Νέα

Θα χωρίζατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 491
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
έχω φίλο που δεν τον αφήνει η δικιά του ούτε τσόντες να δει γιατί (και καλά) ζηλεύει... :2funny:

τυπε μπορει να κανει την δουλεια του λεγοντας οτι βλεπει τις τσοντες για να κοροϊδευει τις γκομενες."κοιτα τι μεγαλα,ψευτικα,κακογουστα βυζια που εχουν",
η,"ρε πουστη μου,ειναι ολες γεματες τατουαζ,δεν την θελω την γυναικα ετσι"  :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
με εκνευριζει ο ανταγωνισμος που εχουν μεταξυ τους... :S
π.χ. βλεπεις καμμια αλλη γκομενα στο δρομο,σε τσακωνει που κοιτας αλλη κ σου λεει:''τι,σου αρεσει αυτη?? :rolleyes: :rolleyes:...δεν βλεπεις που εχει κυτταριτιδα/μεγαλο κωλο/χοντρα μπουτια/στραβο αυτι/ξεβαμμενη ριζα κτλ κτλ'' μαλακιες τουμπανα...αει σιχτιρ...εκει ειναι που πρεπει να της πεις:''αγαπη μου τα βυζια της κοιταγα κ ναι θα την γαμουσα ανετα...'' :grin: :grin:

:thumbsup:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Εμμμ....υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να μην έχει κάνει ποτέ σχέση?Αλλιώς πως θα έχεις γνώμη πάνω στο θέμα?

οχι τυπε,εννοουσα το οτι ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα,ειναι καλυτερα να μην κανεις σχεση.οπως το ειπες.η μαλλον να κανεις σχεση χωρις να περιμενεις τιποτα (καλο)  :S

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
τυπε μπορει να κανει την δουλεια του λεγοντας οτι βλεπει τις τσοντες για να κοροϊδευει τις γκομενες."κοιτα τι μεγαλα,ψευτικα,κακογουστα βυζια που εχουν",
η,"ρε πουστη μου,ειναι ολες γεματες τατουαζ,δεν την θελω την γυναικα ετσι"  :grin:
Ή "Κοίτα ανηθικότητα...η άλλη τον παίρνει από πίσω...τσ τσ τσ...." και από μέσα του σκέφτεται..."μόνο εσύ μωρή δεν δίνεις κώλο"

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

και με τι δικαιολογία θα τον παίζει ρε τύπε αν είναι έτσι ?  :2funny:
εκτός και αν φωνάξει τον τύπο από δίπλα για αλληλομαλακία  :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
οχι τυπε,εννοουσα το οτι ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα,ειναι καλυτερα να μην κανεις σχεση.οπως το ειπες.η μαλλον να κανεις σχεση χωρις να περιμενεις τιποτα (καλο)  :S

Κοίτα, για να είμαστε και σοβαροί, ποτέ δεν προγραμματίζεις το που θα βγει μια γνωριμία...μπορεί να γνωρίσεις κάποια και να γίνει κάτι για μια φορά, μπορεί να σου αρέσει ή να έχει κάτι που σε τραβάει και να μείνεις παραπάνω....ε, από κει και πέρα κανονίζεις την πορεία σου...στο χέρι του καθενός είναι....

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Ή "Κοίτα ανηθικότητα...η άλλη τον παίρνει από πίσω...τσ τσ τσ...." και από μέσα του σκέφτεται..."μόνο εσύ μωρή δεν δίνεις κώλο"

τυπε οι ελληνιδες ειναι ολες καλα κοριτσια,δεν κανουν τετοια  :grin:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Κοίτα, για να είμαστε και σοβαροί, ποτέ δεν προγραμματίζεις το που θα βγει μια γνωριμία...μπορεί να γνωρίσεις κάποια και να γίνει κάτι για μια φορά, μπορεί να σου αρέσει ή να έχει κάτι που σε τραβάει και να μείνεις παραπάνω....ε, από κει και πέρα κανονίζεις την πορεία σου...στο χέρι του καθενός είναι....

πιστευω οτι θα συμφωνησεις στο οτι στο τριμηνο εχουν φανει οσα πρεπει να φανουν,και εχουν βεβαια σημασια για το μελλον της σχεσης.καποιοι λενε και στον μηνα,αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο τυπε   :sunglasses:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

Συνημμένα

• menegaki44-latsios-in1.jpg
    menegaki44-latsios-in1.jpg
    92,8 KB · Εμφανίσεις: 58

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Στο 80% των περιπτώσεων είναι το σπάσιμο αρχιδιών! Με οποιοδήποτε τρόπο!
Επίσης, ένα άλλο μεγάλο ποσοστό πρέπει να είναι στο γεγονός ότι οι σημερινές γυναίκες έχουν μια γλωσσάρα ΝΑ!!! Εγώ θυμάμαι τον πατέρα μου με την μάνα μου να έχουν τσακωθεί, αλλά ποτέ δεν τον αποκάλεσε "μαλάκα" ή "παλιοπούστη" ή "άντε γαμήσου" η μάνα μου. Ούτε ο πατέρας μου "πουτάνα" ή "ξεκωλιάρα" ή "σάλτα πηδήξου μωρή"!!! Κάτι που δεν ακούω από άντρες, αλλά το ακούω από γυναίκες.

Εμένα κάποτε η κοπέλα μου, σε έναν καυγά με αποκάλεσε "μαλάκα"!!! Εκείνη την στιγμή μου ήρθε να την σκοτώσω αλλά επειδή ακριβώς ήταν σοβαρό το θέμα και εκείνη την στιγμή ακόμα και μπάτσα να έτρωγε δεν θα το καταλάβαινε, έκανα κάτι άλλο! Άφησα να περάσει καιρός και κάποια μέρα που είμασταν στις γλύκες μετά το γαμήσι στο κρεβάτι, της το είπα! Της θύμισα δηλαδή το περιστατικό, έτσι στα ξεκάρφωτα κι ενώ ήμασταν αγκαλίτσα, και της είπα ότι την επόμενη φορά που θα ΤΟΛΜΗΣΕΙ να με αποκαλέσει έτσι, θα φάει καρατιά στην μούρη κι ότι πάρω... δόντια, μύτες, χείλια, μάτια...!!! Κι ακριβώς επειδή ήμασταν σε φάση γούτσου-γούτσου, το πήρε μεταξύ σοβαρού κι αστείου και αφού το επεξεργάστηκε λίγο, γυρίζει και μου λέει "χεχε, καλά βρε μωράκι μου, αλήθεια τώρα μου λες;". Και της απαντάω με χαμόγελο "ΜΑ την αλήθεια σου μιλάω, έχεις τον λόγο της αντρικής μου τιμής!!!".

Δεν δόθηκε συνέχεια και δεν ξέρω πως το επεξεργάστηκε τελικά, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι έχουν περάσει χρόνια, έχουμε τσακωθεί ακόμη χειρότερα από εκείνη την φορά, αλλά δεν με έχει βρίσει ΠΟΤΕ από τότε!!!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
πιστευω οτι θα συμφωνησεις στο οτι στο τριμηνο εχουν φανει οσα πρεπει να φανουν,και εχουν βεβαια σημασια για το μελλον της σχεσης.καποιοι λενε και στον μηνα,αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο τυπε   :sunglasses:

Δεν νομίζω να είναι θέμα χρόνου...στον πρώτο καυγά έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο!!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Επίσης, ένα άλλο μεγάλο ποσοστό πρέπει να είναι στο γεγονός ότι οι σημερινές γυναίκες έχουν μια γλωσσάρα ΝΑ!!! Εγώ θυμάμαι τον πατέρα μου με την μάνα μου να έχουν τσακωθεί, αλλά ποτέ δεν τον αποκάλεσε "μαλάκα" ή "παλιοπούστη" ή "άντε γαμήσου" η μάνα μου. Ούτε ο πατέρας μου "πουτάνα" ή "ξεκωλιάρα" ή "σάλτα πηδήξου μωρή"!!! Κάτι που δεν ακούω από άντρες, αλλά το ακούω από γυναίκες.

Εμένα κάποτε η κοπέλα μου, σε έναν καυγά με αποκάλεσε "μαλάκα"!!! Εκείνη την στιγμή μου ήρθε να την σκοτώσω αλλά επειδή ακριβώς ήταν σοβαρό το θέμα και εκείνη την στιγμή ακόμα και μπάτσα να έτρωγε δεν θα το καταλάβαινε, έκανα κάτι άλλο! Άφησα να περάσει καιρός και κάποια μέρα που είμασταν στις γλύκες μετά το γαμήσι στο κρεβάτι, της το είπα! Της θύμισα δηλαδή το περιστατικό, έτσι στα ξεκάρφωτα κι ενώ ήμασταν αγκαλίτσα, και της είπα ότι την επόμενη φορά που θα ΤΟΛΜΗΣΕΙ να με αποκαλέσει έτσι, θα φάει καρατιά στην μούρη κι ότι πάρω... δόντια, μύτες, χείλια, μάτια...!!! Κι ακριβώς επειδή ήμασταν σε φάση γούτσου-γούτσου, το πήρε μεταξύ σοβαρού κι αστείου και αφού το επεξεργάστηκε λίγο, γυρίζει και μου λέει "χεχε, καλά βρε μωράκι μου, αλήθεια τώρα μου λες;". Και της απαντάω με χαμόγελο "ΜΑ την αλήθεια σου μιλάω, έχεις τον λόγο της αντρικής μου τιμής!!!".

Δεν δόθηκε συνέχεια και δεν ξέρω πως το επεξεργάστηκε τελικά, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι έχουν περάσει χρόνια, έχουμε τσακωθεί ακόμη χειρότερα από εκείνη την φορά, αλλά δεν με έχει βρίσει ΠΟΤΕ από τότε!!!

Καρατιά στη μούρη λέει!!!!Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Να σου σπάει τις μπάλες ασταμάτητα, ζητώντας αναφορές για το που είσαι και με ποιους, τι ώρα θα γυρίσεις σπίτι, να σε παίρνει τηλέφωνο κάθε μισή ώρα και να σε ρωτάει τα ίδια και τα ίδια λες και θα σου συμβούν κοσμοϊστορικά γεγονότα σε 30 μόλις λεπτά, να σε ζαλίζει τα παπάρια κάθε φορά που μιλάς με κάποια άλλη κοπέλα, να έρχεται σαν τσιμπούρι κάθε φορά που βγαίνεις με την αντροπαρέα και φυσικά να θέλει να πάτε διακοπές μαζί....
Τότε χωρίζεις....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

τυπε μπουκετο χωρις δευτερη σκεψη.εφ'οσον δεν της μιλας εσυ ετσι,δεν επιτρεπεται να σου μιλαει ουτε αυτη.  :s&m_1: :s&m_3:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
κατι που ακομη μου την σπαει ειναι οι δηθεν γκομενες...δηθεν attitude,δηθεν ατακες,δηθεν συμπεριφορα...στημενες κινησεις,ξινα μουτρα σε οτι ''προσβαλει'' την αισθητικη τους,γενικα μια δυσκοιλια συμπεριφορα... :S :S
εχω πολυ καιρο να δω μια κοπελα-ασχετα εαν ειναι ομορφη/ασχημη-που να βγαζει μια γλυκυτητα σε φατσα κ συμπεριφορα...κ να ειναι απαλλαγμενη απο το δηθεν χαΐλικι κ λοιπες μαλακιες....
για να μην μιλησω κ για κεινες που συμπεριφερονται σαν λιμενικοι/ναυτικοι/φορτηγατζιδες... :rolleyes:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
το μουρμουρ και να μην εχει αυτεπίγνωση  και καμια επαφη με την πραγματικοτητα

Stories