Επισκέπτης
γιατι ?Δε μου αρέσει η γκόμενα να μου να έχει φίλες.
γιατι ?Δε μου αρέσει η γκόμενα να μου να έχει φίλες.
Καλησπέρα...Καλησπέρα, τι λέει?
Τα ίδια σου κάνει και η Μενέγω?
κατι που ακομη μου την σπαει ειναι οι δηθεν γκομενες...δηθεν attitude,δηθεν ατακες,δηθεν συμπεριφορα...στημενες κινησεις,ξινα μουτρα σε οτι ''προσβαλει'' την αισθητικη τους,γενικα μια δυσκοιλια συμπεριφορα... :S :S
εχω πολυ καιρο να δω μια κοπελα-ασχετα εαν ειναι ομορφη/ασχημη-που να βγαζει μια γλυκυτητα σε φατσα κ συμπεριφορα...κ να ειναι απαλλαγμενη απο το δηθεν χαΐλικι κ λοιπες μαλακιες....
για να μην μιλησω κ για κεινες που συμπεριφερονται σαν λιμενικοι/ναυτικοι/φορτηγατζιδες...![]()
Είμαι χωρισμένος και αυτά που θα σω πω προέρχονται από προσωπική εμπειρία και όχι από πληροφορίες, εφημερίδες, περιοδικά. Αν χωρίσεις, σύμφωνα με το νόμο η γυναίκα παίρνει τα παιδιά, εκτός αν είναι ναρκομανής ή έχει βαρύ ψυχικό νόσημα, διεγνωσμένο από δημόσιο νοσοκομείο. θα μείνει στο σπίτι που μένατε, έστω κι αν είναι δικό σου, πριν από το γάμο, για να μη διαταραχτούν τα παιδιά. θα κρατήσει όλη την οικοσκευή. θα σου πάρει το 1/3 του μισθού για διατροφή των παιδιών. θα σου δίνει τα παιδιά, άν θέλει, όταν θέλει και δεν θα μπορείς να της κάνεις τίποτα, σύμφωνα με το νόμο. θα πληρώσεις οπωσδήποτε δικαστικά έξοδα και δικηγόρο, γιατί θα χάσεις οπωσδήποτε σε οποιαδήποτε αντιδικία. Αυτή θα βάζει τα κλάματα όταν πρέπει και θα έχει τη γενική συμπάθεια. Αν αντέχεις οικονομικά, συναισθηματικά και είσαι αυτοδύναμος τότε μόνο κάντο. Κι αν νομίζεις ότι η καινούργια θα δέχεται τα παιδιά σου, πλανάσαι πλάνην οικτράν. Θα προσπαθήσει με χίλους πλάγιους τρόπους να σε απομακρύνει από αυτά. Θα σου λέει ότι δεν νοιάζεσαι για αυτήν, θα σου κρατάει μούτρα και θα χρησιμοποιήσει όλα τα όπλα που της έχει δώσει η φύση για να σε έχει μόνο για την πάρτη της. Δεν σου λέω τι να κάνεις, σου δίνω πληροφορίες που εγώ δεν τις είχα ποτέ.Το θέμα είναι σοβαρό, δεν περιμένω να πάρω από εδω απάντήσεις, αλλα να ακούσω μια αλλη άποψη βρε αδερφε.
Πολλοι από εσάς εδώ είστε παντρεμένοι, όπως και εγώ. Οπότε πολλοί απο εσάς καταλαβαίνετε τι είναι ο έγγαμος βίος, να έχεις βαρεθεί τη γυναίκα σου, πιθανών να σ εχει βαρεθεί και αυτή, να μεγαλώνετε τα παιδιά, να κάνετε σεξ συμβατικά, να μην σας τα πρήζει όμως και να χετε βολευτεί.
Οι περισσοτεροι ξενοπηδησατε και πολλοί είχατε και γκομενες. Ετσι και εγώ τα εφτιαξα ενω ήμουν παντρεμένος, με μια μικροτερη μου που με ήθελε πριν παντρευτω αλλα τότε ήταν πολυ μικρη για να τη δω ερωτικα. Το πρόβλημα μ αυτην είναι ότι μ αγάπησε, έκανε πράγματα για μένα που ούτε η μάνα μου δεν έκανε. Τωρα δεν χρειαζεται να εξιστορώ καταστασεις και γεγονοτα, αλλα ενιωσα απο πλευρα της οτι ενιωθε την απολυτη αγαπη.Μειναμε χρονια μαζι
Μετα απο παρα πολλους και συχνους τσακωμους που ειχαμε το τελευταιο διαστημα επειδη ζηλευε και ήθελε να χωρίσω, μου είπε οτι μ αφηνει,μ αγαπαει οσο τιποτα αλλα δεν αντεχει αλλο αυτη τη κατασταση και να την ψαξω μοναχα αν θελω να μεινω μαζι της αποκλειστικα. Και εγω την αγαπησα και τη σεβαστηκα κυριως, αλλα απο την αλλη δεν θελω να μπω σε διαδικασιες διαζυγιου εντασεων και τσακωμων με τα παιδια. Στο σπιτι δεν εχω προβλημα, δεν υπαρχει κανενας ερωτας με τη γυναικα αλλα δεν μ ενοχλει, δεν ασχολειται δεν ασχολουμαι.
Εσεις τι θα κανατε?Δεκτες και οι σοβαρες απαντησεις και οι πλακες
πρέπει να έχεις φάει πολύ ζόρι από την πεθερά εσύ...
...Δεν σου λέω τι να κάνεις, σου δίνω πληροφορίες που εγώ δεν τις είχα ποτέ.
Πο πο πο...." Σε ένα χωρισμό φταίνε και οι δυο!. Κι αυτή και η μάνα της" ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ.
Όσο είχα το γραφείο, την είχα σε απόσταση. Κι αυτήν και την γυναίκα μου.
Ήμουν πάντα πολυάσχολος και έλειπα πολλες ωρες από το σπίτι. Τελειώνοντας τις εξωτερικές δουλειές γυριζα στο γραφείο, όπου πολλές φορές με έπαιρνε το βράδυ. Όλα τα έκανα απο κει. ήταν το πρωτο σπιτι μου, γιατί το δεύτερο το έβλεπα μόνο όταν γυρνούσα αργά.
Δεν μου σπαγε κανείς τα αρχίδια, έκανα ό,τι γούσταρα χωρίς έλεγχο.
Κλείνοντας την επιχείρηση, έκανα το λάθος να κλείσω και το γραφείο. Με έπιασαν οι τσιγγουνιές μου... ο μαλάκας!!!
Έκανα γραφείο στο σπίτι. Ειχαμε ένα μεγάλο άδειο δωματιο που το προόριζα για πλέι ρουμ για τα παιδιά, αλλά η σκέψη αποδείχτηκε μαλακία γιατί τα πιτσιρίκια παίζανε όλη μέρα στον κήπο, δεν το χρησιμοποίησαν ποτέ.
Εκανα εκεί το γραφείο μου.
Στον χρόνο πάνω φάνηκαν τα προβλήματα. Πεθερές, κουνιάδια, φίλες, και κάθε φορά η ίδια μαλακία " ελα να πεις ένα γεια... ντροπή από τους ανθρωπους!"
Αει στο διάολο ρε! Εχω δουλειά δεν μπορώ να διακόψω!
Δυστυχώς δεν το πήρα είδηση. Θα είχα φύγει από την πρωτη μέρα, αν μου περνούσε η ιδέα από το μυαλό πως αυτό φταίει. 16 χρόνια παντρεμένος, τα 11 χωρίς πρόβλημα, τα υπόλοιπα 5 μέσα στην γκρίνια - κατάληξη διαζύγιο.
Η πεθερά μου ήταν ο ένας από τους δύο λόγους που χώρισα.
Ο άλλος ήταν η γυναίκα μου και τα δικά μας προβλήματα.
" Σε ένα χωρισμό φταίνε και οι δυο!. Κι αυτή και η μάνα της" ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ.
Μεγάλη υπόθεση το γραφείο.
Λες ένα "έχω πολλή δουλειά θα αργήσω" και είσαι άρχοντας
Τι γραφείο τύπε;
Τύπε 5 χρόνια γκρίνιας δεν κατάλαβες να αλλάξεις κάτι;
Πιστεύεις με όσα ξέρεις τώρα θα μπορούσες να το σώσεις;
Αν δεν υπεισέρχομαι σε πολύ προσωπικά ζητήματα, για τι φύσεως προβλήματα μιλάμε;
Το θέμα είναι σοβαρό, δεν περιμένω να πάρω από εδω απάντήσεις, αλλα να ακούσω μια αλλη άποψη βρε αδερφε.
Πολλοι από εσάς εδώ είστε παντρεμένοι, όπως και εγώ. Οπότε πολλοί απο εσάς καταλαβαίνετε τι είναι ο έγγαμος βίος, να έχεις βαρεθεί τη γυναίκα σου, πιθανών να σ εχει βαρεθεί και αυτή, να μεγαλώνετε τα παιδιά, να κάνετε σεξ συμβατικά, να μην σας τα πρήζει όμως και να χετε βολευτεί.
Οι περισσοτεροι ξενοπηδησατε και πολλοί είχατε και γκομενες. Ετσι και εγώ τα εφτιαξα ενω ήμουν παντρεμένος, με μια μικροτερη μου που με ήθελε πριν παντρευτω αλλα τότε ήταν πολυ μικρη για να τη δω ερωτικα. Το πρόβλημα μ αυτην είναι ότι μ αγάπησε, έκανε πράγματα για μένα που ούτε η μάνα μου δεν έκανε. Τωρα δεν χρειαζεται να εξιστορώ καταστασεις και γεγονοτα, αλλα ενιωσα απο πλευρα της οτι ενιωθε την απολυτη αγαπη.Μειναμε χρονια μαζι
Μετα απο παρα πολλους και συχνους τσακωμους που ειχαμε το τελευταιο διαστημα επειδη ζηλευε και ήθελε να χωρίσω, μου είπε οτι μ αφηνει,μ αγαπαει οσο τιποτα αλλα δεν αντεχει αλλο αυτη τη κατασταση και να την ψαξω μοναχα αν θελω να μεινω μαζι της αποκλειστικα. Και εγω την αγαπησα και τη σεβαστηκα κυριως, αλλα απο την αλλη δεν θελω να μπω σε διαδικασιες διαζυγιου εντασεων και τσακωμων με τα παιδια. Στο σπιτι δεν εχω προβλημα, δεν υπαρχει κανενας ερωτας με τη γυναικα αλλα δεν μ ενοχλει, δεν ασχολειται δεν ασχολουμαι.
Εσεις τι θα κανατε?Δεκτες και οι σοβαρες απαντησεις και οι πλακες
συνήθως αυτές το σοβαρεύουν το θέμα.Tυπε, μακρυα απο γκομενες που κανουν σχεση με παντρεμενους.
Για γαμησια και τα σχετικα ειναι καλες απλα μη σκεφτεις να το σοβαρεψεις το θεμα.
Τωρα για το αν πρεπει να χωρισεις απο τη συζυγο ή οχι, ειναι δικο σου θεμα, αλλα η παραμετρος "γκομενακι που το πηδαω ενω ξερει οτι ειμαι παντρεμενος και εχω παιδια" πρεπει να εχει τη λιγοτερο βαρυνουσα σημασια σε αυτη την αποφαση
Με όσα ξέρω τώρα ναι. Θα μπορούσα να το σωσω αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω.
Απλώς θα γυρνούσα στο γραφείο ξανά. Η γυναίκα μου δεν ρωτούσε πολλά για τη δουλειά μου. Δεν ασχολιόταν, δεν την ενδιέφερε. Γι αυτό το χα κόψει κι εγώ να της δίνω πληροφορίες για να ξέρει.
Τα προβλήματα ήταν η καθημερινή τριβή. Όσο ήμουν έξω και γυρνούσα αργά στο σπίτι ήταν όλα μελι γαλα.
Μόλις έμεινα στο σπίτι έγινα "νοικοκυρά". Μαλακία μου έπρεπε να φύγω.
Θα μου πεις 5 χρόνια ρε μαλάκα δεν κατάλαβες τίποτα?
Όχι δεν το καταλαβαίνεις. Η φθορά έρχεται τόσο σιγά και σταθερά που δεν το καταλαβαινεις...
Είναι σαν το πείραμα με τον βάτραχο που τον βάζεις μέσα σε μια κατσαρόλα με νερό και ανεβάζεις σταδιακά τη θερμοκρασία. Ο βάτραχος προσαρμόζεται σιγά σιγά και στο τέλος βράζεται χωρίς αντίδραση.
Αν τον βάλεις όμως κατευθείαν στο καυτό νερό θα πηδήξει έξω.
Σαν τον βάτραχο την έπαθα κι εγώ. Ψηθηκα σιγά σιγά... και πριν εκραγώ χώρισα.
Δεν το ήξερα αυτό με το βάτραχο
Μάλιστα. Θέλουν προσοχή αυτά τα γαμημένα και μπορεί να χάσεις τον έλεγχο εύκολα.
Τη ζωή μας την καθορίζουν οι λεπτομέρειες. Τα σημαντικά πράματα τα προσέχουμε πολύ και σε αυτά δεν κάνουμε λάθος.
Δεν μετανιώνω για τη γυναίκα που διάλεξα. Είναι πολύ καλή κοπέλα, κι αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, την ίδια θα διάλεγα.
Ο χωρισμός κρίθηκε από μια απλή λεπτομέρεια που δεν της έδωσα τη σημασία που έπρεπε.
Όσο είχα το γραφείο, την είχα σε απόσταση. Κι αυτήν και την γυναίκα μου.
Ήμουν πάντα πολυάσχολος και έλειπα πολλες ωρες από το σπίτι. Τελειώνοντας τις εξωτερικές δουλειές γυριζα στο γραφείο, όπου πολλές φορές με έπαιρνε το βράδυ. Όλα τα έκανα απο κει. ήταν το πρωτο σπιτι μου, γιατί το δεύτερο το έβλεπα μόνο όταν γυρνούσα αργά.
Δεν μου σπαγε κανείς τα αρχίδια, έκανα ό,τι γούσταρα χωρίς έλεγχο.
Κλείνοντας την επιχείρηση, έκανα το λάθος να κλείσω και το γραφείο. Με έπιασαν οι τσιγγουνιές μου... ο μαλάκας!!!
Έκανα γραφείο στο σπίτι. Ειχαμε ένα μεγάλο άδειο δωματιο που το προόριζα για πλέι ρουμ για τα παιδιά, αλλά η σκέψη αποδείχτηκε μαλακία γιατί τα πιτσιρίκια παίζανε όλη μέρα στον κήπο, δεν το χρησιμοποίησαν ποτέ.
Εκανα εκεί το γραφείο μου.
Στον χρόνο πάνω φάνηκαν τα προβλήματα. Πεθερές, κουνιάδια, φίλες, και κάθε φορά η ίδια μαλακία " ελα να πεις ένα γεια... ντροπή από τους ανθρωπους!"
Αει στο διάολο ρε! Εχω δουλειά δεν μπορώ να διακόψω!
Δυστυχώς δεν το πήρα είδηση. Θα είχα φύγει από την πρωτη μέρα, αν μου περνούσε η ιδέα από το μυαλό πως αυτό φταίει. 16 χρόνια παντρεμένος, τα 11 χωρίς πρόβλημα, τα υπόλοιπα 5 μέσα στην γκρίνια - κατάληξη διαζύγιο.
Η πεθερά μου ήταν ο ένας από τους δύο λόγους που χώρισα.
Ο άλλος ήταν η γυναίκα μου και τα δικά μας προβλήματα.
" Σε ένα χωρισμό φταίνε και οι δυο!. Κι αυτή και η μάνα της" ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ.
Το πρόβλημα μ αυτην είναι ότι μ αγάπησε, έκανε πράγματα για μένα που ούτε η μάνα μου δεν έκανε.
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Θες να πείς ότι υπήρχε άλλη ασήμαντη αφορμή;