ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
καλά ρε ποδολάγνε μια πρόταση είπα και έκανες αναδρομή στην ζωή σου;;;
Εχεις δίκιο. Πολλες φορές παρασύρομαι και γράφω σεντόνια όταν έχω μοναξιές.
καλά ρε ποδολάγνε μια πρόταση είπα και έκανες αναδρομή στην ζωή σου;;;
Αφου ειχες πει οτι την χωρισες γιατι δεν καθαριζε γυρω γυρω απο την πισινα.Όχι. Αυτή η ασήμαντη φαινομενικά λεπτομέρεια εφταιγε.
Που μετέφερα το γραφείο στο σπίτι. Αυτό διάλυσε τα πάντα.
Αφου ειχες πει οτι την χωρισες γιατι δεν καθαριζε γυρω γυρω απο την πισινα.
Μην μας μπερδευεις.
Εχεις δίκιο. Πολλες φορές παρασύρομαι και γράφω σεντόνια όταν έχω μοναξιές.
Που εισαι ρε μαστερ? παλι την λες στον ποδολαγνο?
Τα πολλα μουνια σωνουν την κατασταση....Οχι το ενατύπε έχετε κι εσείς οι πλούσιοι μοναξιές;
ούτε το χρήμα σώνει την κατάσταση τελικά ε;
Τύπε εσύ γιατί την λες στον master που την λέει στον ποδολάγνο;
Τα πολλα μουνια σωνουν την κατασταση....Οχι το ενα
Ο μαστερ ειναι παλι μαζι μας μετα απο καιρο και ειναι ευχαριστο αυτο γιατι ελειπε καιρο
που ησουν ρε ταξιδι?
Οχι......Απλα για την (αν)ηθικη ευδαιμονια του ανδροs , χρειαζονται περισσοτερα του ενοs αιδοια........Κανουν την φτωχεια πιο ανεκτικηπαρομοιάζεις το χρήμα με το μουνί;
Αμα συνδυασε και διακοπες και δουλεια ειναι ο καλυτερος του χωριου ας μας πει ο ιδιος καλυτερα ομως.
Αφου ειχες πει οτι την χωρισες γιατι δεν καθαριζε γυρω γυρω απο την πισινα.
Μην μας μπερδευεις.
τύπε έχετε κι εσείς οι πλούσιοι μοναξιές;
ούτε το χρήμα σώνει την κατάσταση τελικά ε;
διευκρίνισε ότι την χώρισε επειδή δεν έβαζε την καθαρίστρια να καθαρίζει γύρω από την πισίναΠου ησουν εσύ εξαφανισμένος ρε μουνάκι?
Πάλι ματσακόνι σε βάζαν να κάνεις?
διευκρίνισε ότι την χώρισε επειδή δεν έβαζε την καθαρίστρια να καθαρίζει γύρω από την πισίνα
Αυτοι που έχουν λεφτά είναι οι πιο μοναχικοί τύποι. Δεν το ηξερες?
Αυτοι που έχουν λεφτά είναι οι πιο μοναχικοί τύποι. Δεν το ηξερες?
μα αλλο να εχεις ατομα συνεχεια γυρω σου και αλλο εισαι μοναχικος.και ο ωνασης μοναχικος ηταν παρολο που εκανε συνεχεια παρτι.το χρήμα δεν αγοράζει παρέες τύπε;
εγώ ξέρω άτομα που τους περιτριγυρίζει κόσμος και κοσμάκης, μόνο και μόνο για να τσιμπολογάν κεράσματα
Καπωs ετσι το βλεπω κι εγω....Μαλλον εσυ κι εγω ημαστε οι παραξενοιKαλα κρασια... αμα ειχα λεφτα αποψε θα σου λεγα εγω ποιος θα ηταν ο μοναχικος