rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οπα οπα αλλο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αλλο "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" μη μπερδευεσαι
σωστά το διορθώνω
οπα οπα αλλο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αλλο "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" μη μπερδευεσαι
Οποιος σκεφτεται διαφορετικα τον βαφτιζουμε αλητη. Ευτυχως κατι "αλητες" μπηκαν στο πολυτεχνειο και επεσε η χουντα....
Koίτα και το δικαστήριο καμία φορά νομίζω δεν χρειάζεται,απλό λαικό λιντσάρισμα κουκουλοφόρων, ανάξιων μπάτσων,παιδεραστών,βιαστών και κάθε λογής δολοφόνων....ρε τσίφτη έχει σημασία τι νομίζω εγώ?????? ή εσύ??? ή κάθε άλλος???
ο Νάσιουτζικ (αν θυμάσαι ή άν διάβασες γιατί από ότι θυμάμαι νομικά σπουδάζεις) καταδικάστηκε, πήεγε στο εφετείο όπου αθωωθηκε δύο φορές αλλά η απόφαση αναιρέθηκε και κάθησε τρείς φορές στο σκαμνί με αποτέλεσμα την τρίτη να καταδικαστεί.. είχε δικηγόρο τον άλλο παπάρα τον άνδρα της Λάσκαρη (ξεχνάω το όνομα του)...
ή δεχόμαστε το δικαστήριο σαν κριτή των διαφορών μας (και στην περίτπωση αυτή είναι μία διαφορά μεταξύ πολιτείας και κατηγορουμένου) ή όχι.. so simple like that.. πρόσεξε όμως.. στην περίπτωση που δεν το δεχόμαστε μπορείς να μου πείς τις συνέπειες???????
Αμα διαβασεις ολα τα ποστ μου, θα δεις πολυ καλα τι εχω πει. Οι κουκουλοφοροι σκοτωσαν 4 ανθρωπους. Δεν δικαιολογησα κανεναν. Ουτε προσβαλα τους 4 νεκρους. Εσυ βγαινεις και λες αυτα που λεει και ο Κουγιας. Εισαι σοβαρος?
Τα ιδια εχουν ξαναγινει στο παρελθον. Μαλιστα ειχαν πυροβολησει πισωπλατα ενα παιδι, και μετα υποστηριζαν πως τους επιτεθηκε και γι'αυτο τον πυροβολησαν για να σωθουν.
Ε ο μπατσος φυλακη δεν μπηκε. Το ιδιο θα γινει και τωρα.
τραβάει ο ένας, τραβάει ο άλλος, έχει ξεχειλώσει, έχει γίνει σαν μουνόχειλα 95άρας το θέμα
Κόψε ρε την προπαγάνδα κατά της ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ''!!!Αφού αυτό θα είναι το πόρισμα της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
γιατί να μην είναι
"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ
Περιμένω με αγωνία να ακούσω ποιος σκότωσε τον Κένεντυ, τον ΄Έλβις, τη Μονρόε και τον Τζιμ Μόρισον...
Και η περιπέτεια , ήτοι οι τραγικές περιστάσεις , με αδικοχαμένους νεκρούς , θα έχουν συνέχεια , ενώ το τέλος είναι άδηλον .
Λυκουρέζος. ;)ρε τσίφτη έχει σημασία τι νομίζω εγώ?????? ή εσύ??? ή κάθε άλλος???
ο Νάσιουτζικ (αν θυμάσαι ή άν διάβασες γιατί από ότι θυμάμαι νομικά σπουδάζεις) καταδικάστηκε, πήεγε στο εφετείο όπου αθωωθηκε δύο φορές αλλά η απόφαση αναιρέθηκε και κάθησε τρείς φορές στο σκαμνί με αποτέλεσμα την τρίτη να καταδικαστεί.. είχε δικηγόρο τον άλλο παπάρα τον άνδρα της Λάσκαρη (ξεχνάω το όνομα του)...
ή δεχόμαστε το δικαστήριο σαν κριτή των διαφορών μας (και στην περίτπωση αυτή είναι μία διαφορά μεταξύ πολιτείας και κατηγορουμένου) ή όχι.. so simple like that.. πρόσεξε όμως.. στην περίπτωση που δεν το δεχόμαστε μπορείς να μου πείς τις συνέπειες???????
Koίτα και το δικαστήριο καμία φορά νομίζω δεν χρειάζεται,απλό λαικό λιντσάρισμα κουκουλοφόρων, ανάξιων μπάτσων,παιδεραστών,βιαστών και κάθε λογής δολοφόνων....
Χανούν δουλειά έτσι οι δικηγόροι αλλά δεν πείραζει!!!
Koίτα και το δικαστήριο καμία φορά νομίζω δεν χρειάζεται,απλό λαικό λιντσάρισμα κουκουλοφόρων, ανάξιων μπάτσων,παιδεραστών,βιαστών και κάθε λογής δολοφόνων....
..που ο ίδιος άναψε..Τραγωδία ζούμε .
Ήρως ο Γιώργος , ίσως , που προσπαθεί να κατευνάσει τον χορό των εξεγερμένων .
...στις οποίες συντέλεσε τα μάλα ,Είναι στο μέσο της περιπέτειας , της κοινωνικής αναταραχής εν όψει χρεωκοπίας
Αγαπητέ Πασόκε μου αυτό οχι μόνο το επεδίωξε αλλά και σα καθυστερημένος μαλάκας προδότης που είναι..κάθεται και το απολαμβάνει.ή υποτέλειας .
Γεμίσαμε δήμιους πανάθεμά σαςKoίτα και το δικαστήριο καμία φορά νομίζω δεν χρειάζεται,απλό λαικό λιντσάρισμα κουκουλοφόρων, ανάξιων μπάτσων,παιδεραστών,βιαστών και κάθε λογής δολοφόνων....
σε ότι αφορά την υπόθεση τον πιτσιρικά τον πυριβόλησαν μέσα στην κλούβα, στην οποία είχε μπεί και είχε ρίξει το μπουκαλάκι του (σαν και αυτό που ρίξανε χθές στην τράπεζα)...
Σωστός..
Και όσο κι αν ακούγεται κυνικό ο πόλεμος έχει και νεκρούς.
Τέλος..
ααα μάλιστα και ποιός θα κρίνει αν ήταν κουκουλοφόρος, αν ήταν ανάξιος μπάτσος, αν ήταν παιδεραστής αν ήταν βιαστής αν ήταν δολοφόνος..???
ο όχλος???
Πω πω πω με έχετε βάλει στόχο!!!Παπαζόλη, λες μαλακίες με τη φυσικότητα με την οποία αναπνέεις...
Άσε που μυρίζει και η αναπνοή σου...
Xθες κάποιος έγραψε ότι ο Μάης του '69 καθιέρωσε το 8 ωρο...
Σήμερα άλλος γράφει ότι το πολυτεχνείο έριξε τη χούντα...
Περιμένω με αγωνία να ακούσω ποιος σκότωσε τον Κένεντυ, τον ΄Έλβις, τη Μονρόε και τον Τζιμ Μόρισον...
Αυτό είναι
Και εδώ η υπερβολή είναι βλασφημία κατά της μνήμης των νεκρών
Κάποια φορά ας δούμε την τραγικότητα των περιστάσεων όπως επιβάλλει η Ελληνική παιδεία .
Τραγωδία ζούμε .
Ήρως ο Γιώργος , ίσως , που προσπαθεί να κατευνάσει τον χορό των εξεγερμένων .
Είναι στο μέσο της περιπέτειας , της κοινωνικής αναταραχής εν όψει χρεωκοπίας , ή υποτέλειας .
Η αρχή είναι η Υβρις της ασυνείδητης εξουσίας , και το μίασμα το χρέος που η χωρίς συνείδηση εξουσία σώρρευσε .
Το κακό είναι ότι η τραγωδία τελειώνει με τον από μηχανής Θεό και την κάθαρση , αποκαθαίροντας το μίασμα και πατάσσοντας την Υβρι .
Το επίσης μεγαλύτερο κακό είναι ότι ούτε ο από μηχανής Θεός εμφανίζεται , ούτε η κάθαρσις επέρχεται αν δεν προηγηθεί η ΝΕΜΕΣΙΣ .
ΝΕΜΕΣΙΣ δεν φαίνεται στον ορίζοντα .
Αρα και ο από μηχανής θεός και η κάθασρις απομακρύνονται .
Και η περιπέτεια , ήτοι οι τραγικές περιστάσεις , με αδικοχαμένους νεκρούς , θα έχουν συνέχεια , ενώ το τέλος είναι άδηλον .
Δεν είπα αυτό .
Αυτό είναι ανάλγητο και απάνθρωπο .
Εγώ εστιάζομαι στο ότι δεν υπάρχει Νέμεσις !
Στον πόλεμο εγώ πρώτα κλαίω τους αμάχους !