Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Καρατιά στη μούρη λέει!!!!Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Ναι, αλά Bruce Lee κιόλας! Με "Ιιιιιιιιιιχααααααααα" από πίσω!
Καρατιά στη μούρη λέει!!!!Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
αν σε καβαλησει γινεσαι αβραμης τυπε :S
Ναι, αλά Bruce Lee κιόλας! Με "Ιιιιιιιιιιχααααααααα" από πίσω!
δεν ειναι μονο ο ανταγωνισμος αλλα και μεγαλη ζηλια..με εκνευριζει ο ανταγωνισμος που εχουν μεταξυ τους... :S
π.χ. βλεπεις καμμια αλλη γκομενα στο δρομο,σε τσακωνει που κοιτας αλλη κ σου λεει:''τι,σου αρεσει αυτη?? ...δεν βλεπεις που εχει κυτταριτιδα/μεγαλο κωλο/χοντρα μπουτια/στραβο αυτι/ξεβαμμενη ριζα κτλ κτλ'' μαλακιες τουμπανα...αει σιχτιρ...εκει ειναι που πρεπει να της πεις:''αγαπη μου τα βυζια της κοιταγα κ ναι θα την γαμουσα ανετα...''
ειχα 2 βουζες διπλα μου και λενε
<αυτος ειναι ωραιος, αυτη πατσαβουρα>
ε για να ειπα βουζα χοντρουλες ενοουσα..τυπε σου φαινεται αστεια η λεξη;η βουζα ειναι ολοκληρη κατηγορια γυναικων :S
ε για να ειπα βουζα χοντρουλες ενοουσα..
παντου ζηλια και ανταγωνισμος τυπε..
σε μια καφετερια που ειχα κατσει με εναν γνωστο μου, ειχαν 4 σερβιτορες επειδη ηταν λιγο μεγαλη
μιλαμε με το τι κακια κοιταζε η μια την αλλη δεν υπαρχει εξηγηση
και στα διαλειματα μονο οι 2 μιλουσαν...
α ρε οχιες αλλα τι να κανεις, δεν γινεται χωρις γυναικες .. οπως ειχε πει και ο ωνασης Αν δεν υπήρχαν γυναίκες, όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα είχαν σημασία.
ε για να ειπα βουζα χοντρουλες ενοουσα..
παντου ζηλια και ανταγωνισμος τυπε..
σε μια καφετερια που ειχα κατσει με εναν γνωστο μου, ειχαν 4 σερβιτορες επειδη ηταν λιγο μεγαλη
μιλαμε με το τι κακια κοιταζε η μια την αλλη δεν υπαρχει εξηγηση
και στα διαλειματα μονο οι 2 μιλουσαν...
α ρε οχιες αλλα τι να κανεις, δεν γινεται χωρις γυναικες .. οπως ειχε πει και ο ωνασης Αν δεν υπήρχαν γυναίκες, όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα είχαν σημασία.
δυσκολα θα βρεις φιλια μεταξυ γυναικων,οι πιο πολλες που ξερω σχολιαζουν πισωπλατα η μια την αλλητυπε εδω καρφωνουν τις ιδιες τους τις φιλες,τις ξενες θα λυπηθουν; :S
δυσκολα θα βρεις φιλια μεταξυ γυναικων,οι πιο πολλες που ξερω σχολιαζουν πισωπλατα η μια την αλλη
εγω για χαβουζα την ξερω την λεξη...τεσπα...τυπε σου φαινεται αστεια η λεξη;η βουζα ειναι ολοκληρη κατηγορια γυναικων :S
δεν ειμαι παντρεμενος για να ξερω αλλα μαλλον εχεις δικιοκαι μη παντρευεστε ποτε φτωχες. βγαζουν απιθανα κομπλεξ μετα.
" Αγάπη μου σε πειράζει να έρθει και η μαμά μου διακοπές? Ειναι πτωμα η καημένη να μην μείνει και μόνη της στην ΑΘήνα..."