Νέα

Θα χωρίζατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 491
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τυπε του αρεσει να τον καβαλανε και νατον σηκωνουν στα χερια :rolleyes:

κατάλαβα θέλει κάτι σαν την γυναικα του bbwlover... :2funny:

Πρωτα το χρήμα αγαπητέ. Τα δυο καλύτερα πράγματα στη γη είναι το χρήμα και το γαμήσι.

Και με αυτή τη σειρά.

έχεις αξίες  :2funny:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
 Διάβασα με προσοχή ένα νήμα, που κάποιος ρωτούσε αν έπρεπε να χωρίσει κι είπα να ανοίξω αυτό το θρεντ...

Πείτε ό,τι σας εκνευρίζει στις γυναικες σας, γκόμενές σας, αρραβωνιαστικές σας...
Συμπεριφορές, πράγματα που φορανε, οτιδήποτε!

Ρίχτε τα!
για πολλους και διαφορους λογους...

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Like
0
κοίτα όσο αφορά την μικρή του τύπου μόνο και μόνο που καταδέχεται να κάνει παιχνίδι με παντρεμένο δεν θέλει και πολύ φαντασία να καταλάβεις ότι είναι κουφαλίτσα και δεν έχει μέσα της και όχι ότι ποιο καλό υπάρχει...
εσύ θα το έκανες ποτέ ?
δεν ξέρω. είναι πολύ λάθος το να προσπαθείς να χωρίσεις ζευγάρι, πως μάλλον ζευγάρι με παιδιά.
αλλά η κοπέλα δεν έχει δικά της παιδιά και δεν ξέρει πως είναι...της ενδιαφέρει μονο τα *θελω* της.
δεν καταλαβαίνω όμως, γιατί αυτή είναι *κουφαλίτσα*,εκείνος, δλδ., τη είναι? Στο κάτω-κατω η κοπέλα είναι ελέυθερη, εκείνος είναι που απατά τη γυναίκα του. Κρίνετε τις γυναίκες και δεν κοιτάτε τον εαυτό σας ΚΑΘΟΛΟΥ, μετά σας φταίμε εμεις!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

" Γιατί δεν τρως? Δεν σου αρέσει το φαί της μαμάς μου?"

Σκέψη....

( Όχι δεν μου αρέσει. Μια μαλακία είναι. Το χει μουρλάνει στο λάδι και στο αλάτι )

Τι βγαινει...

- Δεν πεινάω...

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Aυτο που εχω δει εγω ειναι οτι καποιες γυναικες κολλανε ασχημα οταν ο αλλος ειναι παντρεμενος (παιζουν και αλλα πχ να ειναι αρρωστος, να φυγει στο εξωτερικο κλπ). Η εξηγηση που δινω ειναι οτι δεν θα τον εχουν ποτε και γιαυτο απελευθερωνονται απο εμποδια, δεν κινδυνευουν, γιαυτο ειναι παντα δοτικες σε βαθμο τρελας. Το παιχνιδι αυτο, του να θελουν καποιον που δεν μπορουν να εχουν 100%, καθως και το αυτομαστιγωμα που φερνει, ειναι αυτο που πραγματικα γουσταρουν οχι τον αντρα. Οταν ληξει η δεσμευση του αλλου 9 στις δεκα φορες το παιχνιδι δεν εχει πια ενδιαφερον και πανε για αλλα.

Οσον αφορα το διαζυγιο καθοτι χωρισμενος, εχω να πω το εξης...Αν καποιος φιλος κοιταει την γυναικα και σκεφτεται "ωχ θεε μου τι θα κανω με αυτη οταν μεγαλωσουν τα παιδια?" ας χωρισει καλυτερα, ειναι καλυτερο για ολους. Τα παιδια θα ειναι μια χαρα εφοσον παραμεινεις ενεργα στην ζωη τους και εισαι διπλα τους. Γυναικες υπαρχουν, και αν δεν ειναι η μικρη, θα ειναι η αλλη και μετα καποια αλλη κλπ

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
  "Έλα μωρε... Πάλι σεξ? Χτες δεν κάναμε?"

Σκέψη...

" Και τι έχει μωρή ο πούτσος μου? χρονοδιακόπτη να σηκώνεται δυο φορές την εβδομάδα? "

τυπε εχεις δικιο.για ενα παραξενο λογο  :think:  στις γυναικες απο πρωην κομμουνιστικα καθεστωτα αυτο δεν συμβαινει ποτε,και ειναι παντα ετοιμες.
συμπερασμα.ο κομμουνισμος ανεβαζει την λιμπιντο  :rockon:

Επισκέπτης
με εκνευριζει η απαντηση " εχω πονοκεφαλο " και η ερωτηση " μ' αγαπας ; "

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Να σου σπάει τις μπάλες ασταμάτητα, ζητώντας αναφορές για το που είσαι και με ποιους, τι ώρα θα γυρίσεις σπίτι, να σε παίρνει τηλέφωνο κάθε μισή ώρα και να σε ρωτάει τα ίδια και τα ίδια λες και θα σου συμβούν κοσμοϊστορικά γεγονότα σε 30 μόλις λεπτά, να σε ζαλίζει τα παπάρια κάθε φορά που μιλάς με κάποια άλλη κοπέλα, να έρχεται σαν τσιμπούρι κάθε φορά που βγαίνεις με την αντροπαρέα και φυσικά να θέλει να πάτε διακοπές μαζί....
Τότε χωρίζεις....

τυπε γιατι να κανεις σχεση τοτε;  :think:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

" Όπως έρχεσαι δεν περνάς να πάρεις και τη μαμά μου?"

(Είναι ανάγκη να μας κουβαληθεί πάλι η καργια?)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
με εκνευριζει ο ανταγωνισμος που εχουν μεταξυ τους... :S
π.χ. βλεπεις καμμια αλλη γκομενα στο δρομο,σε τσακωνει που κοιτας αλλη κ σου λεει:''τι,σου αρεσει αυτη?? :rolleyes: :rolleyes:...δεν βλεπεις που εχει κυτταριτιδα/μεγαλο κωλο/χοντρα μπουτια/στραβο αυτι/ξεβαμμενη ριζα κτλ κτλ'' μαλακιες τουμπανα...αει σιχτιρ...εκει ειναι που πρεπει να της πεις:''αγαπη μου τα βυζια της κοιταγα κ ναι θα την γαμουσα ανετα...'' :grin: :grin:

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
δεν ξέρω. είναι πολύ λάθος το να προσπαθείς να χωρίσεις ζευγάρι, πως μάλλον ζευγάρι με παιδιά.
αλλά η κοπέλα δεν έχει δικά της παιδιά και δεν ξέρει πως είναι...της ενδιαφέρει μονο τα *θελω* της.
δεν καταλαβαίνω όμως, γιατί αυτή είναι *κουφαλίτσα*,εκείνος, δλδ., τη είναι? Στο κάτω-κατω η κοπέλα είναι ελέυθερη, εκείνος είναι που απατά τη γυναίκα του. Κρίνετε τις γυναίκες και δεν κοιτάτε τον εαυτό σας ΚΑΘΟΛΟΥ, μετά σας φταίμε εμεις!

ΔΙΚΙΟ 100000+  :rockon: :rockon: :rockon:

Το να κάνεις μια ξεπέτα, δεν είναι έγκλημα.

Το να κολήσεις είναι. Για μένα πάντα.
ΕΓΩ.

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Aυτο που εχω δει εγω ειναι οτι καποιες γυναικες κολλανε ασχημα οταν ο αλλος ειναι παντρεμενος (παιζουν και αλλα πχ να ειναι αρρωστος, να φυγει στο εξωτερικο κλπ). Η εξηγηση που δινω ειναι οτι δεν θα τον εχουν ποτε και γιαυτο απελευθερωνονται απο εμποδια, δεν κινδυνευουν, γιαυτο ειναι παντα δοτικες σε βαθμο τρελας. Το παιχνιδι αυτο, του να θελουν καποιον που δεν μπορουν να εχουν 100%, καθως και το αυτομαστιγωμα που φερνει, ειναι αυτο που πραγματικα γουσταρουν οχι τον αντρα. Οταν ληξει η δεσμευση του αλλου 9 στις δεκα φορες το παιχνιδι δεν εχει πια ενδιαφερον και πανε για αλλα.

Οσον αφορα το διαζυγιο καθοτι χωρισμενος, εχω να πω το εξης...Αν καποιος φιλος κοιταει την γυναικα και σκεφτεται "ωχ θεε μου τι θα κανω με αυτη οταν μεγαλωσουν τα παιδια?" ας χωρισει καλυτερα, ειναι καλυτερο για ολους. Τα παιδια θα ειναι μια χαρα εφοσον παραμεινεις ενεργα στην ζωη τους και εισαι διπλα τους. Γυναικες υπαρχουν, και αν δεν ειναι η μικρη, θα ειναι η αλλη και μετα καποια αλλη κλπ

ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι είναι. Και  χωρίς σάλτσες.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
με εκνευριζει ο ανταγωνισμος που εχουν μεταξυ τους... :S
π.χ. βλεπεις καμμια αλλη γκομενα στο δρομο,σε τσακωνει που κοιτας αλλη κ σου λεει:''τι,σου αρεσει αυτη?? :rolleyes: :rolleyes:...δεν βλεπεις που εχει κυτταριτιδα/μεγαλο κωλο/χοντρα μπουτια/στραβο αυτι/ξεβαμμενη ριζα κτλ κτλ'' μαλακιες τουμπανα...αει σιχτιρ...εκει ειναι που πρεπει να της πεις:''αγαπη μου τα βυζια της κοιταγα κ ναι θα την γαμουσα ανετα...'' :grin: :grin:

έχω φίλο που δεν τον αφήνει η δικιά του ούτε τσόντες να δει γιατί (και καλά) ζηλεύει... :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 " Μπορείς να πάρεις τα παιδιά από το σχολείο? Σχολάνε στις 4.00 και δεν προλαβαίνω να τα πάρω!"

( Όχι δεν μπορώ μωρή! Ξέρεις πως είμαι 50 χιλιόμετρα μακριά και με παίρνεις στις τρεισίμισι το μεσημέρι να πάω να παρω τα παιδιά? ήμαρτον! Αει στο διάολο τσακίσου να πας να τα πάρεις εσύ.)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom