Περνά Αθήνα και γάμα Μεταξουργείο θα ξαναγυρίσουν οι παλιές εποχές
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τέλος το σχολείο, επιτέλους μια νέα αρχή!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 382
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.799
- Πόντοι
- 3.656
ζεις στον μικροκοσμο σου,με περιοριμενους ορίζοντες.Ειναι απο τις πιο σοβαρες ερωτησεις που εχω δει,και οπως βλεπεις μιλαω σοβαρα στο παιδι.
Κι εγώ σοβαρά μιλάω
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
@Jimmy Gang ..ψυχραιμια επισης εχω να σου προτινω και ειδικα με τις γυναικες (θα σου χρειαστει)
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.692
- Πόντοι
- 5.595
Αν συνεχίσεις να ζεις στην πόλη σου και στο πατρικό σου δύσκολα τα πράγματα.
Το ιδανικό είναι να σπουδάζει κάποιος μακριά απ'την πολη του. Να επαπροσδιορίσει τον εαυτό του.Σίγουρα και στην πόλη σου θα γνωρισεις νεο κοσμο και θα περασεις ωραια αλλα σε θέμα ολοκληρωσης προσωπικοτητας δεν συγκρινεται η φάση του να σπουδάζεις μακριά απ'το σπίτι σου.
Μακρια και ας δουλευεις και ας συγκατοικείς με αλλους παρα στο πατρικο με τη μανα να σου πλενε τα βρακια και να παρακαλας η γκομενα που θα γνωρισεις να μην ειναι και αυτη ντοπια και χαμουρευεστε στα παγκακια σαν 15χρονα.
Αυτή ειναι η συμβουλη που έχω να σου δωσω...βγες απ'την comfort zone σου και δεν πρόκεται να το μετανιώσεις με τίποτα.
Το ιδανικό είναι να σπουδάζει κάποιος μακριά απ'την πολη του. Να επαπροσδιορίσει τον εαυτό του.Σίγουρα και στην πόλη σου θα γνωρισεις νεο κοσμο και θα περασεις ωραια αλλα σε θέμα ολοκληρωσης προσωπικοτητας δεν συγκρινεται η φάση του να σπουδάζεις μακριά απ'το σπίτι σου.
Μακρια και ας δουλευεις και ας συγκατοικείς με αλλους παρα στο πατρικο με τη μανα να σου πλενε τα βρακια και να παρακαλας η γκομενα που θα γνωρισεις να μην ειναι και αυτη ντοπια και χαμουρευεστε στα παγκακια σαν 15χρονα.
Αυτή ειναι η συμβουλη που έχω να σου δωσω...βγες απ'την comfort zone σου και δεν πρόκεται να το μετανιώσεις με τίποτα.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.937
- Πόντοι
- 3.506
Τύπε. Αν δεν είσαι τρολ.
1)Τελείωσε τη μπουρδελοσχολη γρήγορα. Αν περάσεις
2) φύγε εξωτερικό αν μπορείς
3) να την πέσεις σε όλες ,χωρίς ντροπές. Αν δε σου κάθονται ,τότε ρδελα.
4)Ερασμους με κάθε τρόπο. Πολωνία·Σλοβακία,Ρουμανια κάπου εκεί
5)Ταξιδάκια εκτός Ελλάδος να ανοίξει το μάτι σου
Αυτά θα έλεγα και στο γιο μου.
1)Τελείωσε τη μπουρδελοσχολη γρήγορα. Αν περάσεις
2) φύγε εξωτερικό αν μπορείς
3) να την πέσεις σε όλες ,χωρίς ντροπές. Αν δε σου κάθονται ,τότε ρδελα.
4)Ερασμους με κάθε τρόπο. Πολωνία·Σλοβακία,Ρουμανια κάπου εκεί
5)Ταξιδάκια εκτός Ελλάδος να ανοίξει το μάτι σου
Αυτά θα έλεγα και στο γιο μου.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.608
- Πόντοι
- 8.346
Οπως ειπε και ο Ρένος Χαραλαμπίδης, γίνε συλλέκτης εμπειριών. Τα χρόνια της φοιτητικής ζωής (αντε και του στρατού) είναι απο τα τελευταία ανεμελα. ΑΛΛΑ μην φορτώσεις την σχολή στο κοκορα,θα το βρεις μπροστά σου μετα και θα χτυπας το κεφάλι σου.
Ελπίζω να περάσεις στην σχολη που θες
Ελπίζω να περάσεις στην σχολη που θες
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
η απαντηση που εδωσα στον μικρο,ειναι μια απαντηση που προσπάθησα να τον καλυψω οσο το δυνατον σε ενα μεγαλο ευρος της ζωης και οχι μεμονομενες καταστασεις.Εσυ εκει κολλημενος με τους κυκλους και τις μαλακιες.Λες και θα πρεπει μια ζωη να περιμενει απο αλλους για να γνωρισει γκομενες.Κι εγώ σοβαρά μιλάω
Διαγραμμένο μέλος 221425
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Like
- 352
- Πόντοι
- 21
Τις συμβουλες απο το BourdelaΓεια σας, τελείωσα τις πανελλήνιες και πλέον αναμένω τα αποτελέσματα τα οποία ελπίζω να αντικατοπτρίζουν τη σκληρή δουλειά που έκανα αυτή τη χρονιά. Μετά από 12 βαρετά σχολικά χρόνια νομίζω πως ήρθε μια νέα περίοδος, μια νέα αρχή, είμαι πολύ ενθουσιασμένος και φυσικά έχω πολλά σχέδια στο μυαλό μου για τα χρόνια που έρχονται. Το μόνο που σίγουρα θα μείνει από αυτά τα χρόνια είναι οι 2-3 κολλητοί μου με τους οποίους είμαστε αχώριστοι θα λέγαμε, αλλά νομίζω ότι όλα τα άλλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ποιες είναι οι συμβουλες σας εσάς των μεγαλύτερων για τις ηλικίες 18-25, τι να κάνω σε αυτά τα χρόνια? Τι να προσέξω και τι να αποφύγω?
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.234
- Πόντοι
- 5.006
Ποιες είναι οι συμβουλες σας εσάς των μεγαλύτερων για τις ηλικίες 18-25, τι να κάνω σε αυτά τα χρόνια? Τι να προσέξω και τι να αποφύγω?
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Πίστεψε με ακόμα και αυτά που ανέφερες δεν είναι μικρές αλλαγές, το ότι θα γνωρίζω κόσμο από δω και από κει σε πάρτυ κλαμπς γήπεδα συναυλίες κλπ θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό που θα με αλλάξει πολύ σαν άτομοΑν περάσεις Αθήνα και συνεχίσεις να μένεις στο πατρικό,περιμένεις ν'αλλάξει κάτι δραματικά;
Αν έμενες επαρχία και πέρναγες Αθήνα-Θεσσαλονίκη,σίγουρα αυτό είναι μεγάλη αλλαγή.Ουσιαστικά αυτό που θ'αλλάξει είναι το ότι δε θα'χεις πρωινό ξύπνημα κάθε μέρα,κάποιες μέρες δε θα πατάς και σχολή καθόλου,και θα'χεις ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο.Γενικά μην επαναπαυτείς στους 2-3 κολλητούς και προσπάθησε να γνωρίσεις κι άλλους.Και βάλε πρώτη προτεραιότητα να βρεις γκόμενα
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.677
- Πόντοι
- 9.931
Το γκομενιλικι δεν πρεπει να ειναι πρώτη προτεραιότητα, πρωτη προτεραιοτητα ειναι οι σπουδες και μετα οι γυναικες. Σπουδασε, βγάλε λεφτά και μετα θα έρχονται μονες τους οι γυναίκες.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.937
- Πόντοι
- 3.506
Α και μη κολλήσεις με μια μουνιτσα σαν κάτι τύπους που πάνε τριάντα και έχουν την ίδια γκομενα από 19
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
Επειδη ακομα δεν ξερεις σε τι σχολη και σε ποια πολη περασες, κραταω την απαντηση μου για οταν βγουν τα οριστικα αποτελεσματα. Οπως ειπωθηκε και παραπανω, αλλο ΤΕΙ γεωπονιας Φλωρινα, αλλο ΗΜΜΥ Αθηνα. Διαφορετικοι κοσμοι εντελωςΓεια σας, τελείωσα τις πανελλήνιες και πλέον αναμένω τα αποτελέσματα τα οποία ελπίζω να αντικατοπτρίζουν τη σκληρή δουλειά που έκανα αυτή τη χρονιά. Μετά από 12 βαρετά σχολικά χρόνια νομίζω πως ήρθε μια νέα περίοδος, μια νέα αρχή, είμαι πολύ ενθουσιασμένος και φυσικά έχω πολλά σχέδια στο μυαλό μου για τα χρόνια που έρχονται. Το μόνο που σίγουρα θα μείνει από αυτά τα χρόνια είναι οι 2-3 κολλητοί μου με τους οποίους είμαστε αχώριστοι θα λέγαμε, αλλά νομίζω ότι όλα τα άλλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ποιες είναι οι συμβουλες σας εσάς των μεγαλύτερων για τις ηλικίες 18-25, τι να κάνω σε αυτά τα χρόνια? Τι να προσέξω και τι να αποφύγω?
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.799
- Πόντοι
- 3.656
Πίστεψε με ακόμα και αυτά που ανέφερες δεν είναι μικρές αλλαγές, το ότι θα γνωρίζω κόσμο από δω και από κει σε πάρτυ κλαμπς γήπεδα συναυλίες κλπ θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό που θα με αλλάξει πολύ σαν άτομο
Κοίτα καταρχήν να γνωρίσεις κόσμο στη σχολή σου που θα βλέπεστε κάθε μέρα.Και κυρίως γκόμενες.Σε κλαμπ και γήπεδα δε θα γνωρίσεις
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
σπίτι μου να μείνω θα πηγαινοερχομαι από αδερφό μάνα γιαγιά, δηλαδή δε θα είμαι κάπου σταθερά, ούτε σημαίνει ότι θα μου τα κάνει όλα η μάνα μου, το δωμάτιο μου μόνος θα το περιποιούμαι, επίσης θα μάθω να πλυντήριο η κάποια βασικά περί μαγειρέματος, γενικά νομίζω ότι το να μείνω Αθήνα θα είναι καλό και σίγουρα θα μάθω πράγματα όσον αφορά και το νοικοκυριό, επίσης σίγουρα δε θα τη βαρεθω ποτέ τη πόληΑν συνεχίσεις να ζεις στην πόλη σου και στο πατρικό σου δύσκολα τα πράγματα.
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
να γαμας Μέχρι τελικής πτώσεωςΓεια σας, τελείωσα τις πανελλήνιες και πλέον αναμένω τα αποτελέσματα τα οποία ελπίζω να αντικατοπτρίζουν τη σκληρή δουλειά που έκανα αυτή τη χρονιά. Μετά από 12 βαρετά σχολικά χρόνια νομίζω πως ήρθε μια νέα περίοδος, μια νέα αρχή, είμαι πολύ ενθουσιασμένος και φυσικά έχω πολλά σχέδια στο μυαλό μου για τα χρόνια που έρχονται. Το μόνο που σίγουρα θα μείνει από αυτά τα χρόνια είναι οι 2-3 κολλητοί μου με τους οποίους είμαστε αχώριστοι θα λέγαμε, αλλά νομίζω ότι όλα τα άλλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ποιες είναι οι συμβουλες σας εσάς των μεγαλύτερων για τις ηλικίες 18-25, τι να κάνω σε αυτά τα χρόνια? Τι να προσέξω και τι να αποφύγω?
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...(που την εφαρμόζουν μεγαλοι μαλακες)Α και μη κολλήσεις με μια μουνιτσα σαν κάτι τύπους που πάνε τριάντα και έχουν την ίδια γκομενα από 19
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Θα γνωρίσω και από σχολή και εκτός σχολής, στις πληροφορικες δεν έχει πολλά κορίτσιαΚοίτα καταρχήν να γνωρίσεις κόσμο στη σχολή σου που θα βλέπεστε κάθε μέρα.Και κυρίως γκόμενες.Σε κλαμπ και γήπεδα δε θα γνωρίσεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και τα δύο μπορούν γίνουν άνετα αν είσαι οργανωμένοςΤο γκομενιλικι δεν πρεπει να ειναι πρώτη προτεραιότητα, πρωτη προτεραιοτητα ειναι οι σπουδες και μετα οι γυναικες. Σπουδασε, βγάλε λεφτά και μετα θα έρχονται μονες τους οι γυναίκες.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.799
- Πόντοι
- 3.656
η απαντηση που εδωσα στον μικρο,ειναι μια απαντηση που προσπάθησα να τον καλυψω οσο το δυνατον σε ενα μεγαλο ευρος της ζωης και οχι μεμονομενες καταστασεις.Εσυ εκει κολλημενος με τους κυκλους και τις μαλακιες.Λες και θα πρεπει μια ζωη να περιμενει απο αλλους για να γνωρισει γκομενες.
Ε ναι,γιατί αλλιώς θα φτάσει να ψάχνει γκόμενες στα μπαντου και τα τίντερ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 20