Νέα

Θα χωρίζατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 493
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Και μολις χωρισεις,αφου θα εχετε πικραθει και μεγαλοι και μικροι,τοτε θα δεις τι σημαινει ΠΡΗΞΗΜΟ απο τη μικρη.Και θα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: γι αυτα που ειχες κι εχασες....

<<Ξεχνας τι θυσιες εχω κανει εγω για σενα???>>
Ειναι οτι χειροτερο μπορεις να ακουσεις...

Εχεις γυναικα που ΔΕΝ ΣΤΑ ΠΡΗΖΕΙ και πας να χαλασεις το σπιτι σου????(εκτος κι αν τη συχαινεσαι,τοτε αλλαζει το πραμα).Δεν νοιωθεις τιποτα γι αυτη??Ασε το συμβατικο σεξ...ολοι γι αυτο μπουρδελιαζουμε....Αν της δειξεις το ενδιαφερον που της στερεις???

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ????????????ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ?????ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......

Σου ξαναλεω ομως οτι θα βλαστημας τη μικρη και την ζωη σου μαζι της!!!!!!!Μια γυναικα που ξερει οτι εισαι παντρεμενος με παιδια και κοιταζει να σε τυλιξει ειναι επικυνδυνη......

Μουνια υπαρχουν χιλιαδες-Παιδια μονο δυο!!!!!

• Like
Αντιδράσεις: Haris

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Φίλε  αντιμετωπίζεις  ένα  δίλλημα πολύ σημαντικό για την ζωή σου. Για μένα οι άνθρωποι (γυναίκες και  άντρες)  χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες.  Η μία είναι οι  άνθρωποι που σκέπτονται  και αγαπούν τον εαυτό τους πάνω από όλα και για να είναι ευτυχισμένοι πρέπει να νοιώθουν ότι περνούν αυτοί καλά, και  στην άλλη  ανήκουν  οι άνθρωποι  η ευτυχία τους περνά μέσα από την ευτυχία των ανθρώπων που αγαπούν. Δεν κατακρίνω ούτε την μία ούτε την άλλη κατηγορία είναι θέμα χαρακτήρα. Νομίζω  αυτό πρέπει να το βρεις με τον εαυτό σου, ποια κατηγορία είσαι  γιατί όποια απόφαση και να πάρεις πρέπει να είναι συνειδητοποιημένη γιατί  κάνεις ότι κάνεις,  μόνο έτσι μπορείς να στηρίξεις ψυχολογικά την απόφαση για την υπόλοιπη ζωή σου. Από προσωπική πείρα αν και αυτό δεν λέει πολλά  έχω να σου πω ότι η σκέψη  του χωρισμού και μόνο  είναι από τα πιο στρεσσογόνα συμβάντα ( ίσως πιο πάνω και από τον θάνατο) στην ζωή ενός ανθρώπου και του περιβάλλοντος του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να το κανείς  για να μην στεναχωρηθούν οι  άλλοι  ή εσύ. Μια άλλη διάσταση που θα ήθελα να σου  θυμίσω είναι ότι η γυναίκα σου που σήμερα θεωρείς  βαρετή , με συμβατικό σεξ κλπ , που σωστά λες το ίδιο μπορεί να σκέπτεται και αυτή , κάποτε πριν χρόνια ήταν η γκόμενα που σε τρέλαινε , σε όλα .Σκέψου λοιπόν ότι το ίδιο μπορεί να συμβεί  και με την κοπέλα που είσαι τώρα μαζί και νοιώθεις έτσι σε κάποια χρόνια από σήμερα. Η γκόμενα που έχεις τώρα μέχρι τώρα είχε τον ρόλο να σε βοηθά να κουβαλάς τα δεσμά του γάμου πιο εύκολα το ήξερε και το αποδεχόταν.  Να είσαι σίγουρος ότι τα πράγματα και η συμπεριφορά θα αλλάξουν σε ένα έγγαμο βίο. Δυστυχώς « ο χρόνος είναι αλήτης που ανθρώπους και αγάπες σκορπάει» και μην το ξεχνάς ποτέ αυτό και δεν διαλέγει παντρεμένους , εραστές ή οτιδήποτε άλλο ίσως αυτό βιώνεις τώρα στην σχέση με την ερωμένη  σου. Αν αποφασίσεις τελικά να μείνεις , πρέπει να προσπαθήσεις να αναδιοργανώσεις την σχέση σου με την γυναίκα σου. Μίλησε της , ζήτα της πράγματα, προσπάθησε να την κάνεις να κουνήσει λίγο το τέλμα που είσαστε μέσa.

ΦΙΛΙΚΛ

Vincit qui se vincit

μτφρ: κυριαρχεί αυτός που κυριαρχεί στον εαυτό του

Καλως ηρθες :) :) :)
Χαιρομαι που διαβαζω τετοιες αποψεις!!

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
η οικογενεια ειναι ιερη και δεν την χαλας για ψιλολογια.γυναικα που δεν στα πρηζει ειναι τζοκερ με διπλο τζακ πο,για τα παιδια δεν το συζητω καν πρεπει να εισαι συνεχεια κοντα τους.μεινε και κανε οτι καλυτερο μπορεις για τηνφαμιλια σου.για το σεξ υπαρχουν οι τανες,οποτε δεν βλεπω λογο χωρισμου

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
φιλε τα παιδια μου τα αγαπαω οσο τιποτα ...
Γιαυτα θα κανεις την θυσία φίλε.......  Το αν αξίζει η οχι αυτο δεν μπορει να στο πει κανένας.
Απλα αναρωτησου πως θα ενιωθες εσυ με ΕΝΑΝ ΠΑΤΡΙΟ Η ΜΙΑ ΜΗΤΡΙΑ και ΠΟΙΑ αγάπη θεωρείς οτι θα λαμβανες σε μια τετοια φάση ?
Ειναι καθαρά στο χέρι σου να δεις τα όμορφα και να παραλείψεις τα οποία άσχημα
Για να μην σου πουν αύριο μεθαύριο τα παιδιά σου μας παρατησες για να κάνεις την ζωουλα σου.......
Και για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο...... Διπλα στην γυναίκα σου ακομη κι αν νιώθεις μια αδιαφορία απο μέρους της
Ακομη κι έτσι στο χέρι σου ειναι να χτισεις την σχέση σου ξανά απο την αρχή δίνοντας ευκαιρίες.....
Δεν μπορει ......για να εκανες παιδιά μαζι της κατι όμορφο θα υπήρξε .... Ξανά ψαξτο να το ενεργοποίησεις ξανά !!!!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Το θέμα είναι σοβαρό, δεν περιμένω να πάρω από εδω απάντήσεις, αλλα να ακούσω μια αλλη άποψη βρε αδερφε.

Πολλοι από εσάς εδώ είστε παντρεμένοι, όπως και εγώ. Οπότε πολλοί απο εσάς καταλαβαίνετε τι είναι ο έγγαμος βίος, να έχεις βαρεθεί τη γυναίκα σου, πιθανών να σ εχει βαρεθεί και αυτή, να μεγαλώνετε τα παιδιά, να κάνετε σεξ συμβατικά, να μην σας τα πρήζει όμως και να χετε βολευτεί.

Οι περισσοτεροι ξενοπηδησατε και πολλοί είχατε και γκομενες. Ετσι και εγώ τα εφτιαξα ενω ήμουν παντρεμένος, με μια μικροτερη μου που με ήθελε πριν παντρευτω αλλα τότε ήταν πολυ μικρη για να τη δω ερωτικα. Το πρόβλημα μ αυτην είναι ότι μ αγάπησε, έκανε πράγματα για μένα που ούτε η μάνα μου δεν έκανε. Τωρα δεν χρειαζεται να εξιστορώ καταστασεις και γεγονοτα, αλλα ενιωσα απο πλευρα της οτι ενιωθε την απολυτη αγαπη.Μειναμε χρονια μαζι

Μετα απο παρα πολλους και συχνους τσακωμους που ειχαμε το τελευταιο διαστημα επειδη ζηλευε και ήθελε να χωρίσω, μου είπε οτι μ αφηνει,μ αγαπαει οσο τιποτα αλλα δεν αντεχει αλλο αυτη τη κατασταση και να την ψαξω μοναχα αν θελω να μεινω μαζι της αποκλειστικα. Και εγω την αγαπησα και τη σεβαστηκα κυριως, αλλα απο την αλλη δεν θελω να μπω σε διαδικασιες διαζυγιου εντασεων και τσακωμων με τα παιδια. Στο σπιτι δεν εχω προβλημα, δεν υπαρχει κανενας ερωτας με τη γυναικα αλλα δεν μ ενοχλει, δεν ασχολειται δεν ασχολουμαι.

Εσεις τι θα κανατε?Δεκτες και οι σοβαρες απαντησεις και οι πλακες

Και γυναίκα και γκόμενα ρε τύπε;;

Και ο αχαχούχας να μην έχει τίποτα;

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
   Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ  (μειονεκτηματα)

1. Με τη γυναίκα σου δεν σε συνδέεει τίποτα.
 2. Κάνεις συμβατικό σεξ
 3. Μένεις μαζί της επειδή βαριέσαι να χωρίζεις.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

1. ΔΕΝ ΣΤΑ ΠΡΗΖΕΙ.

ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ

ΠΛεονεκτηματα
 1. Περνάς καλά
 2. Νιώθεις την απόλυτη αγάπη
 3. Εκανε πράγματα που ούτε η μάνα σου δεν τα έχει κάνει.

Μειονεκτηματα

1. Στα πρήζει να χωρίσεις.

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ.

Μείνε με τη γυναίκα σου. Γυναίκα που δεν στα πρήζει είναι αξία ανεκτίμητη.

Ούτε η χρυσή κάρτα ΜΑΣΤΕΡΚΑΡΝΤ  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και μην ξεχνας οτι μολις η γκομενα γινει γυναικα,θα ερθεις στα πρωτα αποτελεσματα...

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Έχεις εξιδανικεύσει την παράλληλη σχέση. Ακριβώς, γιατί είναι παράλληλη. Και, συγχρόνως, υποτιμάς τη σύζυγό σου, όπως όλοι μας άλλωστε.

Οι περισσότεροι τα έχουμε περάσει αυτά. Και εγώ.

Από το άλλο μέρος, η αποξένωση μεταξύ συζύγων συγκροτεί κατάσταση που τα παιδιά αντιλαμβάνονται, ακριβέστερα εγγράφουν.

Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι το ζήτημα.

Και αυτό πρέπει να σταθμίσεις. Η παράλληλη σχέση είναι ζήτημα αδιάφορο, κατά τη γνώμη μου, για τη στάθμιση.

Αν χωρίσεις για να σπιτωθείς με τη γκόμενα, είναι λάθος.

Αν χωρίσεις, διότι στο σπίτι τα παιδιά μεγαλώνουν με δύο ξένους, ίσως και να είναι σωστό.

Θα στερηθείς την καθημερινή επαφή με τα παιδιά, μεταπίπτοντας, εν πολλοίς, σε χρηματοδότη. κάτι σαν ετερόρρυθμος εταίρος.

Παλιοκατάσταση.

Θα σου έλεγα να κόψεις τη γκόμενα και να το παλέψεις. άλλωστε, δεν είναι και τόσο έντιμο, το πρωί πατέρας, το βράδυ γκόμενος. Δεν σε ψέγω, τα έχω κάνει και εγώ και έτσι αυτοχαρακτηριζόμουν.

καλή τύχη

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Αφου ηξερες πως μετα απο καποια χρονια γαμου θα ερχοταν η βαρεμαρα και τα αλλα που ειπες γιατι παντρευτηκες? Και μην πεις οτι δεν το ηξερες...
Που ξερεις οτι αμα χωρισεις και παρεις την αλλη οτι παλιδεν θα ξεμυαλιστεις και δεν θα ξαναψαχτεις?
Πατε και παντρευεστε και μετα λετε βαρεθηκα δεν ειμαι ερωτευμενος και τα γνωστα.Μεινετε ελευθεροι και καντε οτι θελετε.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Αφου ηξερες πως μετα απο καποια χρονια γαμου θα ερχοταν η βαρεμαρα και τα αλλα που ειπες γιατι παντρευτηκες? Και μην πεις οτι δεν το ηξερες...
Που ξερεις οτι αμα χωρισεις και παρεις την αλλη οτι παλιδεν θα ξεμυαλιστεις και δεν θα ξαναψαχτεις?
Πατε και παντρευεστε και μετα λετε βαρεθηκα δεν ειμαι ερωτευμενος και τα γνωστα.Μεινετε ελευθεροι και καντε οτι θελετε.

το ότι υπάρχει ενδεχόμενο να πεθάνεις, δεν σημαίνει ότι δεν θα πας στον πόλεμο. Η ζωή είναι μία αποκαλυπτική διαδικασία. Γιατί? Διότι πράττουμε βάσει κριτηρίων που ως εκ της φύσεώς τους δεν είναι δυναμικά, αλλά στατικά. Αυτό που χθες με βάση την αποτυπωμένη κατάσταση ήταν ιδανικό, σήμερα μοιάζει ευτελές. Η ατέλεια της ανθρώπινης φύσης. Η, με άλλα λόγια, το είναι και το γίγνεσθαι, αγαπητέ μου.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
το ότι υπάρχει ενδεχόμενο να πεθάνεις, δεν σημαίνει ότι δεν θα πας στον πόλεμο. Η ζωή είναι μία αποκαλυπτική διαδικασία. Γιατί? Διότι πράττουμε βάσει κριτηρίων που ως εκ της φύσεώς τους δεν είναι δυναμικά, αλλά στατικά. Αυτό που χθες με βάση την αποτυπωμένη κατάσταση ήταν ιδανικό, σήμερα μοιάζει ευτελές. Η ατέλεια της ανθρώπινης φύσης. Η, με άλλα λόγια, το είναι και το γίγνεσθαι, αγαπητέ μου.

Μην συγκρινεις ανομοια πραγματα στον πολεμο εχεις υποχρεωση να πας.Το να παντρευτεις δεν σε υποχρεωνει κανεις.Αν θες να πραξεις σωστα πρεπει να σκεφτεσαι και την εξελιξη που θα εχει η κατασταση στο μελλον ολα τα αρνητικα και τα θετικα.Το να κοιτας μονο το παρον και στο οποιο η καθε σου αποφαση μοιαζει ιδανικη δεν λεει κατι.Σοφος θα εισαι να μπορεις να δεις και την εξελιξη της καθε σου αποφασης βαση του χαραχτηρα σου.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Eισαι καλα γιατι εχεις και τις δυο, η μια σου δινει οτι δεν σου δινει η αλλη. Δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα σε τετοια κατασταση...Ασε που παιζει σοβαρα αν χωρισεις με την συζυγο να σε αφησει και η μικρη γιατι αυτο ειναι που την κολλησε (το οτι εισαι δεσμευμενος). Νομιζω οτι μια κουβεντα με την συζυγο για να δειτε αν μπορειτε να ξεπερασετε τα προβληματα, ειναι το καταλληλο βημα σε αυτη την φαση. Εννοειται οτι δεν αναφερεις για την γκομενα...

Η "μικρη", ποσο μικρη ειναι?

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Πέσε μας τις ηλοκίες σας και των παιδιών

OP
OP
L

lalakia

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τα περιγράφεις πολύ καλά, αλλά παραλείπεις πέντε πράματα (που παίζουν ρόλο, κατά τη γνώμη μου):

1) Πόσα χρόνια είστε μαζί?
2) Η γυναίκα σου έχει γκόμενο?
3) Ποιές οι ηλικίες σας? (και των 3)
4) Ποια η οικονομική σου κατάσταση?
5) Ποια η οικονομική κατάσταση της γκόμενας?

1)6
2)δεν ξέρω, δεν νομιζω ολη μερα σπιτι ειναι, δεν ασχολουμαι
3)35 εγω, 24 κοπελα, 38 η γυναικα
4)πολυ μετρια και παει προς ασχημη με την οικονομικη κριση
5)φυσιλογικη προς καλη
6)τα παιδια 7χρν και 5

τη γυναικα μου δεν την παντρευτηκα απο ερωτα. Απλα δεν ειμαι και κανενας κουκλος ειχα φαει πολλες χιλοπιτες εκεινο το διαστημα,ειχα απογοητευτει, η γυναικα μου μου κατσε, εμεινε εγκυος στο 6μηνο της σχεσης και παντρευτηκαμε.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.263
Πόντοι
5.595
...στα υποψιν βαλε... οτι αν τελικα προχωρησεις με την 'μικρη' ...
'μεθαυριο' θα θελει κ αυτη κανενα παιδακι....
Εσυ θελεις...?  Αντεχεις...?

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
με την μικρή είστε 6 χρόνια μαζί;
και είναι 24;
wtf? :o