alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 220
- Πόντοι
- 616
Και μολις χωρισεις,αφου θα εχετε πικραθει και μεγαλοι και μικροι,τοτε θα δεις τι σημαινει ΠΡΗΞΗΜΟ απο τη μικρη.Και θα γι αυτα που ειχες κι εχασες....
<<Ξεχνας τι θυσιες εχω κανει εγω για σενα???>>
Ειναι οτι χειροτερο μπορεις να ακουσεις...
Εχεις γυναικα που ΔΕΝ ΣΤΑ ΠΡΗΖΕΙ και πας να χαλασεις το σπιτι σου????(εκτος κι αν τη συχαινεσαι,τοτε αλλαζει το πραμα).Δεν νοιωθεις τιποτα γι αυτη??Ασε το συμβατικο σεξ...ολοι γι αυτο μπουρδελιαζουμε....Αν της δειξεις το ενδιαφερον που της στερεις???
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ????????????ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ?????ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......
Σου ξαναλεω ομως οτι θα βλαστημας τη μικρη και την ζωη σου μαζι της!!!!!!!Μια γυναικα που ξερει οτι εισαι παντρεμενος με παιδια και κοιταζει να σε τυλιξει ειναι επικυνδυνη......
Μουνια υπαρχουν χιλιαδες-Παιδια μονο δυο!!!!!
<<Ξεχνας τι θυσιες εχω κανει εγω για σενα???>>
Ειναι οτι χειροτερο μπορεις να ακουσεις...
Εχεις γυναικα που ΔΕΝ ΣΤΑ ΠΡΗΖΕΙ και πας να χαλασεις το σπιτι σου????(εκτος κι αν τη συχαινεσαι,τοτε αλλαζει το πραμα).Δεν νοιωθεις τιποτα γι αυτη??Ασε το συμβατικο σεξ...ολοι γι αυτο μπουρδελιαζουμε....Αν της δειξεις το ενδιαφερον που της στερεις???
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ????????????ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ?????ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......
Σου ξαναλεω ομως οτι θα βλαστημας τη μικρη και την ζωη σου μαζι της!!!!!!!Μια γυναικα που ξερει οτι εισαι παντρεμενος με παιδια και κοιταζει να σε τυλιξει ειναι επικυνδυνη......
Μουνια υπαρχουν χιλιαδες-Παιδια μονο δυο!!!!!