info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.500
- Πόντοι
- 4.926
Καλησπέρα μικρέ.Γεια σας, τελείωσα τις πανελλήνιες και πλέον αναμένω τα αποτελέσματα τα οποία ελπίζω να αντικατοπτρίζουν τη σκληρή δουλειά που έκανα αυτή τη χρονιά. Μετά από 12 βαρετά σχολικά χρόνια νομίζω πως ήρθε μια νέα περίοδος, μια νέα αρχή, είμαι πολύ ενθουσιασμένος και φυσικά έχω πολλά σχέδια στο μυαλό μου για τα χρόνια που έρχονται. Το μόνο που σίγουρα θα μείνει από αυτά τα χρόνια είναι οι 2-3 κολλητοί μου με τους οποίους είμαστε αχώριστοι θα λέγαμε, αλλά νομίζω ότι όλα τα άλλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ποιες είναι οι συμβουλες σας εσάς των μεγαλύτερων για τις ηλικίες 18-25, τι να κάνω σε αυτά τα χρόνια? Τι να προσέξω και τι να αποφύγω?
Καταρχάς, το κύριο μέλημά σου θα πρέπει να είναι οι σπουδές. Το πτυχίο θα σου δώσει δουλειά και χρήματα και όχι η εμφάνιση και οι δημόσιες σχέσεις. Παράλληλα με τις σπουδές σου κοίταξε να περάσεις καλά. Φλέρταρε, γάμα, ταξίδεψε, αθλήσου και εάν έχεις κάποιο χόμπι δώσε χρόνο και σε αυτό. Έπειτα, φρόντισε να εκπληρώσεις τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις και να θυμάσαι: Έξω από τα κάγκελα του προαύλιου βρίσκεται η αληθινή ζωή. Μην πέσεις στην παγίδα, που πέφτουν οι περισσότεροι φυτούκλες, οι οποίοι έχουν αυτοσκοπό να βγούνε πρώτοι και βρίσκονται παγιδευμένοι ανάμεσα σε βαθμούς, βάσεις και μέσους όρους. Τις περισσότερες φορές, οι συγκεκριμένοι, παίρνουν άριστα στο σχολείο και μηδέν στην ζωή.