Νέα

Θα χωρίζατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 491
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
  Μας κούφανες.

Είμαι σε ένα μπαρ. Βλέπω μια τυπισσα που μου γουστάρει. Την κοιτάω επίμονα. Δεν με παίρνει είδηση.

Εξακολουθώ να την κοιτάω, κάποια στιγμή τα βλέμματά μας διασταυρώνονται. Της χαμογελάω. γυρνάει αλλού το κεφάλι.

Ύστερα από λίγο ξαναγυρίζει να δει αν την κοιτάω. Εγώ εκεί να την καρφώνω και να της χαμογελάω. Χαμογελάει κι αυτή. Μεγαλύτερο χαμόγελο εγω.

Εννοείται πως δεν παίζει γυρω της καποιος γκόμενος ή επίδοξος εραστης να την γυροφέρνει.

Συνεχίζω να την κοιτάζω για λίγο ακόμα και να καταλάβω πως έχει αρχίσει να αισθάνεται άβολα που κάποιος την καρφώνει τόσο επίμονα.

Παίρνω θάρρος.

Φωνάζω τον σερβιτόρο και της στέλνω μια σαμπάνια με ένα μπιλιετάκι.

" Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε μάτια για να βλέπω το πιο όμορφο πλάσμα του κόσμου. Σε παρακαλώ έλα να γνωριστούμε γιατί η μαμά μου μου έχει πει να μην πιάνω κουβέντα με άγνωστες."

Πόσες πιθανότητες επιτυχίας θα μου έδινες?

Δεν εχω ιδέα. Εχω να κανω τετοιο καμακι και 2 και 3 χρονια ο σκιουρος θα ξερει απο αυτα κοιτα τι γραφει πιο πανω  :dancing:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Τύπε έχω κολλήσει σε γκόμενα τόσο άσχημα που ήρθανε οι μπράβοι από την πόρτα να με ξεκολλήσουν
Πριν απομακρυνθώ η γκόμενα άκουσε τον εξάψαλμο "ποια νομίζεις ότι είσαι μωρή, κλπ" (από τα καλύτερα μουνιά που χω δει στη ζωή μου στη Σαλονίκη το 1995)

Έχω κολλήσει σε γκόμενα που καθόταν δίπλα μου με παρέα τον γκόμενό της κι έναν άλλο φίλο

Όταν το πρωί έφυγα απ το μαγαζί (ώρες μετά τον παραλίγο καυγά) το αφεντικό του μαγαζιού μου λέει "τύπε είσαι μεγάλο αλάνι"

Έχω κάνει πράματα που δεν έχει κάνει ούτε το 1/10.000 των αντρών.

Και όλα αυτά για έναν λόγο:

Για να στείλω μήνυμα ότι:

ΔΕ ΜΑΣΑΩ
ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ

ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...

ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΑ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΠΗΔΗΞΩ ΑΠ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΩ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ

Εννοείται ότι για κάθε μαλακία που σου προανέφερα, ακολουθούσαν μήνες θερισμού  :zfuck: σε πολλά εύφορα χωράφια...

Θεωρω ό,τι πιο αναξιοπρεπές σε έναν αντρα να κάνει καμάκι σε συνοδευμένη γυναίκα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τύπε έχω κολλήσει σε γκόμενα τόσο άσχημα που ήρθανε οι μπράβοι από την πόρτα να με ξεκολλήσουν
Πριν απομακρυνθώ η γκόμενα άκουσε τον εξάψαλμο "ποια νομίζεις ότι είσαι μωρή, κλπ" (από τα καλύτερα μουνιά που χω δει στη ζωή μου στη Σαλονίκη το 1995)

Έχω κολλήσει σε γκόμενα που καθόταν δίπλα μου με παρέα τον γκόμενό της κι έναν άλλο φίλο

Όταν το πρωί έφυγα απ το μαγαζί (ώρες μετά τον παραλίγο καυγά) το αφεντικό του μαγαζιού μου λέει "τύπε είσαι μεγάλο αλάνι"

Έχω κάνει πράματα που δεν έχει κάνει ούτε το 1/10.000 των αντρών.

Και όλα αυτά για έναν λόγο:

Για να στείλω μήνυμα ότι:

ΔΕ ΜΑΣΑΩ
ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ

ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...

ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΑ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΠΗΔΗΞΩ ΑΠ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΩ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ

Εννοείται ότι για κάθε μαλακία που σου προανέφερα, ακολουθούσαν μήνες θερισμού...
Δηλαδη, για να καταλαβω...
Κολλησες σαν τον λιγουρη σε καποια που σε απερριπτε...
Ηρθαν οι μπραβοι να σε ξεκολλησουν και απο πανω την εβρισες κιολας...
Αλλά εσυ το χαρηκες επειδη σε ειπανε αλανι...
Και θα σε φοβουνται επειδη μπορει να μπεις απο το παραθυρο να τις ξεκωλιασεις...
Λοιπον.Ανοιγουμε τη βρυση στο κρυο νερο.
Βαζουμε το κεφαλι απο κατω μεχρι να μουδιασει απο το κρυο.
Σηκωνομαστε, βαθιες ανασες.
Μετά επαναλαμβανουμε.
Ακολουθουμε τη θεραπεια επι μηνα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδια ριξτε του μια βαθμολογια με αριστα το 10 στο παικτουρι μου μην του τα λετε μονο προφορικα  :dancing:

Επισκέπτης
Και θα σε φοβουνται επειδη μπορει να μπεις απο το παραθυρο να τις ξεκωλιασεις...
Μετά επαναλαμβανουμε.

επειδή δε σας μαθαίνουν και πολλή Γεωμετρία στη Νομική, καλό είναι να ξέρεις ότι:

"Μεταξύ δύο σημείων ο συντομότερος δρόμος είναι η ευθεία"

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Δεν εχω ιδέα. Εχω να κανω τετοιο καμακι και 2 και 3 χρονια ο σκιουρος θα ξερει απο αυτα κοιτα τι γραφει πιο πανω  :dancing:

ΑΝ έχει προηγηθεί το "σημα" της συγκατάβασης της γκόμενας με το χαμόγελο (ναι  ρε μάγκα κι εγώ σε γουστάρω)....

.......  πόσες πιθανότητες μου δινεις?

Πες αυτό που αισθάνεσαι...

Επισκέπτης
Παιδια ριξτε του μια βαθμολογια με αριστα το 10 στο παικτουρι μου μην του τα λετε μονο προφορικα  :dancing:

Εγώ αυτές τις αντάρτικες τακτικές ακολουθούσα μπόλντη
Θες να βάλουμε κάτω πόσα μουνιά γάμησα μέχρι την τωρινή ηλικία σου;

Υποσχέσου μου μόνο μη μου μελαγχολήσεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
  ΑΝ έχει προηγηθεί το "σημα" της συγκατάβασης της γκόμενας με το χαμόγελο (ναι  ρε μάγκα κι εγώ σε γουστάρω)....

.......  πόσες πιθανότητες μου δινεις?

Πες αυτό που αισθάνεσαι...

Τις προαλλες ημουν με τον πατερα μου και ενω μας επαιρνε να φυγουμε επειδη η αλλη παρκαριζε μειναμε λιγο και της λεγαμε αμα πισω εχει χωρο... η τυπισσα ειχε ενα χαμογελο ως τα αυτια στον πατερα μου. Ειναι 65 χρονων ΠΟΣΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ του δινεις?  :2funny:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
σκιουρε εισαι τυπος :rockon:το νου σου μονο μην πεσεις σε κανενα ψυχακια και του πειραξεις την γκομενα

Επισκέπτης
  Θεωρω ό,τι πιο αναξιοπρεπές σε έναν αντρα να κάνει καμάκι σε συνοδευμένη γυναίκα.

Μάθε ότι εδώ και πολλά εκατομμύρια χρόνια, πριν το σεξ δίνονται μάχες επικράτησης μεταξύ αρσενικών

Κανείς και καμία δεν είναι κανενός...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειναι αλανι ο σκιουρος θα τον δει ο ψυχακιας και θα παει σπιτι για γαλα και ύπνο αμεσως

:2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μετά επαναλαμβανουμε.

Θεραπεια θα χρειαζοτανε αμα εκανε αυτο που λεει και στα αληθεια  
προς το παρον ειναι εντάξει που τα γραφει στο μπου και δεν τα κανει αυτα σε νυχτερινο μαγαζι με πραγματικους μπραβους και πραγματικο αφεντικο :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
  Λίγες γιατί είναι 65 ετών. Το χαμόγελο της κοπέλας δεν ήταν ερωτικό. Ηταν χαμόγελο ευγνωμοσύνης σε κάποιον που πιθανόν να ήταν πατέρας της.

Μία φραση είπες μόνο για αυτό είμαι τόσο σιγουρος γι αυτό που λεω.

"χαμογελο ως τα αυτιά"

Λέγε λοιπόν τωρα. Τα ρίχνω σε μία γκομενα κατ' αυτον τον τροπο που σου περιέγραψα.

Ακούω πιθανότητες με παρονομαστη το 10. Στις 10 γκομενες που θα το κάνω πόσες θα δεχτούν να με γνωρίσουν?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θεραπεια θα χρειαζοτανε αμα εκανε αυτο που λεει και στα αληθεια  
προς το παρον ειναι εντάξει που τα γραφει στο μπου και δεν τα κανει αυτα σε νυχτερινο μαγαζι με πραγματικους μπραβους και πραγματικο αφεντικο :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
σκιουρε εισαι τυπος :rockon:το νου σου μονο μην πεσεις σε κανενα ψυχακια και του πειραξεις την γκομενα

τύπε η ιστορία που ανέφερα δεν είναι συνήθεια

το κανα πριν πολλά χρόνια και μόνο 1 φορά

Απλά την ανέφερα, σε αντιπαραβολή με τις παπαριές που κοτσάρει ο μπολντερουδακούλης σχετικά με το να κολλάς σε κοπέλες που δείχνουν ότι ενδιαφέρονται και μπλα, μπλα, μπλα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
  Λίγες γιατί είναι 65 ετών. Το χαμόγελο της κοπέλας δεν ήταν ερωτικό. Ηταν χαμόγελο ευγνωμοσύνης σε κάποιον που πιθανόν να ήταν πατέρας της.

"χαμογελο ως τα αυτιά"

Λέγε λοιπόν τωρα. Τα ρίχνω σε μία γκομενα κατ' αυτον τον τροπο που σου περιέγραψα.

Ακούω πιθανότητες με παρονομαστη το 10. Στις 10 γκομενες που θα το κάνω πόσες θα δεχτούν να με γνωρίσουν?

Δεν δινω πιθανοτητες αμα δεν τον δω τον αλλον και εκτος. Προς το παρον αμα θες κριτικη λες πολλα οπως εκανα και εγω παλιοτερα και αυτο ειναι μειον. Οταν λες πολλα θα πεταξεις σιγουρα και καποια μαλακια και η γκομενα θα το ξανασκεφτει  :-

κανεις τη δουλεια σου ηρεμα και ωραια λες τα απαραιτητα και μετα γεια σας. Δεν θα λυσεις το κυπριακο και στην τελικη δεν ειμαι εγω ο αρμοδιος να σου δωσω πιθανοτητες εσυ τα ξερεις αυτα που τα χεις κανει οπως λες.

Επισκέπτης

"χαμογελο ως τα αυτιά"

1/10 και πενταπλάσιες αν πας εσύ σ αυτήν

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τύπε η ιστορία που ανέφερα δεν είναι συνήθεια

το κανα πριν πολλά χρόνια και μόνο 1 φορά

Απλά την ανέφερα, σε αντιπαραβολή με τις παπαριές που κοτσάρει ο μπολντερουδακούλης σχετικά με το να κολλάς σε κοπέλες που δείχνουν ότι ενδιαφέρονται και μπλα, μπλα, μπλα...

Τυπε ειμαι φλωρος σε αυτα δεν χωνομαι αμα δεν δω πρασινο φως  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom