Νέα

Θα χωρίζατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 491
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οταν εχεις λεφτα μπορεις να κανεις τα παντα παντως και να αποκτησεις φημη στο πι και φι. Πχ βαζεις 2-3 μουναρες πληρωμενες να σου κανουν κολπα και βγαζεις μαζι τους φωτογραφιες... αυτο ηταν την επομενη ψαρωσανε ολες που θα στο παιζουν ντιβες απο το φεησμπουκ.

Οι απλες καθημερινες τυπισσες που το παιζουν αδιαφορες δηλαδη.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Οταν εχεις λεφτα μπορεις να κανεις τα παντα παντως και να αποκτησεις φημη στο πι και φι. Πχ βαζεις 2-3 μουναρες πληρωμενες να σου κανουν κολπα και βγαζεις μαζι τους φωτογραφιες... αυτο ηταν την επομενη ψαρωσανε ολες που θα στο παιζουν ντιβες απο το φεησμπουκ.

Οι απλες καθημερινες τυπισσες που το παιζουν αδιαφορες δηλαδη.

Κι αν γαμάς τις καλοπληρωμένες μουνάρες γιατί να κυνηγήσεις μετά τις καθημερινές τυπισσες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν εχεις λεφτα βγαινεις καμια βολτα σε κανα μαγαζι απο αυτο που δουλευει κανας φιλος σου (ολοι λιγο πολυ θα εχουν καποιον γνωστο στο ετσι) πας εκει κανεις τα κοννε σου. Και αμα θες σκας και κανα χαρτζιλικι σε καμια να κανει αυτο που θες εσυ. Χρησιμοποιεις το χρημα για να κερδισεις την υποταγη της. Και μεσω αυτης να προσεγγισεις και αλλες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
  Κι αν γαμάς τις καλοπληρωμένες μουνάρες γιατί να κυνηγήσεις μετά τις καθημερινές τυπισσες?

Υπαρχει ενα μυστικο. Δεν κυνηγας ποτε εσυ τις γυναικες... βαζεις αυτες να σε κυνηγησουν ή να σε προσεγγισουν. Αμα καποια σε κανει κεφι θα στο δειξει και τοτε χωνεσαι καταλληλα. Ολα τα αλλα ειναι αποτυχια πιστευω.

Σκεψου ποσο απαισιο ειναι να πας να μιλησεις σε καποια που σε κοιταει με υπεροπτικο υφος.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Υπαρχει ενα μυστικο. Δεν κυνηγας ποτε εσυ τις γυναικες... βαζεις αυτες να σε κυνηγησουν ή να σε προσεγγισουν. Αμα καποια σε κανει κεφι θα στο δειξει και τοτε χωνεσαι καταλληλα. Ολα τα αλλα ειναι αποτυχια πιστευω.

Σκεψου ποσο απαισιο ειναι να πας να μιλησεις σε καποια που σε κοιταει με υπεροπτικο υφος.

Εστω λοιπόν πως βάζεις αυτές να σε κυνηγήσουν. Δεν μου απάντησες... Αφού θα γαμάς τις μουνάρες (τις καλοπληρωμένες) , θα σου κάνει κουκου μετά να γαμήσεις μια καθημερινή τύπισσα;

Κι αν σε κοιτάξει η τυπισσα που λες με υπεροπτικό ύφος, κοίτα τη κι εσύ με το ίδιο ύφος.

" Χαρη σου κάνω που σου μιλάω"  Τόσο δυσκολο είναι?

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6

σοφές κουβέντες.

Επισκέπτης
Υπαρχει ενα μυστικο. Δεν κυνηγας ποτε εσυ τις γυναικες... βαζεις αυτες να σε κυνηγησουν 3 ή να σε προσεγγισουν. Αμα καποια σε κανει κεφι θα στο δειξει και τοτε χωνεσαι καταλληλα. Ολα τα αλλα ειναι αποτυχια πιστευω.

Σκεψου ποσο απαισιο ειναι να πας να μιλησεις σε καποια που σε κοιταει με υπεροπτικο υφος 7.

Από δω και πέρα θα σου βαθμολογώ τα ποστ, με άριστα το 10

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
  Εστω λοιπόν πως βάζεις αυτές να σε κυνηγήσουν. Δεν μου απάντησες... Αφού θα γαμάς τις μουνάρες (τις καλοπληρωμένες) , θα σου κάνει κουκου μετά να γαμήσεις μια καθημερινή τύπισσα;

Κι αν σε κοιτάξει η τυπισσα που λες με υπεροπτικό ύφος, κοίτα τη κι εσύ με το ίδιο ύφος.

" Χαρη σου κάνω που σου μιλάω"  Τόσο δυσκολο είναι?

Υπαρχουν καποιοι κανονες τους οποιους πρεπει να αποδεχεσαι για να μην κανεις τα πραγματα χειροτερα για εσενα. Καποια που σε κοιταει εξαρχης με υπεροπτικο υφος σου δειχνει οτι δεν εχει την ορεξη σου αμα πας με το υφος που λες εσυ το μονο που καταφερνεις ειναι να μεγαλωσεις την αντισταση και να σκεφτει αυτη "Καλα ειναι ηλιθιος? αφου του δειχνω οτι δεν τον γουσταρω μου κανει χαρη και καλα αυτος ή εγω?"

καταλαβες? ΜΠΛΕΚΕΙΣ σε διαμαχες που δεν σου προσφερουν τιποτα. Δεν θα κατσω εγω να παιξω πολεμο με το ναρκισσισμο της καθεμιανης. Πουλο και η επομενη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αμα κατσεις σε καποια που σε κοιταει ετσι υποχωρεις γιατι δεν σε παιρνει εκεινη τη στιγμη να το κανεις οπως το λες. Αυτο που λες θα επιανε σε καποια που ηδη ενδιαφερεται για να την ιντριγκαρεις λιγο

Επισκέπτης
Υπαρχουν καποιοι κανονες τους οποιους πρεπει να αποδεχεσαι για να μην κανεις τα πραγματα χειροτερα για εσενα. Καποια που σε κοιταει εξαρχης με υπεροπτικο υφος σου δειχνει οτι δεν εχει την ορεξη σου αμα πας με το υφος που λες εσυ το μονο που καταφερνεις ειναι να μεγαλωσεις την αντισταση και να σκεφτει αυτη "Καλα ειναι ηλιθιος? αφου του δειχνω οτι δεν τον γουσταρω μου κανει χαρη και καλα αυτος ή εγω?"

καταλαβες? ΜΠΛΕΚΕΙΣ σε διαμαχες που δεν σου προσφερουν τιποτα. Δεν θα κατσω εγω να παιξω πολεμο με το ναρκισσισμο της καθεμιανης. Πουλο και η επομενη.

κι άμα είναι αυτή που γουστάρεις; (στο μαγαζί, αυτόν τον καιρό, πάντα;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κι άμα είναι αυτή που γουστάρεις; (στο μαγαζί, αυτόν τον καιρό, πάντα;)

Τοτε τη γαμησες. Δεν εχεις τυχη με τετοιες τουλαχιστον εγω δεν εχω κανενα πλανο.
Δεν μ αρεσει να παιδευομαι πλεον στα 20 εκανα και 6 μηνες να ψησω μια πλεον με το ζορι να εκανα 1 μηνα.

Δεν ειμαστε πιτσιρικια ρε φιλε ή θελει η άλλη ή δεν θελει.

Επισκέπτης
εννοω οτι πας σε αυτες που ηδη ψηνονται και ενδιαφερονται

Λάθος
Αυτό που λες είναι το πιο κλασσικό και το ακολουθεί το 98 % των αντρών.

Αντίθετα, το αληθινό καμάκι, το λέσι, ο λύκος κάνει ακριβώς το αντίθετο:

Θα ορμήξει εκεί ακριβώς που η χυλόπιτα είναι σχεδόν δεδομένη
εκεί που η πιθανότητα να φάει είναι σχεδόν μηδενική
θα ορμήξει ακόμη και συνοδευόμενες γκόμενες

Και όλα αυτά για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο:

Για να στείλει μήνυμα σε όλες τις γκόμενες, σε όλους τους ανταγωνιστές πούτσους, σε όλον τον πλανήτη, σε όλον τον Γαλαξία:

ΌΤΙ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ
ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΣ...

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Λάθος
Αυτό που λες είναι το πιο κλασσικό και το ακολουθεί το 98 % των αντρών.

Αντίθετα, το αληθινό καμάκι, το λέσι, ο λύκος κάνει ακριβώς το αντίθετο:

Θα ορμήξει εκεί ακριβώς που η χυλόπιτα είναι σχεδόν δεδομένη
εκεί που η πιθανότητα να φάει είναι σχεδόν μηδενική
θα ορμήξει ακόμη και συνοδευόμενες γκόμενες

Και όλα αυτά για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο:

Για να στείλει μήνυμα σε όλες τις γκόμενες, σε όλους τους ανταγωνιστές πούτσους, σε όλον τον πλανήτη, σε όλον τον Γαλαξία:

ΌΤΙ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ
ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΣ...
ρε τρελε στις συνοδευομενες παιζει να αρπαξεις καμια φαπα και να μην προλαβεις να στειλεις το μηνυμα οτι εισαι λυκος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μηπως ομως το 98% που το ακολουθει ειναι και το σωστο? αλλιως δεν θα το ακολουθουσαν ολοι αυτοι δεν ειναι χαζοι.

Αυτο που λες ειναι αποτυχια γιατι αμα πας σε τυπισσα που κανει μπαμ οτι δεν σε γουσταρει η χυλοπιτα ειναι δεδομενη. ΓΡαμμενη στα αρχιδια σου δεν την εχεις απο την στιγμη που της την πεφτεις ισα ισα αξια θα της δωσεις

Γραμμενη την εχεις οταν περναει και δεν της ριχνεις ουτε μια ματια , δεν ψαχνεσαι φιλε εισαι χορτατος
αυτα που λες τα εκανε και ενας γνωστος πριν κατι μερες σε ενα νησι και το αποτελεσμα ειναι να φαει χυλοπιτες απο ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. Τωρα αν αυτο το θεωρεις μαγκια πασο οκ εχουμε διαφορετικη αντιληψη για αυτο το θεμα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα να παθει ομως δεν τον λυπαμαι καθολου καλα τον εκαναν γιατι ειναι μαλακας. Αυτος ξερεις τι κανει? ειναι τρελος τελειως οταν βλεπει οτι η αλλη ψηνεται ξενερωνει αυτος χαχαχαχα ξερετε ποσες εχει απομακρυνει ενω ηταν μια χαρα και ψηνοντουσαν κιολας?

ελεος με αυτες που ενδιαφερονται κανεις χωριο οχι με αυτες που σε φτυνουν ή σε κοιτανε και λενε απο μεσα τους πως ειναι ετσι ο χαλιας νομιζει θα μας πηδηξει κιολας

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Μας κούφανες.

Είμαι σε ένα μπαρ. Βλέπω μια τυπισσα που μου γουστάρει. Την κοιτάω επίμονα. Δεν με παίρνει είδηση.

Εξακολουθώ να την κοιτάω, κάποια στιγμή τα βλέμματά μας διασταυρώνονται. Της χαμογελάω. γυρνάει αλλού το κεφάλι.

Ύστερα από λίγο ξαναγυρίζει να δει αν την κοιτάω. Εγώ εκεί να την καρφώνω και να της χαμογελάω. Χαμογελάει κι αυτή. Μεγαλύτερο χαμόγελο εγω.

Εννοείται πως δεν παίζει γυρω της καποιος γκόμενος ή επίδοξος εραστης να την γυροφέρνει.

Συνεχίζω να την κοιτάζω για λίγο ακόμα και να καταλάβω πως έχει αρχίσει να αισθάνεται άβολα που κάποιος την καρφώνει τόσο επίμονα.

Παίρνω θάρρος.

Φωνάζω τον σερβιτόρο και της στέλνω μια σαμπάνια με ένα μπιλιετάκι.

" Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε μάτια για να βλέπω το πιο όμορφο πλάσμα του κόσμου. Σε παρακαλώ έλα να γνωριστούμε γιατί η μαμά μου μου έχει πει να μην πιάνω κουβέντα με άγνωστες."

Πόσες πιθανότητες επιτυχίας θα μου έδινες?

Επισκέπτης
ρε τρελε στις συνοδευομενες παιζει να αρπαξεις καμια φαπα και να μην προλαβεις να στειλεις το μηνυμα οτι εισαι λυκος

Τύπε έχω κολλήσει σε γκόμενα τόσο άσχημα που ήρθανε οι μπράβοι από την πόρτα να με ξεκολλήσουν
Πριν απομακρυνθώ η γκόμενα άκουσε τον εξάψαλμο "ποια νομίζεις ότι είσαι μωρή, κλπ" (από τα καλύτερα μουνιά που χω δει στη ζωή μου στη Σαλονίκη το 1995)

Έχω κολλήσει σε γκόμενα που καθόταν δίπλα μου με παρέα τον γκόμενό της κι έναν άλλο φίλο

Όταν το πρωί έφυγα απ το μαγαζί (ώρες μετά τον παραλίγο καυγά) το αφεντικό του μαγαζιού μου λέει "τύπε είσαι μεγάλο αλάνι"

Έχω κάνει πράματα που δεν έχει κάνει ούτε το 1/10.000 των αντρών.

Και όλα αυτά για έναν λόγο:

Για να στείλω μήνυμα ότι:

ΔΕ ΜΑΣΑΩ
ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ

ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...

ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΑ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΠΗΔΗΞΩ ΑΠ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΩ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ

Εννοείται ότι για κάθε μαλακία που σου προανέφερα, ακολουθούσαν μήνες θερισμού  :zfuck: σε πολλά εύφορα χωράφια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom