παντρεμενος τυπε?
χωρισες?

Όχι δεν χώρισα. Για δικούς μου λόγους. Προσπάθησα απλά να αλλάξω τη ζωή μου σε σχέση με εμένα. Το φιλοσόφισα λίγο παραπάνω σε σχέση με το τι κάνω εγώ για μένα και όχι τι περιμένω να κάνουν οι άλλοι. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός. Απλά πολλές φορές αυτά τα θέματα οδηγούν σε κατάθλιψη και θέλουν πολύ προσοχή! Απλά πιστεύω πως σε αυτή τη ζωή δεν είμαστε μόνοι μας. Και το να προσπαθούμε να κάνουμε καλό στον εαυτό μας δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε κακό σε άλλους... (Τέσπα το παρασοβάρεψα και αρχίζει να γίνεται μελό  :cheesy:)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Όχι δεν χώρισα. Για δικούς μου λόγους. Προσπάθησα απλά να αλλάξω τη ζωή μου σε σχέση με εμένα. Το φιλοσόφισα λίγο παραπάνω σε σχέση με το τι κάνω εγώ για μένα και όχι τι περιμένω να κάνουν οι άλλοι. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός. Απλά πολλές φορές αυτά τα θέματα οδηγούν σε κατάθλιψη και θέλουν πολύ προσοχή! Απλά πιστεύω πως σε αυτή τη ζωή δεν είμαστε μόνοι μας. Και το να προσπαθούμε να κάνουμε καλό στον εαυτό μας δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε κακό σε άλλους... (Τέσπα το παρασοβάρεψα και αρχίζει να γίνεται μελό  :cheesy:)
βρηκες αγαπημενο μπουρδελακι?

Ballbreaker

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
1
Πόντοι
0

Η κοπελα αυτη αυριο-μεθαυριο σιγουρα θα σου ζητησει παιδι(α),τι θα κανεις τοτε,θα αμολησεις (sic) μερικα κουτσουβελα ακομα;
Εγω δεν νομιζω οτι θα το εκανα αυτο το βήμα,αλλα θα κατανοούσα απολυτα καποιον που τελικα θα το κανει.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Δεδομένων των οικονομικών σου (δει δη χρημάτων και άνευ τούτων ουδέν ...), κάτσε στα αυγά σου. Μπες σε διαδικασία χωρισμού με την μικρά, διαδικασία μην κάνεις κανένα απότομο και έχουμε άλλα .... Όπως λένε, χωρίς παρεξήγηση, "σκάσε" & "σκάβε".

Καμμιά φορά σκέπτομαι ότι το τσουτσούνι μας μας προξενεί πολλούς μπελάδες... Εγώ απεκαλύφθην ............. δεν φαντάζεσαι τι τράβηξα ............. μόνον καμμία εκδιδόμενη πλέον.

Κοίτα τα παιδιά σου στα μάτια και ξεκόλλα.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296

primum non nocere

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Το θέμα είναι σοβαρό, δεν περιμένω να πάρω από εδω απάντήσεις, αλλα να ακούσω μια αλλη άποψη βρε αδερφε.

Πολλοι από εσάς εδώ είστε παντρεμένοι, όπως και εγώ. Οπότε πολλοί απο εσάς καταλαβαίνετε τι είναι ο έγγαμος βίος, να έχεις βαρεθεί τη γυναίκα σου, πιθανών να σ εχει βαρεθεί και αυτή, να μεγαλώνετε τα παιδιά, να κάνετε σεξ συμβατικά, να μην σας τα πρήζει όμως και να χετε βολευτεί.

Οι περισσοτεροι ξενοπηδησατε και πολλοί είχατε και γκομενες. Ετσι και εγώ τα εφτιαξα ενω ήμουν παντρεμένος, με μια μικροτερη μου που με ήθελε πριν παντρευτω αλλα τότε ήταν πολυ μικρη για να τη δω ερωτικα. Το πρόβλημα μ αυτην είναι ότι μ αγάπησε, έκανε πράγματα για μένα που ούτε η μάνα μου δεν έκανε. Τωρα δεν χρειαζεται να εξιστορώ καταστασεις και γεγονοτα, αλλα ενιωσα απο πλευρα της οτι ενιωθε την απολυτη αγαπη.Μειναμε χρονια μαζι

Μετα απο παρα πολλους και συχνους τσακωμους που ειχαμε το τελευταιο διαστημα επειδη ζηλευε και ήθελε να χωρίσω, μου είπε οτι μ αφηνει,μ αγαπαει οσο τιποτα αλλα δεν αντεχει αλλο αυτη τη κατασταση και να την ψαξω μοναχα αν θελω να μεινω μαζι της αποκλειστικα. Και εγω την αγαπησα και τη σεβαστηκα κυριως, αλλα απο την αλλη δεν θελω να μπω σε διαδικασιες διαζυγιου εντασεων και τσακωμων με τα παιδια. Στο σπιτι δεν εχω προβλημα, δεν υπαρχει κανενας ερωτας με τη γυναικα αλλα δεν μ ενοχλει, δεν ασχολειται δεν ασχολουμαι.

Καταρχήν, εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις κάποιες απόψεις από παντρεμένους ΜΟΝΟ. Κι αυτό γιατί οι ανύπαντροι δεν ξέρουν και η άποψη π.χ. του συναγωνιστή pakistanos erastis είναι, πέρα από ωμή, και ΠΟΛΥ λάθος. Εγώ δεν είμαι παντρεμένος, αλλά τυχαίνει ο ξάδερφός μου να έχει περάσει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια φάση (χρόνια πριν βέβαια, τώρα είναι 50άρης).
Άκου λοιπόν τι μου είπε, όταν κάναμε σχετική κουβέντα:
"ΜΕΓΑΛΗ μαλακία να χωρίσεις! Κι αυτό γιατί από την στιγμή που δεν σου σπάει τα αρχίδια, είναι ότι καλύτερο μπορείς να έχεις!!! Αν θες παραπάνω σεξ, το βρίσκεις και αλλού. Αν θεωρείς ότι δεν σε ενοχλεί, πηδιέστε που και που, ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ και είναι καλή μάνα, τότε κάτσε εκεί που είσαι και στείλε την πιτσιρίκα στο διάολο!!!".
Επίσης μου είπε και το εξής χαρακτηριστικό:
"Είναι μαθηματικά σχεδόν ΒΕΒΑΙΟ ότι η πιτσιρίκα θα σου ζαλίζει τον πούτσο εφ' όρου ζωής! Όπως είναι επίσης βέβαιο ότι σε μερικά χρόνια ΔΕΝ θα σκίζεται για πάρτη σου όπως τώρα, ούτε θα κάνει αυτά τα απίστευτα που δεν έκανε ούτε η μάνα σου. Κι αν η διαφορά σας είναι μεγάλη, π.χ. εσύ 35άρης κι αυτή καμιά 20άρα, τότε ξέχνα την μετά από μερικά χρόνια! Θα σου φύγει!".

Εγώ προσωπικά, δεν ξέρω τι να σου πω καθότι ανύπαντρος. Σου μετέφερα αυτούσια τα λόγια ενός παθόντα (και μαθόντα!). Αν με ρωτάς πως είναι τώρα, είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ με την γυναικούλα του και τα παιδάκια του, πηδιούνται συμβατικά και λίγες φορές, ΑΛΛΑ αυτός γαμεί ότι CG μπορείς να φανταστείς (κάνει και πολλά ταξίδια στο εξωτερικό). Και από τότε δεν έχει κάνει ΠΟΤΕ σχέση με καμιά πιτσιρίκα (ή μεγαλούλα). Απλά πηδάει όποτε βρει ευκαιρία! Εμένα καλό μου φαίνεται αυτό.

Άκου τώρα και την άλλη περίπτωση που ξέρω από άλλο γνωστό ζευγάρι. Αυτός 50άρης, αυτή 55άρα. Αυτή αποδείχτηκε cougar! Βρήκε γκόμενο 40άρη, χωρίζει τον άντρα της και του ζητάει και 4,000 ευρώ το μήνα διατροφή ΚΑΙ επίσης να φύγει από το σπίτι ΤΟΥ (το οποίο είναι 3όροφο) γιατί μένει αυτή με τα παιδιά στον τρίτο όροφο, αυτός από κάτω και έτσι "δημιουργείται πρόβλημα στην ψυχολογία των παιδιών". Και μάντεψε!!! Το δικαστήριο έκρινε βάσιμο τον ισχυρισμό και σε λίγο ο άνθρωπος ξεσπιτώνεται από το ίδιο ου το σπίτι!!! Και κερατάς και δαρμένος και άφραγκος!!!

Λοιπόν, σου είπα τις περιπτώσεις 2 ανθρώπων που είτε χώρισαν είτε όχι (ανξαρτήτως αν ήταν επιλογή τους ή όχι). Απλά διαλέγεις σε ποιανού την θέση θα ήθελες να βρεθείς!!!

Άντε, κουράγιο και καθαρό μυαλό πάνω από όλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom