Νέα

Θα χωρίζατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 493
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε....
Παντρεύτηκες γιατί "αυτή σου έκαστε"...
Έκανες οικογένεια "κατά λάθος" και από συμβιβασμό...(εγκυμοσύνη στο 6μηνο)
Έκανες εξωσυζυγική σχέση στα 30 με 18χρονη...
Θεωρείς πως μια γκόμενα (στα 24 τώρα) που αντικειμενικά στόχος της (σαν μακροχρόνια ερωμένη) είναι να πάρει την θέση της γυναίκας σου και να γίνει επίσημη, αξίζει περισσότερο από την νυν γυναίκα σου-πρώην γκόμενα σου και πως πρέπει -ίσως- να επιβραβευτεί για όσα λες πως έκανε για σένα (ενώ σίγουρα ξέρεις πως δεν τα έκανε από αλτρουισμό, εκτός κι αν είναι η μετενσάρκωση της Μητέρας Τερέζας)

Είσαι από την αρχή σε λάθος βάση !
Και το λάθος ΔΕΝ διορθώνεται με λάθος !
Νόμος !
Υ.Γ.
Δεν μπαίνω καν σε λεπτομέρειες και σχόλια που έκανες "...αγαπάω τα παιδιά μου..." γιατί θα ακουστώ και σκληρός και δεν χρειάζεται.

Ο Κώστας τα γράφει ωραία. Βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου πρώτα, πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου.

Και για να μην ξεχνιόμαστε - στην πορία κανόνισε να γαμάς τακτικά (όχι σχέσεις) για να έχεις κεφάλι καθαρό απο καύλες. Κάντο ενσυνείδητα όμως.

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Χωρίζουν όσοι ΔΕΝ έχουν προβλήματα.

Όταν έχεις προβλήματα και είσαι στο χαράκωμα δεν χωρίζεις.

Οι γκόμενες υπάρχουν για μην χαλάσεις το σπίτι σου (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό)

Σε 6 μήνες η νέα γυναίκα (η πρώην γκόμενα) θα είναι όπως η παλιά γυναίκα.

Νομίζω ΕΓΩ.

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Like
0
"πως μπορει μια τετοια κοπελα να εχει αποψη περι του θεματοςεφοσον και αυτη μεσα στο τελμα παραμενει κολλημενη, πως μπορει να πεισει καποιον για το αντιθετο..."
Αν κρινει απο τον εαυτο της, οτι εχει καταστραφει συναισθηματικα, δεκτον, αλλα πως μπορει να πεισει καποιους οι οποιοι ειναι το ιδιο κατεστραμενοι συναισθηματικα ή ηθελημενα ουδετεροι...
εσύ ποιός είσαι για με κρίνεις? ο Θεος? κοίτα τον εαυτό σου, που μπορεί θα'σε χίλιες φορές χειρότερους(εδώ που τα λέμε, κρίνουν συνίθως αυτή που είναι και χειρότεροι), δεν σε αφορά κι'ολας η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου ζωη, το *γιατι* και *πως*.
Το ποστ μου δεν ήταν για σενα. Προσπέρασε, ξεκόλλα.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ένας παντρεμένος με παιδιά αλλά που δεν έχει περάσει την ίδια κατάσταση μπορεί να δώσει στον συγκεκριμένο συμβουλες ?
γιατί ο παντρεμένος τουλάχιστων έχει την εμπειρία γάμου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χωρίζουν όσοι ΔΕΝ έχουν προβλήματα.

Όταν έχεις προβλήματα και είσαι στο χαράκωμα δεν χωρίζεις.

Οι γκόμενες υπάρχουν για μην χαλάσεις το σπίτι σου (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό)

Σε 6 μήνες η νέα γυναίκα (η πρώην γκόμενα) θα είναι όπως η παλιά γυναίκα.

Νομίζω ΕΓΩ.
και χειροτερη τυπε :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εσύ ποιός είσαι για με κρίνεις? ο Θεος? κοίτα τον εαυτό σου, που μπορεί θα'σε χίλιες φορές χειρότερους(εδώ που τα λέμε, κρίνουν συνίθως αυτή που είναι και χειρότεροι), δεν σε αφορά κι'ολας η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου ζωη, το *γιατι* και *πως*.
Το ποστ μου δεν ήταν για σενα. Προσπέρασε, ξεκόλλα.γιατί ο παντρεμένος τουλάχιστων έχει την εμπειρία γάμου.

κοίτα όσο αφορά την μικρή του τύπου μόνο και μόνο που καταδέχεται να κάνει παιχνίδι με παντρεμένο δεν θέλει και πολύ φαντασία να καταλάβεις ότι είναι κουφαλίτσα και δεν έχει μέσα της και όχι ότι ποιο καλό υπάρχει...
εσύ θα το έκανες ποτέ ?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 Διάβασα με προσοχή ένα νήμα, που κάποιος ρωτούσε αν έπρεπε να χωρίσει κι είπα να ανοίξω αυτό το θρεντ...

Πείτε ό,τι σας εκνευρίζει στις γυναικες σας, γκόμενές σας, αρραβωνιαστικές σας...
Συμπεριφορές, πράγματα που φορανε, οτιδήποτε!

Ρίχτε τα!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
το χειρότερο που μπορεί να μου κάνει μια γκόμενα είναι να βάλει εμένα πάνω από τον εγωισμό της ..(έντιτ για ποιο σωστά)
θα την σιχαθώ 100%  :boobies:
ξέρω ακούγετε τρελό  :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

" Αγάπη μου σε πειράζει να έρθει και η μαμά μου διακοπές? Ειναι πτωμα η καημένη να μην μείνει και μόνη της στην ΑΘήνα..."

Σκέψη...

( .... Ναι με πειράζει. Να την πάρει η αδερφή σου μαζί της που της έχει μεγαλύτερη υποχρέωση. Της κράταγε τα παιδιά όλον τον χειμωνα. Εμείς μια φορά την χρειαστηκαμε κι έκανε την άρρωστη η κάργια...)

Τελική απάντηση που ξεφουρνίζεται με κατεβασμένα μούτρα για να το καταλάβει....

" Α ξέρεις αγάπη μου εγω δεν θα πάω φέτος διακοπές, έχω πάρα πολύ δουλειά, αν θέλεις πάρε τη μαμά σου και πήγαινε όπου θες...."

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το χειρότερο που μπορεί να μου κάνει μια γκόμενα είναι να βάλει εμένα πάνω από την αξιοπρέπεια της ..
θα την σιχαθώ 100%  :boobies:
ξέρω ακούγετε τρελό  :grin:
με ελλεεινιδα αυτο ειναι σπανιο τυπε :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

"Έλα μωρε... Πάλι σεξ? Χτες δεν κάναμε?"

Σκέψη...

" Και τι έχει μωρή ο πούτσος μου? χρονοδιακόπτη να σηκώνεται δυο φορές την εβδομάδα? "

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
  "Έλα μωρε... Πάλι σεξ? Χτες δεν κάναμε?"

Σκέψη...

" Και τι έχει μωρή ο πούτσος μου? χρονοδιακόπτη να σηκώνεται δυο φορές την εβδομάδα? "

το νου σου όλο στο  :zfuck: βλέπω το έχεις πατουσολάγνε ε  ?  :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Να σου σπάει τις μπάλες ασταμάτητα, ζητώντας αναφορές για το που είσαι και με ποιους, τι ώρα θα γυρίσεις σπίτι, να σε παίρνει τηλέφωνο κάθε μισή ώρα και να σε ρωτάει τα ίδια και τα ίδια λες και θα σου συμβούν κοσμοϊστορικά γεγονότα σε 30 μόλις λεπτά, να σε ζαλίζει τα παπάρια κάθε φορά που μιλάς με κάποια άλλη κοπέλα, να έρχεται σαν τσιμπούρι κάθε φορά που βγαίνεις με την αντροπαρέα και φυσικά να θέλει να πάτε διακοπές μαζί....
Τότε χωρίζεις....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Να σου σπάει τις μπάλες ασταμάτητα, ζητώντας αναφορές για το που είσαι και με ποιους, τι ώρα θα γυρίσεις σπίτι, να σε παίρνει τηλέφωνο κάθε μισή ώρα και να σε ρωτάει τα ίδια και τα ίδια λες και θα σου συμβούν κοσμοϊστορικά γεγονότα σε 30 μόλις λεπτά, να σε ζαλίζει τα παπάρια κάθε φορά που μιλάς με κάποια άλλη κοπέλα, να έρχεται σαν τσιμπούρι κάθε φορά που βγαίνεις με την αντροπαρέα και φυσικά να θέλει να πάτε διακοπές μαζί....
Τότε χωρίζεις....
χαχαχαχα true story !

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
  " Αυτή η καριόλα του 3ου... τι ξεκώλι... και καθόλου γούστο.... σαν πουτάνα ντυνεται..."

Σκέψη...

( Ναι αλλά έχει μια κωλάρα....)  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Stories

Νέο!