Νέα

Θα χωρίζατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 491
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο μαστερ ειναι παλι μαζι μας μετα απο καιρο και ειναι ευχαριστο αυτο γιατι ελειπε καιρο

που ησουν ρε ταξιδι?
Τι καιρο ρε μαλακα.Αφου δεν παρακολουθεις το αθλητικο νημα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Kαλα κρασια... αμα ειχα λεφτα αποψε θα σου λεγα εγω ποιος θα ηταν ο μοναχικος

Παρέες βρίσκεις όποτε θες. Δεν παύεις να είσαι όμως μοναχικός. Μην μπερδέυεις τα πράγματα.

Επισκέπτης
 Παρέες βρίσκεις όποτε θες. Δεν παύεις να είσαι όμως μοναχικός. Μην μπερδέυεις τα πράγματα.

Σκέψου όμως ότι υπάρχει και η άλλη φάση. Να ξεμένεις συχνά από μουρμούρια και να αναγκάζεσαι να απομονώνεσαι λόγω αφραγκιάς, αφού δε μπορείς να ακολουθήσεις. Μάλιστα πιστεύω υπάρχει πολύς κόσμος έτσι, τώρα με την κρίση...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
το χρήμα δεν αγοράζει παρέες τύπε;

εγώ ξέρω άτομα που τους περιτριγυρίζει κόσμος και κοσμάκης, μόνο και μόνο για να τσιμπολογάν κεράσματα

Ναι αγοράζει. Τα πάντα αγοράζει. Όλα αγοράζονται σημερα. Μόνο ευτυχία δεν αγοράζει.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Μοναχικός δεν είναι αυτός που κάθεται μόνος ή δεν έχει παρέες....είναι αυτός που είναι ανάμεσα σε κόσμο και συχνά νομίζει οτι δεν μπορεί να επικοινωνήσει....

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ποδολαγνος και βεντετας εχουν γραψει μεγαλες αληθειες μακαρι οι νεοτεροι να τις διαβασουν και να αποφυγουν  τα λαθη μας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ξερω για εσας παντως εγω αποψε με μια Audi A3 και εναν μουναρο δτο διπλανο καθισμα μια χαρα ευτυχισμενος και οχι μοναχικος θα ενιωθα.  :grin:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Δεν ξερω για εσας παντως εγω αποψε με μια Audi A3 και εναν μουναρο δτο διπλανο καθισμα μια χαρα ευτυχισμενος και οχι μοναχικος θα ενιωθα.  :grin:
δασκαλε καντο rs4 και συμφωναμε

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Σιγα τα πολλα. Τοσα μουνακια κυκλοφορουν εξω εμφανησιμα

γιατι να μην εχουμε καποιο διπλα?
για την ΑUDI εννοούσα. Θα μου πεις , αν έχεις πλέον μετρητό , παίρνεις και μεταχειρισμένη. Αλλά είναι τα τέλη και η φορολογία στη μέση...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Σου ευχομαι να είσαι πάντα ευτυχισμένος με τόσα λίγα που ζητάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom