Νέα

Τέλος η δημόσια κ δωρέαν παιδεία(I love America)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pz89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AIZEN SOSUKE

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
δωρεάν παιδεία δεν υπήρξε ποτέ. Όπως δεν υπάρχει τίποτα δωρεάν.
Απλά το κόστος των συγγραμμάτων( των οποίο το 90% σαπίζει σε μια βιβλιοθήκη χωρίς να μπει ποτέ σε καμία χρήση) δεν μοιράζεται στο σύνολο της κοινωνίας.
Ίσως το μέτρο να είναι σχετικά σκληρό για έναν αδύναμο οικονομικά φοιτητή αλλα στο ιντερνετ υπάρχουν τόσα συγγράμματα δωρεάν και πολύ καλύτερα απο τις μαλακίες που δίνουν οι Έλληνες ψευτο καθηγητές.

Επισκέπτης
Γιατι αν εχουμε ΕΝΑ παραδειγμα για το ποσο ΣΚΑΤΑ ειναι τα πανεπιστημια αυτο ειναι ο στραπονιαρης και η νηπιακου επιπεδου σκεψη του.

Θυμάμαι κάποια στιγμή είχες πέσει απ'τα σύννεφα με τον τρόπο σκέψης κάποιου άλλου μέλους (του οποίου το νικ μας έχει ζητηθεί να μην αναφέρουμε). Το πως είναι δλδ δυνατόν να σκέφτεται έτσι πτυχιούχος πανεπιστημίου και είχαμε κάνει μια κουβέντα σχετικά.
Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου??

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν θα εχουν συγγραματα οι φοιτητες?
συμφορααααααααααααααααα

Επισκέπτης
Θυμάμαι κάποια στιγμή είχες πέσει απ'τα σύννεφα με τον τρόπο σκέψης κάποιου άλλου μέλους (του οποίου το νικ μας έχει ζητηθεί να μην αναφέρουμε). Το πως είναι δλδ δυνατόν να σκέφτεται έτσι πτυχιούχος πανεπιστημίου και είχαμε κάνει μια κουβέντα σχετικά.
Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου??
Ναι.

Κοιτα,πιστευω οτι το νετ σε αυτο το πραμα βοηθησε,εμενα προσωπικα τουλαχιστον:Πισω απο τη σχετικη ανωνυμια ειναι ειλικρινεις οι τυποι.

Επισκέπτης
ενώ είδαμε τι παράγουν οι διανοητές τύπου υπερπόντικα  :jerking: :jerking: :jerking:
Θες να με λες μαλακα,να με λες...αλλα χωρις πτυχιο...

Γιατι αμα ημουν ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ και με πτυχιο θα ηταν χειροτερο,νομιζω.

Χωρια το κοστος στην ερμη τη πατριδα,ε?Συ ειπας...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Θες να με λες μαλακα,να με λες...αλλα χωρις πτυχιο...

Γιατι αμα ημουν ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ και με πτυχιο θα ηταν χειροτερο,νομιζω.

Χωρια το κοστος στην ερμη τη πατριδα,ε?Συ ειπας...

ακούω προτάσεις συγκεκριμένες...

εγώ τις δικές μου τις έχω πεί... στραβές κουτσές ανάποδες τις έχω πεί ευθαρσώς

εσύ έχεις?

ή μήπως δεν τολμα΄ς να τις πείς?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στην τελική χίλιες φορές παπαζόλης και να θες 10 χρόνια για να πάρεις πτυχίο,παρά επαγγελματίας λακές με PhD..

αν δε πενεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει πεθερε  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παπαριά εις το τετράγωνο,αποκλείεται να είναι έτσι απλά...μετά θα δηλώνουν όλοι part-time για να έχουν τα 2ν χρόνια κ όχι τα ν+2.

συνηθως στο εξωτερικο ακομα και παρτ ταιμ να πας ειναι συγκεκριμενο το χρονικο διαστημα στο οποιο πρεπει να τελειωσεις...και δε χρειαζεται να αποδειξεις οτι εργαζεσαι...εδω δεν ηξερα καν οτι δεν υπηρχε το παρτ ταιμ...

Επισκέπτης
ακούω προτάσεις συγκεκριμένες...

εγώ τις δικές μου τις έχω πεί...
Δεν ειναι δικες σου.Απλα αντιγραφεις.
Το φοβερο ομως ειναι οτι πιστευεις οτι ΔΕΝ αντιγραφεις,ενω το ξερεις οτι αντιγραφεις.
Κατα τα αλλα ουτε αρμοδιος ειμαι(αλλωστε δεν υπηρξα φοιτητης)ουτε το εχω ψαξει.
Οποτε με καλυπτει(ξαναλεμε,χωρις να το εχω ψαξει)η γενικη αρχη που επικαλεστηκε ο Λοπεζ.
Στην τελική χίλιες φορές παπαζόλης και να θες 10 χρόνια για να πάρεις πτυχίο,παρά επαγγελματίας λακές με PhD..
Bachelor,λεει...λεπτομερεια χωρις ουσια ομως.
Και με δεκα PhD ο λακες,λακες.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Η ελεύθερη και δωρεάν παιδεία ουδέποτε έγινε σεβαστή από το σύνολο και των διδασκόντων (που έβρισκαν το ήσυχο τσιφλικάκι τους τόσα χρόνια)...και των διδασκόμενων (που το έβλεπαν ως χασομέρι, τα χρόνια σπουδών ως περίοδο εκδρομών και χαλάρωσης) και των γονιών (που το μονο που έκαναν ήταν να γκρινιάζουν για αυτή αλλά την υποβάθμιζαν με τα έργα τους στηρίζοντας την παραπαιδεία με κάθε τρόπο).

Τώρα γυρνάμε στα παλιά χρόνια που η Παιδεία ήταν  ακριβή και για λίγους. Τότε που τα συγγράματα ήταν βιβλία ακριβοθώρητα και περνούσαν απο γενιά σε γενιά μαθητών, τα ίδια βιβλία ...και δεν καίγονταν σε κάποια μεσημεριατικη παγανιστική πυρά του Ιουνη αναμεσα σε μαθητές που καταβρέχονταν αλαλαζοντας.
Οι τάξεις και τα σχολεία θα πάψουν να είναι ορμητήρια καταληψιών, δήθεν αγωνιστών τεμπελόσκυλών...αφού οι ίδιοι οι γονείς θα πάνε ν'αρπάξουν απο το αυτί τα παιδιά τους και θα τα πάνε κλωτσηδόν σπίτι υπενθυμίζοντάς τους πως τα δίδακτρα δεν τους περισσεύουν...

Κανείς δε θέλει μια Παιδεία που όλα είναι εμπόριο.
Και δεν είναι σωστό.
Δημόσια και δωρεάν Παιδεία για όλους. Σωστά.
Αλλά καιρός να ζήσουμε και το άλλο άκρο του κακού...αφού στο αντίθετο...ήμασταν όλες αυτές τις σοσιαλιστικές δεκαετιες...ασύδοτοι διδασκόμενοι, βολεμενοι διδάσκοντες.. και αδιάφοροι γονείς...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ο παπαζολης αυτο που επρεπε το ακουσε σε ανυποπτο χρονο,και οχι μια φορα μονο.

ο παπαζολης θελει γροθιες αν τον συμπαθεις. καποτε θα κλαιει οικογενειακως αλλα θα ειναι αργα.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Η ελεύθερη και δωρεάν παιδεία ουδέποτε έγινε σεβαστή από το σύνολο και των διδασκόντων (που έβρισκαν το ήσυχο τσιφλικάκι τους τόσα χρόνια)...και των διδασκόμενων (που το έβλεπαν ως χασομέρι, τα χρόνια σπουδών ως περίοδο εκδρομών και χαλάρωσης) και των γονιών (που το μονο που έκαναν ήταν να γκρινιάζουν για αυτή αλλά την υποβάθμιζαν με τα έργα τους στηρίζοντας την παραπαιδεία με κάθε τρόπο).

Τώρα γυρνάμε στα παλιά χρόνια που η Παιδεία ήταν  ακριβή και για λίγους. Τότε που τα συγγράματα ήταν βιβλία ακριβοθώρητα και περνούσαν απο γενιά σε γενιά μαθητών, τα ίδια βιβλία ...και δεν καίγονταν σε κάποια μεσημεριατικη παγανιστική πυρά του Ιουνη αναμεσα σε μαθητές που καταβρέχονταν αλαλαζοντας.
Οι τάξεις και τα σχολεία θα πάψουν να είναι ορμητήρια καταληψιών, δήθεν αγωνιστών τεμπελόσκυλών...αφού οι ίδιοι οι γονείς θα πάνε ν'αρπάξουν απο το αυτί τα παιδιά τους και θα τα πάνε κλωτσηδόν σπίτι υπενθυμίζοντάς τους πως τα δίδακτρα δεν τους περισσεύουν...

Και δεν είναι σωστό.
Αλλά καιρός να ζήσουμε και το άλλο άκρο του κακού...αφού στο αντίθετο...ήμασταν όλες αυτές τις σοσιαλιστικές δεκαετιες...ασύδοτοι διδασκόμενοι, βολεμενοι διδάσκοντες.. και αδιάφοροι γονείς...
απόλυτο δίκιο να μάθουν τα κωλόπαιδα να επαναστατούνε για τυρόπιτες.
να μάθουν τα τεμπελοδασκαλούδια να ξύνονται.
και να μάθουν να οι γονείς να αντιδρούνε.
μακάρι η παιδεία να γίνει και να παραμείνει μόνο για αυτούς που την αξίζουν.
για τους υπόλοιπους, τσάπα, σφυρί ,εργοστάσιο και χωράφι, μηπως αναπτυχθούμε.
και για ψωροεπαναστάτες, ξύλο ,ατσάλι και μολύβι τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

Επισκέπτης
ο παπαζολης θελει γροθιες αν τον συμπαθεις. καποτε θα κλαιει οικογενειακως αλλα θα ειναι αργα.
Νομιζω οτι δεν πιστευει σε αυτο που κανει ο παπαζολης.

Κακως βεβαια,αλλα δεν μπορω να του χρεωσω οτι δεν πιστευει,μονο οτι(μαλλον)δεν εχει αυτοπειθαρχια.Κι αυτο κακως.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παιδαγωγικες καρπαζιες τυπε? :grin:

γροθιες. αν ειχε 4 δραμια μυαλο θα παρακαλαγε τον πατερα του με τα λεφτα που πεταει να τον σπουδασει να του ανοιγε ενα μαγαζι να του επαιρνε μια γκαρσονιερα ή κατι τελος παντων να πιασει τοπο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γροθιες. αν ειχε 4 δραμια μυαλο θα παρακαλαγε τον πατερα του με τα λεφτα που πεταει να τον σπουδασει να του ανοιγε ενα μαγαζι να του επαιρνε μια γκαρσονιερα ή κατι τελος παντων να πιασει τοπο.
τυπε το πιστευεις οτι πληρωνουμε για να σπουδαζει ο παπαζολης? :grin:
αλλα τελος αυτα :rockon:
παπαζολη ετοιμασου για λατζα ωστε να βγαλεις τα διδακτρα σου :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Και δεν είναι σωστό.
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom