Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
αρχισαν να λεγονται οι αληθειες ;)
Εμμμ....υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να μην έχει κάνει ποτέ σχέση?Αλλιώς πως θα έχεις γνώμη πάνω στο θέμα?
αρχισαν να λεγονται οι αληθειες ;)
έχω φίλο που δεν τον αφήνει η δικιά του ούτε τσόντες να δει γιατί (και καλά) ζηλεύει...
με εκνευριζει ο ανταγωνισμος που εχουν μεταξυ τους... :S
π.χ. βλεπεις καμμια αλλη γκομενα στο δρομο,σε τσακωνει που κοιτας αλλη κ σου λεει:''τι,σου αρεσει αυτη?? ...δεν βλεπεις που εχει κυτταριτιδα/μεγαλο κωλο/χοντρα μπουτια/στραβο αυτι/ξεβαμμενη ριζα κτλ κτλ'' μαλακιες τουμπανα...αει σιχτιρ...εκει ειναι που πρεπει να της πεις:''αγαπη μου τα βυζια της κοιταγα κ ναι θα την γαμουσα ανετα...''
Εμμμ....υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να μην έχει κάνει ποτέ σχέση?Αλλιώς πως θα έχεις γνώμη πάνω στο θέμα?
Ή "Κοίτα ανηθικότητα...η άλλη τον παίρνει από πίσω...τσ τσ τσ...." και από μέσα του σκέφτεται..."μόνο εσύ μωρή δεν δίνεις κώλο"τυπε μπορει να κανει την δουλεια του λεγοντας οτι βλεπει τις τσοντες για να κοροϊδευει τις γκομενες."κοιτα τι μεγαλα,ψευτικα,κακογουστα βυζια που εχουν",
η,"ρε πουστη μου,ειναι ολες γεματες τατουαζ,δεν την θελω την γυναικα ετσι"
τυπε μπορει να κανει την δουλεια του λεγοντας οτι βλεπει τις τσοντες για να κοροϊδευει τις γκομενες."κοιτα τι μεγαλα,ψευτικα,κακογουστα βυζια που εχουν",
η,"ρε πουστη μου,ειναι ολες γεματες τατουαζ,δεν την θελω την γυναικα ετσι"
οχι τυπε,εννοουσα το οτι ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα,ειναι καλυτερα να μην κανεις σχεση.οπως το ειπες.η μαλλον να κανεις σχεση χωρις να περιμενεις τιποτα (καλο) :S
Ή "Κοίτα ανηθικότητα...η άλλη τον παίρνει από πίσω...τσ τσ τσ...." και από μέσα του σκέφτεται..."μόνο εσύ μωρή δεν δίνεις κώλο"
τυπε οι ελληνιδες ειναι ολες καλα κοριτσια,δεν κανουν τετοια
Κοίτα, για να είμαστε και σοβαροί, ποτέ δεν προγραμματίζεις το που θα βγει μια γνωριμία...μπορεί να γνωρίσεις κάποια και να γίνει κάτι για μια φορά, μπορεί να σου αρέσει ή να έχει κάτι που σε τραβάει και να μείνεις παραπάνω....ε, από κει και πέρα κανονίζεις την πορεία σου...στο χέρι του καθενός είναι....
Κορίτσια για αποκατάσταση!Όλες!
πιστευω οτι θα συμφωνησεις στο οτι στο τριμηνο εχουν φανει οσα πρεπει να φανουν,και εχουν βεβαια σημασια για το μελλον της σχεσης.καποιοι λενε και στον μηνα,αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο τυπε
Στο 80% των περιπτώσεων είναι το σπάσιμο αρχιδιών! Με οποιοδήποτε τρόπο!
Επίσης, ένα άλλο μεγάλο ποσοστό πρέπει να είναι στο γεγονός ότι οι σημερινές γυναίκες έχουν μια γλωσσάρα ΝΑ!!! Εγώ θυμάμαι τον πατέρα μου με την μάνα μου να έχουν τσακωθεί, αλλά ποτέ δεν τον αποκάλεσε "μαλάκα" ή "παλιοπούστη" ή "άντε γαμήσου" η μάνα μου. Ούτε ο πατέρας μου "πουτάνα" ή "ξεκωλιάρα" ή "σάλτα πηδήξου μωρή"!!! Κάτι που δεν ακούω από άντρες, αλλά το ακούω από γυναίκες.
Εμένα κάποτε η κοπέλα μου, σε έναν καυγά με αποκάλεσε "μαλάκα"!!! Εκείνη την στιγμή μου ήρθε να την σκοτώσω αλλά επειδή ακριβώς ήταν σοβαρό το θέμα και εκείνη την στιγμή ακόμα και μπάτσα να έτρωγε δεν θα το καταλάβαινε, έκανα κάτι άλλο! Άφησα να περάσει καιρός και κάποια μέρα που είμασταν στις γλύκες μετά το γαμήσι στο κρεβάτι, της το είπα! Της θύμισα δηλαδή το περιστατικό, έτσι στα ξεκάρφωτα κι ενώ ήμασταν αγκαλίτσα, και της είπα ότι την επόμενη φορά που θα ΤΟΛΜΗΣΕΙ να με αποκαλέσει έτσι, θα φάει καρατιά στην μούρη κι ότι πάρω... δόντια, μύτες, χείλια, μάτια...!!! Κι ακριβώς επειδή ήμασταν σε φάση γούτσου-γούτσου, το πήρε μεταξύ σοβαρού κι αστείου και αφού το επεξεργάστηκε λίγο, γυρίζει και μου λέει "χεχε, καλά βρε μωράκι μου, αλήθεια τώρα μου λες;". Και της απαντάω με χαμόγελο "ΜΑ την αλήθεια σου μιλάω, έχεις τον λόγο της αντρικής μου τιμής!!!".
Δεν δόθηκε συνέχεια και δεν ξέρω πως το επεξεργάστηκε τελικά, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι έχουν περάσει χρόνια, έχουμε τσακωθεί ακόμη χειρότερα από εκείνη την φορά, αλλά δεν με έχει βρίσει ΠΟΤΕ από τότε!!!
Να σου σπάει τις μπάλες ασταμάτητα, ζητώντας αναφορές για το που είσαι και με ποιους, τι ώρα θα γυρίσεις σπίτι, να σε παίρνει τηλέφωνο κάθε μισή ώρα και να σε ρωτάει τα ίδια και τα ίδια λες και θα σου συμβούν κοσμοϊστορικά γεγονότα σε 30 μόλις λεπτά, να σε ζαλίζει τα παπάρια κάθε φορά που μιλάς με κάποια άλλη κοπέλα, να έρχεται σαν τσιμπούρι κάθε φορά που βγαίνεις με την αντροπαρέα και φυσικά να θέλει να πάτε διακοπές μαζί....
Τότε χωρίζεις....
Στο 80% των περιπτώσεων είναι το σπάσιμο αρχιδιών! Με οποιοδήποτε τρόπο!
Επίσης, ένα άλλο μεγάλο ποσοστό πρέπει να είναι στο γεγονός ότι οι σημερινές γυναίκες έχουν μια γλωσσάρα ΝΑ!!! Εγώ θυμάμαι τον πατέρα μου με την μάνα μου να έχουν τσακωθεί, αλλά ποτέ δεν τον αποκάλεσε "μαλάκα" ή "παλιοπούστη" ή "άντε γαμήσου" η μάνα μου. Ούτε ο πατέρας μου "πουτάνα" ή "ξεκωλιάρα" ή "σάλτα πηδήξου μωρή"!!! Κάτι που δεν ακούω από άντρες, αλλά το ακούω από γυναίκες.
Εμένα κάποτε η κοπέλα μου, σε έναν καυγά με αποκάλεσε "μαλάκα"!!! Εκείνη την στιγμή μου ήρθε να την σκοτώσω αλλά επειδή ακριβώς ήταν σοβαρό το θέμα και εκείνη την στιγμή ακόμα και μπάτσα να έτρωγε δεν θα το καταλάβαινε, έκανα κάτι άλλο! Άφησα να περάσει καιρός και κάποια μέρα που είμασταν στις γλύκες μετά το γαμήσι στο κρεβάτι, της το είπα! Της θύμισα δηλαδή το περιστατικό, έτσι στα ξεκάρφωτα κι ενώ ήμασταν αγκαλίτσα, και της είπα ότι την επόμενη φορά που θα ΤΟΛΜΗΣΕΙ να με αποκαλέσει έτσι, θα φάει καρατιά στην μούρη κι ότι πάρω... δόντια, μύτες, χείλια, μάτια...!!! Κι ακριβώς επειδή ήμασταν σε φάση γούτσου-γούτσου, το πήρε μεταξύ σοβαρού κι αστείου και αφού το επεξεργάστηκε λίγο, γυρίζει και μου λέει "χεχε, καλά βρε μωράκι μου, αλήθεια τώρα μου λες;". Και της απαντάω με χαμόγελο "ΜΑ την αλήθεια σου μιλάω, έχεις τον λόγο της αντρικής μου τιμής!!!".
Δεν δόθηκε συνέχεια και δεν ξέρω πως το επεξεργάστηκε τελικά, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι έχουν περάσει χρόνια, έχουμε τσακωθεί ακόμη χειρότερα από εκείνη την φορά, αλλά δεν με έχει βρίσει ΠΟΤΕ από τότε!!!
" Όπως έρχεσαι δεν περνάς να πάρεις και τη μαμά μου?"
(Είναι ανάγκη να μας κουβαληθεί πάλι η καργια?)