lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Η Κούβα πολύ σύντομα θα γίνει Κίνα.
Μονοκομματική-καπιταλιστική-δικτατορία.
Θα το δείξει ο καιρός.
Η Κούβα πολύ σύντομα θα γίνει Κίνα.
Και εγω αυτο βλεπω.Η Κούβα πολύ σύντομα θα γίνει Κίνα.
τυπε abibas λεειΈντιτ: Η ζακέτα adidas να μη μείνει ασχολίαστη από την υπόγα παρακαλώ.
Ευτυχως αυτα δεν γινονται(ακομα)σε μας δηλαδη.Είναι γνωστό τί επίπεδο ευημερίας προσέφερε ο σοσιαλισμός στην κούβα, ιδίως μόλις σταμάτησαν τα μπικικίνια από τη μόσχα.
Και είναι γνωστό το επίπεδο των πολιτικών δικαιωμάτων που απολάμβαναν οι κουβανοί...Πολυκομματικές εκλογές, ελευθερία λόγου κτλ.
Φυσικά οι εδώ οπαδοί της καστρικης χούντας που καταπιέζονται από το αστικό καθεστώς, βλέπουν στο πρόσωπο της κούβας τον τελευταίο σοσιαλιστικό παράδεισο, μιας και οι άλλοι μας άφησαν χρόνους και αποκαλύφθηκε ότι μάλλον δεν έφταιγε το εμπάργκο των αμερικάνων για την πείνα, η δε καταπίεση είναι στο στάνταρ εξοπλισμό.
αντε και μετα να ερθει και η δικια μας η σειρα τυπεΔεν είμαι μπαμπα- στρουμφ για να κάνω προβλέψεις αλλά μάλλον θα συνταχθώ με το απόλυτο αρσενικό για τη μοίρα της κούβας...
γιατί ο Μίκης μου θυμίζει τον Φιντέλ?
Τώρα να μην πω τι του είναι ο Μίκης του Φιντέλ γιατί και τον έναν θα προσβάλω και τον άλλον.
βλέπουν στο πρόσωπο της κούβας τον τελευταίο σοσιαλιστικό παράδεισο,
Tσου,η Β.Κ. είναι άγνωστη χώρα για τους περισσότερους κ φυσικά για τα κομμούνια μας...Τύπε υπάρχει ακόμα η ΒΚ...
Tσου,η Β.Κ. είναι άγνωστη χώρα για τους περισσότερους κ φυσικά για τα κομμούνια μας...
Οπότε δεν μπορούν να εκφέρουν γνώμη.
Κούβα πάλι κάθε καλοκαίρι πάνε κ βοηθάν τζαμπέ στην οικοδόμιση του σοσιαλισμού προς επίτευξη κάποια στιγμή του κομμουνισμού.....
Όσο ζει κανείς μαθαίνει.......Τύπε άστα να πάνε...
Κληρονομική λαοκρατική μοναρχία; Άλλο φρούτο...