Νέα

Θα χωρίζατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 491
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

angelkat

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
1
Φιλε απο την στιγμη που δεν εχεις προβλημα με την γυναι κα σου μην χωριζεις.Ολες ειναι το ιδιο μολις παντρευτουν χαλαρωνουν και κανουν τα ιδια μεχρι να δεσουν το γαιδαρο το τι μπορει να σου κανει μια γκομενα δεν λεγεται απο εκει και μετα ειδικα αν κανουν και κανα παιδι απο pse που το μονο που σκεφτεται ειναι πως να σε ικανοποιησει γινονται στοργικες μανουλες πουριτανες θεουσες μην πεσεις στην λουμπα θα χαλασεις τζαμπα το σπιτι σου.Περνα καλα δεν μπορεις να φανταστεις ποσο καλα μπορεις να περασεις......

genosse72

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
90
Πόντοι
0
φιλε μου ειμαι και εγω παντρεμενος....

εγω δεν θα σου πω τι να κανεις η τι να μην κανεις

δες ομως ποσο αμιληκτα ειναι τα μαθηματικα:

εστω οτι χωριζεις και ειναι ολα καλα και φευγεις απο το σπιτι σου και παντρευσαι την μικρα

Το σωτηριον ετος 2013  εσυ εισαι 35 η μικρα 24 τα παιδια σου 7 και 5

Το σωτηριον ετος 2023  εσυ θα εισαι 45 η μικρα 34 τα παιδια σου 17 και 15

πως θα εισαι στα 45 σου?

η μικρα παντως στα 34 θα σκιζει....

και αν γινει μαλακια τοτε πως θα τα βρεις με τα παιδια σου που θα ειναι 17 και 15

θα τους πεις συγγνωμη αγαπησα και εκανα μαλακία?

να δω τοτε ποιος θα κανει πραγματα για σενα που δεν θα εχει κανει κανενας αλλος ποτε

τοτε να σε δω

genosse72

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
90
Πόντοι
0
Όχι δεν χώρισα. Για δικούς μου λόγους. Προσπάθησα απλά να αλλάξω τη ζωή μου σε σχέση με εμένα. Το φιλοσόφισα λίγο παραπάνω σε σχέση με το τι κάνω εγώ για μένα και όχι τι περιμένω να κάνουν οι άλλοι. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός. Απλά πολλές φορές αυτά τα θέματα οδηγούν σε κατάθλιψη και θέλουν πολύ προσοχή! Απλά πιστεύω πως σε αυτή τη ζωή δεν είμαστε μόνοι μας. Και το να προσπαθούμε να κάνουμε καλό στον εαυτό μας δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε κακό σε άλλους... (Τέσπα το παρασοβάρεψα και αρχίζει να γίνεται μελό  :cheesy:)

φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα. ενα τραγικο γεγονος ηταν αυτο που εκανε το κλικ και διαπιστωσα οτι
δεν προκειται να ενδιαφερθει κανεις αν μου τυχαινε κατι αναλογο....το φλοσοφισα και εγω και κατεληξα στο ιδια
συμπερασματα

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Και εγω την αγαπησα και τη σεβαστηκα κυριως, αλλα απο την αλλη δεν θελω να μπω σε διαδικασιες διαζυγιου εντασεων και τσακωμων με τα παιδια. Στο σπιτι δεν εχω προβλημα, δεν υπαρχει κανενας ερωτας με τη γυναικα αλλα δεν μ ενοχλει, δεν ασχολειται δεν ασχολουμαι.

Αφού έχεις πάρει ήδη την απόφασή σου τι το ψάχνεις?
Διώξε τη μικρή και όποτε μπορείς ξενοπήδα χωρίς παράλληλες σχέσεις και μαλακίες.

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
Λοιπόν,
το 50% των ανθρώπων στην ελλάδα χωρίζει, σε κάποιες χώρες μάλιστα το ποσοστό φτάνει στο 70%
Αν λοιπόν εσύ δεν είσαι στο 50% τότε ποιός είναι;;
Συνεπώς χώρισε και άλλαξε τη σαπίλα στη ζωή σου. Οι γυναίκες είναι φίδια μην αρχίσεις ηλίθιες τήψεις προς τη γυναίκα σου και μαλακίες στη θέση σου όχι απλά θα στα φόραγε, όχι απλά θα σε σούταρε από τη ζωή της αλλά θα το εκανε και με τον ποιό σκληρό και εκδικηττικό και υποτιμητικό τρόπο όπως ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΞΕΡΟΥΝ.
Ακόμα μην κολλάς υπερ του δέοντος με τα παιδιά σου, δεν γαλουχείς τους διαδόχους της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας,  δεν έχεις και το παιδί της Ροζμαρρυ μην κάνεις τις τυπικές ελληνικές μαλακίες δηλαδή.
Τι θα γίνει μετά; Κανένας δεν ξέρει. Θα σε παρατήσει ΚΑΠΟΤΕ η άλλη; Ίσως, αλλά θα το έχεις ζήσει.
Μπορεί και εσύ να βρεις μια τρίτη ακόμα καλύτερη. Μύλος πάνε αυτά.
Η μόνη περίπτωση που θα σε συμβούλευα να μην χωρίσεις και να συμβιβαστείς με την τραγική ενδοοικογενειακή ζωή σου είναι
είτε να είσαι κακός γενικά με τις γυναίκες (δεν έχεις κύκλους, παρέες κτλ) και απλά ξεκωλοθηκες με την πιτσιρίκα
οπότε μην ρισκάρεις και καταλήξεις στον άσσο χωρίς επιλογές (αν και για να κρατάς διπλή σχέση χρόνια μόνο άχρηστος δεν φαίνεται να είσαι)
είτε να έχεις κάποιου είδους οικονομικά ζητήματα τα οποία σε περίπτωση χωρισμού να περιορίσουν δραματικά της επαγγελματικές και
οικονομικές επιλογές σου ή να μη σου επιτρέπουν να αρ4χίσεις κάτι νέο.
Ζήσε τη ζωή σου, κάνε ότι σε παίρνει να κάνεις.

ΥΓ και γράωψε τους χέστες Έλληνες στα παπάρια σου.
Αν δεν ήταν χέστες δε θα ήταν λούζερς
 ;)

YOLO

Επισκέπτης
Το θέμα είναι σοβαρό, δεν περιμένω να πάρω από εδω απάντήσεις, αλλα να ακούσω μια αλλη άποψη βρε αδερφε.

Πολλοι από εσάς εδώ είστε παντρεμένοι, όπως και εγώ. Οπότε πολλοί απο εσάς καταλαβαίνετε τι είναι ο έγγαμος βίος, να έχεις βαρεθεί τη γυναίκα σου, πιθανών να σ εχει βαρεθεί και αυτή, να μεγαλώνετε τα παιδιά, να κάνετε σεξ συμβατικά, να μην σας τα πρήζει όμως και να χετε βολευτεί.

Οι περισσοτεροι ξενοπηδησατε και πολλοί είχατε και γκομενες. Ετσι και εγώ τα εφτιαξα ενω ήμουν παντρεμένος, με μια μικροτερη μου που με ήθελε πριν παντρευτω αλλα τότε ήταν πολυ μικρη για να τη δω ερωτικα. Το πρόβλημα μ αυτην είναι ότι μ αγάπησε, έκανε πράγματα για μένα που ούτε η μάνα μου δεν έκανε. Τωρα δεν χρειαζεται να εξιστορώ καταστασεις και γεγονοτα, αλλα ενιωσα απο πλευρα της οτι ενιωθε την απολυτη αγαπη.Μειναμε χρονια μαζι

Μετα απο παρα πολλους και συχνους τσακωμους που ειχαμε το τελευταιο διαστημα επειδη ζηλευε και ήθελε να χωρίσω, μου είπε οτι μ αφηνει,μ αγαπαει οσο τιποτα αλλα δεν αντεχει αλλο αυτη τη κατασταση και να την ψαξω μοναχα αν θελω να μεινω μαζι της αποκλειστικα. Και εγω την αγαπησα και τη σεβαστηκα κυριως, αλλα απο την αλλη δεν θελω να μπω σε διαδικασιες διαζυγιου εντασεων και τσακωμων με τα παιδια. Στο σπιτι δεν εχω προβλημα, δεν υπαρχει κανενας ερωτας με τη γυναικα αλλα δεν μ ενοχλει, δεν ασχολειται δεν ασχολουμαι.

Εσεις τι θα κανατε?Δεκτες και οι σοβαρες απαντησεις και οι πλακες

Τύπε δεν υπάρχει αληθινή αγάπη
Μείνε με την οικογένειά σου

Η 24χρονη, εκτός του ότι είναι πιτσιρίκα και δεν ξέρει τι της γίνεται, απαιτεί από έναν 35ρη παντρεμένο με 2 παιδιά να διαλύσει την οικογένειά του, δλδ είναι ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ

Διώξε το διάολο απ τη ζωή σου και ζήσε ήρεμα με τα αξιολάτρευτα παιδιά σου και την αδιάφορη (θησαυρός!!!) γυναίκα σου

Κυνήγα μόνο να στρώσεις το οικονομικό και σε περιμένουν πολύ ωραίες μέρες
Γυναίκα που δέχεται το κέρατο αδιάφορα είναι καλύτερη κι από ΤΖΟΚΕΡ με ΤΖΑΚΠΟΤ.
Και θες να την αφήσεις για έναν δαίμονα με κτητικά ένστικτα που θα σου βγάλει την πίστη;

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Το θέμα είναι σοβαρό, δεν περιμένω να πάρω από εδω απάντήσεις, αλλα να ακούσω μια αλλη άποψη βρε αδερφε.

Πολλοι από εσάς εδώ είστε παντρεμένοι, όπως και εγώ. Οπότε πολλοί απο εσάς καταλαβαίνετε τι είναι ο έγγαμος βίος, να έχεις βαρεθεί τη γυναίκα σου, πιθανών να σ εχει βαρεθεί και αυτή, να μεγαλώνετε τα παιδιά, να κάνετε σεξ συμβατικά, να μην σας τα πρήζει όμως και να χετε βολευτεί.

Οι περισσοτεροι ξενοπηδησατε και πολλοί είχατε και γκομενες. Ετσι και εγώ τα εφτιαξα ενω ήμουν παντρεμένος, με μια μικροτερη μου που με ήθελε πριν παντρευτω αλλα τότε ήταν πολυ μικρη για να τη δω ερωτικα. Το πρόβλημα μ αυτην είναι ότι μ αγάπησε, έκανε πράγματα για μένα που ούτε η μάνα μου δεν έκανε. Τωρα δεν χρειαζεται να εξιστορώ καταστασεις και γεγονοτα, αλλα ενιωσα απο πλευρα της οτι ενιωθε την απολυτη αγαπη.Μειναμε χρονια μαζι

Μετα απο παρα πολλους και συχνους τσακωμους που ειχαμε το τελευταιο διαστημα επειδη ζηλευε και ήθελε να χωρίσω, μου είπε οτι μ αφηνει,μ αγαπαει οσο τιποτα αλλα δεν αντεχει αλλο αυτη τη κατασταση και να την ψαξω μοναχα αν θελω να μεινω μαζι της αποκλειστικα. Και εγω την αγαπησα και τη σεβαστηκα κυριως, αλλα απο την αλλη δεν θελω να μπω σε διαδικασιες διαζυγιου εντασεων και τσακωμων με τα παιδια. Στο σπιτι δεν εχω προβλημα, δεν υπαρχει κανενας ερωτας με τη γυναικα αλλα δεν μ ενοχλει, δεν ασχολειται δεν ασχολουμαι.

Εσεις τι θα κανατε?Δεκτες και οι σοβαρες απαντησεις και οι πλακες
Να πω και εγω τι πιστευω..γιατι δεν ειδα κανενα να το γραφει

Σαν πρωτη εντύπωση ίσως να έγραφα και εγώ τα ίδια με εσάς...

Βλέποντας όμως τι γράφει και τη κατάσταση συνοψίζω

Ο μεσιε...
Διχασμένη προσωπικότητα φίλε?

Επισκέπτης
Διχασμένη προσωπικότητα φίλε?

Μάλλον κλώνος τύπε

που μπήκε κατά λάθος με το ίδιο nick να απαντήσει στον εαυτό του και μόλις κατάλαβε τη μαλακία που κανε, το διέγραψε  :S

και πάνω που πίστευα ότι δεν υπάρχουν κλώνοι στο σαιτ...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Φίλε πριν αποφασίσεις αν θα χωρίσεις ή όχι κατσε και σκέψου για μια στιγμή αν ποτέ ζήτησες απο την γυναίκα σου να κάνετε τα ίδια πράγματα που έκανες με την πιτσιρίκα?
Απο κει ξεκίνα και να είσαι σίγουρος οτι θα βρεις την λύση.
Αλλα απο οτι σε κόβω είσαι ο κλασικος παντρεμένος που ποτέ δεν ζητάει απο την γυναίκα του τίποτα αλλο  εκτος απο τα κλασικα.  ;)

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Επειδη και εγω χωρισα πριν πολυ καιρο,-κατι χρονια- οταν εφυγα απο το σπιτι το εκανα επειδη δεν αντεχα αλλο που η τσουλα επαιρνε το μερος της μανας της και ηθελαν ολο λεφτα. ΟΜΩΣ. Δεν ειχα καμμια αλλη καβατζα, αλλα το εκανα επειδη ηξερα τι ηθελα. Δηλαδη δεν με πιεσαν καταστασεις και να την κανω για μια αλλη που με απειλησε οτι αν δεν χωρισω δεν θα την ξαναδω. Αρα φιλαρακο με λιγα λογια και καλα, η λυση ειναι μια: Καθεσαι και το σκεφτεσαι. Αφηνεις την γκομενα να συνεχισει τη ζωη της, χωριζεις αν πραγματικα αυτο θες και η συμβιωση μαζι με την συζυγο δεν ειναι καλη μπλα μπλα μπλα, και μενεις λιγο καιρο μονος να δεις τι θες. Αλλα την αποφαση σου πρεπει να την παρεις με καθαρο μυαλο. Μετα κανε οτι θες. Αλλα διεγραψε την γκομενα και μετα παρε τις αποφασεις σου.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πες αυτά και μετά ο παλιός θα σου πει την άποψη του.
Η οποία πάντως (συνοπτικά) είναι ότι αφού τα κάνεις όλα αυτά (χωρίσεις, την παντρευτείς, κλπ) θα αρχίσει η κατρακύλα με τη γκόμενα.

Η ζωή σου ΔΕΝ θα είναι όπως στο παρελθόν, που ήταν γκόμενα.
Εδω πιστευω ειναι η ουσια της υποθεσης...

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Φίλε πριν αποφασίσεις αν θα χωρίσεις ή όχι κατσε και σκέψου για μια στιγμή αν ποτέ ζήτησες απο την γυναίκα σου να κάνετε τα ίδια πράγματα που έκανες με την πιτσιρίκα?
Απο κει ξεκίνα και να είσαι σίγουρος οτι θα βρεις την λύση.
Αλλα απο οτι σε κόβω είσαι ο κλασικος παντρεμένος που ποτέ δεν ζητάει απο την γυναίκα του τίποτα αλλο  εκτος απο τα κλασικα.  ;)
Πιο σαφης δεν γινοτανε ρε μαγκα. Μπραβο...  
Οταν θες να παντρευτεις, κανεις ξηγημενες κουβεντες απο την αρχη. θελω αυτο και αυτο και αυτο.μαρεσει αυτο το αλλο. Αν δεν θαμου το κανεις, τοτε ποιος ο σκοπος να παντρευτουμε? μονο για να κανουμε παιδια και να σε ταιζω και να μου τα τρως? Δεν γινεται. Αρα ξηγιεσαι απο την αρχη και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Οπως και εσυ οφειλεις να ακουσεις τι αρεσει σε εκεινην και να της τα κανεις.

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Like
0
ΥΓ και γράωψε τους χέστες Έλληνες στα παπάρια σου.
Αν δεν ήταν χέστες δε θα ήταν λούζερς
δεν είναι χέστες. οικογενιάρχεις είναι. (όλα και λιγότεροι...δυστυχώς :'()
εσύ πρέπει να'σε πολύ πονεμένος από τις γυναίκες για να λες όλα αυτά που είπες.Ψάξε, σε τη κάνεις λάθος, και με ρίχνεις όλα στους άλλος.
και την αδιάφορη (θησαυρός!!!) γυναίκα σου
μέγα λάθος! ο άνθρωπος είναι αδιάφορος μόνο όταν δεν τρέφει αισθήματα για άλλον.
Ποτέ ένας άνθρωπος που αγαπά δεν θα'ναι αδιάφορος!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
δεν είναι χέστες. οικογενιάρχεις είναι. (όλα και λιγότεροι...δυστυχώς :'()
εσύ πρέπει να'σε πολύ πονεμένος από τις γυναίκες για να λες όλα αυτά που είπες.Ψάξε, σε τη κάνεις λάθος, και με ρίχνεις όλα στους άλλος.μέγα λάθος! ο άνθρωπος είναι αδιάφορος μόνο όταν δεν τρέφει αισθήματα για άλλον.
Ποτέ ένας άνθρωπος που αγαπά δεν θα'ναι αδιάφορος!

Σε εμένα αναφέρεσαι; Τι είπα ως προς τις γυναίκες με το οποίο διαφωνείς;
Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με τις γυναίκες. Αλλωτε νε έχουν γαμήσει, άλλωτε τις έχω γαμήσει δατς λαιφ,
και αυτό θα εξακολουθήσει να συμβαίνει μέχρι είτε να βρω τη γυναίκα της ζωής μου είτε να μείνω στον άσσο απαξ και δια παντώς,
βέβαια μπορεί στο βάθος της ψυχής μου να υπάρχει κάτι ανεκπλήρωτο, μια σιτεμένη πόρνη σαν εσένα μπορεί να ξέρει καλύτερα...

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Like
0
ναι. ξέρω.
μην αρχίσεις ηλίθιες τήψεις προς τη γυναίκα σου και μαλακίες στη θέση σου όχι απλά θα στα φόραγε, όχι απλά θα σε σούταρε από τη ζωή της αλλά θα το εκανε και με τον ποιό σκληρό και εκδικηττικό και υποτιμητικό τρόπο όπως ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΞΕΡΟΥΝ.
όποιος έχει μάτια, βλέπει.
οποιος έχει μυαλό, σκέφτεται.
τα είπες όλα μόνος σου. ;)

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ε αυτό ισχύει, τι να κάνουμε τώρα; Κάποια πράγματα ισχύουν. Να μην το πούμε δηλαδή να εθελοτυφλούμε;
πχ η γυναίκα άμα φύγει έφυγε ΣΕ ΣΒΗΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ, υπάρχει εδώ συναίσθημα; οχι.
ο άντρας παίζει και να γυρίσει.
η γυναίκα θα σε αφήσει στον άσσο άμα λάχει στο μουνί της,
θα γαμιέται με τον γκόμενο με τον πιο κυνικό τρόπο, ο μαλακούλης ο άνδρας είναι και ψυχοπονιάρης
γενικά είναι ψυχρός εκτελεστής η γυναίκα μόλις τα μετρήσει και τα αποφασίσει όχι απλά σε σφάζει επαγγελματικά αλλά παίζει και με το θύμα της σα γάτα
αυτή είναι η εμπειρική διαπίστωση στην οποία θα κατέληγε ο κάθε αντικειμενικός παρατηρητής...
αλλά τι κάθομαι τώρα και γράφω με εκδιδόμενες που διαφημίζουν την οικογενειακή ηθική
και τη μετριοπάθεια  :headbang:
μπορεί και να σου έταξε κανένας να σε "ξεγράψει" αλλά να σε πούλησε και να βγάζεις απωθημένα, ποιός ξέρει.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ε αυτό ισχύει, τι να κάνουμε τώρα; Κάποια πράγματα ισχύουν. Να μην το πούμε δηλαδή να εθελοτυφλούμε;
πχ η γυναίκα άμα φύγει έφυγε ΣΕ ΣΒΗΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ, υπάρχει εδώ συναίσθημα; οχι.
ο άντρας παίζει και να γυρίσει.
η γυναίκα θα σε αφήσει στον άσσο άμα λάχει στο μουνί της,
θα γαμιέται με τον γκόμενο με τον πιο κυνικό τρόπο, ο μαλακούλης ο άνδρας είναι και ψυχοπονιάρης
γενικά είναι ψυχρός εκτελεστής η γυναίκα μόλις τα μετρήσει και τα αποφασίσει όχι απλά σε σφάζει επαγγελματικά αλλά παίζει και με το θύμα της σα γάτα
αυτή είναι η εμπειρική διαπίστωση στην οποία θα κατέληγε ο κάθε αντικειμενικός παρατηρητής...
αλλά τι κάθομαι τώρα και γράφω με εκδιδόμενες που διαφημίζουν την οικογενειακή ηθική
και τη μετριοπάθεια  :headbang:
μπορεί και να σου έταξε κανένας να σε "ξεγράψει" αλλά να σε πούλησε και να βγάζεις απωθημένα, ποιός ξέρει.

Δυστυχώς αυτό ισχύει...όχι μόνο στο γάμο...μετά λένε οτι οι άντρες είμαστε αναίσθητοι....

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Like
0
Ιεραπόστολε, εγώ λέω μόνο αυτό που βλέπω. Και αυτό που λέει ένας άντρας, πληγωμένος,για τις γυναίκες, τα ίδια λένε και κάποιες, πληγωμένες, φίλες μου.Για τους άντρες.
Αλλά ποτέ δεν φταίει μόνο ένας. Γι'αυτό δεν υποστηρίζω ούτε τον άντρα, ούτε γυναίκα, μόνο και μόνο για το φύλο...αλλα ανάλογα με τις πράξεις.
Εσύ βγάζεις  πόνο. Ακόμα και με τον τρόπο που μιλάς σ'μενα.
Αλλά ένας άνθρωπος που δεν έχει βιώσει την εμπειρία του γαμου, δεν ΄ξερω αν μπορεί να γίνει σύμβουλος σε αυτη την περίπτωση.
εδώ, πραγματικά, δεν κατάλαβα τπτ :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom