boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Βλέπουμε και τσόντες με grannies;
το έχω ξαναπεί, έχω μεγάλη θητεία στο νετ, σ'αυτό τον υπέροχο μαγικό κόσμο υπάρχουν πράγματα που δεν (πρέπει να) βάζει ο νους του ανθρώπου
Βλέπουμε και τσόντες με grannies;
Xθες κάποιος έγραψε ότι ο Μάης του '69 καθιέρωσε το 8 ωρο...
Σήμερα άλλος γράφει ότι το πολυτεχνείο έριξε τη χούντα...
Περιμένω με αγωνία να ακούσω ποιος σκότωσε τον Κένεντυ, τον ΄Έλβις, τη Μονρόε και τον Τζιμ Μόρισον...
το έχω ξαναπεί, έχω μεγάλη θητεία στο νετ, σ'αυτό τον υπέροχο μαγικό κόσμο υπάρχουν πράγματα που δεν (πρέπει να) βάζει ο νους του ανθρώπου
..που ο ίδιος άναψε.....στις οποίες συντέλεσε τα μάλα , Αγαπητέ Πασόκε μου αυτό οχι μόνο το επεδίωξε αλλά και σα καθυστερημένος μαλάκας προδότης που είναι..κάθεται και το απολαμβάνει.
Το σκουλήκι καλά θα κάνει να μας πει ποιοι σκοτώσαν τους αθώους χτες...για να μη βαρύνει και άλλο τη θέση του..
Πάντως σε συγχαιρώ για τη τιμιότητα σου να εξακολουθείς να παραμένεις σταθερός στην αγάπη σου για το Τζέφρυ τη στιγμή που όλοι οι Πασόκοι του σάιτ τον έχουν εγκαταλέιψει
Δεν είπα αυτό .
Αυτό είναι ανάλγητο και απάνθρωπο .
Εγώ εστιάζομαι στο ότι δεν υπάρχει Νέμεσις !
Στον πόλεμο εγώ πρώτα κλαίω τους αμάχους !
δεν έπεσε με την εξέγερση στο πολυτεχνείο. Ενα χρόνο μετά έπεσεΗ χουντα πως επεσε ρε φιλε?
Δυστυχώς τα σενάρια της κοινωνιας και της οικονομίας είναι αρκετά πιο πολύπλοκα και λιγότερο γραμμικά από αυτά των τραγωδιών...
Το σίγουρο όμως είναι ότι τα λάθη πληρώνονται, όχι απαραίτητα από αυτούς που τα κάνουν...
Όσο για το Γιώργο, ας πούμε ότι ο δρόμος για την κόλαση (ή το δντ) είναι στρωμένος πάντα με καλές προθέσεις...
δεν έπεσε με την εξέγερση στο πολυτεχνείο. Ενα χρόνο μετά έπεσε
Σήμερα άλλος γράφει ότι το πολυτεχνείο έριξε τη χούντα...
λίγο απ'όλα. Αν και ο ίσιος νομίζει ότι την έριξε ο ΚαραμανλήςΔεν ειπαμε οτι επεσε την ιδια μερα. Λιγο το πολυτεχνειο, λιγο το κυπριακο...εγινε η δουλεια.
Δεν ειπαμε οτι επεσε την ιδια μερα. Λιγο το πολυτεχνειο, λιγο το κυπριακο...εγινε η δουλεια.
Περίμενε και θα ακούσεις καινούργια ωραία πράγματα σε λίγο........Δεν ειπαμε οτι επεσε την ιδια μερα. Λιγο το πολυτεχνειο, λιγο το κυπριακο...εγινε η δουλεια.
Εισαι σαν τους αριστερους. Εχεις υποστει πλυση εγκεφαλου, και αρνεισαι να δεις οτιδηποτε αλλο.
Περιμενω σχολια
εκτος αν ξερεις μονο να ειρωνευσαι επειδη δεν εχεις επιχειρηματα
λίγο απ'όλα. Αν και ο ίσιος νομίζει ότι την έριξε ο Καραμανλής
Ναι έζησες κ την προηγούμενη και ξέρεις!!!Ναι αλλά για να μην ξεχνιόμαστε...
ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ και χειρότερη.
Έχει κάτι χοντρά βιβλία η νομική..λίγο απ'όλα. Αν και ο ίσιος νομίζει ότι την έριξε ο Καραμανλής
Ναι έζησες κ την προηγούμενη και ξέρεις!!!
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααΈχει κάτι χοντρά βιβλία η νομική..
Αν πέσουν από ψηλά προκαλούν διαταραχές..
Με ενα τηλεφωνημα το κανονισε ε?
ΜΕρικοι πολιτικοι το επαιζαν αντικαθεστωτικοι απο το εξωτερικο...
Τόσο μεγάλος είσαι που έζησες και την Χούντα;! :oΔεν έχουμε την ίδια ηλικία ΒΛΕΠΕΙΣ ;)